TIDIG kväll!

Publicerat den: 2008-04-29 Klockan: 21:47:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Ikväll var jag först med Anton och Linus en stund, sedan skjutsade Linus hem mig och efter en stund kom Jasmine till moooi och höll mig sällskap. Vi tog en sväng in till stan, jag körde moppe!! WOHO. Iallafall, när vi kom hem så blev jag (och jasmine tror jag) jäättetrötta, så loppan stannade inte så länge utan for för en stund sen hem :) Blev inga negerbollar ikväll faktiskt! :O
Jag ska nog ta och lägga mig nu.. även fast jag luktar 2takt.. menmen, det är min säng så det gör inte så mycket.. Du kan kalla mig äcklig om du vill ;) Hoppas ni haft en härlig dag och att nationella provet gick bättre för er än för mig, för mig gick det åt pipsvängen, haha. Men, godnatt!

 Jag älskar diiiiig Johan!!

Negerbollstisdag

Publicerat den: 2008-04-29 Klockan: 19:00:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Snart kommer Jasmine hit och vi kommer, bara för att följa reglerna, baka negerbollar. Hur icke-sugna vi än är.
Imorgon är det valboooorg, KUL!! Blir grillning hos Robin och sen party! :) Hoppas på att få träffa Johan en snabbis också :) Nu ska jag städa upp litt i mitt rum, vi hörs seeen! Puss

Nationella today

Publicerat den: 2008-04-29 Klockan: 07:05:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Snarrrt ska jag ta bussen till skolan.. blä
När jag kommer dit har jag prov i engelska.. blä
Det kommer att gå rent åt helvis.. blä
Men efteråt har jag inga fler lektioner.. jippiee!

Det jobbiga med korta dagar i skolan är att jag inte vet vad jag ska göra när jag kommer hem.

TRÖTT, godnatt!

Publicerat den: 2008-04-28 Klockan: 21:07:34 Kategori: Kommentarer: (1)
Namn: tove andersson
Vad drack du senast? hm.. hallonsaft!
Vad gjorde du igår kväll? jag slappade hemma
Kan du gå ner i spagat? jag har kunnat! (not)
Vad ska du göra i kväll? kanske sova hos johan
 Vad ska du göra i morgon? göra ett nationellt prov
Senaste inköp: mat.. fatty i know, haha
Tycker du om att cykla? om det är mycket nerför
Vem sov du över hos senast? johan baby
Vem sov över hos dig senast? johan <3
Vem pussade du på senast? johan såklarre
Vem träffade du sist? johan & dennis
Vem skulle du vilja träffa nu? hm.. johan haha
Sjunger du i duschen? det händer! sofia gör det!
Vem ringde dig senast? hm, johan eller dennis
Vem ringde du senast? johan.... haha
Hur länge sov du inatt? drygt 7 timmar
Vad gjorde du för tre timmar sen? åt middag
Vad skulle du vilja göra nu? sova
Har du badat i år? nee :(
Vad heter du just nu på msn? tove
Kär i någon just nu? såklart jag är
Morgontrött? inte i jämförelse med johan
När är du född? 9 oktober 1991
Vad läser du för bok nu? hm ingen
Vad har du för parfym idag? öh don't remember

Taco en måndag!

Publicerat den: 2008-04-28 Klockan: 20:13:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Idag åt jag tacos, det gör man inte i min familj på måndagar, man gör det bara inte. Men idag gjorde vi det iallafall och inga större skador skedda faktiskt!

Imorgon har jag nationella prov i engelska, känns inte sådär jättekul faktiskt.. För det är delvis en lyssningsdel och jag tycker det är skitsvårt att uppfatta vad som sägs :/ Och pågrund av detta så stannade jag hemma från ridningen ikväll, för att småplugga lite.. men gör jag det? Inte ännu iallafall, bad Tove. Men jag hoppas provet går vägen och att jag får godkänt iallafall, känns som att jag nöjer mig med det den här gången.
Har också träffat Johan (och Dennis) en snabbis för en stund sedan, kollade på när Johan slänge i sig fet mat på sibylla.. alltid lika trevligt.. not. Får se om jag åker in till stan och sover med älsklingen ikväll eller inte, har inte riktigt bestämt mig, hehe ;p

Vad har hänt idag då? Inget specielt, hade svenska, sen bild, sen lunch.. sen spydde Ida. Lite överaskande men ja, det är väl som att bajsa, måste man så måste man! Och nu behövde hon spy så.. varför inte? Jaja, jag hoppas att hon blir bättre och kan göra provet imorgon utan problem SAMT att hon är frisk på valborg, för då ska vi ha så jäkla kul! :) Nu ska jag nog ta mig en rejäl rensning i mitt rum, på skitsaker och kläder som jag inte använder. Känns som att jag rensar bland mina kläder flera gånger i veckan men ändå är byrån alltid proppfull? :S Har en full svart stor sopsäck med kläder jag inte använder.. Gosh.
Men ska sticka nu, vi hörs puss!

