Sommar, sol & valborg!

Publicerat den: 2009-04-29 Klockan: 22:04:31 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Goddagens!
Idag har vi haft döööhärligt väder och jag hoppas det fortsätter såhär ett bra tag framöver. På skolan satt vi ute i gräset och bara mådde gott under lunchrasten. När jag kom hem så var Johan kvar så då var jag med honom en stund och efter att vi hade käkat så for vi till stan och ikväll så har jag jobbat på IB och samlat på mig några slantar till. Det lönar sig när man får lön! ;)




Samsung F480 Touchwiz

Publicerat den: 2009-04-28 Klockan: 15:24:48 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Förra veckan när det var strålande sol så satt jag och några klassisar ute i solen och njöt. Sofia knäppte en bild på några blåa söta blommor med min mobil och märkte att kameran är riktigt bra om det är bra ljus :p Haha, här är den :)

Jordgubbskräm & mjölk

Publicerat den: 2009-04-28 Klockan: 15:21:52 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Hola bandidos.
Just nu sitter jag och äter jordgubbskräm med mjölk som ska föreställa min middag. Börjar jobba kl 5 så måste få något i magen.
Igår åkte jag till pappa (som bor på bondsjöhöjden numera) i ett radhus som vi just nu håller på att renovera, men det mesta är klart skulle man kunna säga :) Asfräna tapeter i hela huset var det iaf, höhö.

I söndags när jag och Johan hade en liten slappardag så gick vi även och köpte glass som vi avnjöt i vårsolen. Märkte att jag hade knäppt en bild så lägger väl in de nu då :)

Förmodligen och förhoppningsvis sover Johan hos mig ikväll, mysigt. :)

Opsi.. gles uppdatering..

Publicerat den: 2009-04-28 Klockan: 07:12:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Gooooooooood mornin' !

Såg att jag inte hade bloggat något sen i lördags.. så då gör jag det nu även om jag inte har något intressant att säga. På lördag kväll var jag hos Issa en stund där det var massa annat folk, vid halv 11 - 11 drog jag till Kakan där Johan, Fia, Michelle och några till var. När dom stack på krogen så åkte lilla jag hem och senare kom Johan ut när krogen hade stängt. På söndagen gjorde vi inte så mycket, slappade, åt godis och ostkrokar och spelade kort typ hela dagen.
Och idag har vi nationellt prov i engelska som kommer gå åt  helvetti på ren finska. Menmen, det får bära eller brista helt enkelt.

Idag och imorgon ska jag jobba på IB, kanske på söndag också om jag ids. Hade

Waynes Coffee 12 - 15

Publicerat den: 2009-04-25 Klockan: 10:36:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Good morning herr horst.
- bra låt av mando diao för övrigt.

Igååår hade jag trevligt men med mina klasskompisar (inte alla dock ..), vi grillade, spelade kubb och killarna snurrade och svingade runt Jennan, det var roligt. Har en film men den det är inte den riktiga snurrningen, hoho.
Efter det for vi (några tjejer) hem till Johanna och spelade ett väldigt konstigt men roligt spel, vid 11 for jag hem och lite senare kom Johan hit :)

Idag ska jag jobba på waynes mellan 12 och 15, ska bli roligt :) Nu ska jag gå och äta lite frukost, posssen!

Min tatuerings betydelse

Publicerat den: 2009-04-24 Klockan: 16:50:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Alis meis volo propriis - jag flyger med egna vingar.
Ursäkta "anonym", men jag är inte aktiv vid bloggen 24 / 7.

Ikväll äre sälsten med klassen som gäller, blir nog trevligt :) Om en liten stund far jag in till stan, ännu ett mysterium om jag åker till Linnéa eller Jennifer ;) See ya.

Kul att jag kan sova ut!

Publicerat den: 2009-04-24 Klockan: 09:54:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Haha ååh, idag när vi är lediga från skolan så tänkte jag såklart få sova ut lite men så blev det ju inte. Halv 10 var man ju pigg som en pelikan. Yay! Tänkte hasa mig till köket och fixa lite frukost sen får jag se vad som händer resten av dagen. Var ju snack om nån grillning med klassen men så verkar det ju inte bli, synd.

