Grattis bloggen, 1 år!

Publicerat den: 2008-08-31 Klockan: 19:07:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Såg just att min blogg fyllde 1 år för några dagar sen, gosh du börjar bli gammal..

It's in your eeeeyes

Publicerat den: 2008-08-31 Klockan: 18:36:53 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)

Nej, jag har inte photoshoppat, jag har sådär blåa ögon. Lööööööögnen, hihi.
Nu har jag knäppt kort på de jag köpte idag i birsta för er som är intresserad
Väska från bikbok, 349 kr och alla 3 par skor från wedins, 99 kr 75 kr & 99 kr
(De röda är dock någon vecka gammal men har inte visat dom på bloggen :))




Shoppa i birsta city

Publicerat den: 2008-08-31 Klockan: 16:37:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Halloj :) Nu har jag kommit hem från den lilla shoppingrundan med mamma i birsta :) Köpte en dööösnygg väska som jag letat efter ett tag (inte just den men något liknande), ett par legins, ett par vita tygskor + att jag bytte de svarta som jag fått olika storlekar på och födelsedagspresent till Johan :) Fick allt av mamma, taaaaackkk!! :) Fikade såklart på mitt och mammas stammiscafé, café charm eller var det heter :) Lägger in bilder på det jag köpte lite senare :)

Nu ska jag lägga mig och vila / kolla på film tills middagen är klar, puss och kram :)

They're movin' on..

Publicerat den: 2008-08-31 Klockan: 11:58:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
..without me

Blir fan ledsen när jag tänker på det. Vad har jag gjort mot er?

Pigg som en lärka?!

Publicerat den: 2008-08-31 Klockan: 10:25:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
GODMORGONNN! Här sitter jag, pigg som en lärka... eller inte. Var tvungen att kliva upp tidigt idag, ska hinna städa mitt rum + hallen innan tolv annars har jag brutit mammas och min överenskommelse. Efter det så bär det av till birsta city! Har också beställt den uuuuursnygga jackan från ellos, längtar tills den kommerrr! :) Men nu måste jag sätta igång med att dammsuga, puss och kram!

Vad har hänt idag?

Publicerat den: 2008-08-30 Klockan: 23:04:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Ja, vad har jag haft för mig eftersom jag inte skrivit något på hela dagen? - Jag klev för det första upp i tid (11), duschade och åt frukost. Sedan tog jag och min lilla cykel en tur bort till Marris och for in på marknaden med henne, Carro och Cilla, köpte langos och kollade på alla stånden :) När vi kom hem så cyklade vi bort till Ica och handlade mat och gjorde sedan tacos när vi kom tillbaka till Marris igen, mumsigt! Efter det så poppade vi popcorn och åt godis framför en film som vi hyrt, kommer inte ihåg vad den hette men den var okej :) Har just blivit hemskjutsad av Marris eftersom jag är mörkrädd och tordes inte cykla hem själv trots att det är rätt nära :p Jaja!
Imorgon så ska jag och mamma åka ner en snabbis till birsta och lämna tillbaka mina skor som jag fått olika storlekar på, sedan ska jag leta ett par svarta chinos och kanske något annat trevligt :) Får se vad jag hittar på nu innan jag ska sova, slå på någon film eller så.. Hur som helst, sov så gott! Puss

PS. Ni som väntar på designerna till era bloggar så kan jag meddela att jag börjar med dom efter helgen, känner att jag inte orkar just nu :) DS.

Innan jag slumrar till

Publicerat den: 2008-08-29 Klockan: 23:52:45 Kategori: Kommentarer: (0)
Vad är det bästa du vet?
Att bli älskad av min pojkvän, familj och mina vänner
Vad har du för kläder på dig?
Just nu har jag min stora blåa pyjamaströja & trosor
När klev du upp imorse?
Hm.. väckaren ringde kl: 7 men klev upp halv 8 kanske..
Vilken är din favorit färg?
Har flera favvisar, svart, vit, röd, grå, blå.. typ alla
Vad önskar du dig mest av allt?
Jag vet inte, ett friskt liv ;) Nä men.. en liten hundvalp!
Vad är ditt bästa minne?
Tja.. kanske när jag träffade Johan första gången
Vem kysste dig senast?
Johanpohan :) <3
Vem skulle du göra allt för?
Mamma, pappa & Johan
Vad ska du göra imorgon?
Gå på marknad med min söta vän Marris :)
Hur länge har du bloggat?
Drygt 1 år.. lite mer kanske
Vilket humör är du på just nu?
Ganska bra, väldigt trött bara
Har du ett förhållande?
Jajamensan :)
Använder du dig av smink?
Ja, i skolan och så.. Annars avstår jag helst
Hur många par skor har du?
För många.. behöver rensas..
Vilket är ditt tur nummer?
13 såklart! ;)
Vilken är din favorit film?
American History X är en av dom, Hancock är riktigt bra!
Följer du modet helt & hållet?
Lite, jag använder det jag tycker är snyggt!

