Skolan

Publicerat den: 2007-08-27 Klockan: 14:49:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Första dagen i skolan efter sommarlovet, och första dagen på gymnasiet ;D Ganska trevlig klass.. :) Var dock pinsamt och behöva träffa 2orna och 3orna på MP -.-  Sen tog vi massa fula kort på klassen också, 75 st tror jag det var, och jag slår vad om att inte ett enda blev bra ;D Haha..  Började 9 och slutade 10 i 2 så jag hann precis med 2 bussen hem. Nu ska jag gå ner och fika för jag är hunnnnngry! Träning ikväll, hoppas att det inte regnar..

Imorgon börjar jag 10, får se vad den dagen har att bjuda på ;D Tjoa

Och jag älskar Johan :) PUSS

Hemmakväll

Publicerat den: 2007-08-26 Klockan: 15:04:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ganska skönt med en lugn hemmakväll faktist :) Har varit med bubbas hela helgen, kan faktist inte bli bättre än så :) Vi satt bara och kollade på film och tjockade oss med cola och godis, sen gick vi en sväng bort till surströmmingskalaset, dock stank det så mycket så vi gick hem påengång, haha :P
Följde alldeles nyss Hk till bussen, och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Se några avsnitt scrubs kanske.

Och imorgon är det skola, sommarlovet har nått sitt slut som vanligt. Ska faktist bli skönt att komma igång lite med skolan och få hålla på med lite nya saker :)

Näe.. Scrubs nu! Hörs, hej! :)

Grillfest!

Publicerat den: 2007-08-25 Klockan: 10:59:09 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Igår hade jag faktist jävligt kul! Hjälpte syrran med en massa snittar och saker till grillningen och sen kom Marklunds släkt som är så jävla roliga hela bunten! :P Sen grillades det och dracks lite smått, maten var sååååhär god! Och senare kom Johan till mig vid 8- halv 9 nångång. Inte var det något problem att vi inte hade med oss något att dricka för det löste Marklund serru ;D HUSET FULLT, haha jordu.. Dans och skratt hela kvällen och natten vill jag lova ;D Nä fyfan hoppas det kommer fler sånna kalas! :) Nog för att det tog en jäkla tid att gå hem, tog väl 10 minuter kanske, och vi bor i grannhuset.. 50 meter därifrån, men jaja.. Har man en pojkvän som tar ett steg fram och två steg bak får man räkna med sen ankomst :D

Nu ska jag se om det finns något åt magen sen ska jag gå och väcka Johan :) Hejs ;D

Träning

Publicerat den: 2007-08-23 Klockan: 20:01:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Grymt jobbigt idag på träningen, höfterna började sepa sig så jag kunde inte vara med och spela sista tiden så jag, Elinb och Petris låg vid sidan om och hade fan 3 gånger så jobbigt som alla andra!!! Elin grät ;( (inte). Jag kommer ha världens hemskaste träningsverk imorgon, det kommer se ut som att jag skite på mig när jag går ;S USCH, ha lite sympati för mig nu.
Nu ska jag äta CHIPS och trösta mig själv, och vänta på att Anton ska ringa och säga att jag är bäst, tjo! :)

Stan med Hk

Publicerat den: 2007-08-23 Klockan: 16:23:36 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)

Gissa om jag är slut i benen? Jag har traskat runt på den otroligt händelserika staden Härnösand i 4 jävla timmar med Johan, Dennis å Daniel (tror jag han hette ;D)... For in med halv 12 bussen och for hem med halv 4, hela dagen bortkastad :P Och vi skulle bara titta på en parfym åt Hk vilket tog 10 minuter och sedan gick vi till banken och surrade med nån kille dära, sen vet jag fan inte vad vi gjorde i 3 timmar därtill.. Jo,. Dennis färgade håret som tog åtta år.
Nu har jag precis käkat och om en timma ska jag iväg å träna fotboll sen ska jag vara med Anton :) Ska bara ta det lugnt och tvinga honom att de Beck med mig, moha. Jag hade inte så mycket att skriva idag heller, hejdå ;D

Tvkväll

Publicerat den: 2007-08-22 Klockan: 14:28:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Nu har jag nyss kommit hem från åmsjön, följde med Elin och Petra dit för att dom PROMT skulle bada.. - Vilket dom inte gjorde. Men det var varmt och skönt på bryggan också ;D Också fick jag bullar av Elin BE <3 Nu ska jag gå ut och lägga mig en stund i solen, sen ska jag städa (...). Och ikväll kommer Hk efter att han jobbat klart :) Sen imorgon ska jag släpa runt han på stan och hitta någon present till honom när han fyller år, yey. Hejs!

