Hejsan min kära blogg

Publicerat den: 2009-02-28 Klockan: 00:20:51 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Ikväll var det kalasandes här i sundsvall, dock suger det jävligt mycket att man inte är 18, som alla andra. Mina medmänniskor har just dragit till krogen och jag själv funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig.. prata lite med baby först och säga godnatt ;)

Sitter och äter en hårdbrömacka med ost, kanske det godaste som finns.. haha.
Hade jag hittat här i sundsvall så hade jag nog promenixat ner till staden och käkat nattmat med Therese, men nu har jag ett av världens sämsta lokalsinnen så det är nog säkrast att jag stannar där jag är.. hehe.

Nu ska jag äta opp min macka sen leta reda på någon trevlig film! Pöss

Sådan är du - Jungfrun

Publicerat den: 2009-02-26 Klockan: 21:37:31 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Idag köpte jag en bok åt Johan, haha. Inte varje dag! Men eftersom han till och med tatuerat in en jungru på ryggen (hans stjärntecken) så kan han lika gärna läsa en bok om han själv! ;) Haha.

Mycket tråkig lista på T

Publicerat den: 2009-02-26 Klockan: 21:12:57 Kategori: Kommentarer: (0)
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Jag utmanar: de som orkar göra detta.

1. Vad heter du? Tove
2. Ett ord på 4 bokstäver? Text
3. Flicknamn? Tyra
4. Pojknamn? Tim

5. Yrke? Taxichaufför

6. Färg? Turkos

7. Klädesplagg? T-shirt

8. Mat? Tacos

9. Sak i badrummet? Tandborste

10. Plats/stad? Trälleborg! haha

11. Orsak att vara sen? Trött imorse, missade bussen

12. Något man skriker? Tove, du är bäst! (det skriker väl alla?)

13. Film? Troja

14. Något man dricker? Trocadero

15. Band? The Kooks

16. Djur? Tiger

17. Gatunamn? Tullportsgatan

18. Bil? Toyota

19. Sång? That time med Regina Spector

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Tennis

Rosa, flickig och enkel

Publicerat den: 2009-02-26 Klockan: 19:30:10 Kategori: Kommentarer: (4)
Lägg en kommentar om du vill ha den. Klickbar bild.

SLUTA SNÖA, SNÄLLA

Publicerat den: 2009-02-26 Klockan: 09:52:33 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
ÅÅÅÅÅÅH JAG VILL INTE HA MER SNÖÖÖÖ!! Jag blir galen! Vi har fan hur mycket som helst så det räcker nu, OKEJ?!! Åh. Det är en traktor här utanför som plogar.. så jag slipper ju gå i djupsnö till bussen iaf.. Ska åka halv 11 bussen upp till skolan och göra klart 2 skolarbeten, sen ska jag ner på waynes kl 1 och jobba liteeeee. Har bokat upp mig för jobb idag med men lär väl inte bli något.. har även bokat upp lite på lovet, tis - ons - tors - sön, måste få ihop lite pengar nu vafaaaaaan! Hur ska jag annars ha råd med en tatuering? VA? Hm..

Nu ska jag se om min lilla vovve vill ut och kissa. PÖSS

Helgens små planer!

Publicerat den: 2009-02-25 Klockan: 21:29:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjenamorsssss.

Som sagt så blev det inge jobb idag heller för att IB helvette avbokade mig och många andra. Drygt! Jag behöver ju pengar till min tatuering som jag vill få gjord fortfortfort!
Snart är det helg. Det betyder festligheter! På fredag ska jag nog åka ner till Birsta / sundsvall med mämi och sedan stannar jag där och umgås med folk och sover sedan hos min älskade Anneli! (om det nu inte blir flyttat till lördag). På söndag ska jag till Cilla med några snygga brudar och fira henne och Marris som fyllt år, ska väl käka nå gomat med dom och softa! Milaaajk.

