Första, andra, tredje..

Publicerat den: 2009-05-31 Klockan: 20:08:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
SÅLT, nämen hörrni, glöm inte mina stackars auktioner, jag måste ju överleva den här veckan också ;)

Skämt åsido, jag har glömt att säga att jag, Amanda och Sofia var i sundsvall och birsta i fredags, fick med mig en klänning från H&M med snyggt mönster och en skön tröja man kan ha till leggins från Gina, skitsnygg blåfärg! Visar någon dag när jag har ork.. (;

Nu ska jag göra en macka och blanda ett glas oboy, hade!

K'naan - Take a minute

Publicerat den: 2009-05-31 Klockan: 18:49:45 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)

Festligheterna är över

Publicerat den: 2009-05-31 Klockan: 15:35:47 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Den här helgen har innefattat både roligheter och tråkigheter.

Har festat med mina klassisar och hade skojsigt med dom, gick ner på tivolit som sög apa och sedan så har jag spenderat helgen hos pappa. Det tråkiga är att han fick åka in på sjukan i lördagsmorse då han nu har lika ont som innan han opererade sig (han hade diskbråck). Aldrig kul när någon närstående är sjuk.

Har fått träffa både Vilmer och Alexander i helgen också, (mina låtsassyskons barn, vilket gör mig till låtsasmoster och låtsas faster, höhö). Fattar verkligen inte att man kan vara sådär liten..

Har legat och stekt ute på altanen hos papi med Ulla, lite färg har jag fått iaf! Jag som inte alls har tålamod att ligga och sola.. :p Ajja, nu ska jag hitte pånåååååååå. Puss

Bilder sen fredagen






Fler bilder finns på min bilddagbok.

Dom flög som sateliter

Publicerat den: 2009-05-28 Klockan: 21:22:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Ikväääääääääll har jag sytt en kjol! Och det blev faktiskt bra!! Ska bara sy dit dragkedjan imorgon så ska inte uttala mig än egentligen..
Sen så har jag köpt löshår också, det var rea på happyhair och köpte ett clip-on set för 129 kr, förväntar mig inte nån superkvalité men 129 kr är inte direkt farligt.. får väl se ;)

Nu ska jag sooooooovaaaaaa.

Jag saknar dig så det gör ont nu.

Tacktacktack, mammi!

Publicerat den: 2009-05-28 Klockan: 16:11:28 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag när mamma kom hem från stan så hade hon köpt lilla paketet åt mig (körkortsgrejer) vilket jag tyckte var väldigt snällt! Nu har jag lite körlektioner, teorilektioner, böcker och tillgång till en massa test-prov. Man vill ju försöka ta körkortet så fort man fyller 18.. :)

Idag har jag varit inne i stan, först till fia, sen skolan i typ en halvtimma sen en sväng på stan ^^ Nu funderar jag på att sy den där satans kjolen jag vill ha.. höhö.

Jag lär mig illustrator ;D

Publicerat den: 2009-05-28 Klockan: 10:36:31 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Jajamensan... försöker lära mig illustrator och har nu ritat ingen mindre än kalle anka! (Använde en bild vid sidan som jag försökte rita av, ganska bra gick det ju!)

(den riktiga)
och min version ;D

Klänning och zipcrew >

Publicerat den: 2009-05-27 Klockan: 20:28:10 Kategori: Kommentarer: (0)
Klicka här för att se mina auktioner!

Det kommer troligtvis mer..

Piteå dansar & ler 2009!

Publicerat den: 2009-05-27 Klockan: 18:27:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag hoppas verkligen jag kommer iväg den här sommaren till PDOL! Det blir jättemånga flugor i en smäll dessutom! Johan, (hans mamma såklart, hihi), Pirre, Sanna, Mia, Jimmy och FESTIVAL ;) Inte illa ;) Hoppashoppashoppas :)

Mediekommunikation;

Publicerat den: 2009-05-27 Klockan: 14:59:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
DONE.

Nu har vi ett mediekunskap prov nästa vecka, sen ska jag skriva en svenska uppsats som är bara sådär lite halv sen (skulle ha gjort den för några veckor sedan) sen sååå äre bara multimediahemsidan som ska bli klarre på onsdag nästa vecka!

Har precis fikat lite och till min stora förvåning så var oboyen slut, händer inte speciellt ofta här hemma då det alltid fylls på innan den tar slut... fanå...

I dunnoooooo vad jag ska göra ikväll, ska bara njuta av att inte behöva plugga!!!!!!!!!!