Shoppingen!

Publicerat den: 2008-04-27 Klockan: 14:34:46 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
Här är vad jag köpte igår:
Randig kofta, H&M - 149 kr
Svarta shorts, H&M - 149 kr

image232

Weekend's over

Publicerat den: 2008-04-27 Klockan: 13:04:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jaha, nu är det söndag igen = skola imorgon huh.. Vaknade vid halv 1 idag, skönt att sova ut lite :) Ska ner och fika om en liten stund sen ska jag ringa älsklingen. Har faktiskt börjat städa här redan.. så det ser lite bättre ut än förr! Just nu sitter och jag sneglar på min hund som jag inte riktigt förstår vad hon håller på med, hon springer runt i cirklar i mitt rum och verkar inte veta vart hon vill gå.. haha. Men jaja, frukost nu, vi hörs sen!

Slappa, sköna lördag

Publicerat den: 2008-04-27 Klockan: 00:12:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godafton!
Igår så åt jag middag med Johan sedan var jag som sagt med Fia, men även med Viktor, Plajjan och Björndal, hemma hos Fialotta dårå. Sedan så tog vi en sväng till Veronica som hade fest, men stannade inte. For hem till Plajjan en snabbis sen kom han och Viktor på att de ville tillbaka till Veronica, så de fick skjuts dit också for jag och Fia hem till henne och såg på Beck. Somnade dock ;p
Ringde sedan Johan när jag vaknade vid strax efter 1 på natta och frågade ifall vi inte skulle åka hem och sova, och det tyckte han att de lät som en bra ideé (såklart). Så Marcus var så snäll och skjutsade hem oss också la vi oss direkt vi kom hem, kramades tills vi somnade ♥ :) Vaknade vid 11, så jag klev upp strax därefter. Väckte sedan Johan och gick ner och gjorde frukost medan han duschade. Sedan skulle han fara hem till antjärn och träffa pappa Magnus, så jag och mamma tog en snabbsväng in till stan och jag köpte ett par jättefina shorts, en randig tunn kofta och ett par mönstrade nylonstrumpbyxor, allt på H&M såklart ;) Lägger in bilder imorgon :)

Efter att jag och mamma käkat tacos så skjutsade hon mig till Sofia, där jag spenderade lördagskvällen :) Vi köpte godis och halvsov framför en film, Superhero movie blev det. Inte så bra som jag trodde den skulle vara dock :( Men jag såg hela åtminstonde ;) Sedan så tog vi oss en kort men skön massagestund, mmmh älskar massage! Och nu har jag precis kommit hem från tösen i stan. Blir väl till att se ett avsnitt Greys innan jag somnar.. Har haft en skön helg hittils och hoppas att ni också haft det! Imorgon blir det kanske till att vara med älsklingen, annars ska jag nog.. städa mitt rum ordenligt, såhär stökigt som det är nu brukar jag aldrig ha! :S Menmen.. Greys nu! Puss & godnatt!

Älskade helg! :)

Publicerat den: 2008-04-25 Klockan: 18:46:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Inte många veckor kvar nu till sommarlovet, längtaaar!

Ska strax fara in till stan och käka med min älskling, sedan ska jag promenixa iväg till Fia och leka med henne ikväll! :) Sen blir det väl till att fara hem hit eller till Johan och mysa tills sömns med honom ♥ Hoppas alla får en bra fredag, pussar!

Tjenamorzzz!

Publicerat den: 2008-04-24 Klockan: 17:05:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Snart fredag, snart helg, skönt! Idag var det samma gamla vanliga i skolan = boring. Hade friskis och svettis på idrotten med hur många andra klasser som helst ;S Vi som skulle ha fotboll utomhus.. aja, friskis var ganska trevligt det med, vissa kan man ju inte mer än skratta åt!

Ikväll ska jag lira bollelito med Anton och några, ska nog ta med kameran och knäppa lite :D Johan kanske kommer hit också, vill som bara pussa på honom! :) Nu ska jag ner och keke fiskpinnar... yumyum! Var dock JÄKLIGT sugen på kebab.. fyfan.. onyttigt. Aja, ska dddra nu, ha en bra torsdag!


KÄRLEK till solen förresten!

Provrida & kameran!

Publicerat den: 2008-04-23 Klockan: 19:29:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag provred jag Zhai, trevlig häst tycker jag :) Ska fortsätta rida honom ett tag framöver och se hur det känns, idag kändes det då bra iallafall :)
Hämtade ut kameren på okq8 också! :D Äntligen!

Nu ska jag hoppa i duschen, skriver nog inget mer idag så vi hörs imorgon, kramar!

