Wrrrroom!

Publicerat den: 2008-01-31 Klockan: 22:51:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll var jag som sagt med Marris ett tag, sedan när hon åkt hem så kom Linus förbi och köpte min dator, så nuuu har jag pengar <3 Haha. Följde med honom och åkte lite bil i stan, pratade om ditten och datten sådär. Han är väldigt lätt att prata med om allt möjligt, faktiskt! :) Sedan så hämtade vi Johan och skjutsade hem honom och nu är jag själv hemma i värmen igen :) Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan gå och lägga mig, riktigt skönt ska det bli! :) Har som kommit på att det är väldigt skönt att sova.
Men ni får sova så gott i natt så hörs vi imorgon :) Kramar *

Mysnoos

Publicerat den: 2008-01-31 Klockan: 17:26:25 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Happ, i morse försov man sig. Somnade tidigt igår så jag glömde ställa väckaren, men som tur var så vaknade jag halv 8 och Johan var inte så jobbig att få upp i morse när jag sa att jag inte har tid att väcka honom stup i kvarten (han är en riktig sjusovare som sagt). Men jag och Johan hann iallafall med halv 9 bussen istället. Johan blev en timma sen och jag 10 minuter, började 10 i 9, väldigt dum tid.

Kom på häromdagen att jag saknar kattungarna. Eller, det var Johan som kom på att vi gjorde det ;D Var faktiskt ganska trevligt att ha dom springandes i hela huset, rev ner saker och så. Saknar att bli biten och riven, haha. Nejdå, men dom var väldigt mysiga av sig allihop :)
image149

Jaha, vad har man gjort för nytta idag? Inte så mycket, svenskaredovisningen är avklarad, nu tror jag att det är matteprov, naturredovisning och religionupsatts kvar. Har varit på stan också och köpt födelsedags present åt mamma som fyller år imorgon :) Kan tyvärr inte avslöja vad hon ska få, man vet ju aldrig ifall hon läser min blogg! ;) Ska vara med Marris ikväll, hon kommer nog om en stund :) Så det blir väl till att spela guitarhero och softa idag :D
Kan blogga senare ikväll, ha en fortsatt bra dag :) Kramar *

ISKALLT!

Publicerat den: 2008-01-30 Klockan: 16:35:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis kommit hem till Johan efter en lång dag i skolan. Har frusit så in i norden om mina stackars fötter medan vi var ute och filmade, usch! Dessutom så var det ganska skämmigt, min skådespelar-outfit var kanske inte den snyggaste på jorden, guud vad jag såg ut! Skulle se ut som en gammal gubbe men jag liknade mer en rånare med käpp, haha..
Om ett tag ska vi ner på stan och hitta något åt min mamma, som fyller år på fredag :D Lite pinsamt bara att jag inte vet hur mycket hon fyller.. Men jag skriver "grattis på 20-års dagen" så vet jag garanterat att hon blir glad, haha! ;)
Hungrig är jag också, får se om jag kanske köper mig någon macka nere på stan eller om jag väntar tills vi kommer hem, (om vi nu ska hem). Hade inte så mycket mer att säga nu, kan blogga mer ikväll om jag har en dator tillgänglig. Kramar ! *

Datorsäljande

Publicerat den: 2008-01-29 Klockan: 22:02:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Imorgon ska jag vara med min älskling, så jag promenixar hem till honom när jag slutat skolan imorgon. Då ska han hjälpa mig lite med datorn, formatera och så innan Linus köper den :) Så nu måste jag sätta igång att lägga över alla bilder (sedan 2005, 2006, 2007 och 2008) så jag har lite att göra, vill verkligen inte slänga alla bilder!!

Idag har jag varit med Jasmine, pluggat och spelar guitar hero (såklart). Ska fortsätta plugga om en stund men kände att jag behövde en liten paus. Just nu sitter jag och tuggar i mig solrosfrön (mamma sa att det var bra?) Jaja, min tisdag har varit helt okej. Har även suttit och kollat igenom mina frånvarotimmar och rättat till dom, mina sjukanmälningar har inte gått in så jag har fått frånvaro istället, och jag är duktig så jag har inte skolkat något alls!! 6 timmar stod det att jag hade varit frånvarande, men när jag var klar så var det 1 timma, egentligen borde det bara vara 10 minuter för det fanns en anmärkning för sen ankomst på en mattelektion, och den vet jag att den stämmer.. kommer ihåg min lilla utskällning..
Hoppas att eran dag varit bra, och såklart får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sova gott i natt! Nattikramar *

Beställningen :)

Publicerat den: 2008-01-29 Klockan: 21:54:59 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)
Här är bikinin och väskan jag beställde förra veckan (tror jag det var):
image147
Beställde såklart en nederdel också men den såg gigantisk ut när jag la ut den, haha..!
image148
Lite småtuff väska tycker jag :) Vad tycker ni om det jag beställde?

SÖTNOS!

Publicerat den: 2008-01-29 Klockan: 18:56:40 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Simon skickade just en gammal bild på Johan när han bodde i piteå (8-9:an nångång kanske). DÖÖGULLIG! Vill fan bara äta upp han! ÄLSKARE GOSSE!!
image146

Tennis..

