Festtt

Publicerat den: 2007-11-30 Klockan: 17:17:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
TJAO! Vad händer? Själv sitter man och väntar på att Johan ska ringa och tala om var fan han är någonstans ;D Vi ska som sagt till Kim på fest och ja.. Här sitter jag, hemma. Men jag ska våga mig på att ringa honom snart, han var lite irriterad sist -,- Haha. Sen efter vi varit hos Kim så ska väl dom där negrerna på krogen, och jag ska stappla hem till Johan, men jag ska vara med Fialotta dära och tvinga henne att dricka mer med mig ;D Hahah, närå. Eller jo.

Nu har jag inte så mycket mer att säga men jag kanske skriver seeenare ikväll då jag kommit hem från Kim ^^ PoK!

Rus-inlägg!

Publicerat den: 2007-11-30 Klockan: 08:26:05 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Är precis klar med alla morgonens sysslor (duscha, klä på sig, sminka, fika..) Ja.. Ni vet! Och om drygt.. 30 sekunder ska jag sticka ner till bussen, haha! Tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara! I natt somnade jag och Johan vid 4 tiden skulle jag tro.. Vi låg och pratade om ditten och datten hela natten.. Hahahah, det där rimmade :D Just nu sitter min hund nedanför mig och gnäller jättemycket, hon har blivit så kelsjuk (stavas det så? :S) sedan kattungarna kom, till mesta del så är det Johan som tar sig tid för lill Hedda! (hunden). Men nu måste jag springa till bussen, skriver ett inlägg när jag kommer hem från skolan, annars så gör jag det hos pappa :) KRAM!

JOHAN:D:D

Surfs up

Publicerat den: 2007-11-29 Klockan: 23:14:40 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Nu har vi kommit hem från högslätten efter att ha sett min bror spela match, dom vann faktist, härligt! Det var dom faktist värda fast att dom är lite små lata ibland, småpojkarna! Har ätit blodpudding också, MUUUMS!! (jag är faktist inte den enda som tycker om det..)
Alldeles strax ska vi slå på en film som vi kan somna till ikväll, som vanligt. Tror inte vi har sett klart en film på hur länge som helst! Det är så mycket lättare att somna till en film än att ligga och stirra rätt upp i taket, haha.. Men iallafall, vi ska se Surfs up, den sägs vara rolig, och den är tecknad (YES!!) Så jag kommer förhoppningsvis skratta :)

Men jag skriver imorgon efter skolan, PUSS!!

Johan <3

Bad update

Publicerat den: 2007-11-29 Klockan: 18:14:32 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Riktigt dålig uppdatering var det igår, ja ;D Men ska inte upprepas ;) Var på kinarestaurang med Malin idag på lunch, jätte gott vare :D Sen satt det någon äcklig gubbe bakom oss som rapade jättehögt! Blä. Idag började jag halv 1, jätteskönt, hade svenska och engelska med Gunnel, så jävla skön hon kan vara ;D Haha. Efter skolan gick jag och fikade på stan med Lisa och Issa! :) Pratade en massa strunt och skrattade, sen gick vi en sväng på stan :) Jag och Lisa tog bussen hem sen, eller jag skulle till Johan och hon hem till sig, men det var i princip åt samma håll. Vi var för lata för att gå så vi satt och väntade på bussen i 20 min, haha ;D

Nu är jag hemma hos Johan, han for precis iväg och ska köpa ööööl åt oss två, haha. Vi ska till Kim imorgon så.. :) Förresten, är det NÅGON som ska ut imorgon? I härnösand? Isåfall får ni gärna höra av er, haha! ;) När Johan kommer hem så ska vi väl ställa oss och laga mat, sedan kanske gå bort på högslätten och kolla på när min bror spelar hockey, han har match ikväll så tänkte vara lite snäll och kolla på den, inte ofta jag gör det.. Annars så har min dag varit helt okej. ..Förutom en liten grej om har hänt, det är ganska personligt så ska inte dra upp det såhär ute på internet, haha. Men nu blev ni ganska nyfiken va? ;) Haha :) Sorry! Men nu ska jag kila, skriver kanske ett inlägg ikväll om vi inte har fullt upp med något annat. Blir tyvärr ingen rolig bild i det här inlägget för jag är hos Johan som sagt, och han har Inga roliga bilder över huvudtaget.. Gah. Men aja, PUSS på Johan och på er! :) <3

Anton :)

Publicerat den: 2007-11-28 Klockan: 16:50:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Nuuu är jag med Anton, han sitter och spelar massa spel på sin mobil och är tråkig.. Men snaart ska vi gå ut i kylan och kasta snö (näe, inte direkt, men vi hade kunnat gjort det). Han säger att han ska äta hamburgare idag så vi ska strax gå ner på sibylla, fettoplace nr.1.. Menmen :D JOHAN KOMMER TILL MIG IKVÄLL :) :) :) Man blir som lite happyfeet när han säger att han vill sova här med mig :D PUSS på dig älskling! :)

image55
Här är mina döögulliga små pojkar, Anton och Johan :)

Hej alla!

Publicerat den: 2007-11-28 Klockan: 14:50:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag försov jag mig, lite.. Men jag var snabb som rackars så jag hann med bussen till skolan ändå! :) Hade lång historiatimma som första lektion, drygt. Man blir helt trött i skallen! Sen hade vi engelska med favorit Gunnel och sen media / film, vi börjar bli klara med manuset nu!
Och idag fick man sig en hård snöboll på halsen, gjorde faktist jätteont!! Men jag slog tillbaka på Oscar och Martin, (tror dom tyckte det gjorde ont..) Så förlåt om jag tog i pojkar ;) Haha, men sen helt plötsligt kommer Oscar och knackade på min axel och när jag vände mig så stod han med en bulle som han köpt till mig för att han fick skuldkänslor, sa han. Det var jättegulligt av honom ju!!! :D Haha :)

Det var handbollsturnering idag också, mellan olika skolor då. Så jag och Sofia satt i landgrenhallen ett tag och kollade på Landgren - Geresta, Langren vann såklart! Men Geresta hade övertaget från början, faktist. Nu sitter jag och äter det som finns kvar av min lilla kladdkaka, den måste vart god för nästan hela är uppäten... Och snart kommer Anton skulle jag tro, han sa att han skulle dyka upp vid 3 tiden, så då ska väl vi hitta på något antar jag :) Det var allt för stunden men jag skriver nog ikväll, och kanske har någon rolig bild som jag kan slänga in :) PUSS!

Johanjohanjohan!!!<3

Nightnight!

Publicerat den: 2007-11-27 Klockan: 22:33:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är klockan faktist halv 11 vilket betyder att jag borde gått och lagt mig för länge sen, jag är ju så trög på morgonen så jag borde väl efter 16 års erfarenhet veta att jag behöver mer sömn?! ;) Min dag har varit helt okej, har varit ledig, gjort bort flera skoljobb och shoppat! :) Kan nästan inte bli bättre, hade min älskling vart här så hade dagen varit helt klart fullbordad! :D Hoppas att er dag varit bra också! Men nu ska jag gå och lägga mig, sov så gott alla, kramar!

Johansötsötsötlooooove!!

Kladdkaka <3

Publicerat den: 2007-11-27 Klockan: 19:50:01 Kategori: Bilder Kommentarer: (5)
Jag kände plötsligt, bara sådär att jag fick ett grymt sockersug! (Inge bra, jag vet..) Men istället för att gå ner och köpa godis så ställde jag mig och bakade en kladdkaka! Inte för att det är så mycket nyttigare men.. Kostade inte pengar iallafall, jag får tänka så.. ;) Och jag gjorde en liten specialare, strödde på lite strössel med olika färger så nu ser den verkligen god ut!! :D Och tro mig, den smakar väääldigt gott! ;)



Nu blev ni ganska sugna va? :)

JOHAN,DU ÄR MINST LIKA GOD<3!

Shoppa!! :D

Publicerat den: 2007-11-27 Klockan: 14:12:52 Kategori: Shopping Kommentarer: (4)
Idag mådde jag bättre, så skönt!!! Orkar inte vara sjuk, så jobbigt när man NÄSTAN blivit av med hostan.. Jag och mamma var en sväng på stan, hade lagt undan kläder igår som jag skulle pröva idag! :) Hittade även ett par svarta pumps, asfina!! (tycker jag,hehe). Sen köpte jag en mörkbeige "tantväska" med långa axelband som man då har över axeln och väskan bak på ryggen, as läcker! ;) Efter min korta shoppingrunda så gick jag och mamsen på rutiga duken och fikade, jag (som är så smart) hade med mig massa kuponger så det blev inte alls så dyrt som man är van att det är på cafeén :) När vi väl var där så tog vi varsin macka med ost och lite annat på, mamma fick sin.. Men inte jag, så efter en kvart sa vi till en som jobbar där : "var är våran tekaka vi beställde för en kvart sen?" vi fick inget svar utan tjejen vände på klacken och gick väl in till köket och frågade var min förbannade macka var någonstans! Sen kom hon ut igen, med mat, åt Andra. Vi fick vänta ytterliga 10 minuter och jag blev väldigt less, det blev även mamma. Sen när jag väl fick min macka efter en HALVTIMMAS väntande, så var det hur liten som helst så jag ville bara gå och hälla min "varma" choklad över personalen där.. Chokladen, som förresten bara var gjort av socker, den var så söt att man inte ens ville dricka den!! Rutiga Duken, ni har nått botten i min lilla top 10 lista... Menmen, skitsamma! Nu slänger jag in bilder på mina små inköp istället! :)



  • Tubtoppen finns på H&M för 198 kr
  • Blusen finns också på H&M, 98 kr (rea!!)
  • Väskan, ..även från H&M för 179 kr!
  • Pumpsen är från Wedins sko, bara 299 kr!!
Och ja.. jag VET.. Jag måste sola!! Men vad tycker ni om själva inköpen? ;)

Det var min dag hittils, inte fy skam! :) Känner att jag fått valuta för pengarna :)
Hoppas att er dag också varit bra, kraaaam!