Nu ska jag ta en skål med yoghurt innan jag lägger mig ner och läser min tråkiga engelskabok. PÖSS

Carolines bloggdesign

Publicerat den: 2009-02-25 Klockan: 15:42:52 Kategori: Kommentarer: (0)
Caroline har just börjat blogga så jag hjälpte även henne med en bloggdesign. Klicka här för att besöka hennes blogg :)

Anberlin - Breaking <3

Publicerat den: 2009-02-25 Klockan: 15:12:08 Kategori: Kommentarer: (0)
Who was it that led you on
And makes you want to hurt me so
Who do you want to forget
Who forgot you long ago

Do you still feel him
Calling in the air tonight
Do you still feel it
Seems like you've done this before

You make breaking hearts look so easy
Seems like you've done this before
You’ve got breaking hearts all but down
Have you done this you’ve done this before

You make stealing hearts look so easy
Where is that girl I adore
You’ve got breaking up all but down
And I can’t love a thief anymore


Sååååå himla bra..

Min lila volangklänning

Publicerat den: 2009-02-24 Klockan: 19:25:39 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)

Stressa för ingenting!

Publicerat den: 2009-02-24 Klockan: 19:11:49 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (1)
Jaha, ikväll hade jag ju bokat in mig för att jobba. Självklart så äter jag lite snabbt innan jag tar bussen in till stan och promenixar sedan bort till IB, när jag kommer dit så är jag tydligen avbokad.. jaha men vad bra! Säg det i tid nästa gång.. hyffsat drygt när man bor en bit bort.. Inte nog med det så gick jag ju faktiskt på min ONDA och skavsåriga häl!

Istället gick jag på stan en sväng i syfte om att hitta något till Marris och Cilla som har fyllt år. Självklart så hänger det en lila volang klänning i min storlek som det då är halva priset på. Självklart. Blir så förbannad när rea kläder liksom flyger på mig! Jag behöver inte ens hitta dom, de hittar mig! Blir galen.. Kan visa en bild på klänningen sen. Här kommer dagens outfit.

DAGEN ÄR AVKLARAD!

Publicerat den: 2009-02-23 Klockan: 15:06:21 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
I MADE IT! Jag är hemma, mer eller mindre välbehållen! Har världens mest smärtsamma skavsår på högra hälen som jag vill gråta över. Näeråå men då jag stod på skidorna mitt ute i ingenstans och jag kände att det började skava på hälen så ville jag halvt dö. Så ont gjorde det. Men vi tog oss hem igen, helt fantastiskt! Här är lite bilder sen denna brutala tortyr skidtur..








Fler bilder finns på min bilddagbok.

Inte speciellt taggad..

Publicerat den: 2009-02-23 Klockan: 08:00:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..inför dagens skidtur.. Men det är ju iallafall inte jättekallt och snöstorm.. hoppas på att kanske solen tittar fram. Sitter på skolan nu och väntar på Linda och Amanda, orkar fan inte gå till högslätten.. måste ju spara den lilla energi och ork jag har till den förbannade skidturen.

Jag tror till och med att jag inte glömde någonting, eller jo, solbrillor.. Men åtminstonde inte något jätteviktigt.. typ som trocadero och marabou som kommer bli dagens livräddare!!

Nu ska jag läsa lite bloggar för att fördriva sisådär en kvart innan jag blir hämtad av mina små vänner.

Beautiful rare fashion

Publicerat den: 2009-02-22 Klockan: 20:52:05 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (1)
Den här ska hem till mig när jag skramlat ihop min första lön hos IB.

Jag har fått rubriktorka

Publicerat den: 2009-02-22 Klockan: 20:25:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag hatar rubriker. Kommer aldrig på någon bra som passar in på de inlägg jag ska skriva.. hm.. Anywaaay, imorgon är det längdskidåkning hela dagen och det suger verkligen. Jag som knappt kan stå på ett par skidor ska orka åka omkring på dom en HEL dag! Jag dör! Det roliga är att jag är gruppledare också när jag egentligen skulle behöva personlig assistent där ute på spåren.. Jag tar med mig kameran så att jag och min grupp kan få minnas den underbara skidturen..

