Städning

Publicerat den: 2008-02-29 Klockan: 22:37:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Mm, här är det städning på G.. not. Jag har gått runt i huset hela dagen och intalat mig själv att ta upp dammsugarjäveln, men jag orkar bara inte, huh.
Idag har jag bara varit hemma, en snabbis i stan då jag hämtade glömda skolböcker.. Och just det, fick en ny fondation av mamma, taack det behövdes <3
Imorgon ska jag.. sova ut, sen åka hem till Johan och plocka ihop lite saker, ska passa på när han ändå inte är hemma, han är bara ivägen när man ska städa, hm.

Och vill ni veta en sak? Just nu sitter jag och ser på när min hund spyr.. Fräsht. Nu måste jag dammsuga och torka golven iallafall..

Blondie

Publicerat den: 2008-02-29 Klockan: 15:49:20 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image160Hittade en bild på mig sen i somras.. Måste faktiskt vara lite egenkär nu och säga att jag saknar det där håret ;s Inget specielt med det men, härlig guldblond färg och mycket tjockare än vad jag har nu. Och en sak till, tycker ni inte att jag ser väldigt.. liten ut? Haha, jag tycker bilden ser ut att vara tagen för jääääättelänge sedan! Aja.. Jag håller på att spara ut mitt hår nu och förhoppningsvis så blir det tjockare också :)
Klockan börjar närma sig 4 och ska väl slänga i mig lite mat om ett tag. Senare blir det till att vara med Anton tror jag, wihii! Får se vad vi hittar på.
Ska sticka nu, hörs senare!







.

Lov

Publicerat den: 2008-02-29 Klockan: 11:57:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Så jävlat skönt med lov nu alltså.. Behöver det verkligen. Dock har jag glömt både historian och religionen i skolan som jag MÅSTE ha.. Men jag ska ringa Staffan och be han komma och öppna åt mig ifall det är stängt. Det löser sig.

Sitter och lyssnar på en jäääätte bra låt också, Panic! At the disco - Nine in the afternoon, mumma! :) Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, eller ikväll. Någon måste väl kunna hålla mig sällskap ;)
Nu ska jag klä på mig och alldeles strax ska jag fara in till stan och kolla om skolan är öppen.

Godnatt!

Publicerat den: 2008-02-29 Klockan: 00:40:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Uhh, hela kvällen har jag varit alldeles snurrig i huvudet.. Vet inte om det beror på blodtrycket men så fort jag reser mig eller rör mig så snurrar allt, blä.

Men nu ska jag iallafall sova, länge hoppas jag. Godnatt!
Puss på Johan!

Blodtryck

Publicerat den: 2008-02-28 Klockan: 21:18:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Igår var jag och kollade upp mitt blodtryck, och ja det var lite lågt, men inte i farosonen. Var förmodligen därför jag svimmade för någon vecka sedan. Jag hade 105/70 och 120/70 brukar de i min ålder ha fick jag höra, men det var ingen fara nu utan jag skulle komma tillbaka ifall jag kände mig sämre.

Igår var jag med Fia efter att jag ätit middag, låg och slöade hemma hos henne och sedan skjutsade hon hem mig till Johan där jag mest bara låg och myste med min älsklingskille.
Idag så var det bandymatch mot el-programet, vi förlorade men det var kul att spela ändå :) Har nästan fått tankar om att börja spela bandy, skulle vara riktigt kul och jag skulle faktiskt behöva röra på mig, får se hur det blir med den saken, är inte så jätte bra men ändå ;)
Sjukanmälde mig efter idrotten för jag kände redan när jag klev upp att jag var illamående och medan jag stod i duschen fick jag sån magkramp, så jag sjukanmälde mig och tog bussen hem med bubben. När vi kom la vi oss och vila för båda var ganska trötta.. När vi ätit middag så slog vi på "The notebook", ganska bra film. Vet inte riktigt vad Johan tyckte, inte hans typ av film kanske ;) Men han höll sig vaken iallafall.
Har precis fått en hejdåpuss av älsklingen som skulle hem med bussen, han börjar jobba 7 imorgon och jag är ledig så jag orkar inte med att höra väckarn ringa vid 6 och sedan måsta knuffa på honom tills han kliver upp, det brukar leda till att jag blir jättepigg och inte somnar om..

Johan far nog iväg till Piteå över lovet så jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Vet inte ens när han far eller hur länge han blir borta, men det visar sig väl.. Får komma på något att göra medan han är borta. Hade vela följa med men jag antar att det är bäst om han åker själv (av olika skäl). Skulle vara kul att få träffa Pierre, Sanna och Jimmy igen..

Nä nu ska jag sluta babbla och sätta igång med min bokrecension som skulle varit inlämnad idag, får maila den till min lärare istället, det får duga. Ha en trevlig kväll allihop.

Hakunamatata

Publicerat den: 2008-02-26 Klockan: 18:16:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag har ätit mat idag, tala om att det var GOTT! Tacos dessutom, mmhm..

Jag vet att min blogg ser förjävlig ut Sofia.
Men jag ska få kodmallen av Carro sen någon gång då msn börjar fungera igen, så taaaaat lugnt folk, min blogg ska snart vara snyggast i världen, hihi.