Tidig fredagkväll

Publicerat den: 2008-08-29 Klockan: 23:32:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halloj! Vad händerrrr? (lär få minst 10 svar) - här händer det inte så mycket. Kom hem från Johanna för drygt en halvtimma sedan och nu har jag bäddat åt Anneli som ger mig sällskap i natt :) Mysigt värrrrre. Dock lär den partyprissen komma.. sent = jag lär ha somnat. Ikväll har jag som sagt varit med Johanna, Amanda och Sofia. Käkade assss god middag med A och J (jobbigt att skriva deras sjukt långa namn), det bjöds på kyckling och jasmineris och massa tillbehör, mumsigt vare! Sedan kom Sofia och då spelade vi något spel där man ritar också ska den andra lagkamraten gissa, mycket roande :D Jag blev dock väldddigt trött så jag begav mig hemåt vid 11 tiden eftersom jag var tvungen att köra moppeliton.. Så nu ska jag faktiskt lägga och och sova så att jag är pigg som en lärka imorgon då jag ska in på marknaden med Marris :) Sov gott allihopa, puss och kram!

Veckan är avklarad!

Publicerat den: 2008-08-29 Klockan: 16:58:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Då har 1 av de 10000000000 skolveckorna passerat.. känns bra. Har inte gjort någon nytta alls den här veckan så vi hade lika gärna kunna haft sommarlov 1 vecka extra. På måndag börjar det allvarliga (tror jag), då jävlar. Jag har bara 1 mål och det är att gå och lägga sig innan 11 varje vardag, japp.
Idag fick vi 3 fotouppgifter, gjorde jag någon av dessa? Svar nej. Jag kom på en ideé men mer orkade jag inte. Sedan fikade vi, jag hade bakat maränger som blev misslyckade. Men det gick att äta ändå! Nu ska jag promenixa lite med min hund så hon får göra sina behov, och så att jag slipper torka upp dom på golvet sen, inte så fresh nej. Men hon är en tik och dom gör jävlat vad dom känner för. Vill dom kissa inomhus så gör dom det, där med basta. Vi hörs senare imorgon eller senare ikväll om jag orkar blogga :p Puss och kram

Dagens slapp outfit

Publicerat den: 2008-08-29 Klockan: 07:57:28 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (1)
Idag slängde jag på min de skönaste jeansen och en lång skön kofta/luvtröja
 Man ska som sagt inte alltid lida pin för att vara fin ;) Så här ser jag ut idag:

Kofta/luvtröja: Vero Moda
(Vitt brottarlinne under)
Jeans: Lee från Vero Moda
Har inte funderat ut vilka skor som hakar på..

Nu ska jag sticka iväg till bussen, puss :)


Update:
Jag insåg att jag inte alls behöver sticka iväg till bussen.. än. Den går om 25 minuter så jag har gott om tid att göra vad jag vill! Vet dock inte hur jag ska fördriva tiden eftersom den har en tendens att gå väldigt segt..

3 nya designer på G

Publicerat den: 2008-08-28 Klockan: 21:50:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Haha, nu blev det lätt för mig. Det var bara tre stycken som ansåg att jag kunde göra designer så dom ädla läsarna ska också få var sin! :P Sofia Sjölander, Linda Karlsson och Lena Hamrin :) Men det blir inget ikväll.. för jag skall sova snart! Puss

Jag behöver pengar!

Publicerat den: 2008-08-28 Klockan: 17:03:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag är så arg över att vi inte får något studiebidrag den här månaden.. skit dåligt ju! Egentligen har vi ju varit utan pengar i 2 månader ÄVEN om vi skulle få bidrag i augusti.. eftersom vi får det i slutet av månaden, eller hur? Och egentligen borde alla strejka.. typ skita i att köpa skrivböcker osv. till alla lektioner och skylla på att vi inte hade några pengar pga. csn skiten. BLÄ! JAG BEHÖVER PENGAR OCH JAG PALLAR INTE JOBBA!!