Ska faktiskt gå och lägga mig om ett tag, vid cirkus klockan 9. Typ som vanligt, haha. Måste tanka nå Greys avsnitt nu då jag sett alla jag hade på datorn :) Men först.. en dusch! Puss

Middag & melodifestival

Publicerat den: 2009-02-22 Klockan: 11:02:33 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Igår kom Amanda Johanna och Ida hit och åt middag som jag hade lagat (duktig jag är), sen kom Jennie lite senare då vi satt och kollade på melodifestivalen. Jag tyckte att den blonda tjejen (de första bidraget) och EMD var bäst, resten sög. Personligen är jag inte så intresserad av att se melodifestivalen eftersom bidragen brukar vara så fruktansvärt dåliga. Hatar verkligen när dom kommer med en ballad! Alla vet att dom går ju inte vidare så vad är ens meningen att ställa upp med en.. Aja, hängde inte riktigt med på vilka som gick vidare men det blev säkert mer eller mindre bra..

När folket lämnat mig så tog jag en sväng med Anneli i bilen och åkte upp till Ramvik där vi inte stannade utan hämtade upp massa folk som ville hem, tydligen var det inte så roligt på festen.. Tur att man inte gick då.
Gick och la mig vid 1 kanske och har drömt så in i nordens mycket (som vanligt). I natt drömde jag att jag fick massor av presenter, det var kul. Mindre kul var det att vakna och inse att presenterna existerade inte. Aja! Senare i eftermiddag ska jag vara med min söte pojkvän. Hoppas ni haft en trevlig helg, pözz


Outfit och lite egopics!

Publicerat den: 2009-02-21 Klockan: 17:21:57 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (2)
Jag vet, väldigt snyggt med vita strumpor.. men dom fick åka på nu ett tag, fryser om små fossingarna!

Shop: colored clothes

Publicerat den: 2009-02-21 Klockan: 12:34:09 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)




Clothes by H&M

Ett nytt silverschampo

Publicerat den: 2009-02-20 Klockan: 08:56:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Yes, det har jag införskaffat mig nu när jag blivit blond osååå.. Färgade utväxten igår, av någon anledning så blev det orange - guld och inte blond, så nu får jag gnugga i silverschampo så att det blir bra ;)
Vaknade för en stund sen och ska ta en dusch, mamma ska nog klippa mig med eftersom vi inte hann det i förrgår då hela kvällen gick åt till min lilla utväxt.
Johan kom hit vid halv 9 igår och gav mig sällskap i natt då mamma jobbade, mysigt. Har blivit lite smårädd nu när det görs inbrott i närheten typ hela (dan varje dag) tiden.. Aja, förhoppningsvis slutar det!!
Nu mina damer och herrar ska jag äta frukost. Adjö.

Det vankas Sundsvall!

Publicerat den: 2009-02-19 Klockan: 20:10:51 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Tjaoo! Idag jobbade jag inte speciellt länge, 13 - 15.30, då jag mötte Linda och Frida på stan innan vi traskade bort mot Paul där Linda nu har gjort sin första tattooo! Blev skit snygg! :)
Kom hem, lagade mat (fiskpinnar ♥) och bokade upp mig för 3 arbetspass på IB nästa vecka. Nu jävlar i mig ska det jobbas så att man har lite fickpengar som ALLTID behövs.
Imorgon ska jag, som det ser ut nu, åka ner till sundsvall och vara med Victor som jag inte träffat på ett tag :) Måste bara se så att jag tar mig hem på natta. Får la se vad vi hittar på!

Just nu sitter jag och väntar på min sege pojkvän som ska komma hit och göra mig sällskap i natt! Men nu ska jag rensa lite på rummet innan Johan kommer. Pussss


Bought some ear rings

Publicerat den: 2009-02-18 Klockan: 23:26:26 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)

Dumpad via Facebook

Publicerat den: 2009-02-18 Klockan: 19:59:33 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag är ju som vanligt lite efter i kändisvärlden. Men jag som många andra vet ju att Rihanna blivit dumpad av Chris Brown efter allt snack om att han är misstänkt och delvis bekräftad för att ha misshandlat sin flickvän.

Det jag inte visste var att han dumpade henne genom Facebook! Han ändrade nämligen sin status till "Singel" och på så vis fick Rihanna reda på att hon just blivit dumpad av en 19 åring som egentligen beter sig som 10.. Förhoppningsvis skiter hon i honom och skaffar sig en ny pojkvän!


