Intervjubolaget 17 - 21

Publicerat den: 2009-03-31 Klockan: 15:42:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Tjo!

Idag har jag varit på arbetsintervju för finneröjda, om att sälja jordgubbar i sommar. Hoppas jag fååår det! Tror dom blev lite förtjust i mig.. HEHE.

Ikväll är det jobb som gäller, kul att alla har blivit avbokad förutom jag.. Inte så kul att jobba ensam neeeee. Men nu måste jag äta nått sen ska jag åka in till stan. PÖSSN

Ny bloggdesign, klar..?

Publicerat den: 2009-03-29 Klockan: 14:57:31 Kategori: Kommentarer: (1)
Jag vet inte riktigt om den är klar. Har bara gjort en ny header.. jag ska göra en vårig / somrig design när jag får inspiration till det.. Har äntligen fått till ett photoshop som fungerar, dock blev det cs2 men det funkar, jag använder det bara till bloggen ändå.
Om en stund ska jag och Johan gå på ica och köpa godis som vi båda längtat efter hela helgen.. höhö. Aja, nu ska jag se vad han har för sig vid andra datorn ;d Pusshej!


Jobb, fest & sommartid

Publicerat den: 2009-03-29 Klockan: 12:40:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godmorgon! NI har väl inte glömt att ställa fram klockan 1 timma? Så att ni inte missar massa viktiga ärenden.. om man har sånna på söndagar.

Igår jobbade jag på waynes mellan 12-16, löningshelg men det gick fina fisken ändå :) Senare på kvällen for jag och Johan till Fia som fyllde 20 år igår, grattis igen ^^ Iaf, där var det fest och stoj. Vi for hem kl 1 eftersom vi inte hade någon annan skjuts hem..
Ensam hemma i veckan är jag också, vilka möjligheter!! Hehhh närå mamma, du kan vara lugn. Förhoppningsvis stannar Johan här i veckan och tar hand om mig så det ska inte vara några problem.

Nu ska jag slita upp Johan ur sängen för att sedan äta frukost, göttmos..

Hoppas alla haft en braaaaaa helg! PÖSS

LOVE EARTH PEACE

Publicerat den: 2009-03-27 Klockan: 18:06:29 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)



H&M barnavdelning ♥

Igår såg vi på YesMan!

Publicerat den: 2009-03-27 Klockan: 10:55:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag tyckte den filmen var skit rolig, Johan verkade dock inte vara lika förtjust i den.. höhö skiter väl jag i ;) EN SAK..! Jag såg klart hela filmen!! Guldmedalj till moi.

Praktik på waynes mellan 12-16 sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får la seee.. Aja, ha en trevlig dag allihoppppp! PÖSS

Jag vill ha ett påskägg!

Publicerat den: 2009-03-26 Klockan: 10:26:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag hade en jättebra dröm om att jag fick ett bauta påskägg med massor av godis i.. hoppas jag får det i verkligheten också..

Väckarn ringde för ett tag sen och jag har precis kokat ett ägg och ska äta en äggmacka, GOTT. Oboyen var slut såg jag.. det suger.. för det är ett måste när man äter äggmacka (och alltid annars med). Idag är det praktik, sen IB igen med Amanda och Sofia. Den senare delen utav kvällen kommer jag nog spendera med Johan som frisknat till nu, skönt! Aja, nu ska jag fika! Ha en bra dag era små.. .. ..

Pusshej!

Make up från Oriflame

Publicerat den: 2009-03-25 Klockan: 22:36:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag fick jag hem lite smink från märket Oriflame. Ett mineral puder i hudfärgad ton, en mascara och ett läppglans. Har inte hunnit testa något som gav något resultat men ska testa och se imorgon :) Knäppte kort på det men jag ids faktiskt inte lägga in bilden.. ni är nog inte så speciellt intresserad ändå.. om ni nu är det så är det ju bara att googla.. ;) Som med allt annat!