Hallåja

Publicerat den: 2007-11-26 Klockan: 23:07:49 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Har precis duschat klart efter att ha kommit hem från stallet, idag hade red vi dressyr och jag fick Harald! :) Så hääääärlig liten plupp! ;) Tror att jag kommer få träningsverk i ljumskarna faktist, men jaja, så kan det gå ^^ Hm, ikväll blir det kanske en sen kväll, för jag är LEDIG imorgon, SKÖÖNT!! Ska sova ut ordentligt också, så att jag orkar läsa ur min dumma bok som inte vill bli läst av mig..
Menmen, måndagen har gått relativt bra, är ganska mör i kroppen just nu. Imorgon skulle jag egentligen vara med Lisa, men jag känner mig jättehängig och vet inte riktigt om jag har fått spår av feber! :( Men det var så lite så det kanske går över till imorgon, men ska nog ta det lugnt ändå. Tråkigt, hade faktist sett fram emot att få leka med Lisa! Var så länge sedan sist.. Menmen, det kommer fler dagar! :) Puss på dig Lisa! :D Nu ska jag ringa min älskling och se hur det är med honom efter hans låånga tandläkar besök idag, hoppas såklart att allt är som det ska med bubben :) LOVEUUU!

Har hittat ett fint halsband och ett armband från accessora.se, tänkte att ni skulle få se dom, ska prata med mamsen och se vad hon säger om en liten beställning.. ;) Och nog är dom snygga alltid?! ;)

Nu så!

Publicerat den: 2007-11-26 Klockan: 19:19:20 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Nu har min mobil börjat fungera (av någon anledning), så nu har jag en kamera till hands! Knäppte på stövlarna jag köpte på wedins sko för några dagar sedan, kostade 500 kronor, och sedan på halsduken jag fyndade för bara 45 kronor!

Du e la go!

Publicerat den: 2007-11-26 Klockan: 14:51:02 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Haha, jag har hittat en favvolåt, eller inte favorit men den är rätt skön! ;)
Kapten Röd med Du e la go! :D

Du e la go, heey så jävla go
Du säger du är gangster när du hugger ner din bror
Du e la go, haa? avisst men doo
Ursäkta mig som frågar men när rymde du från zoo?

image42

Tycker om låten "Stjärnorna finns här" också, han har liksom svängig röst eller vad man ska kalla det, haha.. Aja, jag har nyss kommit hem från skolan, provet gick.. sådär, bra(?) jag vet inte riktigt hur det gick. Iallafall så gick jag, Ida och Johanna ner på stan efter skolan, Ida provade någon klänning som hon hade sett tidigare och jag hittade en massa kläder jag la undan till imorgon :D Johanna slog till på ett par hårsnoddar tror jag! ;) Hm, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska skriva en liten recension om Sjukhuset, sämsta jag sett på tvn dock men får väl komma på något positivt också att skriva ^^ Sen måste jag nog sätta igång med att läsa en bok som skulle vart utläst för flera veckor sedan.. Usch, jag hatar att läsa dåliga böcker.

Nu ska jag sluta prata strunt och sätta igång med min recension, ha det bra så hörs vi senare!

Johan <3

Snart prov..

Publicerat den: 2007-11-26 Klockan: 12:19:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu sitter jag i datasalen och har tråkigt, ska läsa lite datakunskap nu inför provet som är klockan 1. Det är inte så jättesvårt egentligen, men jag får jämt hjärnsläpp.. Aja, har gjort en ny header, kommer säkert byta inom kort för jag vet inte riktigt hur jag vill ha den.. Vet inte ritkigt om den kommit upp än, det brukar ju ta ett tag.
Men nu ska jag göra en sista rush genom datakunskapen, vi hörs ikväll! Puss *

Johan <3

Datorkunskap

Publicerat den: 2007-11-25 Klockan: 22:21:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll har jag pluggat datorkunskap, inte så jättesvårt egentligen men det är så mycket att hålla reda på! Och jag är inte så duktig på alla delar.. Gah, sånt är ju oväsentligt! Dessutom så har jag skrivit av hela pluggpappret, på datorn då, men så det blir lättare för mig att få in i skallen ;D Det blev 4 hela sidor!! ;O

Såå, för övrigt har min dag varit jättehärlig! Varit hemma med älsklingen och tagit det lugnt bara, lagat pannkakor ( ! ) och myst bara, och skrattat en hel del också :) Jag har faktist inte så mycket mer att skriva så lika bra att jag avslutar här så det inte leder in på en massa struntprat för sånt är ändå inte roligt att läsa! ;) Men sov så gott, så hörs vi imorgon, kramar!

JOHAN, ÄLSKLINGSMMMMYS!!!!!!! :D

Pannkake tävling :D

Publicerat den: 2007-11-25 Klockan: 17:59:10 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Haha, idag har jag och Johan haft en liten competition! ;) När vi skulle göra middag för ett tag sen så tyckte Johan att vi skulle göra pannkaka, och då blev det som en liten tävling om vem som kunde vända flest pannkakor bäst utan att dom gick sönder det minsta.. Och ni kan ju gissa vem som tog hem segern, om inte Jag, såklart! ;) Men det vill bubben inte riktigt erkänna, men aja! ;D Jag har faktist pluggat lite idag också, medans Johan satt på blocket och kikade runt.. Har som sagt datorkunskapsprov imorgon, håll tummarna för mig hörni! :) Johan ska nog fara hem om en liten stund, tråkigt tycker jag.. Men då får jag ju lite tid att plugga iallafall, det blir inte så mycket gjort för skolan när bubbas är hära ;) <3

Haha, i natt sov vi som jag vet inte vad, jag gick och la mig innan Johan och låg tydligen tvärs över hela sängen när han kom upp och skulle lägga sig, mohaha! Så jag vaknade till lite när han fick lyfta upp mig för att få lite plats ;) Men nu ska jag nog ta fram pluggpapperna igen, skriver nog ikväll innan jag går och lägger mig :) PoK!

Johan, charmtrollet mitt <3 :)

Go'kväll ;>

Publicerat den: 2007-11-24 Klockan: 20:16:24 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Just nu sitter jag och är irriterad på min bror OCH Johan, för vi bestämde att hyra en film att se, också skulle dom gå ner och hyra en, också sa jag : hyr ingen blod eller skräckis film, hyr en komedi! Dom sa okej. Men gissa vad! Dom hyrde en blod film så nu tänker jag inte sitta där och kolla med dom, blir irriterad... Ni vet, vi tjejer har ju en bokad sur vecka 1 gång i månaden, så det var kanske lite dumt att göra mig irriterad just den veckan!!..

Skitsamma, jag har en bra nyhet också, eller rättare sagt Skön nyhet.. - Jag har dubbelsäng!! :D Fyyysjutton! Ska sova som aldrig förr i natt.. Utan att behöva trängas det mindsta! :D

Men nu ska jag faktist plugga lite datakunskap..
..på en lördag, men jag har inget bättre för mig just nu iallafall.
Och det vore ju ganska roligt med ett bra betyg på provet ;)

Nu kommer min bror och försöker få sig själv förlåten.. ganska ovanligt för att vara han. Men jag skriver kanske något innan jag lägger mig, om jag orkar, annars hörs vi imorgon såklart! :) Kram på er <3

<3 johantove <3

Sorry!

Publicerat den: 2007-11-24 Klockan: 10:32:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ledsen att jag inte skrev något igårkväll.. Men jag stack iväg till Marris efter maten så jag softade här och tog det lugnt bara :) Sov hos henne, och nu har vi nyss fikat och hon ska väl piffa till sig lite, sen ska vi in på stan, men först ska vi gå till mig så jag slipper se ut som ett nyvaket spöke. I natt vet jag fan inte hur många som ringde mig! ;O Rickard ringde 2 gånger vid 2 tiden, anton ringde ett tag senare, och Johan ringde några gånger vid 4 tiden.. Haha, men jag gillar ändå när folk ringer mig på natten :) (eller på dagen, lika trevligt det!) Johan ringde då vid 4 och undrade ifall jag sov hemma, han ville tydligen komma och sova med mig. Jag undrar om han visste var klockan var ;S Tänkte han gå till Älandsbro från stan?! Ajja, det hade ju varit ganska gulligt ;) Haha :) Gounge.