Ajja, skriver senare idag om jag har något vettigt att komma med! Puss

Justja.. forgot one thing

Publicerat den: 2009-04-22 Klockan: 22:40:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Har råkat halvlova min far att ta ut min tungpiercing nu när han tillät mig att tatuera mig innan jag fyllt 18. Och jag håller nästan med.. jag har tur som har en sådan snäll pappa, och mamma, som faktiskt också godkände tatueringen. Dock inte piercingen men det är historia nu.. hehe. Jaja, ska iallafall ta mig en funderare på hur jag ska göra med tungpiercingen. We'll see :)

Onsdag = LillLördag! ;)

Publicerat den: 2009-04-22 Klockan: 22:36:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Halloooj!

Åh jag är fortfarande så stolt över att jag, utan pauser eller något nervositetsammanbrott, gjorde min allra första tatuering igår. Är så jäkla nöjd! :) Den här natten var lite jobbig eftersom jag sov med plasten på och den ville inte riktigt sitta kvar om jag rörde på mig.. haha. Men nu slapp jag den iaf, så nu gäller det bara att den läker som den ska och att skorporna tillslut försvinner :)

Just nu sitter jag och väntar på Johan som kommer med bussen om en liten stund. Trots att det är onsdag så har jag köpt lite godis.. hmm skärpning nu Tove..! Menmen, det sägs ju att onsdagar även är kallad lillLördag.. ;)

Nu ska jag hämta en frukt. Ha det bra!

Första gadden på plats!

Publicerat den: 2009-04-21 Klockan: 21:36:01 Kategori: Bilder Kommentarer: (3)
Fräshaste ryggen du sett på ett tag va? ;)

Intervjubolaget 17 - 21

Publicerat den: 2009-04-20 Klockan: 21:20:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godkväll..

Jag är jäääääättetrött och har så satanzzz ont i huvudet. Mina ögonlock känns som nå betonglock.. huga.. Var jobbigt att jobba idag, vid 8 fick jag byta projekt (buhu) och ringde för svenska kyrkan.. gick ju jätte bra..

Nu ska jag göra nå kvällsfika sedan ska jag sova, BIG DAY TOMORROW!

Först ska jag ringa och säga godnatt till min lilla apa. Sov gott ni andra!

Söndag den 19e april

Publicerat den: 2009-04-19 Klockan: 21:10:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjenamorre..

Ikväll har jag jobbat.. delvis. Åkte hem halv sju så jobbade bara i 2½ timma, fick ont i min lilla mage och sist gick det ju inte så bra när min kropp sa ifrån.. tacopaj i toan.

Johan ska ta 11 bussen hit, sicken tur jag har som inte behöver sova ensam i natt heller! Nu ska jag.. hmmm.. göra en macka tror jag och se något avsnitt av The hills. Hoppas ni haft en bra söndag utan massa baksmällor. Hade!

2 days left.. NERVOUS!

Publicerat den: 2009-04-19 Klockan: 12:20:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Om två dagar har jag en bokad tid för min första tatuering, nervositeten börjar komma känner jag.. Men jag har ju pappa och Johan som stöd iallafall :)

Vilken vacker daaaaaaag det är idag igen! Blå himmel och sol :) Kul att man börjar jobba 4 bara.. Ajja, nog är det värt det.
Igår kom Johan hit vid 1 tiden och vid halv 2 gick vi och la oss, jag somnade på studs tror jag.. Minns inget av att Johan satt vid datorn en stund innan han också somnade.. Höhö.

Ska väcka han om en stund så att vi kan gå och äta frukost. Ostkrokarna som blev över igår mättade inte min mage nu kände jag ;) Fyfan så goda dom är dagen efter när dom blivit lite sega! Haha, ha en bra dag allihopa.. pössssshaj

Utekväll till hemmakväll

Publicerat den: 2009-04-18 Klockan: 23:24:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjaaabba.