Jobbade ikväll med Amanda och Sofia, gick bra ikväll med. Satt på samma projekt och fick i överlag nästan bara trevliga människor att prata med :)
Har just ätit en macka men ska nog ta en till innan jag går och lägger mig.. imorgon är det praktik mellan 12-16 som gäller, sen ännu mer jobb på IB.

Vi hörs imorgon era små kluttar.. puss

Onsdag.. där ser man..

Publicerat den: 2009-03-25 Klockan: 15:39:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag skrev i mitt förra inlägg att det var tisdag idag. Tro inte på vad jag sa..

Snart ska jag äta hamburgare, sen ska jag in och jobba med Amanda.

Det var allt för idag, PÖSS

Hejhej, hemskt mkt hej

Publicerat den: 2009-03-25 Klockan: 07:36:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Goooooooodmornin' texaaaas !

Idag slapp jag åka buss och behöver därmed inte stå ute i kylan och frysa arslet av mig. Vi ska in till sjukhuset och möta Johan en snabbis så då får jag skjuts av mämi :) Håller tummarna för dig idag älskling!! ♥ ♥ ♥

Idag är det tisdag. Imorgon är det onsdag och då är det våffeldagen!
Synd bara att jag hatar våfflor.


Idag ska vi göra klar våran hemsida på multimedia lektionen och det känns väl sådär! Jag har kommit ganska långt men vet inte riktigt om den blir klar idag..
Igår jobbade jag och Amanda, jag fick en tant att börja gråta medan jag intervjuade henne.. förlåt för det. Jag tänker fortfarande på dig!! Förhoppningsvis var det tårar för att hon blev rörd och inte sorgsna tårar.. hoppas jag..
Jobbe on ikväll med, här tjänas det pengar serru.. är faktsikt inte så jätte farligt om man har någon att prata med (förutom alla miljoners intervjuer man babblar i). Aja! Nu ska jag försöka göra något åt fågelboet på mitt huvud (mitt hår) sedan åka till stan. PUSS

Måndag den 23e mars

Publicerat den: 2009-03-23 Klockan: 20:01:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Det blev ett litet aggro inlägg igår, upptäckte nämligen att jättemånga bilder har försvunnit från min dator. Sånt här gör mig så jäkla arg, speciellt nu när det var jätte många sommar bilder och ja.. fan också! Ska aldrig mer formatera min dator, ALDRIG.

Jag har väldigtväldigt ont i min hand också, vi spelade volleyboll på idrotten idag och jag tror bestämt min hand har gått av på några ställen.
Aja, nu ska jag göra lite fika, PUSS

FANS JÄVLA HELVETE

Publicerat den: 2009-03-22 Klockan: 21:45:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
DATORER ÄR JÄVLAT SKIT! SATAN VAD ARG JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!!! FANFANFANFANFAN

HATAR LIVET

Så här såg jag ut igår

Publicerat den: 2009-03-22 Klockan: 21:11:08 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (0)

Inte så bra bild.. men aja, svart var jag..

Såååå jäklarns fin låt!!

Publicerat den: 2009-03-22 Klockan: 19:10:58 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
So don't break my heart,
I ain't never done nothing to deserve this
I'm torn apart
You've had your fun, do you suppose I earned it?
Do you not see how I'm begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring out the devil in me

Den här låten spelas i One Tree Hill och jag har gråtit åt den ett flertal gånger så nu var jag tvungen att söka på den så att jag fick gråta lite till.. nämen, lyssna på den. Helt underbar!!

Fläskfilé och krocketter

Publicerat den: 2009-03-22 Klockan: 17:06:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjabba bloggen.

Idag har det inte utförts speciellt mycket, har varit och hämtat kvarglömda grejor hos Jennie och hämtat min dator hos min kusin, nå så jävulska skönt det är med egen dator.. Både jag och brorsan har varit utan dator i några dagar så vi har försökt samsas om mammas som faktiskt gick bättre än förväntat.