Nu ska jag be Marris lägga på ett kol så vi kommer nån vart! Men jag skriver senare, jag har ingen aning om vad jag ska göra idag men det kanske jag har svar på sen :) Kram på er! <3

JOHAN, faaaaaaaaen vad jag älskar dig din pojkvask! :D

Knut?

Publicerat den: 2007-11-22 Klockan: 13:16:25 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
''Vadå knut?''..
Hår knut! Jag har kommit på att jag älskar att ha håret uppsatt i en knut! Det är så skönt att bara få bort allt hår från ansiktet, och dessutom är det ju skitsnyggt med att ha håret uppsatt i en knut, tycker jag. Haha!

Jag slutade 11 idag, efter idrotten, där vi gymmade - kul! For hem med 12 bussen och var hemma nästan precis kvart över. Tog mig någon goood macka och lite mjölk och sedan hamnade jag här - som vanligt. Men jag funderar på att ta en promenad om en stund! Fick en snille att om jag går ut nu så kan jag möta Johan vid bussen, han tar den som går 2 från stan, så han är här drygt 20 över :)
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, plugga måste jag iallafall göra, så då kan ju han kolla på sin favorit kanal - Disney Channel. Men det återstår att se hur mycket jag verkligen kommer plugga, men jag måste verkligen, har prov imorgon :( Men strunt samma, finns roligare saker att prata om än prov. Så jaha, vad ska ni göra idag då? Bara slappa kanske? ^^

Satt och kollade på kläder på TopShop.com, hittade jättefina festtoppar! :) Ni kan ju få se själv, kommentera vad ni tycker om dem? :)

image40

Nog är dom snygga alltid?! :D

Men nu ska jag byta om till mina myskläder, ha det bra så hörs vi nog ikväll! PUSSoKRAM

Johan Kallberggggggggg!!

Godmorgon

Publicerat den: 2007-11-22 Klockan: 07:58:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Var för trött för att skriva igår, var på högslätten en sväng och hem till Johan för att se om han var hemma, men det var han icket. Kom hem runt strax efter halv 11, så jag gick och la mig direkt, nästan. Sov jäävligt gott, kändes som att jag fick en jättelång sömn! Hade en skitkonstig dröm också..

Drömde att jag var med Sofia och Ida, och att vi såg på en film som handlade om massa olika människor i en byggnad (stort hus/galleria?), iallafall så var det några som hade kört cross inne där och därför var alla människor ute efter dom för att kunna sätta dit dem (det var tydligen ett stort brott), och dom som varit och letat efter dem, när dom kom tillbaka så var som klädda i en massa hönsfjädrar! :S Och betedde sig allmänt konstigt.. Det var då en familj som lyckades hålla sig borta från att bli ''höns'' och lyckades sätta dit dom dumma banditerna :) Haha! Sen drömde jag att jag sa till Ida att jag var jätte hungrig, så vi skulle gå ner och värma lite mat åt mig, och ungefär 3 sekunder efter att jag lagt maten i micron, så börjar det pipa, och då trodde jag att maten redan var klar, men sen vaknade jag ur min dröm och märkte att det var min väckarklocka! Haha, blev väldigt paff faktist.. ;)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan åka buss till skolan, har bara matte och idrott idag, SKÖNT! Och styrketräning på idrotten, wohooo! :) Sofia och jag ska köra järnet idag, lite träningsverk måste man ju få! ;) Men jag skriver senare idag när jag kommit hem, tar 12 bussen så blir inte borta allt för länge :D Puss och kram!

JOHAN, världens bästa! :)

(Och just det, så fort jag får kamera ska jag knäppa på skorna och på lite annat jag köpt)

Najs!!!

Publicerat den: 2007-11-21 Klockan: 21:15:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mamma talade just om att för 1200 kr får jag en helt ny telefon!! En likadan alltså, och får dessutom behålla min gamla. Och eftersom det var min bror som pajjade min, så ska jag säga till honom att han får betala 1200 för min nya, också får han ta över min gamla då som han sedan kan fixa, säkert gratis. Så egentligen tjänar han ju på det, eftersom telefonen kostar drygt 2000 kr egentligen. Woooho, känns bra! Måste bara få honom att betala det ;D

Nuuu är jag med Anton, vi har just ätit strille och drille! ( strips och dipp ) Och jag veeet, jag har sagt att jag ska dämpa på min onyttiga kost.. Jag SKA! Börjar nu, jag lovar. Jag och Sofia ska nog börja gymma också, så förhoppningsvis bränner man bort lite onödigt fett.. Och kanske till och med får lite muskler! ;) Jaja, vi ska vara på gymmet imorgon på idrotten, det är ju skitkul att styrketräna!! :) Hihi. Men nu ska jag vara social med Anton, som sitter och kollar i skolkatalogen! Vi hörs senare! <3

JOHAN :* :*

Film manus..

Publicerat den: 2007-11-21 Klockan: 17:11:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Onsdagar = lääängsta dagen på veckan.. himla jobbigt att börja 8 och sluta 4. Men vi har bara 4 lektioner på så lång tid, historia - engelska - matte - media. På median idag så fortsatte vi med vårat film manus, min grupps filmklipp kommer förhoppningsvis bli ganska roligt, meningen är då att det ska bli en komedi :) Jaja, nog om min skoldag..

På lunchrasten idag hämtade mamma mig på skolan och vi for ner på stan för att jag skulle visa ett par skor som jag hittat, FODRADE, för en gång skull! Ett par fina grå / beiga stövlar blev det :) Dock lite stora i storleken men då kan jag ju ha tjocksockar i, och kanske till och med ha dom nästa år, om jag är rädd om dem :) Kan tyvärr inte knäppa någon bild.. Min mobil är trasig, eller.. ja, ni vet vad som hänt med den om ni läst mina tidigare inlägg, och digitalkameran har min bror pajjat ( OCKSÅ ).. Expert på att förstöra är vad han är! Menmen, ska nog lämna in telefonen så fort som möjligt, mamma hade tydligen ringt försäkringsbolaget eller nått idag, och se om vi har någon försäkring som täcker skadan ^^ Och digitalkameran är det nog ingen garanti på nu.. Har haft den i lite mer än ett år.. Aja, shit happens.

Idaaaag ska jag vara med Anton (carl gustav öhman), och Johan kanske kommer ut lite senare, ( skulle bli happy då ju ). Och plugga måste jag göra.. Har naturkunskapsprov på fredag :( Och dessutom datakunskapsprov på måndag, fyfan vad tråkigt det är!! Det låter säkert skitkul men det är det inte, jag lovar..
Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite tills Anton kommer, är helt mör i kroppen! Men ha det så bra, kanske skriver ikväll om jag har något att skriva om :) Huuugs!

JOHAN
(jan magnus hallingström) KALLBERG <3
typ gulligast namn, tycker inte han, men enligt mig sååå! :)

Bilder

Publicerat den: 2007-11-20 Klockan: 20:28:04 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Nååågra egosar, men det gör väl inget?


Linea & jag - Sofia & jag - Simon & jag - Sofia - Jag & SparV - Charmtroll!

Tänkte det kunde vara roligt med lite bilder :)

Kreativ eller nolifer?

Publicerat den: 2007-11-20 Klockan: 18:45:13 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Här har jag suttit och ritat mitt rum på paint! Inte som det ser ut nu, men som det kommer att se ut när jag fixat klart allt ;) Det var faktist väldigt krävande och jag tror inte vem som helst skulle klara av att göra en så fin kopia av sitt rum.. Så det så! ;) Ni ska iallafall få se hur jag tänkt ha det, om ni nu bryr er det minsta.. ;O



Håll med om att jag har varit väldigt duktig! :D
( mitt rum är liksom inte fyrkantigt, därav den gråa kvadraten)

DP!

Publicerat den: 2007-11-20 Klockan: 17:23:04 Kategori: Kommentarer: (0)
Here comes my baby
Draggin my heart behind
Hes drivin me crazy
Who says love is blind
Hes got a wanderin eye and a travelin mind
Big ideas and a little behind
Out with a different woman every night
But I remember when he was mine

Whyd you come in here lookin like that
In your high heeled boots and your painted-on jeans
All decked out like a cowgirls dream
Waltzing right in here lookin like that
Whyd you come in here lookin like that
When you could stop traffic in a gunney sack
Why youre almost givin me a heart attack
When you waltz right in here lookin like that

I just cant stand it
To see him on the town
Hes out slow dancing
With every girl around
Im a softhearted woman hes a hardheaded man
And hes gonna make me feel just as bad as he can
Hes got himself a mean streak a half a mile wide
But now hes dancing on this heart of mine

Whyd you come in here lookin like that
In your high heeled boots and your painted-on jeans
All decked out like a cowgirls dream
Whys you come in here lookin like that

TYP VÄRLDSBÄSTA LÅTEN :)

Hey ya

Publicerat den: 2007-11-20 Klockan: 16:29:35 Kategori: Kommentarer: (0)
Om mig..
Vad är ditt fullständiga namn?
Tove Birgitta Andersson (Pajari)
Vilket år är du född och hur gammal är du?
1991, 16 hela höstar!
Har du pojkvän / flickvän?
Världens bästa pojkvän om jag får be! :)
I sådanafall, vad heter han / hon?
Johan Kallberg
Hur länge har ni varit tillsammans?
8 underbara månader, lite längre :)
Bor dina föräldrar ihop eller är dom skilda?
Nixpix, dom är skilda
Om dom är skilda, vem bor du hos som mest?
Bor hos båda, men mest hos mamma.
Vad är ditt största intresse?
Johan, hästar och vänner :)

Antingen eller..
Vad har du helst, jeans eller mjukisbyxor?
Mjukiskläder såklart!
Vad äter du helst på restaurang?
Älskar kina mat!
Har du varit med eller stoppat ett slagsmål?
Njae, inte vad jag kan minnas
Om du fick en piercing, var skulle det vara?
Tungaaaaaan! :)
Anser du att du äter för mycket onyttiga saker?
Ja, det gör jag.. Men jag är på bättringsväg ;)

Var ärlig nu..
Mysig hemma kväll med älsklingen eller fest?
Mysig hemmakväll med Johan :) Men fest är skoj!
Vad dricker du helst? (med eller utan alkohol)
Cola / julmust eller Cider / Öl
Umgås du helst med tjejer eller killar?
Jadu.. Mest med Johan på fritiden och tjejer i skolan
Chips och dricka eller glass?
Chips och dricka, tyvärr!
Sitta framför tvn eller sporta och träna?
Skönt att sitta vid tvn men styrketräning är kul!