My friend got a blog! :)

Publicerat den: 2009-02-18 Klockan: 18:54:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Marris har skaffat sig en ny blogg så jag har hjälpt henne med att göra en design så den är lite roligare att skriva i. Hoppas du uppdaterar mer denna gång, var ju faktiskt kul att läsa den de få gånger du skrev ;)
Hm... vet inne vad jag ska göra ikväll, ska nog bara sitta och vara nervös åt Linda eftersom hon inte har tid att vara det själv. Haha :p Nämen.. finns inget att göra. Har just städat och möblerat rummet (i förrgår) så det kan jag inte sysselsätta mig med, har inte tagit hem nå skolarbeten så kan inte plugga heller (puh, tur).. JUSTJA! Jag ska ju klippa mig ikväll. Eller, toppa ska jag göra. Nada mas. Hatar att klippa mig, hade det inte behövts så skulle jag aldrig göra det, haha. JUSTJA, en sak till! Jag har börjat tvätta mitt hår var tredje dag istället för varje dag, för att undvika slitage. Det bästa av allt är att mitt hår inte blir ett dugg fett trots att det gått tre dagar utan att jag tvättat det (självklart duschar jag fortfarande varje dag men ni fattar..). Så det är ju väldans bra!

Nästa vecka börjar arbetandet. Tänkte jobba mån - tis - ons varje vecka, ska fan plåga mig igenom det för tänk vad härligt det blir när man äntligen får lönen! Anywaaaay.. äh nu har jag inget mer att skriva så jag ska skissa lite tatueringar istället. Hejdå!

Grattis till körkortet!!

Publicerat den: 2009-02-18 Klockan: 16:24:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
LINDA! :D Får hoppas att du verkligen ser ovanför ratten så du inte orsakar en massa onödiga olyckor ute i trafiken :) Mohahah. Jag och Linda gick ner till Paul efter skolan och kollade på lite tatueringar, som sagt så har jag fått ett godkännande av både mamma och pappa så nu ska jag rita exakt det kors jag vill ha och spara lite pengar! Linda bokade också tid.. först var det nästa vecka som gällde men helt plötsligt fick hon tid imorgon! HJÄLP! Jag ska följa med och vara personligt stöd, det kan hon behöva.

Ska ta nån hårdbrömacka med ost innan middagen, mamma har inte riktigt börjat ännu så jag ska mätta min mage liiiite med en makkkka! Puss

GRATTIS JOHANNA BERGLUND PÅ DIN 18-ÅRS DAG!
(och grattis till mig som klarade testet på IB idag, hehe)

When I close my eyes

Publicerat den: 2009-02-17 Klockan: 17:04:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..I see you.

Sitter och lyssnar på några hompox mixade låtar.. enligt min pojkvän är det Cs musik men vadåå? Kan väl vara bra ändå.
Har just läst igenom IB häftet på ca. 20 sidor.. ska läsa det några 2-3 gånger till innan jag går och läggar mig, sen någon gång imorgon innan jag ska skriva det lilla testet som jag lyckades Misslyckas med, haha.
Sitter och hungrar ihjäl här så ska se om mamma börjat med maten, hoppas på fiskpinnar.. mummaaa!
Ajja, hade inte så mycket att säga. Får se om jag skriver något mer intressant ikväll, kanske sover hos Johan ute i antjärn eftersom jag inte kunde göra det igår när mamma inte iddes skjutsa, är ju en bit. Men hoppas ni haft en bra tisdag, pöss

HEJ vad tiden går fort!

Publicerat den: 2009-02-16 Klockan: 19:10:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår hade jag och Johan 1 år och 11 månader tillsammans, brukar oftast glömma bort det men kom på det igår när vi hade lagt oss för att sova :) Kulkul. Det betyder att nästa månad har vi 2 hela år tillsammans! Wiiihi.
Idag har jag fått mycket gjort, tänkte jag säga. Gick i skola till kl halv 4 då jag blev hämtad av mamma, vi åkte till IB (intervjubolaget) där jag sa att jag ville skriva provet och börja jobba. Sedan for vi vidare till Vendator (gamla resultat) där jag sa att jag inte kommer jobba mer, haha. Sedan for vi till HH och köpte en liten smörgåstårta som vi tog med till mormor och fikade lite med henne :) Sedan for vi hem och jag ska snart värma lite tacos som är kvar sedan igår, mumssssss.