Cyklandes genom stan

Publicerat den: 2008-04-22 Klockan: 21:59:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Hallåja! Denna tisdag har varit härlig faktiskt, lite ovanligt för att vara tisdag! ;) Slutade innan 11, men var tvungen att stanna ett tag på skolan och fixa lite med ett arbete med Oscar och Martin. Tog 2 bussen hem, tog det lugnt ute i solen och inne vid datttan! Sedan när jag käkat middag cyklade jag och skulle möta Anton, men som vanligt så är han sveriges segaste cyklist så jag hann komma 100 m från hans hus innan jag mötte honom på vägen, sen skulle vi vända och cykla till mig igen.. ;D
Var onyttig idag och åt lite strips på sibylla, ajabaja Tove.. Skärpning! Sen nu har jag precis sett House på 4an, och nu blir det till att lägga sig.. Lång dag imorgon! ;/ Har dock fått hem tredje säsongen av Greys så måste nog se ett avsnitt innan jag somnar :)
Imorgon ska jag provrida en häst på ridskolan, hoppas jag kommer bra överens med den så jag kan få bli medryttare :) Håll tummarna för mig, för jag tror bestämt att det är en lite busig häst! ;) Jaja, nog om.. allt dehär. Nu ska jag lägga mig, hoppas ni haft en bra tisdag så hörs vi imorgon, pussar!

Trevlig lista ;)

Publicerat den: 2008-04-22 Klockan: 17:31:15 Kategori: Kommentarer: (0)
Tre namn du går under:
1. Tove
2. Tovan
3. Tovis

Tre saker du älskar:
1. Johan
2. Maaaat!
3. Sova

Tre saker som skrämmer dig:
1. Olyckor
2. Getingar
3. Skräckisar

Tre utav dina favoritlåtar:

1. 10.000 nights of thunder
2. The take over, the breaks over
3. Worth dying for

Tre plagg du har på dig nu:
1. Jeans
2. Vitt linne
3. Nylonstrumpor

Tre saker du vill ha:
1. Min efterlängtade kamera!
2. Bärbar dator
3. Gratis resor

Tre sanningar om dig:
1. Beroende av oboy
2. Dålig förlorare
3. Jäkligt lat atm.

Duktigt Tovelito!

Publicerat den: 2008-04-21 Klockan: 17:11:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Dagens göralista:

( x ) Göra klart historia arbete
( x ) Städa rummet
( x ) Räkna matte
( x ) Bädda rent i sängen
( / ) Laga middag / Håller på va!
( x ) Gå ut med Hedda
( x ) Börja med religionen
( x ) Duscha softa vid tvn

Tycker jag varit ganska duktig ändå! Även om jag inte hunnit göra allt jag tänkt, heheh!

Slöskrivning.. sry!

Publicerat den: 2008-04-21 Klockan: 13:06:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har varit riktigt dålig på att skriva något intressant nu i helgen.. Ni får ursäkta mitt utbrotts inlägg jag slängde in i lördags natt/morse ;) Allt vände på typ 2 minuter sen var allt på topp igen :D

Igår var jag min älsklingsbubbe aaall day! Han kom vid.. 4 på lördagsnatten/morgonen och ville sova här, haha.. tok. Iallafall så sov vi läänge och när vi väl hasat oss upp tog jag en promenad till pappa och käkade, sen gick jag hem till Johan igen som låg bakis, HAHA. Under lördag och söndag har jag promenerat över 1,2 mil!! :D Känner mig skitduktig! Iallafall så la vi oss vid 11 igår och såg på andra avenyn i brist på annat (haha..), sen somnade vi..!
Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade vid kvart i 11, RIKTIGT SKÖNT. Medialektionerna var inställda :) Imorgon slutar jag också vid 11, då våran lärare är i stockholm, också skönt jaa!! Så, vad ska jag göra nu? Skulle vara skönt att sätta sig i solen men måste göra klart mitt historia arbete som ska vara klart på onsdag, så lika bra att sätta igång. Har ridning ikväll också men blir nog till att stå över.. skolan går före ikväll. Ska börja pluggish nu, vi hörs!

Det går bra nu

Publicerat den: 2008-04-20 Klockan: 14:28:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Kompis det går bra nu!
Everything is more than alright!

Jag hatar allt

Publicerat den: 2008-04-20 Klockan: 03:13:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Är så satans förbannad att jag skulle kunna slå sönder jävlat vad som helst... så ni vet.. godnatt

Godmorrrrgon!

Publicerat den: 2008-04-19 Klockan: 10:54:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Uppe med tuppen dag, vaknade runt 20 över 10 så jag klev upp då. Ska strax gå ner och fika sedan ta mig en liten prommis till papsen!

Igår åkte jag bil med Anton och Linus ett tag, sen hämtade vi Simon i älandsbro och efter det hoppade han, Anton och jag av hos Marcus och spenderade kvällen där :) Sen blev det till att gå ner på stan, och efter ett bra tag bestämde sig Anton och Marcus för att gå på krogen, så jag och Simon letade upp skjuts också for jag hem, Simon vet jag inte vad han gjorde ;)

Idag ska jag.. ja som sagt gå till pappa. Sen blir det nog till att vara med Johan. Ni får ha en bra lördag, kramar!