Träningsvärk like H*LL

Publicerat den: 2009-05-26 Klockan: 21:59:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Häääääääääääll vete i skålen vad ont jag har i mina stackars ben. Igår stod dom ut med brännbol och idag ett konditionstest!! MÄNNISKOPLÅGERI!
Näe, de är äckligt vad dålig kondition jag har nu, nu jävlar i helvetet är det dags att ta tag i skiten..! Orkar man? hmmm bra fråga.. ska fundera ett tag till..

Ibland har man tur! :D

Publicerat den: 2009-05-26 Klockan: 20:08:01 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Det enda som har funnits i min hjärna idag är tacos. Tror vi började tjöta om tacos på dagens andra lektion och sedan dess har jag varit jättesugen på det :| Sen så smsar jag lite med RIckard och nämner då om min tacosabstinens och han föreslår att vi handlar och lagar det hemma hos honom! Sicken tur man har :p Starkt som sääätän blev det men gott som jag vet inte vad! :)
Och just deeeeeeet.. i helgen är det tivoli här i stan och för er som inte bor här så kan jag ju meddela att det är typ det största som händer i den här hålan så ja, tivolit uppskattas av många, höhö.

Har läst igenom häftet inför provet imorgon (som jag igår skrev att det var nästa vecka men icke sa nicke, tomorrow's the day). Ska läsa igenom det 2-3 gånger till så det sitter där det ska och förhoppningsvis får man bättre än ett G imorgon, känns som att jag bör prestera lite bättre på dom få proven vi har.
Sy en kjol har jag också tänkt att göra, men det blir nog imorgon.. Fick lite tips av Löken (även kallad Linnéa Löfquist) om hur jag ska gå till väga utan att misslyckas..höhö. Har tappat lite sykunskaper sedan jag gick ut nian.. tyvärr.. Fick för fasen mvg i syslöjd!
Hur som helst.. nu ska jag plugga lite sen ska jag finjustera min essay, leta efter eventuella grammatikfel och sådant roligt. Ha en trevlig kväll mina damer och herrar! PÖSS


Pluggpaus i all kaos!

Publicerat den: 2009-05-25 Klockan: 21:17:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Guuuuuud vad jag känner mig stressad. Hack i häl ligger en massa skolarbeten som jag inte vet hur jag ska hinna med. Har inte lämnat in svenska uppsatsen som skulle varit klar för längesedan. Nästa vecka är det ett mediaprov och jag vet inte ens vad det handlar om! + att på fredag börjar jordgubbsförsäljningen så jag kommer måste vara ifrån skolan mitt i allt. YAY!

Mamma har köpt en spikmatta så kanske borde lägga mig på den en stund och lugna nerverna..

Sjuksjuksjuksjuksjuk

Publicerat den: 2009-05-25 Klockan: 08:22:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Och ändå är jag i skolan

Update:
Hann inte skriva nått mer innan lektionen började, haha. Idag har jag varit lite krasslig men känner mig ändå lite piggare nu, det är bra. Hade graf, svenska och idrott idag, på idrotten så spelade vi brännboll och mitt lag vann, hihi. (inte tack vare mig dock.. höhö)
Nu ska jag fika lite sen ska jag sätta igång med pluggandet.. kul liv.

Idag blir det tacorester!

Publicerat den: 2009-05-24 Klockan: 17:59:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjoooho.
Mamsi jobbar till 8 ikväll och tur som jag har så finns det tacos kvar från fredagen som jag alldeles strax ska värma på.. kanske får sälskap av min broder vid middagsbordet.

Under dagen har jag
blivit sjukare
insett att dove summerglove inte är att rekommendera då jag nu har bruna fläckar överallt
legat i soffan och kollat på cashmere mafia i flera timmar

Allt har gått helt åt skogen

Publicerat den: 2009-05-24 Klockan: 12:13:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Om du kunde skulle du vända tillbaka
Se mig så som du såg mig första gången
Bli nån ny igen I dina ögon

Ingen bra dag idag. Söndagar är till för att skapa tankar som att gräva ner sig nånstans långt borta.

JÄVLAR I MIG VAD GÖTT!

Publicerat den: 2009-05-23 Klockan: 12:08:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mamma kom med lönebeskedet nu.. 3600 kr rikare! YAY! Sparar och lägger undan.. duktig som man är..

I gotta buy myself a cap!

Publicerat den: 2009-05-23 Klockan: 12:04:37 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Tjosan! Vaknade vid 10 idag och klev upp på en gång, drog fram dammsugaren och gjorde fint i mitt rum genom att möblera om lite.
Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio och ska lägga in lite bilder sen igår när vi var hos Rickard. Lånade en keps av honom (fast tror det var heniks) och kom på att jag måste köpa mig en keps! Det står högst upp på min inköpslista nu ;) eller näääe.. det är en fondation.. fan. Aja, en keps ska införskaffas!