Ikväll for jag in till stan med Malin och Malin, men hade inget "fest"sug så jag for hem med mamma, vi stannade på Statoil och köpte ostkrokar :) Nu ska jag blanda lite saft och ha en liten myskväll för mig själv! :)

Hoppas på att Johan kommer ut och sover med mig efter att han varit med Mella :) Hoppas ni har en trevlig lördag, puss.

Pussar, pussar, pussar!

Publicerat den: 2009-04-18 Klockan: 10:31:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mmmmmmmmm älskar min gos :)

JAG ÄR SÅÅ GLAD! :D

Publicerat den: 2009-04-17 Klockan: 17:53:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Wiiiiiiho pratade just med min söta rara underbara pojkvän som sitter på bussen påväg hem nu!!! WIIIIIIIIIIIE!!!!!!! Som jag saknat honom! <3 :D

Nu ska jag göra några glädjeskutt! Hejdååå!!

Idag: fika med Svartis!

Publicerat den: 2009-04-17 Klockan: 12:33:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godmorgon! Var lite seg ur sängen imorse, blev väckt av en av killarna från Finnerödja, jag fick jobbet som jordgubbsförsäljare ;D Haha, moneymoneymoney! Skönt att man är ledig hela augusti iallafall.

Idag ska jag in på stan och fika med Jennie, får se vart vi går någonstans. Har precis duschat och klätt på mig och nu väntar jag bara på bussen som går om en timma.

Nu ska jag nog se några avsnitt av The hills. Haaaaade!

How can I put into words?

Publicerat den: 2009-04-17 Klockan: 00:08:40 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

Darin - Runaway, bra låt. Darin var verkligen inte någon jag lyssnade på förut under hans första tid som artist när många tjejer var helt galen i honom.. Men han har faktiskt gjort bra låtar, och han har bra röst. En annan sak som chockade mig rejält var att Johan Palms låt, Emma Lee, är bra! Jag hatade honom när han var med i Idol, jag blev vansinnig när han stod på scen och såg ut att ha någon slags hjärtattack medan han uppträdde. Men han verkar ha mognat på och kommit förbi värsta delen av målbrottet.. haha. Har ni hört Emma Lee förresten? Klicka här för att lyssna, faktiskt helt okej.

Iallafall.. ikväll har jag inte gjort ett skit. Är på skitdåligt humör och har suttit och deppat framför ett one tree hill avsnitt som fick mig att börja gråta som vanligt, haha.. ganska skönt att få gråta av sig. Mamma jobbar natt och brorsan sover över hos någon kompis, är alltså helt ensam hemma.. Gillar inte riktigt det, hade varit perfekkkkkkkkt ifall Johan var här med mig nu så hade jag fått rå om helt för mig själv. Bara pussat på honom tills jag får svidande läppar.. haha.. Saknar honom riktigt mycket nu.. men snart är han hemma!
Just nu så sitter jag i köket med alla lampor tända så att jag inte behöver ha massa mörker omkring mig, är rätt mörkrädd och den enda som är hemma med mig är min lilla hund.. och hon är ju inte mycket till hjälp ifall det skulle komma massa monster.. Men en sak, att hundar är ens trognaste vän stämmer tamefan. När jag började gråta vid one tree hill och inte kunde sätta stopp för det, så kommer hon och ser jätte ledsen ut och vill vara i min famn sen börjar hon gnälla lite och slicka på min kind.. tror hon försökte trösta mig, haha. Hon gör jämt så när jag gråter/är ledsen över något. Jag kan inte annat än älska min lilla Hedda :)
Imorgon har jag inga planer, ska inte jobba vilket känns väldigt skönt. Ska bara ta en lugn jäkla dag och bara må, hoppas på att det blir bra väder så kan man sitta ute en liten del av dagen iallafall.

Hmm.. känner att det blev/blir ett långt inlägg.. behövde få skriva lite även om det inte resulterade i en text folk orkar läsa, haha. Mest bara onödigt babbel.. men jag har faktiskt ingen att prata med här hemma så då pratar jag med bloggen istället. ;)
Funderar faktiskt på att tappa upp ett bad.. fast nu medan jag skrev det så ångrade jag mig. Inte en chans att jag badar nu när ingen är hemma och kan hjälpa mig ifall jag drunknar.. haha.. märks det att jag är lite emodepp ikväll..? Ajja, orkar fan inte skriva mer, och ni kommer ändå inte läsa en tiondel av all skit jag skrivit nu så lika bra att avsluta här. Hoppas ni haft en bra kväll, nu ska jag lägga mig och gosa med min hund. Puss och godnatt.