Idag tänkte jag få mysa med min bebe men han ska plugga idag så då tänker jag inte störa honom, har lite att göra jag med så passar väl på att göra bort sådant idag då :)
Nu ska jag föra över alla mina bilder från mammas dator. Lateeeeeeeer

Goder afton bloggen..

Publicerat den: 2009-03-22 Klockan: 00:26:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll var det fest..
jätte kul!
nja.

Klockan är 00:25 och jag är hemma och med det säger jag att festen inte var så rolig (enligt mig). Vissa hade säkert kul, heheeee. Nu ska jag äta, vi hörs imorgon. Puss

Sol & klarblå himmel!

Publicerat den: 2009-03-21 Klockan: 12:05:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Så himla härligt väder det ääär!! Har varit in en snabbis på stan nu i morse och köpt nylonstrumpbyxor till ikväll då jag ska på fest med en massa trevligt folk :) Ska till Jennie först med Amanda oså, sedan bär det av till Albatross!

Nu ska jag pussa lite på Johan och kolla på tv.. Hejdooo

Borttappad papperskorg

Publicerat den: 2009-03-20 Klockan: 20:07:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Konversation mellan mig och Jennie om hur man får tillbaka papperskorgen på skrivbordet på datorn:

Jennie: jag råkade slänga papperskorgen igår igen! men jag fick hjälp av nån kille
Tove: haha okej, men det är ju bara att googla på "återställ papperskorg" så står det hur man gör
Jennie: jaha.. jag googlade på borttappad papperskorg..

Besök av Motoboy! :o

Publicerat den: 2009-03-19 Klockan: 22:36:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Halloj!

Idag var det praktik och allt var som vanligt.. hmm näe juste allt var inte som vanligt!! JAG GJORDE KAFFE ÅT MOTOBOY! HEHEHE! (inte för att jag någonsin lyssnat på hans musik men ändå!!)

Det var coolt.

Sedan har jag umgåts med Amanda och ätit tacos, det var också coolt! Och just nu sitter jag och pratar med Johan på telefon (som för övrigt sjunger för mig just nu "we are the champions") som står i Antjärn och väntar på bussen som ska ta han till moi!

Nu ska jag.. göra något annat. PUSS

Waynes Coffee 13-17

Publicerat den: 2009-03-19 Klockan: 10:14:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godmorgon! Underbart väder idag också, skönt :) Praktik mellan 13-17 står på schemat idag, sedan ska jag umgås med Amanda, trevlarns! Ikväll sover förhoppningsvis Johan hos mig, är väldigt puss & kramsugen nu så han har nog inte så mycket att välja på :)

Har just ätit frukost och ska ta en dusch innan jag åker in till stan med mamma, ska på någon synundersökning så att jag kan få intyg om att få övningsköra :) Nu är det dags.. haha.. Aja! Vi hörs senare, puss!

www.toviss.blogg.se ^^

Publicerat den: 2009-03-18 Klockan: 21:01:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Härnösand har börjat med någon ny slags guide tidning, och Amanda meddelade mig om att min blogg stod med i den! Hör och häpnad! Fanns med på ett litet litet hörn, haha. Trevligt ;) Snart är man kändis i härnta då.. HEHE!

Håller på att föra över alla bilder, musikfiler, filmer, skolarbeten (hela kittet) till mammas dator eftersom min kära kusin ska få återställa/formatera och kanske installera något antivirus program på min dator innan den blir full i virus.
Dricker en kopp oboy gör jag också, mycket gott. Nu ska jag grejja klart med datorerna så får jag se om jag ids blogga mer idag. PÖSS

Underbara vårkänslor!