Alltså så har jag:
♥ Sagt upp mig för ett jobb.
♥ Skaffat mig ett nytt jobb!
♥ Fikat med mormor och mami!

Hoppas ni haft en bra måndag, puss :)

Alla <3 dag och fest!

Publicerat den: 2009-02-15 Klockan: 11:33:38 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Igår kände jag mig som en dålig flickvän som lämnar min lilla pojke hemma på självaste alla hjärtans dag medan jag festade med massa folks.. han hade ingenting att göra på hela kvällen (får lite dåligt samvete). Men iaf! Förfestade hemma hos Sofia, vi var väl kring 8 stycken som sedan skulle vidare till långsjögården där Nina hade sin 18 års fest :) Hade väl kul lite till och från, kände inte så många :p
Blev en ganska tidig kväll, for hem vid 12 - halv 1 med Nisse, Linnea och Jennan, vi hämtade upp Johan också i antjärn så fick han följa med mig hem. Så det blev ju lite mysigt på alla hjärtans dag iallafall! Vaknade ganska tidigt idag, har börjat göra de över huvudtaget.. faktiskt ganska skönt att inte sova bort halva dagarna och ta reda på dom istället! Idag ska jag städa mitt rum sen ska vi nog köpa lite godis och gotta oss med det. Men nu ska jag gå och äta frukost innan min mage avlider! Hoppas alla ni andra hade en bra alla hjärtans dag! Puss

Här kommer lite bilder från igår! (fler bilder finns på min bilddagbok)







Grattis Marris, 17 år!

Publicerat den: 2009-02-14 Klockan: 11:42:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag fyller min äldsta (och bästa) vän 17 åååååår, grattis baaaaaaaaaaaabe! :D Har just kommit ur duschen och ska klä på mig sedan gå bort till Marris :) Får se om jag lyckas få upp Johan ur sängen innan dess.. Ajja.

Skriver mer mot eftermiddagen, puss

Bra början, dåligt slut

Publicerat den: 2009-02-13 Klockan: 22:50:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ja den här kvällen slutade ju inte som jag tänkt mig. Blev sjukt illamående så ringde mamma och bad henne hämta mig så nu sitter jag hemma och ska slå på en film, Bolt blir det och det är ungefär vad jag behöver nu, en rolig tecknad barnfilm! Godnatt

Nyduschad & nyfixad!

Publicerat den: 2009-02-13 Klockan: 18:57:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag är påväg till min vän Rickard där det ska groggas ikväll, inte jag dock men kan ju alltid göra dom sälskap. Har just duschat, klätt på mig samt sminkat mig så är alldeles strax klar för avgång till staden.

Ni andra få ha en trevlig kväll ni med, puss!

Goodmorning people!

Publicerat den: 2009-02-13 Klockan: 11:02:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åååååååååååååh, Johan har hittat sitt halsband han fick av mig.. jäj. Tur för dig Johan för jag vete gudarna vad jag hade gjort med dig om det inte kommit fram.. höhö.
Just nu sitter jag och kollar på min snarkande (nästan) pojkvän och funderar på om jag ska väcka han eller inte.. ganska skönt när det är tyst och lugnt också.. haha.. Aja, fika ska jag göra iallafall! Jobbar på waynes mellan 13-17 idag med och det är mycket softigt (om det finns ett sånt ord). Men nu ska jag försöka ta mig ur datastolen, känns som att jag vuxit fast i den.. hejdåå!

Shopping; black & white

Publicerat den: 2009-02-12 Klockan: 18:29:09 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
H&M 149 kr


H&M 298 kr

Dagens outfit & frilla!

Publicerat den: 2009-02-12 Klockan: 11:00:51 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (0)

Klänning och strumpbyxor från H&M. Sov i en liten fläta, fint va :]

Morrnmorrn bloggish

Publicerat den: 2009-02-12 Klockan: 10:15:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Finns det nå medicin / piller som gör att man drömmer mindre? Det är helt sjukt vad jag drömmer om nätterna alltså.. är fan jobbigt. Även om de inte alltid är dåliga drömmar så är dom jätte skumma, skulle vara skönt att bara få sooova lugnt och skönt och slippa drömma någon natt. Jag kommer ihåg säkert 5 drömmar varje gång jag vaknat på morgonen, kan vara väldigt jobbigt..