Woow!

Publicerat den: 2007-11-20 Klockan: 15:53:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Nu undrar ni säkert vad jag menar med ''woow!'', men det tänker jag inte berätta än!! :)

Idag började jag halv 9, hade 3 lektioner - matte, idrott och religion. Dagen nådde sitt slut halv 2, då gick jag ner en sväng på stan för att se om jag hittade något roligt, och det gjorde jaag! Köpte en jättemysig tjock halsduk, svart! Sedan köpte jag ett bar knästrumpor (svarta med små vita prickar på och en liten rosett), och jag hittade dessutom ett par jättesnygga stövlar! Dom är svarta, med 3-4 cm klack, urläckra! La undan dom till imorgon så om jag inte ändrat mig framtill dess så blir det skoköp, vilket mamma inte alls gillar! :) Jag har nämlingen en stor förmåga att köpa skor och jackor, har nog så det räcker till hela Afrika, haha! Nej inte då, men kan hålla med om att jag har lite för mycket..

Idag ska jag plugga lite naturkunskap, tråkigt. Sedan ska jag ringa och höra vad Johan har för sig, vet dock vad jag kommer få för svar men.. Det kommer låta ''nja inget spelar'' eller något liknande, jag tror jag måste gå och köpa grabben ett liv! Eller radera alla spel från hans dator och se till att alla spärras så han inte kan ladda ner, vad smart! Nu ska jag gå ner och göra mig lite fika, är ganska hungrig, fick inte i mig så mycket lunch idag på skolan.. Menmen, så kan det vara!

Justja, nu ska jag berätta om ''woow!'' upplevelsen ;) Det var så att jag satt och väntade på bussen nu idag efter skolan, också ser jag en blind man ställa sig vid busskurerna.. Så jag tänkte ''ska han åka buss? hur vet han vad klockan är, när bussen går och vart han överhuvudtaget är någonstans?! han är ju blind!'', iallafall så tycker jag det är häftigt att blinda människor kan klara sig själv! Sedan kom en busschafför mot honom och sa ''ska du med 2:an?'', ja svarade han och följde med busschaffören och på bussen.. GRYMT! Hur fan kan han veta vad bussen har för nummer som?! Cooool man! ;) Aja, det var det! Och nog är han värd ett ''woow!''

Ha det så bra nu era skitungar ;D Krami

Johan, cutiepie

Tjabz!

Publicerat den: 2007-11-19 Klockan: 23:00:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Kom hem nu för ett tag sen från stallet, hade som sagt hoppning, och jag fick Afrodite! Gick faktist oväntat bra, inte en enda vägring eller sneddning, känns bra :) Vi hoppade som en liten bana, 1 & 1. Man fick ta några varv tills att det verkligen satt, det var jättekul faktist! :)
Hinner inte skriva så mycket för mamma skriker på mig att jag måste hoppa in i duschen NU med detsamma! ;) Så jag får väl göra det då, hade inte så mycket att dela med mig av iallafall, men ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott i natt! Kram på eeeer!

Johan, BIG love <3

American Gangster

Publicerat den: 2007-11-19 Klockan: 16:54:08 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Hallå! Igår fick vi god mat av mamma, fast att jag redan hade ätit middag.. Hon gjorde kött och klyftpotatis (och) krocketter åt mig och Johan, mums! Tack mamma!

Som sagt så tog jag och Johan kvart över åtta bussen till honom igår. Fick gå ändå från bussstationen till volontären.. Kändes långt när jag frös så hemskt om fötterna! Men tillslut kom vi hem, då satte vi oss och kikade på lite möbler och heminredning (Johans lägenhet är inte riktigt klar), så vi ska en sväng till Ikea någon helg och shoppa! Efter det så tog vi oss lite vaniljyoghurt, borstade tänderna, fixade och donade lite. Sedan slog vi på en film, och la oss i soffan, vi tänkte somna till filmen då, ''American Gangster'', och nog somnade jag ganska fort, men jag blev väckt lite då och då och fick höra : ''jag vill faktist inte se på filmen själv! :(''. Så jag fick försöka hålla mig vaken men efter drygt halva filmen (lite mer), så gav vi upp båda två, den var skit lång! Så vi får väl se resten någon annan kväll :) Och bubben, du är aaalltid lika mysig!! Älskar dig! :)

Idag började jag halv 10 med bild, tål inte våran bildlärare, han går mig på nerverna. Och äcklig är han! Iallafall så håller vi på med kollage, ganska kul, ibland. Sedan hade vi ett långt hål från 11 till 1, då vi hade datakunskap, TRÅKIGT! Och jag gillar inte läraren där heller.. Sucks.
Men nu är jag iallafall hemma, kom hem med halv 4 bussen så är ganska mör i kroppen. Åt middag så fort jag kom hem, och nu sitter jag här, vid datorn - igen. Men senare ska jag iväg och rida så det blir inte så himla mycket sittande framför datorn ikväll, skönt faktist. :) Hoppning är det på ridschemat iallafall, kul! Får nog Afrodite, skulle jag tro. Så håll tummarna att jag håller mig kvar på hästryggen! Hon brukar vara ganska duktig på att vägra, så man flyger av framlänges och lyckas ta med sig tränset.. Haha! Måste försöka sitta mindre vid datorn, det här är inte bra för hälsan alltså! ;|
Visst ja! Pappa fixade min mobil idag, så knappen satt inte fast - för en stund.. När jag fick tillbaka den så tröck jag på den för att se om den funkade, också fastnade den igen, såklart. Fastän pappa har tryckt flera gånger och den inte har fastnat då!! :( Så det blir till att lämna in den till Elgiganten iallafall, men det gör inte mig så mycket, det är ändå Mattias som får betala för vad han har orsakat!

Och just det, hittade 2 snygga prylar från Nelly. se, tänkte ni skulle få se dem! Funderar på att beställa :)




Nu ska jag leta reda på mina grymt snygga ridkläder! ;) Ha det bäst allihop, sköt om er! Kram!
PUSS PÅ MIN ÄLSKLINGSPOJKE! ; * <3

Tjao

Publicerat den: 2007-11-18 Klockan: 16:46:39 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Kom nyss hem från pappa, for en snabbis dit och åt middag med dom, sen for jag hem till mamma igen, där Johan väntade. Så nu ska vi ner och kolla på Johans favvokanal Disney Channel.. Sen ska vi in och sova i lägenheten, så vi hörs nog inte förän imorgon för hans dator har gått sönder på nå vänster.. Så lite svårt att vara inne på bloggen då.
Men vi ska sticka nu, vi hörs imorgon! PUSS

Söndag

Publicerat den: 2007-11-18 Klockan: 12:43:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jaha, nu är det söndag igen, helgerna går då bara snabbare för varje som kommer! En helg borde faktist vara minst 4 hel-lediga dagar tycker jag iallafall. Men iallafall, i fredags vet ni vad jag gjorde, i lördags tog jag det lugnt hemma på dagen, sedan bar det iväg till Sofia på middag med massa tjejer :) Vi åt good mat sedan spelade vi twister och alias, skitkul! :) Anna var grym på alias måste jag säga! (...) Haha! * Motsatsen för manuell?! - Anna : anuell? ariel?! jag kan inte det där!!! AKTUELL DÅ?! Hahaha, hon fick många att skratta igår kväll :) Efter ett tag så försökte vi ringa några kompisar lite kors och tvärs, för att se om det fanns nån liten fest att promenixa till, men det blev lite krångligt vi gick ända till tempo men det blev inget av med någon fest ;P Istället träffade jag Johan på tempo, han var på nån fest där vi befann oss ungefär, men det var bara 20 + där, och dom som var dära kände knappt Johan, så vi sket i det. När jag väl mötte Johan så gick vi ner mot stan och skulle ringa efter skjuts för att han helt plötsligt sa att vi skulle sova hemma hos min mamma, istället för att sova hos honom som bor i stan och allt -,- Men aja, nu är vi hemma iallafall, och jag har nästan precis klivit upp medan Johan fortfarande ligger och sover, men jag ska väcka han snart så vi kan göra gooooood frukost tillsammans! :) Är faktist ganska hungrig, så han blir nog tvungen att kliva upp ganska snart.