Vill du ha en design?

Publicerat den: 2008-08-28 Klockan: 16:13:05 Kategori: Kommentarer: (3)
Eftersom jag har så fruktansvärt mycket att göra på dagarna så skadar det inte med lite fler uppdrag.. lögn. Nä, så här är läget, jag har ibland inget för mig efter skolan när jag kommit hem och flera har kommenterat min blogg att de gillar designen och så.. skit kul ju :) Ändå är jag långt ifrån "duktig" på photoshop, men jag lär mig allt mer. Så, jag tänkte att jag kunde hjälpa 2-3 st (det räcker för att jag ska bli less) som är i behov av en ny design, om nu någon ens läser det här, haha.

Ni som är sugna på att få lite hjälp, kommentera detta inlägg och glöm inte att skriva i blogg adressen så att jag kommer in på eran blogg, för jag kommer att utgå ifrån hur er blogg ser ut just nu.. Jag svarar till de som jag anser behöver lite hjälp :) Fundera ut färger och välj ut de bilder ni skulle vilja ha med, om ni nu vill ha någon bild. Jag kollar om någon har kommenterat lite senare ikväll vid 20:00 :) Så nu återstår det att se om någon ens är intresserad! :p Puss och kraam

Farliga Älandsbro

Publicerat den: 2008-08-28 Klockan: 14:51:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Återigen har det hänt en olycka efter E4an i Älandsbro (där jag bor). Verkar vara ett populärt ställe att krocka och köra av vägar på.. Idag var det en buss, lastbil och en personbil inblandat i någon slags kolision, någon verkar ha blivit allvarligt skadat, hoppas bara att det inte kostar personen livet.
Fick ett sms precis då jag kommit hem från bussen av Johan, han frågade ifall jag var hemma och jag svarade ja. Sedan svarade han med "Okej, det har hänt en buss olycka i Älandsbro, måste bara se så att du inte var med!" Min gullrumpaaaaaa kom så ska jag äta upp dig! ♥ Men nu ska jag ta någon macka innan mamma kommer hem och det blir middagsdags, ha det brrra!

Godmorgon bloggen..

Publicerat den: 2008-08-28 Klockan: 08:12:20 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (1)
Blev klar super fort nu i morse så hinner slänga in en dagens outfit,
sedan bär det av mot bussen!

Dagens ospeciella outfit :)
Kofta/väst: Cubus, favoriten passar till allt! :p
Tröja: Jättebekväm trekvarts från H&M
Jeans: High  waste från Vero Moda
Skor till det då.. blir nog mina korallfärgade adidas med mönster på! ;D

Dagens outfit, a bit late

Publicerat den: 2008-08-27 Klockan: 21:54:09 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (3)
Kofta: Gina tricot
Tröja: H&M
Väska: H&M (syns dock inte)
Skärp: Mammas gamla
Chinos: H&M

Halsband och armband minns jag inte var de kommer ifrån :p

























Ny höst & vinter jacka

Publicerat den: 2008-08-27 Klockan: 17:33:10 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
Har hittat min höst & vinter jacka nu, slår till på en ljusgrå nu eftersom jag redan har en svart kappa :) 899 kr hos ellos, älskar den! :D

Softa på länsmuseet

Publicerat den: 2008-08-27 Klockan: 17:19:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Idag har vi varit på länsmuseet med klassen, lika roligt som vanligt.. Sedan hade vi lunch och avslutade dagen med ett möte med rektor Stellan. Efter det så hämtade jag ut ett busskort och Zandra och åt mig själv eftersom jag lyckas slarva bort det. Bytte också till engelska b på individuella valet. Sedan hämtade Rickard mig också for vi hem :) Har varit med honom och Simon nu ett tag och ska snart i väg till min moster och gratta henne. Vi hörs senare eller så ;) Puss

Vad vore jag utan dig?