Hej mamma..

Publicerat den: 2008-04-17 Klockan: 15:16:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..Sluta läs min blogg saja!
image230

Härligt men förfärligt

Publicerat den: 2008-04-17 Klockan: 14:44:51 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Såg nu att jag blitt lite röd sen solningen, kanske ska låta bli det nån/några veckor.. haha. Men då blir jag ju vit igen ;( Alltså kolla på bilden.. det var ju läskigt vad kritvit jag var, hahah!

image229

Skoshopping

Publicerat den: 2008-04-17 Klockan: 12:26:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår kom Johan hit vid halv 9 och myste med mig, var så mysigt att vakna i hans famn imorse :) <3

Hade engelska nationella idag, hoppas verkligen att det gick bra! Efteråt hade vi ingen lektion så jag och Sofia cyklade/gick ner på firehouse och solade lite. Jag vet, jag solade igår så jag borde inte ha solat idag.. Äh. Engångsförteelse!
Jag missade bussen också som gick 10:58, jag var där 11:00, damn. Så jag fick vänta och ta 12 bussen istället. Iallafall så medan jag trippade runt en runda till på stan så hittade jag ett par skor som jag suktat efter sen dom kom till affären (wedins), och nu var det halva rea priset!! Bara 99 kr :) Skitsnygga! Lägger in en bild senare!
Men det var ju inte skor jag skulle köpa idag, jag skulle köpa en någon ny häftig rakhyvel åt min pappa men jag visste ju inte vilken han skulle ha, min bror glömde säga det... Men han (min bror) får åka in senare och köpa den pappa ville ha. Papi fyllde år igår så, firar väl han i helgen :)

Nu ska jag.. hm, vet inte.. softa! Sen vid 5 tiden kommer det en tjej och provar balklänningen, hoppas hon kan och vill ha den nu då!! :) Men ha en fortsatt trevlig torsdag, (lär ni ha, SOLEN skiner ju!) Pusshej!

Engelska nationella :(

Publicerat den: 2008-04-17 Klockan: 08:11:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Sitter i datasalen på skolan nu med Oscar, Christoffer och Robin och gruvar mig inför de nationella provet vi har halv 9.. ;( Vill verkligen att det ska gå braaa!! Vill ha vg i engelska, böhh. Men jag hoppas det går bra, ni får hålla tummarna för mig, OK? :)
Igår pratade jag med min moster som skulle fara och möta killen som jag ska köpa kameran av, så nu är kameran hemma hos min moster och hon skickar den nog idag! :D Lär ju få den nästa vecka någon dag, kuul! Då blri det till att ta med den till skolan så Oscar kan lära mig alla finesser, han är duktig på kameror :)

Men nu ska jag gå och köpa en cola som jag kan ha medan jag skriver prov, wmgl !!

Kändisar utan smink..?

Publicerat den: 2008-04-16 Klockan: 18:17:45 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
image221

Christina Aguilera

image222
Tyra Banks

image223
Britney Spears - hon är nog fräshare utan smink än vad hon är just nu över huvudtaget..

image226
Hilary Duff

image227
Eva Longoria

image228
Angelina Jolie

Kom på en sak

Publicerat den: 2008-04-15 Klockan: 18:11:54 Kategori: Those were the days Kommentarer: (4)
Eller, det var faktiskt Amanda som påminde mig om att det var den 15:de idag.. VIlket innebär ännu en månad med min älsklingskille :) 13 månader Johan, och MER ska det bli, som jag älskar dig och som vi älskar varandara! :)

Atreyu - Falling down

Publicerat den: 2008-04-15 Klockan: 14:55:51 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Har fastnat för en låt nu av Atreyu :) Riktigt bra låt! :D

Bra tips på blondering?!

Publicerat den: 2008-04-15 Klockan: 14:44:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har sånt besväääär med mitt hår, som jag hatarrrr! Får aldrig den blondfärg jag vill ha.. Det är typ gul-blondt just nu och jag vill inte ha så ;( Någon som vet ett bra märke eller något som jag bör köpa om jag vill ha mer mot vit-ljusblond? (Vill inte bli vithårig men ni fattarrr!)

Idag fick jag en dålig nyhet... ligger på ig-g gränsen i religion = bad. Skyller på att jag varit sjuk och borta så mycket pga. mitt blodtryck som inte riktigt vill ligga där det ska. Blir sjuk oftare och får världens huvudvärk hela tiden, jobbbbigt. Men he löser sig, de gör ne alltid ;D Men nu håller vi på med en intressant grej, ska skriva om rastafari så nu ska jag ge järnet och visa vad jag går för! :)
Idag ska jag hjälpa älsklingen med lite naturkunskap, om han hade möjlighet att komma hit. Annars ska jag.. vet inte. Det kommer kanske en tjej och provar min balklänning, hoppas hon kan och vill ha den :D Men nu ska jag göra i ordning lite mellis, hungrar ihjäääl! Hane gött !

