Sjukis

Publicerat den: 2007-09-27 Klockan: 13:49:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår jobbade jag, 2 sälj, kanske inte bästa dagen men blev ju inte helt utan sälj iallafall. Jag och Linnéa hade överskottsenergi skulle jag vilja kalla det, dansade och tjöt och fjantade mest bara runt på jobbet, tur att det bara var Jonas som bossade! :D Haha!
Har bara 2 jobb dagar kvar nu, SKÖNT !!! Sen får jag lön den 3 oktober, ännu skönare. Fyfan! :D Najsnajsnajs!
Senare efter att jag slutat jobbet kom Johan och sov med mig, mysis! <3 :) Och han får nykeln till lägenheten imorgon så snart blir det till att börja flytta för hans del! :) Härligt!

Varit hemma från skolan idag, mådde kasst i natt och sov inte så mycket och när jag vaknade och klev upp hade jag jäkligt ont i halsen, sen har jag fått hosta. Men det går nog över! Får se om jag dyker upp på skolan imorgon, har bara en lektion så det ska nog gå. Ganska skönt att sova ut, blev väckt strax före halv 12, så klev upp då, släppte ut Hedda och tog fram frukost och sedan har jag bara tagit det lugnt och försökt frisknat till! :)

Jag måste dock in en snabbis på stan, jobbigt. Men såå kan det vara!
Hejssss! :)
Johan!<3 Älskar dig!

Bubbie

Publicerat den: 2007-09-25 Klockan: 13:24:49 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Igår jobbade jag till 9, sedan kom Johan hem till mig och vi såg film och myste bara! :)
Idag ska jag fan i mig inte göra mig ett jäkla dugg! :D SKÖNT ! Känns som att skolan och jobbet tar så mycket tid men skönt att jag bara jobbar 3 gånger till :)
Johan får ju snart flytta in i lägenheten också! Ska bli kul och se hur den ser ut, han behöver nog lite hjälp med möblering och sånt så jag ska hjälpa honom med det :) Det kommer nog bli bra!

image8

Mybubbas med lillvoffen! :) <3
Love YOUUUU!

BANG !

Publicerat den: 2007-09-18 Klockan: 15:28:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Idag så inträffade en liten liten händelse på högslätten.. Jag krockade, hahaha. Körde då alltså moppe och krockade med en bil men jag gjorde inte illa mig så mycket, har bara lite ont i knät.. :) Fast moppen gjorde illa sig lite mer, stackarn :(
Ikväll är det föräldra/elev möte med klassen, 7-9 tror jag. Sedan ska vi hämta Johan från jobbet och åka hem till honom, myyyysprupp.
Nu ska jag gå ner och baka negerbollar till mötet! HEJDADÅ

Halvår!

Publicerat den: 2007-09-16 Klockan: 00:58:44 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Idag, eller igår kanske man ska säga nu när klockan snart är 1 på natten ;D Så har jag och Johan ett halvår tillsammans!!! :) Går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig bubben :) LOOOOVEU, nu och alltid! <3

Du är den bästa jag vet och utan dig vore jag ingenting!
Johan <3 Tove

Ridning! ;D

Publicerat den: 2007-09-14 Klockan: 19:01:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag började rida idag, det var faktist riktigt kul! Lite ringrostig men kommer ändå ihåg en hel del.. :) Fick afrodite och det var ju bra för hon är den enda jag går ihop med ;D Haha..

SKITVÄDER är det också, hade det inte kunnat regna igår? Bara för att de är insparken ska det regna såklart ^^
Ska till Linnéa ikväll med en massa tjejer sen ska vi väl ner på stan i regnet och kanske gå in på gymnasiefesten ;P
Aja jag hoppas att regnet upphör senare ikväll iaf ^^

Johan kommer dessutom vara hos mig när jag kommer hem från stan, min GULLNOOOOS! <3<3

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till allt, ses ikväll!