Dagens tabbe

Publicerat den: 2008-02-26 Klockan: 15:16:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Gjordes av Sofia när hon halkade på isen och drog med ner Ida ner på marken.. hahah, som vi skrattade ;D

Kom hem från skolan för drygt en timma sedan så jag funderar på att gå ner och kolla om vi har färdig köttfärs i frysen.. så jag kan få min efterlängtade tacos någon gång! Även om det är jobbigt att äta nu åså, så ska maten ner! Senare så blir det till att lägga sig och läsa, boken ska vara utläst på torsdag så det är bara att sätta igång. Har ingenting planerat för kvällen så det blir väl en slappis bara, orkar knappt göra något heller när jag ätit så dåligt de senaste 4 dagarna.

Igår på ridningen blev jag lite paff (och besviken) över att jag inte skulle ha Lucky, utan Afrodite. Inget fel på henne men jag gillade faktiskt Lucky, och jag hade därför inga sporrar med mig eftersom jag var så inställt på att jag skulle få honom, hmpf. Men det gick ganska bra ändå, galoppen är jättehärlig på lilla Affe :)
Nästa gång är det hoppning så jag antar att jag får Afrodite då med, ska försöka få med Johan till stallet (haha), han har faktiskt LOVAT att följa med och titta någon gång, så nästa måndag blir perfekt tycker jag.

Nu ska jag gå ner och leta mat, ha det bra!

Hungerrr

Publicerat den: 2008-02-25 Klockan: 17:35:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Är riktigt hungrig nu faktiskt, har inte ätit riktig mat sen i lördags, då jag åt 5 tuggor av tacos. Men ska nog gå ner och försöka klämma i mig någon riktig mat, det jobbiga är inte att tugga utan att staven är så lång och ivägen, gah. Men enligt Pirre så är det bara jobbigt i början, när tungan inte är svullen längre och när man bytt från läkstaven så är det knappt någon skillnad mot för vanliga fall, tur det iaf!

Slutade 1 idag, skööönt! Gick en sväng på stan med Sofia där vi träffade Linnea och Jennan, så vi bestämde oss för att ta en fika med dom :) Blev cremekaka och ett glas saft, det gick faktiskt ganska bra att äta! :)
Senare ikväll ska jag iväg till stallet och rida, idag är det markarbete som gäller och jag antar att jag får Lucky igen, kulkul :)
Vet inte om jag orkar slänga in ett inlägg ikväll när jag kommer hem men annars hörs vi imorgon, tjooo! :)

Yoghurt & kräm

Publicerat den: 2008-02-24 Klockan: 21:21:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tja.. det är väl vad jag kommer leva på några dagar framöver ;p Han som piercade sa att jag skulle äta som vanligt, men det går INTE!! Om jag inte biter mig i tungan så råkar jag bita i staven, och gör jag inte det så har all mat fastnat runtomkring.. Hahah. Men yoghurt och kräm är ganska gott ju.

Igår så åkte jag lite bil med Linus, han skulle skjutsa lite folk så jag höll honom sällskap. Sedan skjutsade han mig till Johan där Kim, Krille, Jonas och Diktarn var. Sedan så kom Erik, Dill och Eriks bror också :) Men vid 12 så for jag och Johan med Diktarn (Niklas) hem och sov hemma hos mig :) Johan var så sjuuukligt mysig igår när vi skulle sova, han vägrade liksom sluta krama mig, sen så somnade han väääldigt fort och jag låg vaken ett tag och iaktog varenda andetag han tog, hihi. Vaknade jätte tidigt imorse också, strax före nio.. Var äckligt hungrig så var tvungen att ta den sista yoghurten och sedan la jag mig igen i hopp om att somna om.
Idag har Johan fixat mitt ljud på datorn och lite annat tjaffs :) Tog en sväng ner på ica och köpte godis också, gick väl som det gick att tugga och svälja, hmpf. Följde älsklingen till bussen för drygt en timma sedan, sen har jag duschat och nu sitter jag här och ska alldeles strax sova :)

Hoppas er helg varit kanoners, todiloo!

Piercing

Publicerat den: 2008-02-23 Klockan: 17:28:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
För er som vill ta hål i tungan och tror att det ska göra ont kan jag ju tala om att ni hinner knappt känna någonting alls.

Jag piercade mig hos Bodypleasure i sundsvall, de 2 som jobbade där var jättetrevliga (BIG +). När jag väl skulle göra det så torkade killen av tungan med något äckligt papper som smakade blä. Sen ritade han ut en lila söt prick på tungan som jag sedan fick godkänna (om jag ville ha den dära).
Sen så höll han bara i tungan med en tång och tryckte igenom kanylen och sedan själva staven.. Inga som helst problem och som sagt gick allt på någon sekund ;p

Lite pinsamt att jag inte märkte mig själv börja dreggla bara..

Hugget som stucket

Publicerat den: 2008-02-23 Klockan: 16:11:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Nu har jag gjort hål i tungan och det var det som var min lilla hemlighet.. Varför jag inte sa det till så många var ifall jag skulle fega ur, haha ;p Men nu är det bevisat att jag har lite stake i mig!

Åhh, äntligen

Publicerat den: 2008-02-21 Klockan: 21:03:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Finaaaaaaaally! Ikväll får jag låna min kusins operativsystem skiva så jag kan börja använda min dator. Tala om efterlängtat, ja.