Menmen! Är mycket hungrig känner jag.. måste gå och ta fram nå fika så jag kan mätta min lilla magen sen ska jag iväg på OKQ8 och skicka iväg skinnjackan till en Diana. Idag jobbas det mellan 13 - 17 på waynes, gött! Puss

Tillåtet med egoism..

Publicerat den: 2009-02-11 Klockan: 21:27:20 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
..ibland! :)

Onsdag, elfte februari

Publicerat den: 2009-02-11 Klockan: 20:07:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu vill jag ha vår och sommaaaar! Det var ÖVER 20 gradet KALLT ute imorse.. helt sjukt!! Frös t.o.m. med en tjocktröja under min feta dunjacka!! Kan tänka mig hur mycket du frös Jennie, som springer runt i en tunn jävla skinnjacka!!! Blir galen på dig.. Aja det vet du redan så det gäller bara att du tar in det i huvudet nu, och det är ju den processen som brukar ta tid :) ♥

Igår började jag sy på en kjol, tyget är vitt med små rosa blommor :) Måste köpa en dragkedja så jag kan sy ihop den bara, inte så mycket kvar :) Blir nog braaaa.. Får se vad jag händer i helgen, när man inte har så mycket pengar så kan man inte göra så mycket heller. Blä. Men nu har jag fått iväg 2 jackor på tradera så det känns skönt! Förhoppningsvis skickar jag dom imorgon till auktion vinnarna om pengarna kommit in :)

Nu ska jag se vad som går på tv, pusssss

Gårdagens outfit tyyp!

Publicerat den: 2009-02-11 Klockan: 15:12:28 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (0)

Det här är då gårdagens outfit som jag egentligen skulle lägga ut igår men det ville sig inte riktigt.. bloggen strejkade helt enkelt. En dagens outfit har jag tyvärr inte så ni får bara se hur jag var klädd igåår :p Denna skoldag har varit fruktansvärt lång tycker jag.. börjar med att bussen inne i stan går sönder så där stod vi tills klockan var 10 över 9 (jag började 9 och bussen ska egentligen gå typ 5 i). Men det kom som tur var en ny buss så jag slapp ju iallafall. Blev ytterligare 5 minuter sen eftersom jag inte hittade till klassrummet vi skulle vara i, vi har nämligen bytt. Aja, väl på lektion så var jag så himla trött och oengagerad och ville bara gå hem, men det kunde jag ju inte så jag kämpade på..

Vet inte riktigt vad som händer idag, möjligtvis vara med min väldigt söta pojkvän och pussa lite på honom. Nu ska jag ta nå fika innan jag dör av svält! Puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godmorgon bloggen

Publicerat den: 2009-02-11 Klockan: 08:06:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Är så skönt nu när det börjar bli ljust ute! Inte riiiktigt lika jobbigt att kliva upp på mornarna som när de var köölsvart.. Har precis klätt på mig och slängt på lite mascara m.m så ska se om jag hinner äta en macka innan jag ska till bussen, är rätt hungrig.. Aja! Glöm inte att mina auktioner på tradera går ut idag så ta en snabbtitt och se till så att du vinner någon utav auktionerna! ;) Klicka här för att komma till dom. Puss och kram ses på stan

Pannkakor hos Sofia

Publicerat den: 2009-02-10 Klockan: 17:40:28 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Fyfaaaaaaaassssn vad kallt det är ute.. lite sommar hade inte varit helt fel.
Idag blev svenskan inställd vilket innebar att vi hade väldigtväldigt lång lunch, så vi (Sofia, Amanda, Ida och jag) bestämde oss för att gå hem till Sofia och göra pannkakor, gott var det! (vissa iaf). I tron om att vi började kl 1 så låg vi bara och väntade på att tiden skulle gå efter att vi slängt i oss pannkakorna.. sedan får vi ett samtal från från klasskamrat Johanna som berättar att vi börjar klockan 12 och då blev det lite brådis eftersom klockan då var 10 i 12. Ajja, så sena blev vi inte iaf!