PUSSJOHAN=)
iLOVEu

Jobb skola träna

Publicerat den: 2007-09-13 Klockan: 15:32:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår jobbade jag, fick inget sälj med nog gick det väl bra ändå.. Fick en liten sur tant som slängde på i mitt öra ;D Bäst man vänjer sig ^^ Men det här jobbet gäller bara september ut sen tänker jag inte jobba mer där för det var ganska dåligt betalt och tycker inte att det är värt att sitta där sen. Men månaden ut ska väl gå bra! Jobbade mellan 18:00-20.00 ungefär så det blev en kort första jobbkväll, rätt skönt ändå.
Så.. söndag blir nästa jobbardag.
Hämtade upp Johan i antjärn efter jobbet, när vi kom hem så tog vi lite fika och sen la vi oss och kollade på "Knocked up", ganska bra film faktist :) Sen la vi oss och sov och vaknade av väckarn klockan 7, mmm <3 Eller, Jag vaknade, inte Johan.. Han fick jag upp halv åtta och han skulle åka med min mamma 5 över halv, men nog hann han ;D Själv började jag 20 i 9 med matte, trögt. I övrigt så har väl dagen gått smärtfritt tycker jag. Sedan på vår sista lektion så gick Gunnel (läraren) iväg med en grupp, och sen kommer det in en äldre kille (tror jag) och frågar om pant, vi frågade om han sa ''tant'', men näe, han undrade om vi hade någon pant han kunde ta, och det hade vi, hahaha, söt kille :)

Ikväll har jag träning, tror jag ska träna men vet inte riktigt än.. Johan är förkyld så när väl min förkylning är borta kommer han och sjukar ner sig på mig igen ^^ Så jag är ganska snuvig och ont i halsen, så jag får se hur jag gör med träningen.. Ska iallafall vara med SparV senare ikväll en stund! :)

Imorgon är det insparken, tror det kommer vara ganska mycket folk ute så nog ska det bli kul :) Ska vara med Sofia, Linnéa, Jennan och Ida tror jag ^^ Annars var det inte så mycket mer att säga ;D Hejja

JOHAN fyller faktist 18 nu på onsdag, sådeså!!!! :) <3

Jobb!

Publicerat den: 2007-09-10 Klockan: 18:01:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Som sagt så var jag och Linnéa på Expert kundsupport och sökte jobb i fredags. Fick besked nu i helgen att vi fick jobbet, skönt! :) Var där idag och fick lite mer information och talade om vilka dagar som passade bäst att jobba på.
Imorgon ska vi på kurs 14.30 sedan ska vi få kolla hur dom jobbar som :) Förmodligen börjar vi jobba redan på onsdag så jag hoppas att det går bra!

Kom hem vid 5 tiden så det hanns inte med någon träning.. Så nu ska jag skriva lite religion om en stund ;D Sen ikväll blir det väl en film eller så innan det är sängdags ^^

Också lite onödig information :
Johan och jag har ett halvår tillsammans på lördag!!!!!!!=) 6 månader, sötprupp!!!!
Mer fanns det inte att säga ;D Tjao !

JOHANÄRMYS,MMM=)

Skitmodem

Publicerat den: 2007-09-09 Klockan: 20:46:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag blir så jääävla lé vårat modem.. Om det nu är modemet det är fel på vill säga -,- Men jag ska gå till Telia imorgon och be dom förklara för mig vad fan som är felet för det börjar bli riktigt irriterande att man loggas ut från msn var tredje minut.. Så ni får ursäkta mina ut och inloggningar, det sker av sig själv :(

I fredags var jag och kollade på nollningen, tyckte inte den var så farlig faktist ;D Men mycket bra jobbat Johanna ;) ÄTARN ! Funderar på om vi på media ens kommer få vara med om någon nollning ;P Det stog ju i tidningen att en tjej nästan dog pga. nollning, hon låg tydligen medvetslös med nästan 3.0 promille i blodet.. ^^ Men aja.. Vi får väl se hur det blir med det ;D
Resten av helgen spenderade jag hos min lilla mysis ;) Vi for en sväng bort till Martin för att lägga över en film på usbminnet så vi hade något att kolla på innan vi la oss och sov. Men efter ett tag så släcktes allt i hela huset, trodde det blev strömavbrott men det var lill Simon som var och pillade i nå skåp ;D Han ville skrämma oss men det var nog han själv som blev lite mörkrädd :] ^^ Sedan så ställde sig Stefan och Simon i köket för att göra negerbollar, degen såg mest ut som kattmat för att dom använde elvispen :P Men inte var det något fel på smaken inte :D Sen när vi väl skulle fixa filmen så var minnet för litet, filmen var 4.7 gb och mitt usbminne rymmer bara 4 gb ;P Så vi fick bränna en del av filmen på en skiva och lägga över resten på minnet. Men sedan när vi kom hem så vet jag inte vad som var fel men allt gick i extrem slowmotion så vi kollade på en annan film istället som vi somnade till efter typ en halvimma ;P