Idag har jag tagit mig en promenad med min söta fina underbara (lie) hund, inte så lång men nån kilometer iaf.. Hon är ju så liten och när hon inte vill gå nå mer så strejkar hon och sätter sig ner, så då blir det till att släpa henne resten av vägen...
Just nu är jag med Anton som egentligen är med min bror.. Dom sitter och bögar vid guitarhero, nåh. Själv sitter man less som en bajsnudel och vill bara ha igång datorn, blääääh.

Men ja, kanske skriver ikväll OM jag får igång min förbannade dator, kramar *

The winner takes it all

Publicerat den: 2008-02-21 Klockan: 08:39:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Hahah, jag har vunnit en aasgrym design nanana! Till er otursfåglar (typ jag): turen kan vända! ;)

Just nu sitter jag och väntar på att få gå ner till bussen, jjjobbigt. Måste gå från bussstationen till högslätten, gaaaaah! Det är fan långt. Jag vet Linda, jag är lat.

Ny design

Publicerat den: 2008-02-20 Klockan: 20:57:19 Kategori: Kommentarer: (1)
Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Paint kan göra mirakel, inte sant?

Näääerå, jag ska göra en extreme makeover så fort jag fått hem datorn och tills dess får den se ut så här. Inte så illa ändå! :D

Frozen

Publicerat den: 2008-02-20 Klockan: 17:03:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I'm freezin'.
Igår så for vi in till Martin för att bygga ihop min dator (äntligen), men vi glömde skruvarna till chassit, fan. Så den ska byggas ihop nu i eftermiddag istället, också far jag in och hämtar den sen när den är ready, steady, goooo! Jag vill faktiskt ha den nu.
Annars gjorde vi inte så mycket mer igår, lagade mat (en gång till, denna gång till Johan), och spelade lite guitarhero. Kändes knappt som att jag fick sova något i natt ;S La oss vid 11 och somnade kanske vid halv, vilket är för sent. Sen ringde väckaren 10 i 6, wohoooo upp och hoppa, Johan börjar jobba klockan 7!

Köpte mig en kofta idag, wihii. En svart, lång med luva som passar finemang till mina ljusgråa leggins :) Kändes som att jag behövde det efter att ha rensat min byrå, de kläder som åkte bort fyllde en hel svart sopsäck. Får fortfarande inte plats mer kläder men.. jag behövde den.

Nu ska jag gå och sy igen ett litet hål på ett par leggins, haaaaa de!

Tuesday

Publicerat den: 2008-02-19 Klockan: 19:22:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hej!
Hämtade ut min dator direkt jag kom från skolan, den var heavy like hell, bah. Men nu är den på mitt rum, inte ihop byggd ännu men det fixar sig sedan när Johan kommer :) Vet inte om det var ett par saker som behövdes till datorn. Äh, han satt och fixade något iallafall ;)

Lagat mat har jag också gjort, mm duktig jag är va! Stekte hamburgare <3 Råkade dock bränna bröden i brödrosten.. hmpf, men de gick att äta ändå ;D
Justja, ridningen igår var faktiskt riktigt kul, kanske inte gick aaaaasbra men fick rida en häst jag aldrig ridit förut, Lucky :) Bara 8 år så var riktigt pigg och så. Så nu blir det väl till att hoppa honom senare, wihii :)
Vad ska jag mer göra.. hm, ingenting. Kolla på när Johan mekar sen ska vi sooova <3 Hoppas att er dag varit bra osvosv. Kramar *

Tidsfördriv..

Publicerat den: 2008-02-19 Klockan: 16:16:38 Kategori: Kommentarer: (1)
Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre ? -  Ickeeet!
Skulle du vilja väga mer ? - Näääe
Skulle du vilja ha sex med en kändis ? - Nä jag vet inte?
Skulle du vilja dricka dej full NU ? - Haha nä, orken

Tio KAN

Kan du röra på öronen ? - JA!
Kan du slicka dej på näsan ? Neee
Kan du kolla kors med ögonen ? - Världsmästare på det
Kan dina föräldrar lita på dej ? - Jooo det kan dom
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
- Haha näe
Kan du va på en fest utan att dricka ? - Ja, jag är duktig
Kan du suga - på? Haha, klart man kan suga. Godisar? (a)
Kan dina vänner lita på dej ? - Yesss
Kan du tänka dej att pierca naveln ? - Nja.. fick jag betalt för det så
Kan du låta bli att spendera dina pengar i en affär om du har pengar ? - Ja


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar ? - Troligtvis
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig ? - Ofc!
Har du syskon ? - En brrror
Har du någonsin haft sex med någon ? - Ja
Har dina föräldrar ljugit för dej ? - Alla drar väl en vit lögn?
Har du varit full den här månaden ? - Nix
Har du redan tröttnat på dom här frågorna ? - Nja, lite kanske?
Har du borstat tänderna den här senaste timmen ? - Ja faktiskt
Har du pussat någon som är 4 år äldre ? - Hm, nä
Har du haft sex med nån som är 4 år äldre ? Nix
Har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre ? - Neru
Har du funderat på hur det skulle va att testa droger ? - Nja, slängt en tanke eller så
Har du blitt påkommen när du har haft sex, om du har haft det ? - Nja inte vad jag kan minnas
Har du haft sex med mer än 3 personer ? -Neppsi
Har du ljugit på nån fråga nu ? - Nai