Publicerat den: 2009-03-18 Klockan: 16:59:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åh så himla härligt med sol och klarblåhimmel! Snön har börjat smälta och man kan se lite gräsplättar här och där :) Mysigt! Skinnjackan har åkt fram och dunjackan har fått bosätta sig i garderoben tills nästa vinter.. in det med nya och ut med det gamla :)

Tänkte också säga att denna sida, gratismode, är en bra sida! haha.. Nämen det är enklare att samla poäng än vad man kan tro, skitbra :) Jag siktar på att samla 1000 poäng så ni kan ju hålla tummarna.. hahah ;D Anywaaay, vill ni bli medlem och börja samla poäng så klicka här! :)

UPPSATSEN ÄR KLAR

Publicerat den: 2009-03-17 Klockan: 21:49:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH LÄTTNAD! Nu har jag skickat in uppsatsen till vår engelska lärare. Blev cirkus 4 sidor.. inte så jättemycket men som sagt så hade jag ingen roman att skriva om för att jag tabbade mig lite med böckerna.. Aja, försökte få det så fylligt som möjligt utan massa tomprat. Håller tummarna nuuuuuu..

Nu ska jag fika och sedan gå och lägga mig, börjar kvart över 8 imorgon och förhoppningsvis kommer läraren så vi slipper komma dit och få reda på att vi har hål i 5 timmar. Ajja, fika nu! PÖSS

Tala om att plugga...

Publicerat den: 2009-03-16 Klockan: 16:15:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag/ikväll har jag det jag gör med engelska uppsatsen.. har skrivit 3 sidor och minst 1 sida till må de väl kunna bli. Köpte en liten trocadero som jag kunde ha medan jag pluggade men den är snart slut och jag har inte börjat än.. höhö.

Igår hade jag en supermysig kväll med Johan på vår 2 års dag, vi åt ju på restaurang i lördags så igår tog vi det bara lugnt, la oss i ett bad med tända ljus :) Sov hos Johan gjorde vi också och nu är jag hemma och ska värma lite mat sen igår, fläskfilé och krocketter :) Ska gå och hämta fler krocketter i frysen sen ska jag käka!! Mums.. Hörs senare, pussss

2 år med min bejb <3

Publicerat den: 2009-03-15 Klockan: 13:33:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Idaaaaaaag är det 2 år sedan jag och Johan blev tillsammans, mys! :) Ska nog inte göra något särskilt idag, vi var ute och åt på restaurang igår, söndagar är så tråkiga.. Men min lillebror har bakat en tårta åt oss, hahah.. Inte alltid han är så gullig..

Efter vi hade käkat igår så åkte jag på klassfest som inte slutade som klassfest, kom annat folk också :) Halvkul var det väl :) Åkte sedan ner på stan och väntade in Johan så att vi kunde åka hem med mamsen som var snäll och hämtade oss.

Nu ska jag slita upp Johan ur sängen och fika lite. Pussss!

Fredag den 13:e, igen

Publicerat den: 2009-03-13 Klockan: 22:26:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag gillar inte fredag den 13:e, även fast det aldrig hänt något riktigt otursaktigt (pepparpeppar ta i trä!!!!).. Jag blir nog mest skrämd av uttrycket. Praktik idag mellan 1 och 5, gick baaa fint hela dagen. Kom hem vid halv 7 och då stod maten på bordet, yummie. Har inga planer alls ikväll och så kommer det nog förbli. Förhoppningsvis ska jag hoppa in och jobba lite extra imorgon på waynes, sedan ska jag ut och äta på kinarestaurang med min pojkvän och hans mamma Annakarin som är på besök i Härnösand :) Trevligt! Finns en chans att jag knallar iväg till Robbanbobban på klassfest efter det, får se hur kvällen artar sig :)

Har skrivit ca. 1 ½ sida på engelskan nu.. det går iallafall framåt, sakta men säkert. Hoppas verkligen att det inte blir skit av allt, vill gärna ha bra betyg i engelska.. Vad har jag mer gjort ikvälll.. hmmm jo! Jag har bytt sängben på min knakande säng!! När jag vände den upp-och-ner så såg jag att en bräda har gått av under sängen, satans IKEA sängar.. Inte så svårt att laga men har inte ens haft sängen i ett halvår.. Ajja! Shit happens, det är ju trots allt fredag den 13:e (även om det kanske inte hände idag). Anywaaaaaaaaay.. ska nog gå och bre några smörgåsar och blanda ett stoooort glas oboy nu. Hörs imorgon :) PÖSS

Plugg, plugg & plugg!