Lite roligt:
Jag och Amanda stod på Sofias balkong..
Amanda: vad är det där för fordon? (och kollar rakt fram)
Jag: haha fordon?! det där är en rollator..
Amanda: HAHAH VA? Men neej den!
Jag: jaha! det är en fyrhjuling..

Efter skolan tog jag en fika med min lilla myra som jag förörvigt inte träffat på evigheter!

En liten förändring ja!

Publicerat den: 2009-02-09 Klockan: 20:34:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Blev less på bloggdesignen jag hade och kände att jag ville ha något färgglatt men ändå färglöst, så det blev ungefär tusen bilder (nästan) och en massa vitt! Kommer väl få vara så ett tag framöver tills jag lessnar :)
Annars då? Jorå det är köng förutom att min rygg gör fruktansvärt ont efter timmar av datasittande.. måste verkligen komma på något annat att göra.. känns som att jag suttit bort halva min livstid vid datorn och det som skrämmer mig än att det stämmer nästan också, jaja!
Nu ska jag ta mig ett knäckebröd med ost på och se om de är något sevärt på tv. Puss

Curlingproffset Sofia..

Publicerat den: 2009-02-09 Klockan: 16:24:00 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)

My lovely, new jacket!

Publicerat den: 2009-02-08 Klockan: 21:43:38 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)

hum.. väldigt suddig ser jag..

Utmanad av Sanna! :)

Publicerat den: 2009-02-08 Klockan: 20:11:28 Kategori: Kommentarer: (1)
Har blivit utmanad av Sanna.

Det hela går ut på att man ska öppna sitt bildarkiv,
öppna sjätte eller fjärde mappen, och välja den sjätte,
eller fjärde bilden, och berätta lite om den..

Jag öppnade sjätte mappen & valde den sjätte bilden som blev denna:



Här är min älskade lilla Jimmy på midsommar!
Detta är precis innan Pierres powernap ute på ängen.. ;)

Fredag, lördag, söndag

Publicerat den: 2009-02-08 Klockan: 17:12:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Hej!
I fredags for jag in till stan (bondsjön) efter att ha fått ett samtal från min kära vän Amanda som tyckte jag att jag kunde komma in och umgås med henne, Daniel och några till. Sagt och gjort! Johan kom även dit också såg vi en cpstörd skräckis som hade sämsta slutet någonsin!!!!! Creds till mig för att jag såg klart filmen... även om jag inte kollade hela tiden.

Jag och Johan sov här hemma hos pappa och igår (lördag) kom även Anton hit och umgicks med oss medan min far och Ulla var på maskerad på folkets hus.


Idag (söndag) har bestått av att skotta snö (lite iaf) sedan bara slöat i soffan. Ska hem till mamma snart och sen ska jag förmodligen springa bort till godishuset som för övrigt ska stänga.. VÄRDELÖST! Fyfan. Måste iaf dit och köpa massor av karra innan jordens undergång..

Nu ska jag stänga av datorn och åka hem till mami inom kort, puss!

Ge mig mera skooor!

Publicerat den: 2009-02-06 Klockan: 12:22:25 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (1)
Jag kan aldrig få nog av skor, du kan helt enkelt inte ha för många par!! Det går inte! Till sommaren har jag 2 måsten: gladiatorsandaler och kilklacksskor! Kolla på dessa skönheter.. jag dregglar:

Dåligt med bloggning

Publicerat den: 2009-02-05 Klockan: 21:50:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Känner att jag blivit dålig på att uppdatera här på bloggen.. Men det är ju så sällan något intressant händer mig som jag sedan kan skriva i bloggen. Har inte visat skinnjackan jag köpte häromdagen men jag gör det.. så småningom (vet att Linn gillar när jag visar allt jag köper, haha!)
Mina 2 jeansauktioner är avslutat på tradera iallafall, en liten slant blev det åtminstone. Känner mig deppig av någon anledning, skulle behöva massa kramar och pussar av dig nu Johan så pallra dig hit omedelbart!

Nu ska jag.. göra något. Puss

Kom igen! Ca. 35 min!

Publicerat den: 2009-02-05 Klockan: 20:50:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Just nu återstår ca. 35 minuter på 2 av mina auktioner. Ett par Diesel jeans och ett par Lee. Klicka här och här! Nu ska jag äta lite fruktsallad, puss!