GRATTIS PAPSEN! :D

Publicerat den: 2009-04-16 Klockan: 10:50:32 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Idag fyller min papsi 50 år!! GRATTIS PÅ HONOM! Dock är han fortfarande uppe i borga så det blir inget firande förns på lördag :) Förövrigt så är det ett drag pappa har i pannan på bilden.. hände en liten olycka när han och brorsan var ute och fiskade för några år sedan.. ;)





Igår var jag och Jennie i birsta, hon shoppade lite grejer till sitt rum, en studentklänning och 2 par skor. Det enda jag köpte var en blå leopard kofta som jag suktat efter ett tag men inte orkat lägga ut 250 kr på... nu kostade den 100! Wiho. Senare på kvällen for vi till stan på någon fest.. men var väl lite sådär halvstelt för min del. Åkte hem vid 1 och la mig och kollade på The Hills tills jag somnade.. :)

Nanana.. my own tshirt!

Publicerat den: 2009-04-15 Klockan: 11:41:07 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)

Tell me what you know

Publicerat den: 2009-04-15 Klockan: 11:04:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..tell me what you gone and done now.
Three days no sleeping, he gave up eating,
He sold his mother's rings, she said nothing,
And pretended not to know...
He started stealing, to supply the feeling,
Found out he pulled a knife, on someone's wife...
And held it to her throat.

But I can still remember what his face looked like,
When I found him in an alley in the middle of the night.
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
Gonna do the trick, get it over with, you're better off...
To take all that you've got and burn it on the spot.
Just to get high-igh, igh, igh (high-igh, igh, igh).
Tell me what did, where you gone and hid?
Show me...!
What you really want, was it what you got?
Slowly...!
Circle in the drain, throw it all away,
Just to get high-igh, igh, igh (high-igh, igh, igh).
High-igh, igh...oooooh!

MMMMMMM ÄLSKAR.

Kom hem nu din skiiiit!

Publicerat den: 2009-04-14 Klockan: 23:19:30 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Johan jag börjar sakna dig ganska mycket nu, nu är det dags att komma hem så att jag har någon att pussa på!! Jag haaaaaaaatar att sova ensam...

Ikväll jobbades det på IB, sen hämtades jag av Jennie och var med henne en stund.. eller jag var med hennes dator medan hon städade! Imorgon ska vi ta en tur ner till birsta. Nu ska jag soooova, hörs! PUSS

Inviger våren med glass

Publicerat den: 2009-04-14 Klockan: 14:59:23 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Idag var jag, Marris och Cilla en sväng på stan ^^ Vi köpte kulglass och satte oss på trappan och myste i solen :)



Världens längsta bio!

Publicerat den: 2009-04-13 Klockan: 23:11:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll var jag, Jennie och Jocke (hennes bror) på bio, filmen vi såg hette Watchmen och var tamefan den längsta jävla film jag sett! 2 timmar och 40 satans minuter lång! Ett under att jag ens höll mig vaken! Kan ju tillägga att den var väldigt.. svår att förstå. Hoppade hit och dit och tillbaka 10 gånger om på en kvart, hängde ni med? Näjuste, det gjorde inte jag när jag såg filmen heller.

Nu är jag hungrig som ett sviiiiin och ska ta fram nå käk, sen blir det läggdags, är mucho trött nu ska jag säga er..
Hoppas ni haft en trevlig måndag så hörs vi imorgon, puss och godnatt!

Justja.. ny design har jag också. Lite vårig sådär.

Mys med min svartmyra

Publicerat den: 2009-04-13 Klockan: 17:34:05 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Ikväll ska jag vara med min lilla myra! Wiho!

Den här bjuder jag på denna vackra måndagseftermiddag..