Sen idag har vi röjt undan lite på Johans rum, sett en film och tagit det lugnt bara :) Det var nog allt som hänt i helgen ;D

Och förresten så har jag kvar blåögat, men det har halkat ut på sidan av ögat så det kommer säkert hamna under ögat till slut, skitsnyggt! Och lagomt till klassfotot till katalogen, FINEMANG! Det var allt, Hejdå :)

ÄLSKLING DU ÄR BÄST! :D

Sämst

Publicerat den: 2007-09-07 Klockan: 11:56:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har fortfarande mitt lilla blåöga kvar, ja ;D Inte så fint.. Och nu är jag på dåligt humör också, missade en beställd tid och nu blir aaaallt så JOBBIGT ! Och dessutom har våra bilder försvunnit från datorn, som vi fotade häromdagen, gone. Så jävla suuuuurt ! 

Ikväll har samhällarna nollning, ska väl dit och kika tror jag.. Men just nu har jag inte lust att göra nånting.

Hejdå


Blåöga?

Publicerat den: 2007-09-05 Klockan: 17:49:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag på skolan så var jag, Sofia, Linnéa, Jennan och Ida ute och fotade sen av misstag råkade jag och Linnéa skalla varandra ;D Linnéa kom undan med en lindrig skada men ganska stor bula vid hårfästet, och själv fick man ett litet blåöga :D HEHE ;D Men nog skrattade vi även om det gjorde förjävla ont ;P

Efter skolan var vi ner på stan, jag, Linnéa och Sofia ^^ Linnéa köpte skrivblock och sen gick vi på big boy och käkade ;D Mmm, YUMMI ;D

OCH DU ÄR JOBBIG, bort med dig -,-

OCH DU ÄR SÖT JOHAN, hit med dig =D

Skola & träna

Publicerat den: 2007-09-03 Klockan: 19:43:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I morse började vi klockan 08:00 med svenska. Vi gjorde inte specielt mycket, gick igenom betygskriterier och mål. Sedan skulle vi ha estetisk verksamhet / bild, så vi gick ner på musik och kulturskolan (?), men det blev inge mer med det ;D Så vi fick håltimma från 10:00 till 11:20. Matten började 11:20 och då delades det bara ut böcker också gick vi igenom planeringen för matten. Sen skulle vi ha datakunskap men hade ingen lärare och det var vår sista lektion för dagen, så vi slutade 12:05, SKÖNT!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ringa Johan :) Hejdå!

JOHAN!!!!!!!!! <3

Fota & framkalla!

Publicerat den: 2007-09-01 Klockan: 10:41:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I torsdags på skolan fick vi ta en systemkamera 2 och 2 och gå ut kl 10:00 till 12:00 för att fota. Vi fick en kort genomgång om hur kameran fungerade sen skickades vi ut för att knäppa på lite vad som helst. Jag jobbade med Sofia och vi gjorde faktist ett bra jobb :D Nästan alla bilderna blev bra :) Vi hoppade och sprang och kastade löv och allt möjligt som vi då knäppte på ;D Knäppte upp en rulle på 36 kort ganska fort ;P

Igår så fick vi framkalla mest hela dagen, från 10:00 till 14:00-15:00 tiden ;D Det var lite svårt i början men man kom in i det ganska fort och då gick det undan :) Det var faktist ganska kul! Vi fick sluta runt halv 2 tror jag, men jag, Sofia, Johanna, Emma och Linda blev kvar ett tag till ;D Och Linnéa, men hon väntade bara på att jag skulle bli klar ;)

När vi kom från skolan så for jag och Linnéa hem till henne och fikade, sen for vi ner på stan och jag köpte en skinnjacka, ochen av presenterna till Johan ;D Sen for vi hem till mig och där visade det sig att Johan var :P Inget jag visste om ;D Men det var ju en trevlig överraskning ^^

Idag hoppas jag att mamma och jag ska tapetsera, för det har inte blivit gjort ännu.. Sen ska jag kanske vara med Johan :) :* Det var nog allt ;D Ciao :)

PUSSSSSSSSJOHAN
Älskaaaaaaaaaaar dig!!!!!!! <3
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0