Jag tävlar, gör du?

Publicerat den: 2008-04-14 Klockan: 12:53:37 Kategori: Kommentarer: (2)
image220


" Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"

Min parfymreklam

Publicerat den: 2008-04-14 Klockan: 12:40:51 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)

Sitter på skolan nu och har precis blivit klar med min parfymreklam, kanske inte världens bästa resultat men jag är väl nöjd ändå :) Någon där ute som går media och kanske får göra något liknande? :)

image219

Med dig är jag lycklig

Publicerat den: 2008-04-13 Klockan: 21:28:23 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Mm, så är det. Johan är den som får mig att skratta, må bra och vara världens lyckligaste flickvän. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket, it's just meant to be. Älskling du ska veta att det absolut bästa som någonsin hänt mig, all världens kärlek till dig Johan! ♥

image218

Mina annonser

Publicerat den: 2008-04-13 Klockan: 20:33:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Balklänning säljes!

Publicerat den: 2008-04-13 Klockan: 17:26:29 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Som sagt så är det ju snart dags för bal både för nior & de som tar studenten. Jag har min ljusrosa klänning kvar sen jag hade bal i fjol och nu ska jag sälja den till en mer behövande ;)

Använd endast 1 gång så är ju i princip ny?! :D Jag köpte den för 1249 kr för ett år sedan, jag hade tänkt mig 800 kr. Pris kan såklart diskuteras vid snabb affär, aight? ;) Annons kommer snart upp på blocket och då lägger jag in den i bloggen.

Mått:
Från axelband till "foten" : ca. 148 cm
Från bröstkant till "foten" : ca. 135 cm
Tvärs över bröstet : ca. 40 cm
Tvärs över magen : ca. 35 cm

Bilden till vänster är på mig och ser lite skum ut efter att ha suddat bort människorna omkring mig, men fler bilder finns så maila mig vid intresse!! [email protected]

image217

Projekt: Äppelkaka

Publicerat den: 2008-04-13 Klockan: 14:54:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu ska jag gå ner i köket och bara en äppelkaka, min första bakade äppelkaka någonsin!

Vill du ha en header?

Publicerat den: 2008-04-13 Klockan: 14:01:37 Kategori: Kommentarer: (3)
Jag är grymt uttråkad. Jag är egentligen alldeles för trött för att sitta vid datorn men min säng måste bäddas innan jag lägger mig, och jag orkar verkligen inte ställa mig och bädda, buh.. Skrevs 03:00



Update:

Jaja, iallafall så har jag suttit och gjort 3 headers för att fördriva lite tid.. Förhoppningsvis finns det någon där ute som faktiskt är sämre än mig på bloggdesign, haha. Om du är sugen på någon av dessa enkla headers så kommentera detta inlägg. Ge mig en motivering varför just du vill ha den :) Det lär ju knappast bli så många att jag måste lotta, hahah.. Men ändå kul att läsa motiveringar :) Om jag nu får någon, HAHah. Fan, nu är jag trött.

>> Header nr. 1 <<
>> Header nr. 2 <<
>> Header nr.3 <<

header nr. 1 så är det en bild på mig som smälter in i bakgrunden, där ska det såklart vara en av dina bilder, och inte en posebild på mig, haha. Men det är valfritt om du vill ha en bild insmältandes eller inte.

Sengångare till kille

Publicerat den: 2008-04-12 Klockan: 14:37:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Johan måste vara den segaste människan i hela världen. Bara så att alla vet... Har inte fått upp han ur sängen än och han fick tillochmed frukost på säng!!

Klicka här för att se min ascoola annons!

Lördag morgon

Publicerat den: 2008-04-12 Klockan: 11:31:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godmorrrrgon! Igårkväll kom Johan hit som planerat, och vi gjorde inte så mycket.. Myste bara och sov, Johan somnade på 2 sekunder också börjar han prata i sömnen som vanligt, haha! Alltid lika roligt ;) Igår lät det såhär:
Jag: Johan! Kan du flytta in?
Inget svar..
Jag: JOHAN, KAN DU FLYTTA IN ELLER?!
Johan: Men vi måste spänna fast ditt säte
Jag: Va? pratar du i sömnen nu?
Johan: Nä det gör jag inte men spänn fast sätet du är lös!

Hahah, jag tyckte iallafall att det var kul. Synd att inte alla har en sån pojkvän som jag harrrr! :D

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, får se :) Sugen på att göra riktigt god mat och fetta ikväll allafall, hihi. Och just det!! Jag hade en äcklig dröm i natt. Jag drömde att jag skulle på sjukhus.. och när jag kom dit så var det Greys Anatomy läkarna :| Gosh. Iallafall, varför var jag där då? - Jo för att jag skulle skära bort delar av kroppen... av någon anledning? Iallafall funkade det som fettsugning och efteråt såg jag värre ut än ett anorexiabarn, hövva.. Inte det bästa..! Sen vaknade jag och såg att jag hade kvar det lilla fettet jag har på kroppen, haha ;)

Du går miste om..