Så, vad ska jag och Johan hitta på idag då? Det vet jag inte riktigt, jag funderar på om jag kanske får med han på en promenad, skulle vara skönt känner jag! Men som sagt, det är ju inte direkt det bästa han vet så får väl se hur det blir med den saken. Men vi ska nog upp till pappa senare idag, jag bor egentligen där i helgen. Men han och Mattias är borta på match så dom kommer nog inte hem på ett tag skulle jag tro, så vi behöver inte traska dit ännu. Känner att jag bara vill ta det lite lugnt idag, söndagar är till för att slappa och koppla av!
Jaja, jag skriver ikväll ifall det skulle hända något roligt idag, typ som att jag och Johan skulle vinna en mijlon? :) Men vi hörs senare, ha det bäst! KRAM!

JOHANOCHJAG!=)

Limmad mobil?

Publicerat den: 2007-11-17 Klockan: 15:18:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har du hört talas om det? Det har inte jag, föränn igårkväll. Skulle gå och hämta min telefon vid datorn och sen märkte jag att det inte gick att låsa upp den, # knappen var nedtryckt och satt fast, det hade kommit superlim på den! Så min bror har förmodligen pillat på nån limtub och sedan fingrat på min mobil, blir så jävla less på dig ibland, ungjävel!
Menmen, han får betala för lagningen, inte mycket mer att göra åt den saken..

Nu ska jag se om det finns nån macka eller något dyligt, är lite småhungrig.. Sedan ska jag väl byta om och så för att sedan ska jag ju till Sofia :) Ska ringa Johan nu, ha det så bra! Hugs.

Johan <3 Tove

Yello mf!

Publicerat den: 2007-11-17 Klockan: 12:09:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godmorgon aaallesammans! Sovit gott? - Det har jag, hyffsat iallafall, men är ganska trött ändå.. Så vad gjorde jag igår? Jag var med Sofia, vi såg på idol, spelade in fula filmer och knäppte ännu fulare kort, SKOJAR (dom flesta var på henne). Dock såg vi inte vilken som åkte ut ur idol, inte jag iallafall. Sen hade vi en myyyyysig massagestund, med riktig massageolja o hela shittet, as skönt!
Nu ska jag elda lite, sedan hoppa in i duschen, sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, fram till 6. Då jag ska till Sofia på middag :) wohooo! Får se om jag sover i Johans lägenhet eller om jag åker hem, ska höra med Jompe själv ^^

Justja, i morse när jag klev upp så kollade jag på Scrubs på tv, så himla braaaa! Så jag satt klistrad framför tvn en stund innan jag hamnade hära. Men aja! Nu ska det duschas, vi hörs senare idag eller imorgon, PUSS på er!

JOHAN, typ as gullig!!!

Friday

Publicerat den: 2007-11-16 Klockan: 18:39:26 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Äntligen fredag, goooosse vad skönt! Veckan har kännts lite wierdo, för i måndags hade jag tisdag, i tisdags hade jag måndag och i onsdags hade jag torsdag ;S Men ajja! Skolveckan har nått sitt slut!

Idag försov jag mig, till 5 i 9. Hade tandläkartid 10 över 9, wohooo! Men jag snabbade mig som bara den, och hann dit till kvart över. Så det var lugnt ändå! :) Jag har ont i alla tänder nu sen jag var hos tandläkarn, hon polerade en massa och höll på.. Men aja, mina tänder var friska iallafall! Sedan gick jag till skolan, hade naturkunskap klockan 10 i 10 till kvart över 11, men fick sluta redan innan 11! Så vi gick och åt lunch, sen var det bara medieproduktion och historia kvar, det gick relativt snabbt det med.. :)
For hem med halv 4 bussen, packade lite kläder och blev hämtad av pappa som jag ska bo hos i helgen ^^ Åt suupergod mat, typ.. tacokyckling rulle, det du! Och nu väntar jag på Sofia som ville komma och leke on med mig tonight :)
Så nu ska jag plocka ihop lite saker som ligger slängda på mitt rum, men vi hörs mer imorgon! :) Hoppas eran dag har varit kanon! Pusssss ; *

Johan, WORLDS greatest! <3

image19

Hittade en hyffsat gammal, men SÖT bild på Sofia & Johanna, haha! :)

Mumma ;D

Publicerat den: 2007-11-15 Klockan: 14:43:52 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Sitter och kollar lite på kläder på internet, hittade ett par sjukt snygga skor, aaah! Och en jättesöt tröja, ser urmysig ut verkligen! Tänkte visa er hur de ser ut :) Guuuuud jag vill ha dom nuu!

image26

Wiho

Publicerat den: 2007-11-15 Klockan: 14:08:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår var jag med Johan som ni redan vet, vi gjorde inte så mycket, såg på tv, åt och brottades -,- Ni kan ju gissa vem som hamnade i underläge.. Innan vi skulle sova slog vi igång ''Ratatouille'', men jag somnade på en gång och missade hela alltet :( Så jag ska se om den ikväll.. Igen ^^

Idag var det en kort och lättsam dag! Hade matteprov på morgonen och det känns som att det gick ganska bra iallafall. Sedan efter matten hade vi idrott på högslätten, vi åkte skridskor, spelade match, tjejerna mot killarna - tjejerna vann! Dock var killarna bara 3 stycken och vi tjejer var 8-9 st.. Men ändå! Haha :) Efter idrotten så slutade vi, klockan 11. Duschade och sedan gick jag ner till matsalen och åt innan jag skulle gå ner till bussen som gick 12. Höll på att somna på bussen, är helt slut i kroppen, men jag vet inte varför ;S

Senare ikväll ska jag upp till kragom och fira Stefan, min systers kille / sambo, vad jag nu ska kalla det ;) Vet inte riktigt vad han fyller men det är väl 22-23 kanske? Haha ^^ Hoppas dom har goooood tårta iallfall! Har ätit tårta 3 gånger den här veckan, farfar fyllde 75 i måndags, min kusin Jonas fyllde 18 i tisdags och Stefan fyller idag! :) Men inte gnäller man, heller? ;)
Och just det! Idag har jag och Johan 8 månader tillsammans, känns jättekul! :) Sedan jag blev tillsammans med dig gubben har jag mått så himla bra, du är bäst! <3 :) Johan sa igår att det kändes som så mycket längre än 8 månader, och det håller jag med om :)
Nu börjar jag bli hungrig igen, ska gå ner och se efter om det finns någon mat att laga till, eller om det finns nån sallad bara! Men ni får ha det så bra så hörs vi antingen ikväll eller imorgon, HUG!

Johan, din snygging! :)

Godnatt!

Publicerat den: 2007-11-14 Klockan: 21:50:55 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Klockan är kvart i tio och jag är grymt trött, kommer inte orka se en film som jag lovat Johan att vi skulle se nu ikväll.. Somnade i soffan klockan 7 och vaknade 9.. Så hoppas att jag inte blir pigg när jag ska sova..
Idag har jag bara vart i skolan som vanligt, tog 20 över 4 bussen hem och Johan kom hit runt 5 tiden. Jag är typ på dåligt humör, igen.. Men det drar jag inte upp varför för jag ska inte smitta ner er med dåligt humör :)
Imorgon har vi skridskor på idrotten, ganska roligt! Har dock träningsverk sen igår då vi också åkte.. Haha..
Nä, jag orkar faktist inte skriva mer i bloggen ikväll, men ska försöka klämma in lite intressantare saker imorgon istället ^^ Nu blir det lite kvällsfika och sen film. Puss på er.

Johan Kallberg <3

Skoltrött

Publicerat den: 2007-11-14 Klockan: 12:03:46 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Nu sitter jag på skolan och har lunchrast, matten börjar om 20 minuter.. Jag orkar inte, man får huvudvärk av vår matte lärare, hennes röst skär verkligen in i öronen på en.. Och vi har matteprov imorgon, så jag måste jobba stenhårt idag och plugga när jag kommer hem. Ska hinna iväg till det där jobbet också.. Får se om jag ens hinner vara med Johan =(
Är i datasalen nu och kollar igenom lite arbeten jag har gjort på Indesign och andra program, såg en fakta ruta om Psykos som jag har gjort för ett tag sen, varför just skriva om psykos? - För jag tycker sånt är lite läskigt.. Men ändå intressant. Lägger in en bild på faktarutan så får ni se hur det kan se ut ^^

image22

Efter matten har vi media med Staffan, vi ska nog filma, jag tycker det är dö tråkigt att filma. Jag vill bara knäppa kort.. Aja, man måste väl prova på lite olika. Men nu ska jag kila iväg, vi hörs ikväll! Puss

Johan <3
Klarar mig inte utan dig

Gomorn'

Publicerat den: 2007-11-14 Klockan: 07:17:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
God morgon allihop! Idag klev jag upp utan någon som helst protest, ganska ovanligt! Känner mig duktig faktist, att jag hinner med bussen till och med! Bussen går om en kvart så jag ska nog börja klä på mig, ytterplaggen då. Det börjar bli ruggigt kallt ute nu, huva! Men ändå härligt att se lite snö på backen, jag menar, vi kanske har tur i år och får snö på julafton? Skulle ju inte vara helt fel.
Men nu måste jag gå! Jag skriver ikväll, kram på er!