Publicerat den: 2008-08-26 Klockan: 21:49:40 Kategori: Those were the days Kommentarer: (3)

Nya chinos & lakrits

Publicerat den: 2008-08-26 Klockan: 21:11:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Nu har jag sytt till byxorna och det blev ett bra resultat, ser kanske inte riktigt ut som de perfekta chinosen (?), men jag är nöjd och de kommer att komma till användning! :) Just nu sitter jag och äter mini turkisk peppar.. huuur gott som helst! Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, har varit så sjukt trött hela dagen och när jag kom hem från skolan och stan idag trodde jag helt allvarligt att jag skulle smälla av.. var riktigt jobbigt att hålla ögonen öppna! Men efter min extremt goda middag (fiskpinnar och mos) så blev jag lite piggare! ;)

Nu: Kvällsmacka, ringa älsklingen och sedan läggdags! Puss & kram

Tove shoppar chinos

Publicerat den: 2008-08-26 Klockan: 16:32:14 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Slog till på ett par "chinos" idag, eller det är inte chinos, men det ska bli efter att jag sytt till dom! ;D Det var rea så jag fick dom för 79 kr!  Peeerfekt! :D Lägger in bild senare :) Nu ska jag äta FISKPINNAR, LÖÖÖÖÖVE!!

Hemskt onödig vecka

Publicerat den: 2008-08-26 Klockan: 08:09:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Den här veckan har vi inte en enda lektion.. vi ska leka. Jaha? Vad kul! Inte nödvändigt.. gahh me veryveryvery tireeeeed..

Allra första skoldagen

Publicerat den: 2008-08-25 Klockan: 17:28:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Första skoldagen idag, gick rätt smärtfritt. Började klockan 1 och gjorde inget vettigt alls, skööönt. Gick sedan ner på stan och fikade på waynes med Sofia och Ida, skitgod toast mmm!! Mötte sedan Johan på stan och tog bussen hem till mitt lilla hus på hammarvägen. Just nu sitter Johan och spelar Age of empires eller vad det nu heter.. as tråkigt iallafall. Jag tittar nyfiket på och försöker lista ut på vad fan det går ut på.. bygga upp en stad och sedan dööda!! Kul spel!
Ikväll kör ridningen igång också, får se vem jag hamnar på idag ^^ Men nu ska jag gå ner och ta fram nå ätbart, börjar bli hungrigggg igen. PUSSSSSS

Langos master no. 1!

Publicerat den: 2008-08-24 Klockan: 19:16:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag tror att jag har blivit beroende av langos.. det är så sjukt gott! Men idag åt jag det hemma med mamma, och med mer pålägg som strimlat kött, vitlöks cremefresh, gurka och lök. Mumsfilibabba!
Pratade just med Johan och han är påväg hit alldeles strax, så snart får jag pussa på honom! Känns som om det var evigheter sedan! Nu ska jag bädda rent i min säng sedan lägga mig och spela spel på king.com - prova inte, beroendeframkallande att samla ihop dessa juveler!!

Nu börjas det igen..

Publicerat den: 2008-08-24 Klockan: 15:52:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Sådärja.. nu har ännu ett sommarlov passerat och imorgon börjar det allvarliga. Hoppas verkligen vi får kanonschema :p Kommer bli så sjukt skolless annars.. Känns inte alls som att jag har haft sommarlov, har liksom inte gjort något specielt, bara mått. Nästa sommar ska det bli utlandsresor så det skriker om det, de är en sak som är säker.
Kvällen igår sög faktiskt, trodde att det skulle vara mer livat när det trots allt var sista helgen på sommarlovet för de flesta, hmpf. Sov i lägenheten i natt och höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl utan Johan bredvid mig :( Jaja, i natt får jag sällskap iallafall! Visstja! Rummet är färdigtapetserat nu också, kommer nog blir skitbra det här :) Nu ska jag gå ner och se om det finns nå ätbart i köket, hörs senare.. puss

Kvällens fest outfit :)

Publicerat den: 2008-08-23 Klockan: 17:22:25 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (4)
Men vad nuuuuuu? Jag lägger ut en outfit oh my goood! Ikväll blir det kanske lite fest så tänkte visa vilka kläder min kropp bär! :D Kör på oborstat och struligt hår ikväll.. det får så lov att funka!