Fler bilder finns på min bilddagbok.

And sometimes I fly

Publicerat den: 2009-05-22 Klockan: 15:17:54 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Tralala.. så äre gosse!

Publicerat den: 2009-05-22 Klockan: 13:20:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag har tagit ut min tungpiercing nuuuuuuuuuuu.. sorg

Rubriker är ett jävla påhitt

Publicerat den: 2009-05-22 Klockan: 11:02:33 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Jag kommer aldrig på någon bra rubrik och det är väldigt störande... som sagt, rubriker är ett jävla påhitt...

Blev väckt av någon Lina som också har hand om jordgubbsförsäljningen och fick veta att vi börjar fredag nästa vecka, hur det nu ska gå med tanke på att vi har skola fram till den 12 juni.. Aja, det löser sig.. förhoppningsvis.

Idag ska jag göra lite nytta, ska försöka plugga nu så jag kommer någon vart på engelska uppsatsen, sen behövs det verkligen dammsugas i mitt rum nu...

Känns som att jag måste ha en bild i varje inlägg nu för att det ska se lite roligare ut.. hööööh. Hejpa


Ny, söt, tråkig, fantasilös

Publicerat den: 2009-05-21 Klockan: 23:47:47 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
design.

Jag blev less på att se miljontals med blommor varje gång jag klickade fram min blogg så nu är den vit, gullig och jättetråkig!

Ikväll har jag varit med Marris och CIlla, kom hem för en stund sedan.
Ska nog gå och lägga mig strax, är ju inte speciellt kvällspigg så sängen känns väldigt lockande, ska bara äta nån kvällsmacka först, magen skriker efter något mättande...

Imorgon ska jag städa och möblera mitt lillalillalilla rum, går typ att ha sängen på 2 sätt för att garderoben och skrivbordet ska få plats, hööööh. Det som är bra med ett litet rum är att det tar inte speciellt lång tid att städa, och oftast har jag väldigt städat rum.. bäddar fanimig sängen varje dag!..... förutom idag. Aja, sov gott era kangelbärer.

Här någonstans är mina tankar

Pappsen på sjukhus :(

Publicerat den: 2009-05-21 Klockan: 18:24:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jaaaaaaaha.. så ska det ju inte vara. Klart man blev tio gånger så orolig än som var nödvändigt när pappa sa att han åkt in på sundsvalls sjukhus.. Var och hälsade på han idag och han får sprutor och tabletter hit och dit och jag hoppas nu för helvette att läkarna gör något åt hans rygg. Det värsta som finns är ju att se sina föräldrar sjuka :s

Har alldeles nyss kommit hem, först var vi in till birsta sedan till sjukhuset. Sen så åkte vi till barsviken och åt middag hos farmor och farfar. Ikväll ska jag vara med Marris, hade helt glömt bort det (sorry) så tur att hon skickade sms! :D
Aja, vi hörs nå.

Jordgubbar med mjölk!

Publicerat den: 2009-05-20 Klockan: 13:34:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Tjosan.

Jag har nyss avnjutit en skål med jordgubbar och mjölk, GÖTT. Och nu sitter jag och trycker i mig chokladpudding.. hihi. Börjar jobba kl 4 idag och tänkte gå 8. Får se om jag leker med Jennie eller vad jag nu gör, är ju ledig imorgon och på fredag (!!!!!!!!!)

Nu ska jag äta upp chokladpuddingen, HERRÅ.

- - - - - - - - - - - - - - -

Publicerat den: 2009-05-19 Klockan: 21:43:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
When I'm all alone
Is when I spend the most time
Thinking of what I should have done
Thinking of what I've been giving up

Nu ska jag och mitt deppiga humör gå och lägga sig.. Goodnight.

Jag orkar inte jobbaaa..

Publicerat den: 2009-05-19 Klockan: 15:05:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte.

ORKAR INTE JOBBA.

Hemma från stockholm

Publicerat den: 2009-05-18 Klockan: 07:11:21 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
Goooodmorgon! Iddes inte blogga någonting igår när jag kom hem, var så seg och hade fullt upp med att packa ur väskan och så. Knäppte bilder på det jag shoppade så tänkte väl visa det nu dåååååå innan jag sticker iväg till vårdcentralen och sedan till skolan.

Skor - DinSko 399 kr
Jeans - Cubus 199 kr
Linne - Gina tricot 99 kr
Linne - H&M 79 kr
Oversize tröja - H&M 98 kr
Linne - Manhattan 70-80 kr (2 för 120 kr)
Linne - Manhattan 70-80 kr (2 för 120 kr)

Onsdag den 13:e maj ^^

Publicerat den: 2009-05-13 Klockan: 20:17:57 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Goddagens!