Publicerat den: 2009-03-12 Klockan: 22:44:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har inte haft tid att blogga idag känns det som, har suttit och försökt skriva min engelska uppsats men det ENDA jag kommit med är EN stackars sida!!! Har sån fruktansvärd panik och stresskänsla över denna satans uppsats att jag går i taket snart. Det jobbigaste är att det inte är någon mening att tvinga fram något.. jag måste vänta tills jag får någon skrividé, annars är det helt useless. Ajja, en sida är bättre än ingen, får försöka skriva en till imorgon. Nu ska jag fika och sedan sova. Puss

GODNATT & sov gott

Publicerat den: 2009-03-11 Klockan: 22:29:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jäääääpp jag orkade inte göra i ordning nå fika, ska lägga mig i min sköna säng med väldigt gnekande sängben som ska bytas ut så fort jag får tummen ur att köpa nya, hehe.
Ska lägga mig och läsa några CHIC tidningar tills jag somnar, PUSS OCH KRAM

Baby, love really hurts

Publicerat den: 2009-03-11 Klockan: 22:07:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..without you.

Idag hörde jag en mycketmycket bra låt i Robins bil, som jag hört många gånger förr men kom inte på att den var bra förns nu. Billy Ocean - Love really hurts without you heter låten (tack Amanda för att du vet allt jag behöver veta).

Imorgon är det praktik som gäller.. och inte bara det.. min svärmor (som jag förövrigt träffat 1 gång på 2 år) kommer ner från Piteå och hälsar på! ;) Förhoppningsvis hinner jag träffa henne då :)

Nuuuuuuuuuu ska jag fika lite sen får jag se om jag orkar vara uppe nå längre ikväll.. Puss

1:a tatueringen på G!

Publicerat den: 2009-03-11 Klockan: 18:15:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Har bestämt mig nu för den tatuering jag vill ha och håller på att leta rätt tatuerare nu.. så är det nåååååågon där ute som rekomenderar någon speciell så tipsa gärna!! Hört att det ska finnas en bra i bollsta, eller ja, pappa sa att han ska vara bra. Så vi får väl se.. tänker inte visa tatueringen här i bloggen utan ni får se den när den sitter på sin plats! Nu ska jag plugga, PÖSS

Någon timmas tupplur

Publicerat den: 2009-03-10 Klockan: 19:34:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Somnade på mina 2 jättekuddar i sängen och sov drygt 2 timmar, skönt.. Ska fortsätta halvsova framför tvn, vänner börjarde nu såg jag.. puss

Jag välkomnar våren..

Publicerat den: 2009-03-10 Klockan: 16:37:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Våren tycks inte vilja komma än, men jag välkomnar den iallafall om den skulle ändra sig eller nå.. blir så less denna kyla och att det är vitt precis överallt.

Blev inget svenskaprov idag för att ingen hade tränat den här gången heller.. hade dock varit skönt att få göra bort det. Sedan visade det sig att min bok inte var en roman, jävla osis.. Aja, jag och läraren kom överens om att jag får redovisa boken lite senare, när jag hittat en som duger. Får väl göra det extra bra då! Ska börja skriva på uppsatsen idag som ska vara klar om precis en vecka.

Nu ska jag lägga mig i sängen och blunda lite.. är så himla trött. Bloggar nå mer senare, puss

Svar till Elin ang. skor

Publicerat den: 2009-03-09 Klockan: 19:14:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Elin om: Jag vill ha sommaaar!!