Brillor: Mammas asgamla skitsnygga!!
Tshirt: Lindex (lånad av marris)
Väst/kofta: Cubus (mm,favvo!)
Leggins: H&M

Trojansk häst i datorn

Publicerat den: 2008-08-22 Klockan: 18:59:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hahahha åååh så typiskt Jennie att skaffa en häst i datorn.. Hon har fått en trojansk häst.. dvs virus. Men den är isolerad i ett stall där den inte kan bryta sig ut som tur är! :D Sitter hos Jennie just nu och softarrr, ska väl gå på ica snart kanskeee! Men nu ska jag spela spel på king.com! Puss

Mina nya fina rea skor

Publicerat den: 2008-08-22 Klockan: 14:29:42 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
I måndags då vi for hem från bollnäs så svängade vi in på ikea och jag gick in till birsta för att köpa ett par skor. Hittade 2 par på wedins som det var halva rea priset på, så det blev 174 kr för 2 par skor! Men någon slags otur ska jag ju alltid ha.. när jag kommer hem så ser jag att det var olika storlekar på ena paret jag köpte.. en 37,4 och en 38,5. JIPPIE. Provade aldrig båda skorna i affären, jag tar för givet att dom ska ge en rätt skor? Aja.. Vet inte om jag har kvittot kvar men ska iallafall ringa ner till wedins i birsta, dom är oanvända så nog måste jag väl få byta så jag iallafall får samma storlek på skorna? :p Dom andra skorna jag köpte var ett par röda tygskor, skitsnygga! Synd bara att jag fick sånt skavsår av dom jävlarna.. Nått ska det alltid vara.. 1 av 10 toasts till er wedins..!

Ny blogg design, igen

Publicerat den: 2008-08-22 Klockan: 00:59:36 Kategori: Kommentarer: (2)
Såja.. nu har jag knåpat ihop en ny design.. igen. Hope you don't mind changes! Kan inte riktigt betsämma mig så.. ;) Ganska nöjd nu, får se hur länge den hänger på.
Ikväll har jag varit med grabbarna grus och tagit det lugnt mestadels.. åkte in till stan, tillbaka till Älandsbro, in till stan igen och beställde 9 cheeseburgare på Mcdonalds.. Du vet, det vanliga! Nä men serrrri, var rätt pinsamt när Tobbe, Rickard och Emil beställde 9 cheese i drivern :p Fick sedan skjuts hem och här sitter jag, som vanligt! :) Ska nog gå och lägga mig snart, imorgon blir en lång dag! Nä men, ska fara in till Jennie och göra langos, mmmm! Sen ska vi fetta oss all night long ♥ Men ni får sova så gott, för nu ska jag lägga mig och drömma om min lilla prins som inte är hos mig i natt, buh. Puss & kram :)


Min lilla datamekaniker!

Publicerat den: 2008-08-21 Klockan: 15:48:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
HALLOOOJ! Vill bara säga att jag åt supergod frukost idag.. nybakta JÄTTEFÄRSKA tjocka tekakor, mmmm love it <3 Just nu sitter jag och inspekterar Johan när han mekar med min brors dator som han då köpt av Johan.. hoppas allt går som det ska, annars blir det ett jävla liv :p
Vad händer idag då? Hm.. blir nog hemma och slöar, vaknade med feber imorse så :/ Jaja, nu ska jag assistera Johan, hörs sen :) Puss

Träningsverk till tusen..

Publicerat den: 2008-08-20 Klockan: 12:50:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Åååååh. dåliga träningsverken jag har från ridningen igår då.. Har så fruktansvärt jävla ont i röven att jag knappt kan sitta ner i min mjuka sköna datastol.. Och axlarna känns det som om man opererat in stenar i stället för muskler.. Ajajaj! Men nu ska jag gå ner och göra lite frukost, meeee hungry as usual! Hörs sen!

Lägenhetsmys med älsk

Publicerat den: 2008-08-20 Klockan: 00:37:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I natt sov jag sååå gott alltså.. var flera månader sen jag sov hemma hon Johan så det var väldigt efterlängtat att sova i lägenheten faktiskt :) Har blivit så fint där nu så! Vaknade vid 1 och klev upp runt halv 2 då jag klädde på mig och åt lite frukost innan jag skulle ta bussen till stallet, red dressyr på Saleta för Ingrid, gick jätte bra faktiskt :) For sedan tillbaka och duschade hos Johan, sedan beställde vi pizza och myste lite innan jag skulle hem. Kom hem runt 10 tiden och hann knappt genom dörren så fick jag ett sms av Rickard att jag kunde vara med han och Simon om jag hade lust, så varför inte..? Så nu har jag umgåts med dom resten av kvällen. Imorgon fanns det planer om att åka in på Mio och provsitta soffor.. hahahhah. Lät fruktansvärt bekvämt faktiskt! Nuuuuu har jag inget mer att säga, hörs imorgon :) Puss