Shooba

Publicerat den: 2007-11-13 Klockan: 21:34:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag är grymt trött just nu, så det blir inget långt inlägg ikväll.. Det enda jag har gjort idag är att ha gått i skolan, åkt till badhusets café för att prata med en som jobbar där, (ska börja jobba i cafét), men hon satt i möte så ska dit imorgon istället. Sedan for vi till min kusin Jonas som fyller 18 år idag, grattis lillen! (a)

Just nu sitter jag och lyssnar på the kooks - naive. Den låttexten passar väldigt bra just nu, åtminstonde den här biten ''I'm not sayin' it was your fault, although you could have done more''.. För precis så är det. Men jaja, nog om min lilla sur-stund! Nu ska jag strax se Ratatouille, haha! Är på lite dåligt humör som sagt så den filmen kanske piggar upp mig lite.
Imorgon börjar jag klockan 8, slutar 4. LÅNG DAG, ja.. Men nog ska jag överleva. Sedan iväg till cafét och sen hem och RÅPLUGGA! :( Har matteprov på torsdag.. Aja. Nu ska jag sätta igång filmen, vi hörs imorgon! Kram!

Bubben, du vet att jag älskar dig.

Tusenlapp?!

Publicerat den: 2007-11-13 Klockan: 14:54:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Alltså idag när jag och Linnéa satt på bussen till Älandsbro, så hittade jag en tusenlapp när jag skulle kliva av :S Jag gick tillbaka till Linnéa och visade, båda bara stirrade. Men sedan när jag verkligen tog en titt på den så var det bara en leksaksedel! :( Fyfan vad ledsen jag blev!! :( Men jaja, pengar är inte allt... - Men det är mycket ^^

Kom hem för en stund sen, ska hoppa in i duschen och byta om och så, min kusin Jonas fyller 18 år idag så jag ska till honom och gratta honom lite senare :) Johan kommer om ett tag också, PUSSSSS på dig sötis. Nu ska jag nog slänga mig i duschen, jag skriver ikväll, hade ingenting att skriva för tillfället :) Puss på er!

Affis

Publicerat den: 2007-11-12 Klockan: 22:44:22 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Ja som sagt, var hos läkaren idag och fick astma grejs, ifall jag har fått eller har astma (vi vet inte säkert), men förhoppningsvis inte! :) Tog bussen hem, blev hämtad av pappa och for in till farfar som fyllde 75 år idag, grattis datta! Där var det en massa folk från Granån som det var år och dagar sedan jag såg sist! Dom hade två söta hundar med sig också, som påminde om min egen, fast dom var sötare.. Sorry Hedda, men så kan det vara ibland. Man är inte alltid störst bäst och snyggast!
Kom nyss hem från stallet, har varit och ridit lektion. Jag fick Afrodite och vi jobbade med markarbete, vi har hoppning nästa gång. Det gick ganska bra, hade inga sporrar som jag hade behövt egentligen, men jag har lyckats tappa bort en och jag kan ju inte direkt rida med en sporre, haha. Men det gick bra ändå!

Nu ska jag ner och packa skridskor och sådant till idrotten imorgon, och fika lite. Sedan ska jag ringa Johan innan jag går och lägger mig :) Haha, just det.. Han försov sig imorse, eller, han missade bussen, så min mamma fick väcka honom vid halv 9 då bussen gick och mamma sa: Johan, när går din buss? Johan sa: om några minuter... Mamma: hm, nej, den gick nu. Så mamma fick skjutsa det lilla klomret till skolan, haha :)
Men nu ska jag kila, vi hörs imorgon gott folk! Puss & Kram

JOMPEJOMPEJOMPE!!=)
typ världens bästa pojkvän, ja!!

image19
Jag och Afrodite för ganska många år sedan :)

Hallå!

Publicerat den: 2007-11-12 Klockan: 11:17:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag glömde alldeles bort att skriva mer igår! Jag och Johan gick ut och åt och sen när vi kom tillbaka var jag så trött så vi satt bara framför tv:n och myste. Vi fastnade helt vid Disney Channel, vi är ltie barnsliga av oss :) Iallafall så satt vi och skrattade mest hela tiden, sedan så gjorde vi jättegoda toast och drack oboy innan vi gick och la oss, mums. Jag gick och la mig vid kvart i 11 igår, Johan satt kvar en stund för det var Die Another Day på tv som han ville se, men han kom upp efter en stund ändå. Vi låg och pratade om ditten och datten flera timmar innan vi somnade, så klockan var nog minst 2 innan vi la oss till ro.

Steg upp 20 över 6 i morse, duschade, klädde på mig och gjorde det gamla vanliga som man gör varenda morgon. Sedan stack jag iväg till bussen som gick halv 8, Johan började 9 så han fick sova en stund till, sedan fick jag ett sms nu på skolan att han försov mig men att min snälla mamma skjutsade honom till skolan, haha. Han är verkligen duktig på att sova han.
Nu sitter jag i datasalen och ska strax iväg till läkaren :( Har haft hosta i drygt 6 veckor, lite längre kanske, och det är verkligen jättejobbigt med grov slemhosta.. Så ska kolla upp det nu så att jag inte fått något mer allvarligt än vanlig hosta bara. Fick tid 11:45 så jag blir snart hämtad av pappi.

Jag skriver mer ikväll om min dag, men det blir nog sent för jag rider till halv 10 på kvällen, skitsent jag vet! Men ska försöka klämma in ett litet inlägg då, vi hörs!

JOHAN <3

25/26!

Publicerat den: 2007-11-11 Klockan: 14:36:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag skrev jag skoterkorts provet, klarade det gallant! Bara ett fel, är jätte glad! :) Nu är jag hemma igen, Johan låg fortfarande och sov när jag kom hem, fast att klockan var 2 ;D Haha :) Så nu ska vi ner och ta oss något att äta, sedan bara softa! Men.. som sagt, han har inte lyckats kliva ur sängen än ^^ Så ska jaga upp han nu så vi får något i magen :) Jag skriver mer ikväll, hörs då!

Godmorgon?

Publicerat den: 2007-11-11 Klockan: 02:30:08 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Jag gick och la mig vid halv 2 tiden, sedan får jag ett sms av Johan att han vill komma och sova här, så det var ju bara att kliva upp igen. Aaaaah. Fast jag blev ändå glad, jag menar, om man är helt ensam sen får man ett gulligt sms av sin älskling där det står att han vill sova med en? Man kan ju inte bli annat än glad! :) Så nu ska jag gå ner och göra en macka åt honom tills han kommer, han var hungrig.. Så det är väl bara att lyda order ;)
Sedan har jag glömt att läsa skoterkurs grejen också :S Har provet imorgon.. GAH. Men det kan jag göra nu, medans jag väntar på jompe jr. Sov gott nu era fislurkar ;D Godnatt!

Johan, du blir skyldig mig en frukost på säng för att jag satt uppe och väntade på dig. PUSS

Creedence

Publicerat den: 2007-11-10 Klockan: 21:11:03 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Fyfan vad härlig musik, kan lyssna hur länge som helst på dem! :) Speciellt Creedence - Bad moon rising, det är en gammal goding som jag tror att dom flesta har hört. När jag var mindre, när vi hade våran Cadilllac, så var det alltid Creedence och sådan typ av musik som spelades, Rockabilly till exempel, fyfan vad skön musik, man blir så glad i hela kroppen av de! :D Så jag rekomenderar att ni tankar lite Creedence och Rockabilly! ;)

Nu är jag hemma igen, var på kurs tidigare idag och det var inte så jobbigt. Sedan var jag med Johan några timmar, vi kollade på parlamentet och skrattade fan ihjäl oss, nästan :) Sedan for jag home, kan vara skönt att vara hemma själv ibland också.. Imorgon ska jag fara till Stigsjö och köra fyrhjuling och skriva prov, hoppas det går bra! :) Vi ska byta rem på fyrhjulingen också.. Sånt kan inte jag. Även om Johan lägger ner en massa energi på att jag ska lära mig sådant, han tycker det är viktigt att man kan sådana saker så.. Får väl försöka pressa in det i huvudet då ;D Haha :)
Ikväll ska jag faktist inte göra någonting, sitta lite inne på bloggen och styla om lite, sånt är roligt :) Sedan kanske jag ser någon film innan jag går och lägger mig, är ganska trött redan nu.
Johan är ute och cruisar med sina aaaaaaasballa kompisar med körkort!! Shiet. Haha, nejdå gubben, du har fina kompisar. :) Märker väl om han blir full ikväll för då brukar han ringa en massa och fråga samma saker hela tiden, haha, han är bra gullig han.