Idag hade vi någon slags EU-dag på skolan som innebar för oss elever (2:or och 3:or) att gå runt på olika "stationer" där partierna fanns. Där fick man lite snabb info och sedan tillfälle att fråga något man undrade om.. i vår klass var det bara Ida och Oscar som hade några funderingar.. sen gjorde Jennan ett försök.. men som sagt, Oscar och Ida.

Nu ikväll har mamma gjort slingor, eller, färgat min utväxt - känns skönt! Imorgon åker vi till Stockholm med klassen samt 3:orna men vi kommer bara vistas tillsammans under bussresan.
Detta innebär att jag kommer befinna mig nästan 100 mil ifrån Johan och det känns ju kanske inte så kul..... men satan i gatan vad jag ska pussa på honom när vi båda kommit hem! ♥

Jag och mamma har precis varit på köpis och handlat för morgondagen, hon ska göra kycklingsallad åt moi. Själv så köpte jag bara en godispåse och dricka som hade varit mitt levebröd om mamma nu inte hade gjort salladen.
AJAAAAAAA, nu ska jag checka igenom min väska så jag fått med mig allt. Kommer förmodligen inte blogga nå mer innan jag far, så ni får väl ha det så bra då. Kommer hem på söndagkväll. PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Vår nya klasskamrat ska också med till stockholm!

Intervjubolaget 17 - 21

Publicerat den: 2009-05-12 Klockan: 15:38:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åh, jag är så less på IB nu.. skönt att det är sommarlov snart.. då blir det till att sälja jordgubbar som en galning ;D Ikväll ska jag jobba.. känns drygt.. imorgon har vi någon EUskitdag som jag säkerligen inte kommer orka delta i till fullo.

Tog 3 bussen hem, har bytt om, varit ute med Hedda och käkat på cirkus 17 minuter, bra gjort! Nu ska jag lägga mig ner ha lite pepptalk med mig själv så att jag orkar sitta 4 timmar och ringa till folk. Haaaaade!

Nu ska jag övningsköra!

Publicerat den: 2009-05-11 Klockan: 16:30:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
TUUUUUT TUUUUUUUT nu ska jag och papsen ut och köra bil.

Måndag den 11e maj

Publicerat den: 2009-05-11 Klockan: 10:03:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Det sög att sova i natt då Johan är 50 mil bort från mig.
Och det suger att jag fortfarande har ont i magen..
..ska käka frukost nu och hoppas på bättre tider.

Bilder sedan gårdagen

Publicerat den: 2009-05-10 Klockan: 18:35:38 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)







Fler bilder finns på min bilddagbok.

Inte haft tid att blogga

Publicerat den: 2009-05-10 Klockan: 14:37:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjoba!
I helgen har som sagt Pierre, Sanna och Mia varit på besök så jag prioriterade inte bara bort bloggen, hela datorn tillochmed ;) Dom for hem idag och tog Johan med sig dom rackarna.... nädå. Idag har jag varit med om massa saker.. höhö. Först så åkte jag traktor med pappa i stan vilket fick mig att känna mig som världens bonde. Sedan for vi ut till Äbro till gammhuset i kragom där Viktor och Carro numera bor, eller dom ska väl flytta in snart. Sedan när vi skulle hem igen så slutade pappas bil fungera sisådär 200 gånger, haha. Körde några hundra meter och sen ba dooooog den. Det är en automat och hyffsat ny bil så det är ju inte för att den är schleten heller.. haha, tror aldrig det har tagit så lång tid att fara från Äbro till bondsjön, och att måsta starta om bilen mer än 10 gånger var ju kanske inte så normalt det heller.

Ajja, i helgen har jag varit hos pappa och ute i häggdånger med Johan och piteborna m.fl. Hoppas dom kommer ner lite oftare nudååå. Nu orkar jag inte skriva nå mera, haaade.

Nationellt prov i engelska

Publicerat den: 2009-05-08 Klockan: 15:45:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Halloooo.
Idag hade vi nationellt prov i engelska som gick åååååååååååt pipsvängen. Jag tyckte det var skitsvårt så nu ber jag till gud att jag blir godkänd.
Efter det så fikade jag med Therese och sedan tog vi en tripp på stan innan jag skulle hem. Fick ett sms av Pierre där det stod "jag såg dig ;)" ..hmmm hur fan kan han se mig från pite? seeen slog det mig, han är här i stan (smart tove). Så jag ringde upp arslet och ja som sagt, han, Sanna och Mia är här i stan till söndag! :) :)

Om ett tag kommer pappa och hämtar mig och bruuur. Vi ska bo våra första dagar och nätter i vårt nya fina radhus :) Ikväll antar jag väl att jag tar en tur till stan och träffar piteåfilurerna. Mer har jag inte att säga, haaaaaade.