Var har du köpt de svarta gladiatorsandalerna? Väldigt fina :)

Svar:
Eurosko i lilla Härnösand :)

Jag vill ha sommaaar!!

Publicerat den: 2009-03-09 Klockan: 17:58:30 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)
Idag hittade jag ett par väldigt, väldigt VÄLDIGT snygga skor, som blev mina för 295 kr. Jag längtar såååå mycket till sommaren så att jag får använda dom och mina svarta gladiatorsandaler!! Här är dom nya samt mina svarta:



Grease & Snoop dog!

Publicerat den: 2009-03-09 Klockan: 14:30:50 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Hahah, ganska rolig version. Medan jag och Johan åker in till stan kan ni roa er med att lyssna på denna ;)

Lite förändring i bloggen

Publicerat den: 2009-03-08 Klockan: 20:45:58 Kategori: Kommentarer: (1)
Nu har jag fått tummen ur och gjort något åt min bloggs utseénde. Blev väl inte så jättebra nu heller men snart får jag väl inspiration till någon snygg header.. hoppas jag. Jag skriver ju trots allt i bloggen flera gånger om dagen så nog är den värd ett vackert utseénde ;)

Johan kom hit för nån timma sen och nu sitter han och spelar, riktig tråkmåns är han. Tror jag ska göra nå riktigt gott fika sen lägga mig och se på tv. Är som sagt ledig imorgon men ska spendera den dagen i engelskaboken och försöka läsa ut den.. Bara att bita ihop.
Vi var nyss på sibylla och åt lite, brukar bli så på söndagar, helst när mamma jobbar natt och man måste fixa middag själv :p Fast hon hade tagit fram spagetti och köttfärssås som vi kunde laga men så hurtiga var vi inte.. Får se om jag lagar nå mer mat, börjar fan bli hungrig igen :p Aja..
Tydligen så har vi svenska prov på tisdag också, kul att jag fick med mig böckerna hem! Ungefär som vanligt. Men nu ska jag fika lite, puss

Haha åh, vilka minnen

Publicerat den: 2009-03-08 Klockan: 16:50:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Satt just och letade igenom lite musik och hittade massa Dia psalma låtar, alla låtar och album faktiskt.. Tala om minnen till vissa av deras låtar alltså.. jag och Maja satt och sjöng Höstmåne hur mycket som helst och grät tror jag att vi också gjorde, haha. Luft är väl också en av låtarna som blivit sönderspelad.. :p Bra är dom iallafall!

Du vet att luften, den är gratis den kostar inget alls
så tror du verkligen att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre eller är det redan försent

Vem kan segla utan vinden, vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest, vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen, kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst, den är längre bort än du tror

Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg

Där bortom finns något annat, du har nog sett samma sak
jag ska spara till en egen resa och glömma färden tillbaks

Våran mark slutar aldrig snurra, du kan inte bara sitta still
det finns nya miljonärer som kan göra som dom vill

Vem kan ro förutan åror, vem kan springa utan ben
vem kan skratta utan munnen, vem kan kasta utan sten

En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt

Wiho, l.e.d.i.g imorgon!

Publicerat den: 2009-03-08 Klockan: 11:45:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Faaaaaan så skönt det känns att jag (och många fler) är ledig imorgon. YEEEHA!

Nu har jag iallafall lagt in bilder från bowlingen i fredags och festen igår. Trevligt va? Jag orkar inte lägga in här på bloggen så ni får klicka er in på min bilddagbok.

Min Amanda jävel! <3

Publicerat den: 2009-03-08 Klockan: 02:28:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll har jag haft treeeeeeeeevligt, trots dessa förbenade 18 års gränser på krogar och gud vet vad, så har jag haft roligt ikväll med min kära Amanda.
Det enda som fattas nu är min underbara pojkvän som borde ligga i min säng med famnen öppen för mig! Hihi. Nu ska jag lägga mig och sova och drömma fina drömmar, bilder från kvällens bravader kommer imorgon. PUSS

Waynes Coffee 12-15

Publicerat den: 2009-03-07 Klockan: 11:02:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halloj.