Tjugo VEM

Vem är din bäste vän ? - Svårt att säga en
Vem älskar du ? - Johan såklart!
Vem hade du senast sex med ? - Åvanstående, bah
Vem vill du bli full med ? - Johan, Fia och många? Haha
Vem är den bästa artisten ? - Inget slår Rise Agaisnt
Vem pratade du senast i telefon med ? - Mammas bästa kompis faktiskt!
Vem har du en liten crush i ? - Hm.. jag vet inte
Vem är snyggast i hela världen ? - Enligt mig så.. Johan!
Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det ? - Nån fond för cancer eller nått
Vem är snällast i världen ? - Mamma!
Vem vill du prata med ? - Personalen på Mcdonalds så dom kan ge mig mat
Vem sov du senast med ? - Johan
Vem såg du senast full ? - Tja det var väl ett par stycken?
Vem vet allt om dej ? - No one
Vem kysste du senast ? - Johan
Vem kramade du senast ? - Malin
Vem kan berätta allt för dej ? - Johan och kompisarna kanskee?
Vem kan du berätta allt för ? - Johan bara

Bamboooo

Publicerat den: 2008-02-19 Klockan: 16:02:13 Kategori: Kommentarer: (0)
Ja, nu är jag med i en ny tävling för att göra ett nytt försök att vinna ett par bamboo-örhängen :) Den här gången så hålls tävlingen utav Stephanie. Vill du också vara med så klicka här!

JAAA!

Publicerat den: 2008-02-19 Klockan: 11:40:44 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Fick nyss ett sms att min dator har kommit, wohoo!! Ska hämta ut den direkt jag kommer från skolan, wiiiiiiiiiiiiiiiii!

Hungrig like..

Publicerat den: 2008-02-18 Klockan: 15:55:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..hell. Åt ingen lunch idag så jag är jäättehungrig nu! :( Ska nog gå ner och göra lite fika nu med detsammaaa. Får se om datorn kommer idag, isåfall så kommer Johan hit och hjälper mig med den :) Och sen ikväll ska jag iväg till stallet som på alla andra måndagar.

Men jag kan blogga senare, har inte så mycket att skriva ;) Kramar *

Wopidooo!

Publicerat den: 2008-02-17 Klockan: 18:23:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Hej tjenamorsning korsninggg! Wazzup?
Stilig inledning sådär.. Gissa hur trött jag ääär? Har typ inte gjort så mycket i helgen och ändå är jag så trött. Var med Jasmine i fredags och slöade, for sedan och slöade hos Johan där jag även sov. I lördags for vi till birsta och sen slöade vi igen, sen ja.. i morse var jag ju i stallet. Sedan har vi gjort vadå? Slöat hela dagen kanske? - Ja..

Johan har precis åkt hem till Krille för att hjälpa honom med hans nya bil, de skulle fixa ljudet i bilen (intressant) och tja.. Vad ska jag göra framtill läggdags? Venneeee! Slöa låter bra, haha.
Just nu strömmar Nomy -Cocain genom mina öron, jääättebra låt. La in den igår så ni kan ju lyssna och bli beroende ni med :)

HÅLLER TUMMARNA på att min dator kommer imorgon, skulle vara wonnnderful! Glömde dock beställa det förbannade tangentbordet.. Men det får jag göra senare, vi har ett här hemma som jag kan använda så länge :) Om den nu kommer imorgon så har Johan lovat att komma som en stjärnskott och bygga ihop den, wohohih :D Menmen, man ska inte ropa hej än!
Så.. Var det någon som var sugen på ett par högakusten ridstövlar? ;) Har en tävlingskavaj också, använd 1 gång(!!) som jag också ska sälja.. Orkar inte lägga in en annons men jag blir väl illa tvungen, mah.

Kommer ni ihåg min lilla överaskning kanske? ;) Eller ja, överaskning och överaskning.. En kul grej bara :) Det kaaaaanske kommer hända i veckan och sedan ska jag även avslöja den här, mohahah! Aaaaaja..
Hoppas för övrigt att er helg var bra och ni inte behövt vara förkylda som jag har fått vara :( Kramar ! *

Söndagsjour

Publicerat den: 2008-02-17 Klockan: 10:54:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
När vi hade hämtat Johan igår så satte vi oss och åt maaat, gott! Har dock fått ett munsår i mungipan (stavas det så?) så det är jättejobbigt att äta, gör sjukt ont att öppna munnen bara..
Blev en hemmakväll framför tvn, såg först "se upp för dårarna" och sedan vet jag inte vad vi / Johan såg.. Jag la mig och sov i soffan eftersom jag skulle upp halv 7 för att sedan vara i stallet halv 8 och joura, kuuuul! Precis det man vill göra en söndagmorgon..

Ska nog gå och väcka Johan nu, idag ska han inte få sova bort dagen, han jobbar ju faktiskt imorgon, haaaha! Men aja, jag bloggar nog mer ikväll :) Kramar *

BRA!

Publicerat den: 2008-02-16 Klockan: 19:03:10 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (1)
Fick en sjukligt bra låt av Pierre alldeles nyss, Nomy - Cocaine


16 februari

Publicerat den: 2008-02-16 Klockan: 17:24:44 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Idag är det 1 år sedan jag träffade Johan! :) Inte ett år sedan vi blev tillsammans, men sen den dag jag pratade med honom och så.. Tänk att ett år går så fort!