Borta bra - hemma bäst

Publicerat den: 2009-04-13 Klockan: 15:11:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hallåååå i stugan! Nu är jag hemma efter en liten vacation bland fjällstopparna. Glömde dock kameran hemma.. höhö. Iaf, hade soligt och fint fredag och lördag så man är ju lite röd i fejjan..

Anywaaaaaaaaaay.. nu ska jag ta nån macka och sen slänga mig i duschen.. sedan ska jag ta mig en funderare på hur fasn jag tar mig till stada, haaaaaaade! PUSS

Nu är det lite bråttom!

Publicerat den: 2009-04-09 Klockan: 10:55:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hinner inte blogga ordentligt nu, sov lite för länge och om en stund så kommer pappa och hämtar mig. Nu åker jag till borga och kommer hem på måndag! Ni får ha en kanoonish påskhelg! PÖSSS

JOHAN ♥

Ready to go - Borgafjäll

Publicerat den: 2009-04-08 Klockan: 23:07:43 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Tjosan!

För exakt 10 timmar sedan åkte Johan iväg.. varför måste jag sakna dig så mycket redan?? Hur ska alla andra dagar rulla på hade du tänkt? Va!! Närå, så illa är det inte men visst saknar jag dig älskling, hela tiden :)
Har packat och lagt in ny och bra musik på mobilen så nu ska 4 timmars bilresa gå bra tror jag. Hinner nog blogga imorgonbitti också, far mitt på dagen någon gång. Nu ska jag tvätta bort mascaran och sedan gå och lägga mig! Min rygg värker så in i helsike så det ska bli skönt att få lägga sig ner och vila den lite.

Sov så gott allihop och PUSS på dig Johan, min fina älskling!


Jag och Johan i Borga förra påsken ♥
Johan uppe på ett fjäll :)

Piteå, borga & påsklov

Publicerat den: 2009-04-08 Klockan: 16:14:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halloj!

Idag for min lilla bubbe till piteå och stannar där några dagar framöver, hmm ganska konstigt att man börjar sakna dom nästintill direkt dom lämnat stan även om han nu inte ska vara borta så länge.. hade han bara åkt hem till Antjärn och vi inte skulle ses på 4-5 dagar hade det ju inte varit någon big deal.. men nu är han snart 50 mil ifrån mig!! Aja, fick iallafall spendera en mysig natt med honom samt pussa på honom ordentligt nu så jag är mätt på pussar en dag till iaf!

Har kikat på en pjäs idag också som estetarna så duktigt visade upp och ikväll ska jag jobbaaa.. Fan vad duktig jag är! MONEYMONEYMONEY. Imorgon åker jag till borga och ska softa där ett tag, köra lite skoter oså.. Kommer hem på måndag så det lär bli lite bloggtorka men jag tror inte så många kommer lida av det.. höhö.

Nu ska jag äta något mataktigt, see ya!

Röda äpplen till frukost

Publicerat den: 2009-04-07 Klockan: 06:34:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godmorgon bloggvärlden..

Just nu är jag vääääldigt trött.. å andra sidan, borde man vara något annat halv 7 på morgonen?
Måste fixa nå frukost snart.. har ätit ett äpple men det kommer man ju inte långt på. Har så svårt att äta frukost på morgonen numera, blir nästan lite illamående.. hm.
Idag ska vi på nå konstig skit borta på kåken, vet inte hur länge de håller på men jag hoppas vi slipper ha lektioner efteråt. Ikväll ska jag jobba igen likt igår och förhoppningsvis sover Johan hos mig, saknar han litttt! (mycket)

Aja, nu ska jag försöka få ner en macka eller så i magen. Ha en bra dag, pöss

Tog en sovmorgon idag

Publicerat den: 2009-04-06 Klockan: 11:18:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag tog jag mig en sovmorgon för att jag inte mådde så bra igår, eller rättare sagt, min mage kände sig inte så bra. När jag vaknar (nu) så har jag ont i halsen istället.. och jag ska jobba ikväll!! Hur ska det gå? Får väl sitta där så länge rösten bär.