Bowlingen igår var skitskoj, blev dock lite less efter andra spelet så Peter fick köra mina sista strikar ;) Nämen jag var faktiskt riktigt duktig, ledde ett tag!
Fick just ett samtal från waynes, ska jobba mellan 12-15. Då har man något att göra idag en stund.

Sen undrar jag, det var en "Linnea" som kommenterade och frågade om jag hade trevligt med Victor Fahlberg, eftersom jag gick runt i hans jacka och fjantade runt hela kvällen.
Nu vet jag inte vad du menade med trevligt, för om du inte förstått det så har jag en pojkvän sedan nästan 2 år tillbaka som betyder ALLT för mig som jag älskar oerhört mycket och som jag aldrig någonsin skulle såra. Och de människor som känner mig vet det. Men jag hade kul i sundsvall, fick träffa Anneli men även Daniel och Erik som är från samma stad som jag. Och ja, jag snodde Victors jacka en del under kvällen för att det är nog det största och varmaste jacka jag någonsin provat :p
Min fråga till dig; vem är du? vad jag vet så fanns det ingen Linnea på samma fest nere i Sundsvall hos Victor och Anneli.

Ikväll ska jag bowla! :)

Publicerat den: 2009-03-06 Klockan: 17:18:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jajamensaaaaaaan! Med massor av trevliga människor, nu ska jag börja göra mig i ordning, vi har 2 banor mellan 7-9! Senare vankas det fest! Hörs sen! PUSS

Stackars, stackars mig

Publicerat den: 2009-03-05 Klockan: 18:57:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår slogs jag med min bror. Tror jag förlorade men helvete vad jag bet honom i armen och sparkade han på pillejokken. Han har ett stort blåmärke på armen idag, känns bra.
Inte nog med det så ramlade jag i en stentrapp vid Cillas lägenhetshus och slog nästan ihjäl mig helt och hållet, så nu sitter jag här med min klagosång och har ont överallt, att man kan vara så satans klumpig alltså.
Gårdagen var trevlig, var hos Cilla med Marris till 10 ungefär sedan gick jag till Kakan där min söte pojkvän samt några komipsar till både han och mig var, så jag stannade när och skulle egentligen med 11 bussen hem men det sket sig, Johan fixade skjuts åt oss vid halv 1 - 1 istället. Tur hade jag som slapp sova själv.

Idag har jag inte gjort så mycket, varit med Johan en stund innan han for hem till antjärn. Nu ska jag.. .. .. komma på något att göra ikväll.

Ha någon att ty sig till..

Publicerat den: 2009-03-04 Klockan: 14:41:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..när långa nätter inte blir som man vill. Kom bara på att jag har en himla tur som har någon. Johan är mitt allt och jag kunde inte vara lyckligare!

Såja, nu har jag varit lite känslig. Nu ska jag klä på mig eftersom jag nyss har duschat, ikväll ska jag vara med Cilla och Marris! Mer har jag inte att säga. Puss

Mina små gullbollar :)

Publicerat den: 2009-03-03 Klockan: 23:33:17 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (1)

Dagen och gårdagen

Publicerat den: 2009-03-03 Klockan: 23:24:28 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Heeeeeey bloggen.

Det blev pimpling idag trots allt, inte världens bästa väder men vi var ute i ca. 2 timmar iallafall. Lilla Folke fick följa med också :) (Johans familjs hund..). Det blev tyvärr ingen fisk men blir nog kanske fler pimpelturer innan snön smälter bort :) Här är lite bilder:




Sedan så firade våran klass Johanna som fyllde 18 år, grattis igen! Där blev man bjuden på god mat och en massa skratt :) Bilder finns på min bilddagbok.