I natt.. i morse somnade jag och Johan strax före halv 6, GOSH. Och jag jagade upp honom klockan 1, haha. Vi for iväg till birsta vid 2 tiden och köpte ett par nya ridstövlar, wohooo!! Sen nu har jag kommit hem igen. Ikväll ska jag vara med älsklingen och vi far nog upp till pappa senare ikväll åså, men jag kan blogga senare.. Kramar! *

11 månader

Publicerat den: 2008-02-15 Klockan: 12:17:29 Kategori: Those were the days Kommentarer: (4)
Haha, kollade på mobilen och såg att det var den 15:de idag, vilket betyder att älsklingen och jag har 11 månader tillsammans :) Älskar dig såååå mycket! :)

Mhhmm

Publicerat den: 2008-02-15 Klockan: 11:48:41 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Det här är jävlat snyggt alltså!
Vet inte om jag skulle våga men nog vill jag ha det alltid!
image153

Min torsdag

Publicerat den: 2008-02-15 Klockan: 09:42:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Min alla hjärtans dag blev lite jobbig, eftersom jag fick feber och tuppade av inne på toan.. (haha). Men jag var iallafall med min älskling och myste med honom från onsdagkväll till torsdag eftermiddag/kväll. Han var som sagt också hemma, trodde vi båda hade åkt på magsjuka men jag vet inte riktigt.. Har då inte kräkts något, inte jag iallafall. Johan fick då som sagt ta hand om mig igår när jag låg och grinade (som vanligt, hahah).. Gubben, du är GULD värd! Känns alltid bra att få ha honom i närheten.

Och ja.. Min fredag då? Den tillbringas hemma faktiskt, tar det bara lugnt och försöker bli av med min sjukdom (febern). Men jag tror att den sjunkigt och lagt sig där den ska vara. Har ont i halsen och är snuvig, det är nog allt just nu. Så förhoppningsvis är jag helt frisk i helgen så jag slipper sitta inne bara. Ska väl vara med Jasmine ikväll tror jag, så jag far väl in till stan någon gång efter middagen.
Hööks ska jag också till i helgen, det har mamma lovat! Måste köpa nya ridstövlar/skor.. Så, är det någon som är intresserad att köpa ett par Högakusten ridstövlar i storlek 38? Dom är väl använda men inte trasiga. Nypriset är 1279 kronor tror jag, så runt 500 kronor är väl vad jag kan tänkas sälja dom för. Maila om ni är intresserade :) [email protected]

Blev en ganska tidig morgon trots att jag är sjuk och skulle kunna sova ut.. Men ja, jag la mig tidigt igår och då får man skylla sig själv ;D Ska iallafall ner och äta frukost nu, ha en bra dag allesammans! Kramar *

PUSS PÅ ÄLSKLINGEN! :)

Typiskt..

Publicerat den: 2008-02-14 Klockan: 22:17:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Datorn jag beställde borde som sagt har kommit för länge sedan.. Men så anade jag att beställningen kanske aldrig registrerades, och så var läget också. Har nu beställt en gång till och fått bekräftelse brev och hela kittet så NU är den påväg! :)

Har som sagt varit hos Marris ikväll och ätit tårta, gotta! Och nu blir de dags för sängen, skönt att få sova, och att få sova lääänge! Blir hemma från skolan imorgon och om jag känner mig friskare mot kvällen så ska jag vara med Jasmine. Men hoppas er dag varit bra! Kramar *

Jahaja..

Publicerat den: 2008-02-14 Klockan: 18:04:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har fått feber. Eller, den kommer då och då, när den känner för det..

Bloggade ingenting igår, satt inte ens vid datorn faktiskt. Var med Johanna efter skolan sedan åkte jag in till Johan och skulle sova där. Började må illa senare mot kvällen och ja.. tog ett tag att somna, så jag var hemma från skolan idag, lika bra kanske eftersom jag har feber nu idag.
När jag pallrat mig upp så skulle jag och Johan plocka undan lite i lägenheten så jag började med disken, sen helt plötsligt började jag må jätteilla och gick därför in på toan och satte mig bredvid ifall min frukost ville komma upp.. -,- Men sen så blev jag bara jättevarm, kändes som 1000 grader, sen vaknade jag av att jag låg på badrumsgolvet, med huvet vid duschen och hade jätteont i huvudet. Jag hade svimmat, bara sådär.. Lite otäckt tycker jag.. Sen eftersom jag är så fjantig och känslig och allt det där så börjar jag såklart gråta och Johan (som då satt vid datorn med hörlurar) hade inte hört att jag fallit och slagit huvudet i golvet, så jag gick till honom och storgrät och sa att jag hade svimmat inne på toan. Egentligen inget stort med det men.. enligt mig så var det de, haha. Johan stoppade iallafall om mig i sängen och la sig bredvid mig tills jag lugnat ner mig, var typ helt uppjagad.. Men nu så mår jag bättre, fryser och svettas hit och dit men jag lever ju ^^

Mår ganska bra nu så jag ska nog iväg till Marris om ett tag och gratta henne som fyller år :)
Blir nog hemma från skolan imorgon också eftersom jag fått feber.. Men jag hoppas det går över till helgen :)

Negerboll

Publicerat den: 2008-02-12 Klockan: 17:42:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Nej, inte chokladboll, negerboll.
Började 8 imorse med matteprov, det var svårt men jag hoppas på ett G. Efter skolan drog jag och Sofia ner på stan, fördrev lite tid och köpte en negerboll, tala om göttmooos! Sofia sa också att de caféet vi satt på inte sålde muffins, det är ganska konstigt faktiskt. Caféen ska väl ha muffins?! :O Nä, där får caféet rutiga duken en DISS! Jaja.. Varför vi gick runt på stan var för att min buss inte gick förän 20 över 4, skulle nämligen vänta på Johan som slutade jobba 4. Men såklart så jobbade dom över idag och jag fick åka bussen själv, som jag väntat på i 2 timmar bara för Johans skull.. Menmen, han kommer om en stund :)