Mysbubbas

Publicerat den: 2007-08-21 Klockan: 16:00:27 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)

Nu har jag precis kommit hem från Johan, äntligen fick jag pussa lite på honom :) Tog 7 bussen till honom igår sen fick jag vänta på honom till 10, då han kom hem från kursen i stan. Sen såg vi bara på film och sen la vi oss och sov. Idag hanns det inte med så mycket för Hk skulle iväg till Kim och sen till kursen i stan, så jag for hem samtidigt som han drog iväg till Kim.

Ikväll ska jag bort på bondsjön och kolla på tjejerna när dom spelar match :) Sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt för jag är fortfarande inte så pigg..
Men nu är det mat, hööörs, hej!

Löken & scrubs!

Publicerat den: 2007-08-20 Klockan: 12:26:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
TJA, jag kan ju börja med att säga att jag är jäävligt trött och har sovit skit dåligt i natt ;S Och jag mår inte så bra, nä. Jag tror jag börjar bli sjuk eller något för jag har haft ont i huvudet, som jag nästan aldrig har och när jag väl har det så känns det som att hela huvet ska sprängas. Och jag har varit illamående, på lördag natt och nu i natt, dock bara när jag ska sova och fråga mig inte varför för jag vet lika lite som du. Men jag får nog hoppa över träningen idag för känner mig inte så kry..

Fondväggen har inte heller kommit upp, känns som att ingenting blir gjort. Och jag lovar, hade jag haft pappa hära så hade det vart gjort för århundraden sen, men nu är det bara mamma i huset och då går allt fem miljoner gånger segare, och då menar jag ALLT!

Igårkväll var jag med Linnéa, vi kollade på en sjujäkla massa scrubs avsnitt, äckligt bra. For hem vid 12-halv 1 någongång, satte mig vid datorn hemma och började känna mig som en tung säck potatis så jag gick och la mig vid kvart över 1 ungefär. Sen hade jag svårt att somna, tror inte att jag hade hunnit somna när jag vaknade idag ;S Och senare idag ska jag nog åka till Johan, om jag inte mår dåligt dvs. Har inte träffat honom på tusen år känns det som, men det var i torsdags tror jag.. Men det är alldeles för längesen ändå. Nu ska jag gå ner och tjata på min mamma att hon ska sätta upp den förbannade fondväggen, för jag har typ rivit halva rummet BARA för tapeterna också blir det inte ens gjort, och sådär kan det inte se ut ju.. HERRÅ!

Ovärt inlägg

Publicerat den: 2007-08-19 Klockan: 19:23:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Någon tripp till pappa blev det inte nu ikväll, vet faktist inte varför, haha. Och Johan är som vanligt sveriges segaste människa så om jag får träffa honom vet jag inte heller, men det visar väl sig senare ;D Egentligen har han inte så mycket val så jag åker nog dit om ett tag ^^ Har verkligen varit på sämsta humör hittils i mitt liv, heeela dagen.. Och jag har ingen aning om varför ;P Och för den som undrar så åt jag pizza till middag, jävligt gott sådeså. Det har vart en seg dag så jag har inte haft så mycket för mig. Och man kanske ska börja tänka på att vända tillbaka dygnet eftersom skolan börjar om en vecka.. Det är fan sämsta sommarlovet jag haft hittils, usch. Vädret har inte kunnat hålla sig till sol i flera dagar utan typ 1dag i veckan.. Så jag tycker skolan kan börja så den får ett slut någon gång ;) För övrigt så är jag less den här värdelösa sommaren och vill ha snö och vinter så man kan köra skoter och åka snowboard, man kan ju hålla tummarna så Kanske vi får snö den här julen. Mer har jag inte att säga, hejpa ;D

Trist helg

Publicerat den: 2007-08-19 Klockan: 12:13:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jaaaha, gårdagen blev nog inte som jag hade tänkt ;D Först och främst blev det nyktert och det var väl första kroken på kvällen. Sedan lite småtjaffs från olika håll hade jag kunnat undangått också.. Blev på ganska dåligt humör tidigt på kvällen så jag var hemma redan halv 11. Men aja, sånna lördagar får man stå ut med ibland ;D Nu sitter jag och har precis slipat skarvarna på mina tapeter för att jag ska sätta upp en fondvägg, kan bli bra jao! Väntar bara på mamma så att hon kan sätta upp tapeterna för det har jag inte kapacitet för vill jag lova.. Senare idag ska jag fara till pappa som jag inte träffat på ett tag, sen hoppas jag att Johan kommer förbi här så jag får träffa honom :) Ciao
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0