Förbannade skinnjackor

Publicerat den: 2009-02-04 Klockan: 22:43:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag införskaffade jag mig en till "skinn"jacka, helt perfa och ja vad hade jag för val mer än att skramla ihop 399 kronor?! VA! Aja.. är mycket nöjd med den iallafall, min plånbok är dessvärre mindre nöjd eftersom den är ganska tom just nu.. Men förhoppningsvis finns det någon underbar själ därute som har sett mina auktioner på tradera och kanske räddar mig så att jag överlever denna månad.. Haha.. så illa är det inte men det är rätt kul det här med tradera! :)

Nu ska jag proppa i mig lite kvällsfika sedan sova, men först måste jag säga en sak! Jag har slutat med vitt bröd och äter  100 % FULLKORNS KNÄCKEBRÖÖÖÖD till frukost och kvällsfika! Jag är så stolt! Efter alla dessa år med den trogna polarbröd.. pärlan ♥

Klicka här för att se mina auktioner på tradera.

Nya auktioner på tradera

Publicerat den: 2009-02-04 Klockan: 18:42:52 Kategori: Kommentarer: (0)
Har nu lagt in 5 auktioner på tradera, ska försöka få iväg lite jackor eftersom det svämmar över i garderoben snart.. Kika in här och se om ni hittar något intressant :)

Jamen godmorgon då

Publicerat den: 2009-02-04 Klockan: 08:00:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Gårdagen var fullspäckad må jag säga.. åtminstonde i jämförelse till hur mina dagar brukar se ut. Gick i skola mellan 8 och halv 3. Hjälpte moster kvart i 3 till halv 4. Jobbade första gången på reusltat mellan 5 och 9 så när jag kom hem var jag väldigt trött!! Idag ska jag vara med marran eftersom det inte blev av i måndags, får la se vad vi hittar på :)

Nu ska jag borsta tänderna sedan se till så jag får med mig allt nödvändigt till skolan.. see ya!

Tårta och främmande!

Publicerat den: 2009-02-02 Klockan: 20:29:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har just suttit nå timmar i köket med 2 av mina mostrar, kusin Jonas samt min mormor och fikat och firat mamma i efterskott :) Slutade tidigare idag pga. inställd engelska och gud så skönt det var. Dock hade jag precis missat 2 bussen men som tur var så var mämi inne i staden så både Amanda och jag slapp åka buss. Njutarns.
Imorgon ska jag på hemligt uppdrag kl 07:40 på shell. Mohaha! Nu ska jag gåå hejdå!

Mammas födelsedag!

Publicerat den: 2009-02-02 Klockan: 08:08:59 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Jag var så seeeeeg igår så jag orkade inte skriva något i bloggen. Men det var iallafall mammas födelsedag men stackarn jobbade mellan 08:00-20:00 på sin egen födelsedag så det var inte så mycket mer med det. Förutom att jag och Johan bakade en tårta åt henne som en liten överaskning, hihi :) Det blev en pimpimtårta och den var jättegoood!
Jag och Johan åkte ut till antjärn vid halv 5 och sen åkte jag hem med mamma när hon slutade jobba klockan 8. Jag hade ställt tårtan i kylskåpet så att hon skulle bli paff när hon öppnade det men hon förstod inte riktigt själva överaskningen, hon trodde att vi skulle duka fram åt henne och att hon inte fick se tårtan förän då. Haha. Men tillslut kom den upp på bordet också fikade vi lite innan det var läggdags :) (Lovar att spara en bit åt dig med Johan).



Idag är det skridskor på idrotten och jag hoppas att vi får använda isplanen inomhus, blir så sätäns kallt ute.. Aja! Nu ska jag läsa lite bloggar sen ta bussen till staden! Hörs senare ikväll för efter skolan ska jag vara med bästaste Marris! Puss

Update: Vill ni se bilder sedan Kims överaskningsfest så gå in på min bilddagbok.

Yes, den här blir det!

Publicerat den: 2009-02-01 Klockan: 02:07:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Har hittat en telefon nu som jag vill ha och som jag även provat på att t.ex. skriva sms på osv eftersom min komips visade sig ha en sån, mycket nice må jag säga :) Nu måste det bara sparas in lite pengar! :)

Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0