Just det, jag la aldrig in en bild på skärmen, jag orkar faktiskt inte. Haha, min kamera är hos pappa och mobilen får så dåliga bilder så dom är ändå inge rolig att kolla på, gah. Hoppas på att min dator kommer någon dag framöver!! Det skulle inte vara helt fel, nej!
Vet inte riktigt vad jag och bubben ska hitta på idag, blir nog bara en slappkväll eftersom han jobbar så länge på dagarna, från 7 till 4! Han är så duktig så :) Justja.. Kom på att jag lovat honom massage och att klia han på ryggen också, uuuh det är så jobbigt.. Haha, men som sagt så fick jag jättemysig massage av honom så det är inte mer än rätt att jag ger tillbaka, aight? :)

Ridningen igår gick rakt åt pipsvängen. Men det var jag beredd på så.. haha. Hoppas verkligen jag får min lilla Harald nästa gåång! Nog för att jag nästan bara fått honom de senaste gångerna, men ändå.
Aja, nu ska jag.. öh inte göra någonting egentligen men här får mitt inlägg ta slut, ha en bra dag! :)

Bra & dåligt

Publicerat den: 2008-02-11 Klockan: 18:07:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
I det här inlägget tänkte jag dela med mig av 2 nyheter, en bra och en dålig.
Vi börjar med den braiga:
Min skärm har kommit, wohooo! Känns väldigt bra, och ännu bättre att jag inte behöver betala den förns om en månad :) Slänger in en bild på skönheten senare när jag orkat leta fram kameran.

Också den tråkiga nyheten:
En av mina kompisar har blivit av med sin väska idag, någon ful jävel stal den på skolan! Hoppas verkligen du får tillbaka den!!!

Godmorgon!

Publicerat den: 2008-02-11 Klockan: 07:11:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Johan kom runt 5 tiden igår också beställde vi pizza (mamma jobbade och jag.. kan inte laga mat). Vi la oss jäättetidigt också (halv nio!) och det var därför det aldrig blev någon bloggning igår. Men somnade såklart inte. Fick massage av älsklingen, tala om att det var efterlängtat! Riktigt duktig är han :)

Blev en väldigt tidig morgon, Johan har praktik nu i 3 veckor och börjar 7 på morgonen, uh.. Så klockan ringde halv 6 imorse, kul. Klev upp med honom och gjorde frukost och hjälpte bubbsi med att fixa matlåda och koka kaffe (nog är jag duktig alltid!) Men det gick faktiskt bra att kliva upp, vi somnade i tid igårkväll.
Alldeles strax ska jag sticka ner till bussen, så jag bloggar när jag kommer från skolan eller något. Om jag har tid, måste gå igenom matteboken oså innan jag åker ut till stallet.
Men ha en kanooonish dag! Kramar *

Home sweet home!

Publicerat den: 2008-02-10 Klockan: 15:25:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Äntligen hemma från vemdalen! Har haft kanonväder och jättekul faktiskt :) Åkt myycket snowboard och fått en jävla träningsverk som heter duga ;D Så Johan har det han gör ikväll.. MASSAGEE!

Jag har en överaskning wohoooooo! Men ni får inte veta, än ;) Vet inte hur lång tid det tar men, ni får stå ut! Moahah :D
Hoppas att er helg varit bra den med :)
Har egentligen inte så mycket att säga så jag kan blogga ikväll någon gång, för nu ska jag slänga mig i duschen. Kramar *

Vemdalen, tjarrå!

Publicerat den: 2008-02-07 Klockan: 10:37:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Jag är sjuk och jag har ont i min högra ansiktshalva.. (Näsan och the evil eye) Är grymt less nu på att torka de förbannade tårar som kommer bara för att jag andas med näsan!!! Det svider och kittlas och irriterar mig till 1000.

Igår kom Johan till mig, ganska sent men det gjorde inte så mycket, huvudsaken var att jag fick träffa honom innan jag far :) När vi lagt oss fick man höra: "när får jag sova med dig nästa gång, gumman?". GULLEBUBBEN ;D Kramade ihjääl honom ända tills vi somnade, mohah. Kommer sakna dig älskling, tur att det inte är så många dagar :) PUSS ÄLSKLINGSBUBBE! <3
Stannade hemma från skolan idag och höll tummarna för att min lilla sjukdom ska försvinna, men det har den inte. Men jag hoppas att det här är sista dagen jag behöver besväras av ögat, näsan gör inte så mycket om den snorar sönder, lättare att snyta näsan än ögat, aight?

Hoppas det går bra för Amanda på skolan!!!!! Sorry babe :(
Nu ska jag äta frukost sedan packa det sista. Klockan 12 bär det av mot vemdalen. Heeeejrå älandsbro (<3) och härnta! Ha en bra weekend, kramar *

PLUGGIS

Publicerat den: 2008-02-06 Klockan: 21:52:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tala om att jag har pluggat nu! Är KLAR med matten, nu blir det till att repetera åså :) Känner mig väldigt duktig.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen sooova! :) Godnattkramar *

Sjuk, jippi..