Publicerat den: 2008-04-11 Klockan: 16:25:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
DU INTE KÖPER MIN TELEFON OCH/ELLER KAMERA!! Klicka här NU! ;)

JAA, LYCKA! :)

Publicerat den: 2008-04-11 Klockan: 16:15:58 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
image213Åhh! På måndag skickas denna älskling till mig ♥ Snacka om ett riktigt kaaap! Wohooooo, happy! :D

Godnatt bloggare!

Publicerat den: 2008-04-10 Klockan: 21:29:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll har jag varit hos min kusin och firat hennes pappa som fyllde år. Så nu har jag proppat i mig en massa gofika, hihi :) Nu ska jag hoppa i säng och se ett avsnitt Greys Anatomy. Har längtat hela dagen, hihi! :) Är nog ganska fäst vid det nu.. ;) Hoppas ni haft en kanondag allihopa! Hörs imorgon, pussar!

Snart helg!! :D

Publicerat den: 2008-04-10 Klockan: 12:18:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Sitter här i datasalen på skolan och ska strax gå på svenskalektion som är näst sista lektionen för dagen, skönt! Hade volleyboll på idrotten, riktigt skojsigt :) Tror vi tog hem vinsten faktiskt ;) Vann lika många matcher som Robins lag men vi tog ju dom, så? ^^ ;) Aja, kul vad det!

Tänkte bara påminna alla telefon & kamera sugna människor om att jag säger BÅDE OCH!! Så kom igen, ta er tid att kolla här! :)

Världens bästa!

Publicerat den: 2008-04-09 Klockan: 23:46:44 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image210Nu är det dags för mig att sova, borde egentligen lagt mig för lääänge sen.. Men var ju tvungen att se ett avsnitt av Greys Anatomy först ;) Idag har jag bara tagit det lugnt och så.. Blev klar med filmen på skolan idag också, så nu ska vi börja med foto A, kul! :) Imorgon har jag liiite sovmorgon så jag tar halv 9 bussen och kommer någon minut sent, hey like it matters? ;)
Imorgon ska jag kanske iväg till en läkare också.. Har fått lite besvär med att andas och så, förmodligen pågrund av hostan men känns skitjobbigt när det bara krasslar när jag drar in luft.. Och inhalatorn är en skitmojeng som bara gör mig skakig, blä! Och sist jag var hos läkaren pga. hosta som jag hade haft i 9 veckor, då var det inget fel på mig. Nä jag menar, hosta i 9 veckor är ju helt normalt! PYTTSAN!
Sen ska jag tillägga att min underbara prins är det absolut finaste och bästa jag har! Du är toppenbra älskling, skulle inte klara mig utan dig <3 Jag älskar min underbara Johan !!=) Natti!

Angående design

Publicerat den: 2008-04-09 Klockan: 17:01:42 Kategori: Kommentarer: (3)
Så har jag nyss gjort i ordning Johannas blogg. Blev en enkel men stilren, hoppas du blev nöjd ;)
Vill du ha hjälp med design så är det bara att maila mig, jag hjälper dig mer än gärna. Men tro inte att jag är världens proffs, cause I'm not! Och kom GÄRNA med önskemål för jag har världens uslaste fantasi. Jag använder mig av Adobe Photoshop CS3 och ingenting annat, möjligtvis illustrator men kan inte med det så bra ännu.

image209

Come on, buyers ;)

Publicerat den: 2008-04-08 Klockan: 22:01:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Någon som är intresserad av en Sony Ericsson musikmobil? Eller kanske en kamera med 7,1 megapixel? Klicka här isåfall! :)

Förbenade photoshop

Publicerat den: 2008-04-08 Klockan: 17:45:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Jag blir så less!! Mitt photoshop funkar hur bra som helst, förutom att när jag sparar i jpg så går det inte att använda i bloggen. Det står att objektet innehåller fel, men jag förstår inte vad?! Det blev såhär en gång tidigare och då prövade jag att installera om det, och då funkade det prima - tills nu, ca 2 veckor efteråt. Så här ska det ju inte vara och jag förstår inte varför det blir så.. drygggt! Ska tabort det helt och hållet sedan installera ett nytt, har CS3 nu och tänkte pröva med den "äldre" versionen CS2 så får vi se vad som händer.. Någon fler än jag som haft problem med detta? Och kanske kommit på en lösning förutom att installera om det varje gång det krånglar?