Nu ska jag hämta godiset nere i köket, vet att ni är avis. Ha det gött! Bye c'', )

Johan din lilla apmunk, älskare :)


image19
Visst är han ganska gullig ändå? Nu i somras hemma i Antjärn :)

Skoterkurs

Publicerat den: 2007-11-10 Klockan: 09:03:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Det blir bara ett kort inlägg nu innan jag ska promenera ner på stan till Nbv, där jag ska gå skoter kursen. Klev upp halv 9, vilket var jäkligt jobbigt, skulle gett mycket för att få ligga kvar där! Just nu sitter jag och äter frukost, och typ dör av värmen, (sitter vid ett element), och nu tänker ni väl, ''varför sänker hon inte värmen? är hon dum?'' haha, jag HAR sänkt värmen men jag kan ju inte stänga av den helt, dah.
Kursen börjar kl 10 och slutar 3, så i 5 långa timmar ska jag sitta och lyssna.. Får se hur det ska gå ^^ Men nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs senare ikväll! PUSS

JOMPEEE, världsbäst!!!

Idol?

Publicerat den: 2007-11-09 Klockan: 23:54:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Min idol åkte ut. Christoffer, fan vad ledsen jag blev. Han var den enda som verkligen fick en att rysa och bli glad även om han sjöng sorgliga ballader! Hade hellre sett Mattias åka ut, även om han också är duktig och så, men Christoffer är så mycket mer än bara duktig!! :( Det var jäkligt synd faktist, han och Amanda tycker jag är dom bästa, dom som får en att rysa alltså! Så nu blir det väl till att hålla tummarna för henne istället nu då.
Jag, Sofia och Ylva käkade massa godis och drack cola, gott, men nu känner jag verkligen hur mina tänder är omringad av socker efter colan, usch! Så jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna, så det så!
Nu är jag i Johans lägenhet, ensam, men ganska skönt ändå för det känns ändå som att jag bor här, fast jag egeeeentligen inte gör det ;) Så nu kan jag vara lite snäll med bubben och plocka undan lite hära, för det är han inte så duktig på, ännu. Men han lär sig nog hålla ordning och reda så småningom! :)

Lagomt trött är jag också, även fast att jag somnade en stund i soffan hemma hos Sofia, det var ganska skönt faktist. Vi kollade på ''Fredag hela veckan'' också, men det såg jag inte så mycket av eftersom jag lyckades somna när det programmet sändes, haha :) Nu innan jag går och lägger mig så ska jag nog ta en dusch, känns som att det skulle sitta riktigt fint, nackdelen är då att min morgonfrilla kommer skrämma skiten ur mig när jag ser mig i spegeln imorgon bitti.. Kanske inte värt att riskera det, haha!
Nä, nu ska jag gå och borsta mina tänder, och sedan snoka runt lite på nätet innan jag går och lägger mig, kanske se någon film Johan har på sin dator, fast han har nästan bara läskiga filmer och sådana kan jag inte se ensam, jag blir så jävla rädd, usch. En gång innan sommarn när vi kollade på en skräckis så skulle han vara lite gullig och ge mig en puss och precis då så skräms jag av något i filmen så jag rycker till ordentligt och lyckas skalla honom på näsbenet, och han har väldigt ömtålig näsa, han börjar blöda näsblod bara han snyter sig, så det var kanske inte så lyckat.. Men han älskar mig ändå, det är jag bombsäker på ;)

Nuså, nu har jag fått det mesta sagt, och jag vet, ingen orkar läsa mina långa inlägg, men jag gör! Det är roligt att läsa igenom sånt man skrev för länge sen, sådant man inte minns riktigt att man skrivit :)
Vill bara påminna er alla om att jag älskar Johan supersupermycket! Och att vi har 8 månader tillsammans, om några dagar :) Men ni får sova så gott och drömma sött för det ska jag göra, om min lilla prins! PUSS

Johan, i love you ( `v´ )

Woho, helg!

Publicerat den: 2007-11-09 Klockan: 19:51:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Äntligen är veckan slut, känner verkligen att jag behöver vila lite även om veckan gått realtivt fort. Lite trögt med långa historia lektioner bara, annars helt okej.

Så, gjorde jag igår och vad har jag gjort idag? - Igår softade jag med Marris efter skolan, sedan for jag till Johan och myste med honom hela kvällen :) Sedan sov vi gooott och på morgonen blev vi väckt av att en tekniker ringde till Johan och sa att han skulle komma till honom då, Halv åtta på morgonen. Jag som glatt trodde att jag skulle få sova ut på min ända långa sovmorgon.. Men inte, fyfan vad drygt det var. Iallafall när teknikern var klar och Johan gått till skolan så gick jag in i en dusch och stod dära väldigt länge, orkade verkligen inte kliva ur för det var så vaaarmt och skönt! Ingen lust alls att gå till skolan idag, heller.
Hade naturkunskap som första lektion, sedan mediaproduktion och till sist historia. Vi kom lite sent till historian, (jag, jennan, linnéa), för att jag hade glömt halsduken i matsalen så vi skulle gå och hämta den först, men den var inte dära, så vi trodde att någon fattig liten loppa hade snott den, så jag var lite less för jag hade precis köpt den. Men iallafall så bad Fia mig att ringa henne när jag kom hem så jag gjorde det, och hon hade min halsduk. Min bajsiga tremänning tog den utan att jag märkte det i matsalen, och sen gick ju jag, och glömde den, haha. Men nu är ju allt som det ska iallafall ;D

Efter skolan så var jag och red, fick Canard, han var extra sur och tjurig i boxen idag, så fort jag rörde honom så började han trippa omkring och försöka nafsa mig hela tiden så det var ilte småjobbigt, men under själva lektionen gick det ganska bra. Han är jävlat stark alltså, fyfan. Men han var riktigt fin i skritten och traven, och lite i galoppen men han blir så ivrig så fort Ingrid säger ''galopp''.. Aja, kul ändå. Men nu ska jag byta ridgrupp och rida 20:30 på måndagar istället, i en hoppgrupp. Det ska bli kul! Det är dock en vuxen grupp men det ska nog gå bra ändå ;)

Nu ska jag göra mig ''i ordning'' = slänga på mig mjukiskläder och sedan åka till Sofia och vara med henne och Ylva :) Vi ska se på idol och bara vara, skönt. Sen får jag nog ta en promenad till Johans lägenhet och sova där.. Ensam. Han är hos Kim, tror jag. Och imorgon ska jag på skoterkorts kurs, klockan 10 så det blir till att lägga sig i tid ikväll så jag orkar lyssna i 5 timmar imorgon.. Kurs på söndag också, men då ska vi vara i Stigsjö och köra fyrhjuling..
Nu har jag inte så mycket mer att säga, hare bra! Hejs *

Johan, bästbästbäst

Lång dag

Publicerat den: 2007-11-07 Klockan: 21:51:58 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Igår så slingade min mamma håret på mig, det vart ganska mycket ljusare och jag är väl hyffsat nöjd. Ska nog göra mer slingor sen men jag låter det nog vara så här ett tag iallafall.
Sen så fick min lilla kissemiss 5 stycken kattungar igår. Liknar mer råttor, men dom är ganska söta iallafall. Tre beiga och 2 grå / olikfärgade :)

Det är sjukt, idag var min skoldag 8 timmar lång, 08:00-16:00. Det är fan mer än vad man klarar av, det är nog inte meningen att man ska klara av det heller, skolan tar död på oss med vilje. Vi hade första historia lektionen idag, drygt 30 pers, alltså typ dubbelt så många som det är i hela min klass. Men det verkade helt okej, faktist. Har dock bara haft en lektion men.. hoppas på att det kommer gå bra, nu i ettan iallafall.
Och just det, Sofia var i skolan idag! Hon har varit i Thailand i drygt en vecka = hon är neger. Det är fan inte kul att sitta bredvid henne :( Eller jo, men inte lika kul som det brukar.. Haha.
Vi hade engelska och matte idag också, det var ganska jobbigt - åtmindstonde matten, jag orkar inte med Ann-britt. Menmen, jag har inget val, eller jo det har jag väl, jag kan skolka, eller så kan jag ju byta linje och få nya lärare, jag kan hoppa av skolan också om jag känner för det, varför gör jag inte det då? - För att jag inte vill. Så egentligen borde jag tiga och stå ut, eller hur?
Media med Staffan var sista lektionen, nu ska vi börja med att filma och så.. Jag tycker det är roligare att fota och hålla på, men det är ju bra att pröva på lite olika saker ^^ Vi ska göra en kortfilm på 5 min. Men som garanterat kommer ta längre tid är 5 minuter att spela in. Jaja, bara vi lär oss så ska det nog bli bra ;)

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satte mig vid datorn som vanligt.. Sedan så käkade jag middag, hade det dagliga tjaffset med mamma sen var jag framför datorn återigen. Våra tjaffs slutar alltid med att jag inte orkar höra hennes gnäll, så jag vänder klacken och går, det gillar hon nog inte. Men jag gillar inte att höra hennes skrikiga röst heller.. (även att min förmodligen låter likadant vid tjaffstillfället).
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Se en film innan jag lägger mig kanske, jag börjar tio i nio imorgon, så det blir fan jobbigt alltså. Går bara en halv åtta buss och halv nio, och med halv nio bussen så hinner jag inte i tid - jävlat SURT är det! :(

Imorgon efter skolan ska jag vara med Marris en stund och sen ska jag fara till Johan på kvällen och sova med honom, känns bra. Jag älskar att vara med honom, konstigt va? :) Jag älskar honom väldigt mycket över huvudtaget, han är bäst, min Johan!
Nu var det inte mycket mer att säga än att ni får ha det bra så hörs vi inom en snar framtid!

image7
Alltså kolla på han! Man vill fan bara äta upp honom, helt och hållet. Älskar dig <3

Utfrågad

Publicerat den: 2007-11-06 Klockan: 17:52:28 Kategori: Kommentarer: (0)

- Hur många timmar har du suttit som mest framför en dator?