Publicerat den: 2008-02-06 Klockan: 15:55:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag bröt min lilla förkylning ut och som vanligt så börjar det rinna ur mina ögon. Inte så kul att bli sjuk nu när jag ska till fjällen imorgon :(

Redigerade ett par arbeten på skolan idag, åt lunch och fortsatte sedan att redigera. Är jättetrött och hängig nu så jag ska sätta igång att packa nu och sedan plugga lite matte. Sen kanske jag åker in till Johan ikväll eller om han kommer hit, det får vi se :)
Imorgon blir det nog ingen skola för det är sjukt jobbigt när man hela tiden måste torka sig kring ögonen, och det leder ju till att jag blir röd och irriterad kring högerögat (som drabbas just nu). Det brukar tillochmed kunna svälla, inge kul alls! :(

Men jag hoppas att ni är pigga och friska, och att er dag varit bra. Kramar *

On(t)sdag

Publicerat den: 2008-02-06 Klockan: 07:43:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har fortfarande riktigt ont i ryggen och nu har min förkylning blivit värre :/ Gör liksom ont överallt vid näsan.. äh, svårt att förklara.
Har alldeles nyss ätit frukost och ska slänga på lite smink om en stund ^^ Sedan blir det till att springa ner till bussen som då tar mig till skolan </3

Igår pluggade jag matte, gick inte så bra.. Men jag frågade Gustav om hjälp och då klarnade ganska mycket till :) Städade och möblerade sedan mitt rum, tog mig ungefär timma.. Jobbigt. Men det är alltid lika mysigt att sova i ett nystädat och nymöblerat rum ;) Mohah. Ikväll ska jag till min älskling och mysa med honom innan jag far till vemdalen. Så jag bloggar kaanske när jag är hos honom isåfall! Ha en bra dag, kramar *

Evigt pluggande..

Publicerat den: 2008-02-05 Klockan: 17:13:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Aah, blir galen på min mattebok, den ger mig jobbiga uppgifter och kräver att jag ska tänka ordentligt.. Tycker inte om den alls. Men ja, har väl inte så mycket att säga till om, provet är om en vecka och jag har säkert 15 sidor kvar!!

Har varit trött hela dagen, känner mig helt sliten. Ikväll blir det läggdags redan vid 10 kan jag lova er! Började som sagt 9 och körde igång med detsamma, Amanda och jag har gjort klar mallen och en bra bit på framsidan, sedan har vi fått lite material nu som vi måste börja redigera.. Vi har sjukt mycket att göra :S Ska redigera och få in ALLA andras jobb, GAHH! Men så länge man har turen med sig så är det faktiskt kul.

I övermorgon åker jag till vemdalen, hoppas bara att jag känner mig piggare så jag kan åka mycket snowboard! Tar med mig kameran så ni ska få se några bilder efter helgen ^^ Och efter som jag är borsta torsdag - söndag så blir det inte så mycket bloggande.. Inge alls, faktiskt. Men det överlever vi nog ;D
Datorn och skärmen kommer antingen på torsdag, fredag eller måndag. Men förhoppningsvis så ligger fetkartongerna på mitt rum när jag kommer hem från fjällen :) Håller tummarna!
Johan är fortfarande sjuk.. lillbubben min :( Vil verkligen att han piggnar på sig för det är inge kul att se han så trött pch hängig (speciellt när jag är en liten orsak till hans förkylning..). Men nu måste jag sätta mig med matteboken, bloggar kanske senare om jag inte är för trött :) Hoppas ni haft en bra dag, kramar *

Lessss

Publicerat den: 2008-02-05 Klockan: 08:01:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Less på att jag aldrig kan somna i tid.
Less på att jag därmed aldrig vaknar i tid.
Less på att min rygg värker och gör jätteont.
Less på att.. vara less.

Uhh, jag är jättetrött, ont i huvudet pga. för lite sömn. Ont i min förbannade rygg (inte särskilt ovanligt).. Ja, denna dag ser ju lovande ut.
Börjar 9 och slutar 3, hoppas att vi inte har alltför mycket jobb framför oss idag..
Ska pallra mig ner i badrummet och borsta tänderna nu, bloggar efter skolan, kramar *

Slutköörd..

Publicerat den: 2008-02-04 Klockan: 22:47:52 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Är helt slut efter ridpasset idag, fick Pojken - gick dåligtdåligtdåligt. Ser verkligen inte fram emot hoppningen nästa vecka.. huh.
Jaja, har nästan nyss duschat och ska väl ta en macka innan jag går och lägger mig. För övrigt så har min dag var helt okej, väldigt trött och hängig men.. hoppas det går över. Beställt en skärm har jag också gjort, blev en 17'' widescreen, hade fått bra recensioner så jag körde på det ;D Blir nog bra, duger åt mig! ;)
image151
På toooooorsdag åker jag till vemdalen! :D Bubbas ska trist nog inte följa med, men det är typ en skidsemester och han är lite mer för skoter, så.. han följer med till borga över påsk istället! :) Ska bli riktigt kul!! Men nu ska jag ta mig en macka sen lägga mig och sova, godnatt alla! Kramar *

Fikatips!

Publicerat den: 2008-02-04 Klockan: 16:31:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Vet ni vad som är sjuukt gott? - Vanilj yoghurt med krossad daim!! Har precis suttit och tryckt i mig en stoor portion av denna delikatess :D Allvarligt gott folk, tryyyyy it!