Jaja, bort från irritationsobjekt nu.. Vad har alla gjort idag? Själv har jag varit på någon tjejmässa på parkaden där det var väldans många andra tjejer ;p Drog dock vid 11, ingen som prickade av en och dagen bestod typ av pyssel så då kunde man ju lika gärna fara hem. En grej som var muy trevligt var att det var gratis bowling :) Ledde hela vägen fram tills att vi hade 2 eller 3 "kast" kvar, då Sofia gick om mig ;( Och sedan Ida med några futtiga poäng.. Så jag slutade som 3:a denna gång. Aja, man kan väl inte vara bäst hela tiden? ;) Sedan när jag kom hem så har jag till mesta dels bara slöat och så.. For in till stan en snabbis med mamma och skulle hämta ut min hostmedicin, men mitt recept hade inte kommit in ännu. Sen så fick jag en musmatta av mamma, thank u ♥ Ikväll vet jag inte vad som händer, ska läsa en tråkig bok som jag tidigare sett på film, typ i 8:an.. Men ska ladda ner och se om det finns någon ljudbok för jag orkar verkligen inte läsa en bok ända från scratch ;| Jaaaja, nu ska jag slå på ett avsnitt Greys Anatomy ♥ ♥ ♥, vi hörs senare!

Greys Anatomy <2

Publicerat den: 2008-04-07 Klockan: 23:06:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Greys Anatomy innan jag somnnnar. Har varit och hoppat ikväll, fick Charbi och det gick smärtfritt och fint, riktigt roligt var det! :) Annars har dagen varit sådär, har sån jäkla hosta nu och ont i hela kroppen.. ;( Mamma ska hämta ut hostmedicin till mig imorgon så jag hoppas det blir bättre :)
Imorgon ska alla tjejer från ettan på någon fjantig mässa på parkaden för att lära sig trä på kondomer, YES!!

You think you're Jesus

Publicerat den: 2008-04-07 Klockan: 22:56:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
"Jag förstår inte vad det var för specielt med Jesus bara för att han kunde gå på vatten? Jag menar, har det bara frusit lite så kan jag också gå på vatten"

Bad update I know

Publicerat den: 2008-04-07 Klockan: 18:22:17 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (3)
Igår var jag alldeles för lat för att blogga, fy mig. Jag var iallafall i birsta och shoppade lite. Ett par gråa tygskor från DinSko, blåa strumpbyxor samt en korallröd tubklänning från Gina! :) Kan knäppa kort och lägga in senare.. Mot kvällen så for jag in till Johan och välkomnade han när han själv kom hem, hihi ;) Sedan myste jag bara med honom tills att vi somnade :)

Tänkte bara visa en grym tjej som jag för första gången såg på "Så ska det låta" i fredags. Frida Öhrn, hade aldrig hört talas om henne förut och hon fångade mig med storm med hennes underbara röst!! Lyssna bara här så får ni själv höra :)

Tala om lugnlördag!

Publicerat den: 2008-04-05 Klockan: 21:41:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Idag har jag.. varit med pappa & Ulla. Vaknade runt halv 11 och klev väl upp ett tag efter det.. Sedan följde jag med papsi and Ullit till Hulte (långt ut i ingenstans) och sen for vi och handlade. När vi kom hem så grillade vi, det var gggott! :) Sen har jag inte gjort något mer.. Varit hemma bara. Får se om Johan kommer ut nu om en stund, hopppppas!! :) Längtas på honom.
Fortfarande sjuk, hoppas på att friskna till imorgon.. Vill inte vara borta mer från skolan och så, missar så mycket ;/ Ajja, får se vad mina classm8s har att berätta om religionen och historian :)
Hm, nu ska tydligen gammfolket lägga sig och sova här i stugan så får väl sitta och titta på tv själv då.. Haha ;D Aja men hoppas ni alla haft en trevlig lördag, för det har jag. Även om jag nu inte gjort något ;p

Gör mig frillefrisk!

Publicerat den: 2008-04-05 Klockan: 16:07:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Inte har jag blitt friskare heller, hostan är åt helvetttes :( Känns ärligt som att inälvorna ska följa med upp när jag hostar, mums. Sedan har jag tappat rösten, yeey. + att jag har så jäkla ont i vänstra örat.. hoppas verkligen att jag inte åkt på öroninflamation.. :( Hemskt vad synd det är om mig just nu! Men Victor har lovat att komma med choklad och en filt, tack, jag väntar..

Ikväll vet jag inte vad som händer, blir kanske så att jag far in till stan och är med Johan. Vill bara inte smitta honom så får väl hålla mig på avstånd ;( Saknar min lilla älskling, har inte setts så mycket den här veckan och det tycker jag är jobbbbbigt. Men nu ska ni få zappa över till någon annan blogg för jag har inte så mycket mer att säga, ha en härlig kväll!

Me and my boy

Publicerat den: 2008-04-05 Klockan: 11:40:10 Kategori: Kommentarer: (0)
5 Skillnader mellan dig & din pojkvän:
1. Han är smart & inte jag
2. Han är händig & inte jag
3. Jag tänker långsiktigt & inte han
4. Han har dålig humor & inte jag!
(skrattar åt hans ändå..)
5. Han är kille & har snopp, inte jag?