Muffinbak, mys & film

Publicerat den: 2009-05-07 Klockan: 14:56:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Oooops, glömde blogga igår trots att jag hade väldigt lite att göra. Sysselsatte mig med att baka äppelkaksmuffins som blev jättegooooooda. Sedan kom Johan vid halv 9 tiden och hjälpte mig att äta dom ;) Sen så gjorde vi inte så mycket mer.. duschade, såg på film, sov och vaknade sedan av ett strålande väder :D

Idag hade vi bara 1 lååång lektion, webbdesign. Ganska kul faktiskt ^^ Idag ska jag jobba 5-9, inte så hemskt roligt kanske. Ajja, nu ska jag byta om till mjukiskläder. Pöss

BirstaCity med mamsen

Publicerat den: 2009-05-05 Klockan: 17:39:33 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)
Halloj! Blev en kort dag i skolan idag sedan så stack jag och mamma ner till birsta där det blev lite shopping. En bikini, ett linne med "öppen" rygg och ett par jeansleggins för sammanlagt 347 kr! Gaaaaaaalet! ;) Bikinin är förövrigt den snyggaste jag någonsin skådat och har dessutom suktat efter den efter att ha sett videon till låten "All summer long".

Bikini från Gina tricot
Linne och jeansleggins från H&M

Förbannade datakvitto..

Publicerat den: 2009-05-04 Klockan: 18:58:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
VAAAAART ÄR DU DITT SATANS KVITTO OCH GARANTIBEVIS?

Helvete.

Roligt väder idag.. verkligen.. Hmmm jag känner att jag inte har något vettigt att skriva.. Borde göra samhällsläxan nu men jag ooork itt !

Nu ska jag trolla fram en godisskål så jag kan trycka i mig lite onyttigheter så blir nog allt mycket bättre.

X-men origins Wolverine

Publicerat den: 2009-05-02 Klockan: 11:25:12 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Morsningkorsning.

Igår var jag och Johan på bio och såg X-men, förväntade mig ingenting eftersom jag trodde att det inte var en film för mig, men satan vad grym den var! Innan vi kom in i biosalen var det proppat med folk där inne pga. av att filmen innan (som också var Xmen) dröjde på tiden så det blev försening.. men det var värt att vänta ;) När vi kom hem så la vi oss i sängen sen såg vi på Så ska det låta på svt:s hemsida, och innan det var slut så somnade jag.

Får se vad vi hittar på idag, verkar vara fint väder idag med så förhoppningsvis spenderar vi dagen ute. Vi hörs senare :) pöss


Valborgsmässoafton 09

Publicerat den: 2009-05-01 Klockan: 14:05:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjabadabado. I natt kom jag hem vid halv 4 och somnade väl strax efter 4 och tänkte "nu sover jag nog länge imorgon".. PYTTSAN! Halv tio var man pigg som en pelikan med 4-5 timmars sömn.. yay.

Hade en ganska trevlig valborg igår, en och annan fäld tår men idag mår jag tiptop! Shit happens, och det är så sant som det är sagt. Känns tråkigt att jag inte var på någon majbrasa som man alltid var när man var mindre.. men läste i tidningen att det är eldningsförbud på många ställen i Sverige pga. torka. Så jag hoppas alla invånare i vårat land fattar det då så det inte uppstår en massa onödiga bränder...

Idag har jag stor lust att fara till birsta. Måste hitta en bikini eftersom tamefan alla jag har (ca. 6 st) är för små. Eller dom är inte för små men jag är en hotpants tjej och några sånna underdelar har jag inte. Och överdelarna tycks ha krympt över vintern för mina boobs har då inte blitt nå större... Men som Linnéa och jag sa.. hellre små och fasta så att dom sitter där som ska istället för att dom ska hänga ner till midjan!

Ikväll ska jag och Johan på bio och se X-men wolverine origins. riktig jävla killfilm men vad gör man inte... Närå, den är säkert bra, gillar olika sorts filmer så hoppas väl på att den här är bra så att jag inte slösar en hundring till på ännu en dålig film. Sist vi var på bio så såg vi Saw IIII och jag höll på att dö efter 5 minuter och Johan tyckte väl lite synd om mig när jag kröp in i hans jacka och ville gå hem... haha.

Ajja! Nu ska jag duscha, byebye!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0