Och en sak till.. Nu har jag hittat en bärbar dator för bra pris med AMD-processor som vi inte hade sett, så nu har jag ju nästan ångrat mig! :( Måste prata med Johan och se om den bärbara är något att ha, för isåfall avbeställer jag den andra!! Jaja, vi får se hur det blir med det. Jag återkommer ;)
Nu ska jag ta ännu en tallrik med daimyoghurt :D Hoppas ni haft en bra dag hittils! Kramar *

Hallooo!

Publicerat den: 2008-02-04 Klockan: 11:32:22 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Igårkväll när jag satt och skrev mitt blogginlägg så hör jag att någon kommer in genom ytterdörren, går upp för trappen och in i rummet jag sitter i.. Där kom Johan tillbaka, haha ;D Bussen kom aldrig och ingen av hans kompisar kunde skjutsa så han blev kvar över natten, gjorde nog inte så mycket :) Han har tyvärr blivit väldigt förkyld och har svårt att sova då han inte kan andas genom näsan, stackars liten :( Igår fick jag även bevisat på hur duktig han är på att göra flätor, hahah ;D Jätteduktig faktiskt :)
I morse var det jobbigt att kliva upp för att jag hade under natten drömt att det var helg, och bara någon minut efter den drömmen så ringde väckarklockan :( Jaja.. pallrade mig upp och klädde på mig, sminkade mig och sedan blev det till att väcka bubben som skulle åka med in till stan och upp till honom för att fortsätta sova. Håller tummarna för att han frisknar till, inge kul att se han så besvärad ju..

Just nu sitter jag på skolan och vi har intagit våra platser för tidningsveckan. Vi har 2 chefredaktörer - Johanna och Adam. Sedan har vi ett par team (reporter / fotograf) också jag och Amanda som sköter om designen för tidningen :)
Efter skolan så ska jag hem och plugga lite matte, sedan blir det till att fara iväg till stallet. Har markarbete idag, får väl se vilken häst jag får, Harald kanske? ;) Jaja, ni får ha en bra dag så bloggar jag ikväll, kramar *

Tårta 24/7

Publicerat den: 2008-02-03 Klockan: 20:25:16 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Ja.. Det känns som att jag och Johan ätit tårta sen i fredags.. och det har vi egentligen, haha. Men gott var det!
Igår gjorde jag inte så mycket medan Johan var borta, var bara hemma och gick omkring i pyjamasen mest hela dagen. For sedan in till Johan och sedan kom Kim och då for vi hem till honom ^^ Fick lov att stå ute i blåsten för Kim hade tagit bort baksätet i bilen så.. jag fick sitta på golvet på vägen hem till honom där vi sedan satte in dom igen ;D Åkte lite bil i stan ett tag sen så for jag och Johan hem och någon timma senare kom han på att vi skulle vara hemma hos mig istället, så mamma hämtade oss vid 11 tiden. Blev en ganska tidig kväll, skönt faktiskt. Och vi klev upp ganska tidigt idag, kvart över 12 ^^ Johan har blivit så täppt i näsan och förkyld så han hade svårt att sova så det var väl lika bra att stiga upp ;D
Beställt dator har jag också gjort, känns BRAA! Och ändrade planer som sagt.. Det blev en stationär! :O Haha, den är säkert bra :)
image150
Nu om en stund så ska jag sätta mig med matteboken och plugga...
Men jag skriver mer imorgon, seeee ya!

Tidig morgon (!)

Publicerat den: 2008-02-02 Klockan: 11:18:12 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Trodde verkligen jag skulle få sova ut idag bredvid älsklingen, sen hör jag att mobilen vibrerar men jag hinner inte svara så jag vände mig igen och förskte somna om. 10 sek efter det så knackar någon på min dörr.. Förstod ganska snabbt vem det kunde vara.. Krille ;D Diktarn var också med och dom klampade på, haha. "Men ligger ni och sover? Klockan är ju halv ett!" När jag sedan kollade på klockan så var den 20 i 11, jippi. Haha, kan ju lägga till att det inte är första gången Johans kompisar kommer hem till mig och väcker oss, haha ^^ Aja, Johan hade iallafall lovat att hjälpa Krille med bilen en stund idag, så han följde med dom och kommer tillbaka om någon timma :)
Får se vad jag ska göra nu till morgonen, skulle behöva sola faktiskt, är riktigt blek nu :( Menmen, ibland säger ekonomin stopp, och det gör den nu. Måste ha råd med min nya dator. Men om jag gullar lite med mamma kanske hon också vill sola och betalar för mig med ^^ ;)

Men nu skajag sticka ner och äta frukost, sedan blir det nog till att ta en promenad :) Sen blir det ju såklart lite guitarhero! :D Ha en bra dag, kramar *

Rubrik

Publicerat den: 2008-02-01 Klockan: 17:16:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har jag ingen rubrik, det är nog meningen att det inte ska finnas någon rubrik till det här inlägget, hm..
Idag fyller mamma år = tårta och godsaker. Johan var här en stund men var tvungen att fara iväg en sväng för Krille ville inte fara iväg själv och köpa den bil han nu ska köpa.
Menmen, får väl stå ut med mamma och släkten tills att han kommer tillbaka hit.
Har verkligen ingenting att säga, känner mig helt nerslagen och tom för tillfället, do not ask why. Bloggar senare ikväll, ha en bra dag. Kramar *
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0