5 Likheter mellan dig & din pojkvän:
1. Envisa & ska alltid få sin vilja igenom
2. Omtänksamma & gillar att hjälpa till
3. Båda gillar att köra skoter :)
4. Börjar den ena skratta så börjar båda
5. VI älskar varandra :D

5 Bra saker om din pojkvän:
1. Han finns alltid där för mig
2. Får mig att skratta i vilket läge som helst
3. Han är snäll & omtänksam!
4. Vill alltid mitt & allas bästa
5. Han är helt underbar

5 Frågor om er:
1. Hur träffades ni första gången?
Hade sett honom i skolan men vi träffades hos SparV :)
2. Hur länge har ni varit tillsammans?
Lite mer än 1 år, 13 månader om någon vecka!
3. Älskar ni varandra?
Ja självklart, bästa som hänt mig ♥
4. Vad är erat starkaste minne?
Vi har många ;p Hela sommaren 07 är ett starkt minne :)
5. Är ni tillsammans om 10 år?
Det hoppas jag verkligen ♥

Bra, sjuk inför helgen!

Publicerat den: 2008-04-04 Klockan: 12:46:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
ÅHHH, lägg av med det där din förbannade hals. I morse vaknade jag av att jag inte hade någon röst över huvudtaget, och sen var jag fruktansvärt hungrig vilket är jäkligt jobbigt det med... Har precis vaknat så nu ska jag ner och äta så mycket frukost att jag spricker. Och snällaaaaaaa håll tummarna för att jag blir frisk fort som attan!! Jag orkar inte vara sjuk. Hejdå!

GREYS ANATOMY

Publicerat den: 2008-04-03 Klockan: 16:36:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åhhh, I'm STUCK!! Så jäkla bra serie. Har precis sett klart första säsongen och nu väntar jag på att andra ska bli klar. Sista avsnittet som jag nyss såg var så äckligt spännande, måste ha andra säsongen nu!!!

Låt mig sova

Publicerat den: 2008-04-03 Klockan: 08:19:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Ni anar inte hur trött jag är.. Har fått min årliga vår-förkylning och mår piss. Det trycker mot bröstet, jag har hosta och varje gång jag andas/sväljer känns det som taggtråd mot strupen, far åt helvete din dumma förkylning. Jag får heller inte vara hemma från skolan vilket gör mig på dåligt humor, hmpf. Börjar 10 i 9 idag = jag kommer några minuter för sent eftersom halv 9 bussen segar så mycket.. Ann-britt kommer bli glad som vanligt.

Direkt jag kommer hem från skolan ska jag slänga mig i sängen och slockna, sedan sova resten av veckan. Väldigt roligt och posetivt inlägg det här blev va?

Amanda får rubriken

Publicerat den: 2008-04-02 Klockan: 20:10:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Idag när jag (Adam) & Amanda gick ner till bussen såg jag att jag höll på att missa min, inte kul alls för jag insåg att jag var tvungen att springa. Det var ganska roligt, för jag frågade om Amanda kunde springa med mig, och det gjorde hon, hihi. Jag började som vanligt asgarva också säger (skriker) Amanda; SLUTA SKRATTA DÅ!!! Det var kul och jag hann med bussen. Det roligare var nog att Amanda inte ens skulle med en buss utan fick fortsätta sin promenad hem med sitt andfådda tillstånd. Tack Amanda!

Det var nog den roliga delen av dagen. Resten har varit tråkigt och som vanligt väldigt lång som alla andra onsdagar. Men ikväll kanske min favoritloppa kommer och pussas med mig, då blir jag glad!
Förresten så fick vi reda på våra kursbetyg i datakunskap i måndags, jag fick mvg och jag blev skitglad över det!! :) Konstigt?

Follow me go shoppin'

Publicerat den: 2008-04-01 Klockan: 18:30:41 Kategori: Shopping Kommentarer: (4)
EY, me go shoppin'. Idag tog jag en sväng på stan med min käre bror som fick pröva ett par shorts åt mig, fast åt Johan (eftersom det är han som ska ha dom ;p) Och det gick finemang! Själv skulle jag hitta lite nytt smink och en ny bh, kollade jag ens på något sådant? Öhh näääe. Istället blev det ett par jeans med hög midja, skitsnygga tycker jag :) Love them! Nu veeeet jag att ni vill se hur jeansen och surfshortsen ser ut, aight? ;)

image213

Bravo blogg..

Publicerat den: 2008-04-01 Klockan: 14:30:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Äntligen funkar det att blogga! Har varit trist att inte kunna komma in och skriva av sig.

Igår gick jag och Johan på stan också köpte han present åt sin pappa som då fyllde år :) Vi tog sedan bussen ut till antjärn och grattade honom och smällde i oss fika i kilovis!! ;) Fick sedan skjuts hem av Johans pappa också handlade vi innan vi kom hem. Sen så myste vi bara framför en film och sedan somnade viii.
Åhhh, vilket jäkla kanonväder det är, underbart! Ska ut och sätta mig i solen nu med lite musik i öronen, vi hörs senare!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0