Mot Bollnäs / Arbrå >

Publicerat den: 2008-08-17 Klockan: 10:53:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godmorrrrrrgon! Idag är jag uppe med tuppen (pga. Johan som väcker en och frågar om JAG kan hämta en tillbringare vatten åt HONOM.. nono, you do it!). Sitter och äter frukost atm och ska snart se en film jag tankade igår.. Den sägs vara verklighetsbaserad, sånt gillar jag :) Justln Timberlake är med i en utav huvudrollerna tror jag. Aja, hope it's goood! Igår var jag tjejfest hos Fia med massor av trevliga brudar! När vi stojat klart och skulle bege oss mot stan och jag skulle försöka glida lite snyggt in på krogen med dom andra (dom flesta var 18). Vakterna kollade inte leg på NÅGON, alla bara gled in liksom.. Sen så NATURLIGTVIS pekar han på mig och ber om leg, dra åt helvete säger jag bara. Fast så sa jag inte, men hade stor lust..... Iallafall, jag och Linda blev fast utanför och sen gick vi ner mot donken och Linda blev hämtad och for hem. Jag mötte upp Fia och Sara och fortsatte gå ner mot donken där jag träffade Johan och massa grabbar. Johan och jag bestämde oss för att åka hem och lägga oss.. och gissaaaa om det var skönt eller! Johan somnade på 2 sekunder och jag kämpade för att hålla ögonen öppna så jag kunde se filmen, men hann nog inte ens se 5 minuter av den, skönt vare ;D

Idag ska jag, Johan, mamma och min brorsa åka till Bollnäs och hälsa på min moster, hennes sambo och min kusin Max :) Skulle tippa på att vi åker runt 2-3 tiden så att vi är där lagom till middagstid! ;) Jaja, nu ska jag kolla på filmmmm, hörs sen :=

Byta rum & tapetsera!

Publicerat den: 2008-08-15 Klockan: 22:01:51 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är tapetseringen igång.. igen! ;D Ska byta rum och nu har jag och mamma precis tapetserat klart en utav väggarna, kommer bli skitsnyggt! ;) Kommer bli beige/ljus brun aktigt med 1 fondvägg :) Sedan när jag fyller år så har jag önskat mig presentkort på IKEA som jag ska köpa nya möbler för :) Jag ska ha ett avlastningsbord, en säng + sängstomme, en garderob och en hylla :) Sen blir det väl några passande tavlor osv, längtarrr!

Ska berätta om en liten händelse som inträffade idag! ;D Jag och mamma var påväg in till Coop och skulle köpa ett tapetseringsbord. På vägen in, typ vid norrstig, så springer det ut en schäfer mitt ut på E4an så mamma skriker och tvärnitar (hundälskare som hon är), och kör åt sidan, som tur var så kom det inga bilar just då, så hon öppnade bildörren och visslade på hunden som hoppade rakt in i våran bil, hahaha. Iallafall så fick vi åka runt vid norrstigstrand och leta reda på ägaren till hunden ;) Hade nästan kunnat behålla den! ;D Innan vi fått hunden i baksätet så hade jag hundhår över hela mig..  den voffsingen är liiite större än våran lilla golvmopp som man kan förflytta vart som helst, hur lätt som helst! ;) Men bäst av allt var nog att hunden kom tillbaka till sin ägare, och förhoppningsvis har dom hunden under uppsyn hädanefter :)

Nu ska jag ta mig någon macka och fundera på vad jag ska sysselsätta mig med tills jag går och lägger mig, puss & kram :)

Rise and shine, sunshine

Publicerat den: 2008-08-15 Klockan: 12:25:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ligger här och trängs i sängen med Johan som fortfarande sover.. Tjockis..! Vaknade för någon minut sedan och ska snart gå ner och äta frukost :) Johan kom vid halv 3 i natt och då hade jag såklart somnat, trodde inte han skulle komma ^^ Vi låg vaken och pratade till halv sex imorse ;S  Vi såg Hancock också, mycket bra film :)
Men nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och gå ner i köket och få något i magen, hungrar snart ihjäl.. Vi hörs sen :)