Komsikomsi sunshine..

Publicerat den: 2009-03-03 Klockan: 10:18:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Täääääänk om solen kunde sitta fram lite bland molnen, jag och Johan som tänkt fara ut och pimpla idag! Haha. Jag hatar att pimpla men vad gör man inte för kärleken?????
Ska försöka lyfta röva ur datastolen och äta lite frukost nu sedan plocka ihop lite grejer och åka ut till Johan. Innan jag ska åka med bussen ska jag köpa MAGGOT! blääääääää jag gruvar mig..


Den här stan är otrolig

Publicerat den: 2009-03-02 Klockan: 23:58:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Och jag är så fruktansvärt förbannad att jag inte vet var jag ska ta vägen. GN

Oh, en sån natt, en sån..

Publicerat den: 2009-03-02 Klockan: 10:01:08 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
FÖRSKRÄÄÄCKLIG NATT! Inte alls underbar på en fläck! Vaknade halv 4 i natt och mådde skit dåligt, men eftersom sånt här hänt så många gånger förr så antog jag att det skulle gå över utan att jag skulle behöva spy. Klev iallafall upp och satte mig inne i badrummet, ifall att liksom. Där satt jag ungefär 10 minuter och väntade på att det skulle gå över, ett tag kändes det som de, men sedan kom det tillbaka igen så jag ropade på mamma (haha, känns faktiskt bättre då!!). Så hon gick och hämtade vatten och samarin, men under denna tid hann jag spy. Mysigt! Dock var det inte speciellt mycket som kom, det var mest kväljningar (hur det nu stavas). Men fyyy så bra jag mådde efteråt. Ska väl vara glad över att jag inte har åkt på magsjuka eller blivit sjuk över huvudtaget, så här kan det bli lite då och då.. Anywaaaaaay, efter all denna drama sov jag rätt gött!

Idag ska jag ta en buss ut till Johan och vara med honom ett tag, sedan senare i eftermiddag ska jag till Johanna som fyller 18 idag! Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Johannas 18årsdag, HURRA HURRA HURRA! Där bjuds det på middag, gottgott!
Nu ska jag bädda sängen och sedan äta frukost. PUSS

Här är bilder från gårdagen hos Cilla:

Min duktiga lilla pojke

Publicerat den: 2009-03-01 Klockan: 23:54:49 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)

Juste, jag har shoppat!

Publicerat den: 2009-03-01 Klockan: 17:35:58 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Det glömde jag ju booooooort, hade ju knäppt bilder och allt (inte så mycket dock). Här kommer det!
Tröja från H&M
Skor från EUROSKO
Bh från H&M



Lov, lov, underbara lov!

Publicerat den: 2009-03-01 Klockan: 17:17:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
YEEEEEEHA, nu är det sportlov! GÖTT!

Har varit dålig på att blogga nu i helgen, har haft fullt upp serru!! Nämen, i fredags var jag nere i sundsvall och festade hos Victor och Anneli, det var trevligt. Sov då hos Anneli och vaknade halv 9 nästa morgon, uppe med tuppen vettu! Vi for till och med ner på ica innan dom ens hade öppnat, sånt händer inte. Speciellt inte på en lördag, haha. Bilder från festen finns på min bilddagbok.
Anywaaaaaay, på lördagen var jag med Johan, vi for ut till honom efter att vi käkat middag och badade bubbelbad! MYS! Dock råkade vi använda liiiite för mycket skum.. haha.. Det gick liksom inte att sitta dära eftersom skummet gick ovanför öronen, så vi satt där och "skottade" bort skum och in i ett hörn, haha.
Sov hos Johan gjorde jag, och idag klev vi upp tidigt igen, DUKTIGT. Sedan så har jag klippt Johan också, jajamensan!! Han blev sååååååå fin, hihi.

Nu ska jag hoppa in i duschen oså för ikväll ska jag umgås med några gulliga tjejer! PÖSS
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0