24 timmar kanske, pierre tvingade mig att vaka med honom -,-

- Vilket färg har din cykel?
jag har ingen cykel !

- Blondin eller brunett?
mittemellan, men halvblondin om ett tag !

- Vilken färg har du på texten på msn?
svart, naturligtvis

- Vilket stjärntecken är du?
vågen

- Vad var det senaste du åt?
min favvomackor och oboy !

- Har du en diskmaskin?
inte jag, men min mamma

- Rakar du ögonbrynen?
nej, men jag noppar dem

- Har du något husdjur?
en hund och en katt, samt några kattungar som just anlände

- Vilket smeknamn gav din mamma dig som barn?
tovan

- Är du kär i någon just nu?
ja, väldigt mycket faktist !

- Har du någonsin brytigt på tyska för att imponera på en kille/tjej?
nej, funkar det?

- Har du ätit godis för 100kr själv på en kväll?
inte helt omöjligt

- Är du beroende av något just nu?
ja, det är väl alla

- Vad har du för fobier?
klaustrofobi kanske, åtminstonde när jag inte kan röra min ben

- Hur lång är du?
170 - 172 cm

- Sover du med något gosedjur?
nej, men med ett element. ( johan )

- Vad har du som ingen annan har?
världens bästa pojkvän.

- Vilken mobil har du?
sony ericsson w610i, fast har en w800i med

- Vem var den senaste du fick mms av?
det var nog av min papi

- Vem var den senaste du fick sms av?
jompe jr. ( johan )

- Vem ringde dig senast?
också jompe jr.

- Är du förlovad?
nej, men lycklig ändå !

- När duschade du senast?
igårkväll

- Vad tänker du på just nu?
vad jag ska döpa kattungarna till !

Efter lovet

Publicerat den: 2007-11-06 Klockan: 14:40:09 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Igår var det första skoldagen efter lovet, lite tungt att börja klockan 8 faktist. Vi hade bara vanliga lektioner och datakunskap, vi slutade 3. Det var minnes gudstjänst i aulan också, för Johan Tallbacka. Det är hemskt, man mår så dåligt när man tänker på vad som hänt.. Och på hans vänner, familj och alla nära? Jag lider! Att mista en vän/son eller pojkvän är nog det värsta som kan hända en. Vila i Frid, Johan.
Igår skulle jag ha varit med Jasmine, men hon var sjuk så det blev inte av. Så jag var hemma en stund och åt, sedan for jag in till Johan och myste med honom :) Vi försökte oss på att se ''Number 23'' men båda var så trötta så vi orkade inte, Johan somnade redan vid strax efter 10, och jag somnade väl runt.. strax före 11 nån gång, det är rekord!

Idag har det varit en vanlig tråkig skoldag som vanligt.. Fyfan. Jag gruvar mig inför morgondagen då vi börjar 8 och slutar 4, alltså.. 8 timmar i skolan?! Dom är ju fan helt sjuk i huvudet. Åh, jag vill inte gå i skolan, men jag vill inte jobba heller. Jag vill inte göra någonting. Det jag vill är att bo i ett lyxhus med massa betjänter och få allt jag vill ha serverat på silverfat, fyfan vad jag skulle må gott. Idag är jag ego.
Nu ska jag fan inte göra någonting, jag ska ta fram fika och bara trycka i mig det och må gott. Sedan ska jag ta en satans varm dusch. That's it. Ha det bra, ciao.

JOMPEEEE!!=) lovelovelove
(johan alltså)

Älsklingsmys!

Publicerat den: 2007-11-04 Klockan: 22:20:44 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Åhh, har verkligen saknat att få sova bredvid min älsklis. Men igår fick jag äntligen ha honom vid min sida när jag somnade!! Älskar dig så mycket, bubbas :) Igår såg vi 1408, men ingen av oss tyckte den var speciellt bra. Sedan såg vi nån komedi, som var asrolig! Sedan fick han för sig att vi skulle se Saw IV, men det vågade inte jag såklart, så jag vände ryggen och somnade med en gång, för klockan var nästan 3 när vi började se den. Vi hade världens myskväll igår, godis och dricka, och en massamassa pussar!

Idag vaknade jag runt 11 tiden, och Johan var varm som ett element på högsta grad så det gick knappt att ligga kvar där även om man helst av allt bara skulle vilja kramas med honom!! Så jag klev upp strax efter 11. Kikade lite på tv, satte mig vid datorn och så.. Sedan väckte jag Johan strax före ett, och han klev väl upp runt 1 tiden. Och mamma var i hälledal så hon kunde inte hämta oss hos pappa, så vi tog en morgonpromenad ner till hammarvägen. :) Ganska stolt över både mig och Johan, haha. Men det var ganska uppfriskande, dock verkade Johan inte så kry så han somnade direkt när vi kom hem till mamma, så jag lät han sova i drygt 2 timmar, ni anar faktist inte hur söt han är när han sover :)

Okej, lite humörsvängningar nu.. Jag är sur. Nej, jag är less. Vi har det sämsta schemat i världshistorien. Jag menar, vem fan vill sluta klockan 4 på en fredag?! Dom som gör schemat åt härnösands gymnasium är ju helt jävla störda! Jag blir galen. Men jag ska stå ut ettan, sedan väljer jag om på individuella, inte en chans att jag ska plugga en massa i onödan, inte min grej. Och även om jag skulle ge mig på att måsta plugga så skulle allt sluta i kaos. Så lika bra att ha historiapaketet nu i ettan och sedan välja om, för det är ju för historian som jag valde det jag valde. Så det så.

Nu ska jag faktist gå och lägga mig, för jag börjar 8 imorgon och det känns väldigt tungt, vill få ett slut på skolan nu.
Men iallafall, ha det bra så hörs vi någon dag framöver!

PUSS på min älsklingsponke :) <3

Ryggont

Publicerat den: 2007-11-01 Klockan: 22:34:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har jag haft hemskt ont i ryggen, det är verkligen skitjobbigt. Och det känns som att jag är liiite för ung för att ha ryggproblem? Jag menar, min farfar har inte ens det!!! Men det är lite till och från, hoppas det är bättre imorgon.
Idag har jag inte gjort någonting alls, blev väckt 20 över 8 av någon som ringde från dolt nummer, Fia tror att det var Mattias, så han står längst upp på min hämnd lista nu.. För jag kunde inte somna om -,-
Sedan var jag tillsagd att ringa och väcka Johan klockan 9, ringde minst 7-8 gånger- inget svar. Skickade sms, men fick inget svar ändå. Och senare när han vaknat så sa han att han hade råkat haft telefonen på ljudlös, och det är ju verkligen smart, kan man tycka.. Menmen, det viktiga var att han var vaken när bredbands gubbarna skulle komma till honom, och det var han.

Åt middag hos farmor och farfar, maten var helt okej. Efter det for vi hem igen, (jag, pappa och ulla). Sedan for pappa någonstans dit han var bjuden på något räk kalas eller var det nu var han pratade om.. Men han är nog hemma snart ^^ Och imorgon far dom iväg till Borga, vilket betyder att jag har hela huset för mig Själv! Eller, Johan också. :) Så vi ska eventuellt mysa till det här i helgen, om vi inte sover i stan hos honom, vill säga.
Jag längtar verkligen till imorgon då jag får träffa honom, har inte fått spenderat någon tid med honom sen i onsdags, förra veckan.. Eller, jag fick en puss av honom precis innan han for till Piteå, men det var ju en farväl puss! :( Men snart är det imorgon, och imorgon ska jag vara med min älskling!! :)

Nu ska jag se efter om det finns något att äta, håller på att svälta ihjäl här där jag sitter.
Ha det braaaa allihopa! HEJSVEJS

Älskar Johan.
070315

Hemma

Publicerat den: 2007-11-01 Klockan: 12:05:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår kom vi hem med bussen från stockholm runt 19:30. Skönt att vi for då och inte med en senare buss :) Vi har alltså shoppat.. ja.. SKETA MYCKET! :) Det var kul att träffa kusinera igen, + Moster och Erik såklart!
Johan kom hem igår också, från Piteå. Så i helgen ska jag rå om honom och bara pussa på han hela tiden!!! :) Saknat han. :) Synd bara att Pierre inte kunde följa med, men det kommer väl fler helger och lov då jag kanske får följa med till Piteå? :)

Nu är jag hemma hos mamma, kom nyss från pappa och ska väl upp dit igen senare i eftermiddag ^^ Pappa, Ulla och Mattias ska fara upp till Borga i helgen, och jag ville inte följa med så jag bor dära nu istället så jag får träffa pappilon lite :D
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig som en äckelbajskorv, inte det bästa, ha det braaa!
Peace

JOHANJOHANJOHAN, bääääääst för mig! <3
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0