Mmm.. resa utomlands

Publicerat den: 2008-08-14 Klockan: 15:29:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Blir så avundsjuk på alla mina kompisar som sticker utomlands för jämnan.. Många år sedan jag var utomlands ;( Marris åker till kreta imorgon och Sofia är i Grekland just nu. Fanns ju planer om att åka till Bulgarien den 18e men det blev inget av det, synd.. Ska spara ihop pengar nu så jag kan åka iväg på något utav loven som kommer nu efter sommaren :) Fara iväg ensam med mamma eller så.
Så.. vad har jag haft för mig? Igår åkte jag in till Zandra. Kim for och hämtade upp Johan så dom två kom och gjorde oss sällskap, sedan tittade Rick förbi också :) Tog det mest lugnt, gick ner en sväng på stan och kollade om det var nå folk ute men det var rätt dött trots att det var lill-lördag :p Anyway, idag har jag varit med Marris ett tag, hon kom hit vid halv 1 och då hade jag fortfarande inte kommit ur sängen men lyckades pallra mig upp efter en stund. Får se vad som händer ikväll, ska nog bara vara hemma för mig själv.. är lite små less på ditten och datten och då känns det alltid bäst att vara för sig själv och inte ha massa folk omkring sig.. så känner jag iaf :p
Snart börjar skolan också.. 11 dagar kvar, andra året på gymnasiet.. hoppas det går fort. Aja, nu måste jag åka en sväng till stallet och kika på vilket datum jag hade bokat dressyrlektion. Hörs senare :)

Trådlöst bredband, skönt!

Publicerat den: 2008-08-13 Klockan: 12:33:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Äntligen säger jag bara! Guuud så skönt med trådlöst internet.. nu kan jag traska omkring vart jag vill i huset med min lilla kompis! ;) Nu ska jag hämta lite frukost, puss & kram!

Sommarlovets lilla slut

Publicerat den: 2008-08-12 Klockan: 14:31:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ja, snart har sommarlovet nått sitt slut.. buhu :( Ska in på stan om ett tag och köpa skrivblock (känns inge bra). 2 år kvar i skolan.. hoppas dom går fooooort!
Igår så gjorde jag och Johan en storstädning i hans lägenhet, blev jättefint och mysigt :) Det tog sin tid men lönade sig till slut. Men ska sticka iväg nu, vi hööörs!

Ny design :)

Publicerat den: 2008-08-11 Klockan: 12:15:18 Kategori: Kommentarer: (1)
Nu har jag äntligen uppdaterat designen lite här på bloggen, kändes som att de behövdes :) Får väl se hur länge den här hänger med :p Jaja, nu ska jag väcka Johan sedan blir det städning all day long, sedan kanske någon enstaka drink ikväll :) Hörs senare, pussar!

Förhållandelistan

Publicerat den: 2008-08-10 Klockan: 13:14:41 Kategori: Kommentarer: (0)
1. Är du i ett förhållande? Mmmm, love it :)
2. Om inte, varför inte? Ja varför inte liksom?
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? Det har jag nu, 1 ½ år snart :)
4. Hatar du ditt ex? Nej
5. Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? Nej
6. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? Tror inte det
7. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? Förhållande
8. Är du en player? Nejnej
9. Har du blivit dumpad? Yess
10. Har du blivit sårad? Jao
11. Har du dumpat någon? Japp
12. Är du en bra partner? Nog tror jag det :)
13. Dåligaste raggningsrepliken någon kört på dig? Haha, vet inte
14. Är du kär i någon nu? Mmmmmm :)
15. Har du någon beundrare? Haha jag vet inte?
16. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? Tänker på mig i första hand & mysig :)
17. Har du varit kär i flera samtidigt? Nej, inte vad jag kan komma på :p
18. Har du sårat någon allvarligt? Jag tror inte det
19. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? Ställer upp så ofta jag kan, kan ha väldiga humörsvängningar :p
20. När du vill ha någon, vad gör du? Haha.. vet inte, behöver inte oroa mig, Johan är hos mig ändå :)
21. Bästa raggningsrepliken?  Haha ingen aning
22. Hur skulle den perfekta dejten se ut? Myskväll i think :)

Bra dator till salu

Publicerat den: 2008-08-10 Klockan: 00:59:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har som sagt en dator som jag ska sälja, annonsen har nu kommit in på blocket. Ni kan se den här :)

Taco tonight!