Funderar på att åka in på engelskan, vår sista lektion. Lite jobbigt att missa något där när vi snart har nationellt prov i det ämnet. Anyway.. nu ska jag fika lite och hålla tummarna för att min hals blir bättre. Jag behöver den lilla slanten jag försöker tjäna ihop på IB!! Gosh.

Aja, ni får ha en strålande dag.

Halebop är ett skämt!

Publicerat den: 2009-04-05 Klockan: 16:14:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
OCH JAG ÄR SÅÅÅÅÅ LESSSSSSSS!!!

Tappade såklart telefon i golvet igår och sjääääälvklart for batteriet ur. Inte nog med det så skulle duktiga Tove slå fel pin kod 3 gånger!!!!! OCH VEM FAN KAN PUK KODEN???
Aha, söka lite på halebop.se och där kan man få reda på puk koden om man har en användare (och det hade tydligen jag) men kommer såklart inte på lösenordet. För att få reda på lösenordet så skickas det till mobilen och hur enkelt är det när den är låst!!!!! HALEBOP IN MY ASS! NI ÄR ETT JÄVLA SKÄMT!!!

Jag blir så frustrerad utan telefon. Jag är beroende av den, det är fan inte nådigt.

FAN

Waynes Coffee 12-15

Publicerat den: 2009-04-04 Klockan: 10:54:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Tjoho!

Igår for jag in till Simon och Ellan där det var en liten överraskningsfest för Simon som fyllde 24 :) Johan kom också dit så när det var dags att åka hem så följde han med mig. Idag ska jag jobba till 15:00 sen ikväll så ska jag till Malin och fira henne :D

Men nu måste jag raska på, höööörs nå! Puss

Torsdag den 3:e april :)

Publicerat den: 2009-04-03 Klockan: 09:33:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godmorgonnn! Har varit lite dålig på att blogga den här veckan.. men jag har faktiskt jobbat! Tisdag, onsdag och torsdag har jag jobbat på IB, och så kommer det fortsätta en låång tid framöver. Pengar är aldrig fel! Dessutom, om jag nu inte får något sommarjobb så har jag pengar att leva för ändå, eftersom jag tänkt spara en lagom stor summa av lönen från IB.

Anywaaaaaay, i helgen ska jag bo hos papi vilket var väldigt längesedan känns det som. På lördag är jag bjuden till Malin som snart fyller 19! Fan vad gamla alla blir.. utom jag.. som inte ens fyllt 18..! Livet suger ibland!!! Närå.
Just nu håller jag på att koka ägg så att jag kan avnjuta en gooood äggmacka till frukost. Sedan blir det till att klä på sig och borsta tänderna innan jag far in på waynes och jobbar (praktik). Ska extra jobba där på lördag mellan 12-15 = money! Fan vad duktig jag är. Klappar mig själv på huvudet.

Ha en bra dag allihopppppp, pössss!

Jag älskar mitt blodtryck

Publicerat den: 2009-04-01 Klockan: 23:22:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
ELLER INTEEEEEEE!!!

Idag fick jag avsluta en intervju fort som saten och kuta på toaletten och spy. Mysigt! Fick nå blodtrycksfall igen och tänkte att det skulle gå över men icke, ut kom min tacopaj som jag käkade till middag.
Inte så ofta jag får blodtrycksfall men de gånger jag får det så är det ganska obehagligt så nu ska jag börja käka järn (inte hjärntabletter) tabletter så att mitt blodtrycks höjs lite och blir normaaaaaalt.
Har knepat på en bloggdesign nu ikväll men den är icke klar ännu, kanske imorgon :) Nu ska jag bannemig sova för såhär länge är jag inte vaken på vardagar i vanliga fall! Sov så gott allihop! PÖSS

Ny bloggdesign på G :)

Publicerat den: 2009-04-01 Klockan: 15:56:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag ska göra en vårig bloggdesign nu har jag bestämt mig för, har kommit en bit påväg men långt ifrån klar ^^ Om dryga 30 minuter åker jag in till IB och där skall jag sitta fram till 9 och ringa till glada människor.. ;d

Nuuuuuu ska jag ringa ett samtal. Hejs!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0