Publicerat den: 2008-08-08 Klockan: 14:47:46 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Sådär ja, nu är andra datorn utlagd på blocket. Dyker nog upp där om en stund :) Råkar det vara så att du är sugen på en ny dator så hör av dig, bästa datorn jag någonsin haft. Då kanske ni undrar varför jag då säljer den.. och det är för att jag trivs bäst med bärbar dator :) Det är en bra och snabb processor och stor hårddisk, vilket är guld värt!

Datorn innehåller:

Processor: AMD Athlon 64 x2 4200 + (står 4000+ i annonsen, blev fel)
Ram minne: 1024 mb
Moderkort: MSI (någonting mer..)
Grafikkort: Inbyggt i moderkortet
Hårddisk: 250 gb

2500 kr, först till kvarn :)

IKVÄLL BLIR DET TACO TILL MIDDAG :D HAPPYHOUR!

7e augusti

Publicerat den: 2008-08-08 Klockan: 00:07:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Vad har man gjort idag då? - Allt annat än vad som var planerat. Vad var planerat då? - Att röja ur och städa i Johans lägga. Vad gjorde jag istället? - Köpte mig en dator och lodade hemma och sedan ett tag hos Fia.
Ja jag säger då det, allt blir inte alltid som man planerat! Men imorgon ska vi ta itu med Johans lägenhet, tror jag ;D Aja, nu ska jag tanka någon film och lägga mig i sängen och njuta av att ha en bärbar dator! Puss & kram

Filöverförning..

Publicerat den: 2008-08-07 Klockan: 19:51:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag älskar mitt liv som datanörd !

Äntligen BÄRBAR

Publicerat den: 2008-08-07 Klockan: 13:42:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
WOHO JAG HAR HITTAT EN BÄRBAR DATOR FÖR BARA 4000 KR! Införskaffas om någon timma, tjohoooooooooo!

Forget & forgive

Publicerat den: 2008-08-06 Klockan: 16:48:29 Kategori: Kommentarer: (1)
Forgive, sounds good
Forget, I’m not sure I could
They say time heals everything
But I’m still waiting

I’m through with doubt
There’s nothing left for me to figure out
I’ve paid a price
And I’ll keep paying

I’m not ready to make nice
I’m not ready to back down
I’m still mad as hell and
I don’t have time to go round and round and round
It’s too late to make it right
I probably wouldn’t if I could
‘Cause I’m mad as hell
Can’t bring myself to do what it is you think I should

I know you said
Can’t you just get over it
It turned my whole world around
And I kind of like it

I made my bed and I sleep like a baby
With no regrets and I don’t mind sayin’
It’s a sad sad story when a mother will teach her
Daughter that she ought to hate a perfect stranger
And how in the world can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they’d write me a letter
Sayin’ that I better shut up and sing
Or my life will be over

Sammanfattning

Publicerat den: 2008-08-06 Klockan: 16:27:28 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ja.. har som sagt varit i stockholm drygt 1 vecka och seglat med pappa m.fl. Sista dagen där så gick vi på stan och shoppade, kan visa vad jag köpte sen.. om jag orkar.. Kom hem i förrgår vid 10 tiden och for nästan direkt upp till ramvik och firade Anneli som fyllde 18, grattis igen älsk :) Sen när vi for hem så åkte jag med Jennie hem till henne och sov dära, dagen efter gick vi en snabbis på stan och jag åkte med Fia hem till Äbro där jag och Johan blev dumpade at my place.
Idag vaknade jag rätt tidigt, vid 11. Inte så bra väder idag så kunde inte sola.. sorg. Johan har precis åkt iväg med Garre, dom skulle ner till sundsvall och hämta någon baslåda.. Sen skulle han komma tillbaka. Får se vad som händer ikväll, vi åker nog in till stan och röjer ut allt som ska slängas i Johans lägenhet så vi kan städa och få fint där igen. Aja, ska ner och softa framför tvn nu. Tjarråå!

Hemma från söder

Publicerat den: 2008-08-05 Klockan: 01:44:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är jag hemma från stockholm, nu vet alla det! Så.. nu ska jag och Jennie äta natt mat, puss
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0