Publicerat den: 2008-01-29 Klockan: 12:53:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..är trots allt ganska svårt i början, men kul! :) Spelade litegrann på idrotten idag sedan så spelades det lite badminton ^^
Angående datorn jag skrev om igår så är det osäkert om det blir den, hade kollat på en annan tidigare som Johan anser vara mycket bättre. Men den är slut i sundsvall så jag kanske ska be min moster köpa en i Stockholm och sedan skicka den hit. Annars så kanske den finns i nån stad som pappa kommer fara iväg och jobba i, han åker omkring lite överallt i Sverige så :)
Har precis gjort klart historiaarbetet med mina små väninnor, känns sköönt. Nu blir det till att plugga järnet när man kommer hem.
Nu ska jag iväg på ett möte, men jag bloggar ikväll :) Kramar *

Ny dator!

Publicerat den: 2008-01-28 Klockan: 20:41:51 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
En ny bärbar dator är nog pågång inom kort.. känns skönt. Har 2 stycken som vill köpa den (de båda är mina kompisar..) vilket gör det lite krångligt. Men iallafall när jag fått den såld så ska denna införskaffas: 
image145
Mmmm, lovelovelove <3

I saw Mr. Bean!

Publicerat den: 2008-01-28 Klockan: 19:26:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Kunde man nästan tro.. När jag satt på bussen hem från skolan så såg jag en man utanför på gatan som var DÖÖLIK Mr. Bean! Lite skäggigare men, snarlikt faktiskt! ;) Haha. Har gjort en ny header igen, (har kanske inte uppdaterats ännu) som vanligt inte helt nöjd men den får väl vara där ett tag tills jag får lite ideér, ni får jääättegärna tipsa, min fantasi är urdålig!!
I lördags så sov min sötis här också tog vi en prommis när vi sedan vaknade på söndagen. Åt middag hos pappa, sedan så skjutsade han hem oss till mamma igen. Sedan så for vi in till stan och skulle sova hos Johan, men innan vi for dit så släppte mamma av oss hos Martin, där vi (mest jag) kollade på en film som gick på trean, "what a girl wants" tror jag den hette, helt okej! :) Sedan när vi skulle bege oss hemåt så skulle Johan såklart ha datorn med sig.. Så vi släpade på den genom stan och hem till honom, i en rullväska... Väl framme så gick jag in i en dusch (nej sofia, inte "tog en dusch"). Sedan slog vi på en film, samma som vi försökte se i lördags men jag såg den såklart inte. Men när Johan sett klart så väckte han mig, som vanligt, men jag somnade om ganska lätt ändå.
Började skolan 8 imorse vilket var väldigt tungt.. Menmen, hasade mig ner dit ändå och jag överlevde, som ni märker. Just nu så sitter jag hemma när jag egentligen borde vara påväg till stallet men min mage säger nej, har jätteont och har hungerkänsla men vill ändå inte äta.. Aja, inget jag behöver förklara, ni fattar nog ;D Blir en tidig kväll denna måndag, ska läsa lite ur min bok "Veronica bestämmer sig för att dö", nej, jag har inte läst ut den, än. Men det kommer ;)
Hoppas att eran dag varit lugn och ni får ha en fortsatt trevlig kväll, kramar *

Hallåå!

Publicerat den: 2008-01-27 Klockan: 12:58:24 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Varit lite upptagen så jag har inte kunna tagit mig tid att blogga, sorry! Igår så var jag hos pappa, åt jäättemycket tacos, mumma! Sedan så for jag in till min sötis Sofia :) Var med henne och sen vid halv 1 så skulle jag gå ner till Martin (där Johan var), skulle sova hos Johan men som vanligt så vill han sova här i stället, så det blev till at fixa skjuts och det blev Linus som fick ta på sig besväret ;D Tack Linus! ;) När vi kom hem (ganska sent) så slog vi på en film som vanligt, ingen av oss såg klart den, som vanligt.
Jag vaknade ganska tidigt idag, redan vid 11, och nu har jag precis fått liv i Johan, kände att jag kunde vara lite snäll så jag gav honom frukost på säng (lättare att få upp han ur sängen då, haha). När han är klar så ska vi ta en promenad till pappa också ska vi väl käka middag där. Blir säkert en massa guitarhero spelandes när vi kommer dit, haha ;D Jag har faktiskt blivit riktigt duktig, för att vara nybörjare! ;) Hihi.
Men nu ska jag byta om, jag skriver ikväll, kramar *

Godnaaatt!

Publicerat den: 2008-01-26 Klockan: 03:02:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har för ungefär en kvart sedan kommit hem från stan. Hade jättetrevligt hos Robin ikväll, men det var jobbigt att gå hem till Johan när det är så kallt ute + att bubben inte var hemma så jag hade ju ingen att pussa på :( Men sen ringde mamsen och sa att hon var påväg hem från sundsvall och att jag kunde åka med hem så jag gjorde det. Har ni tänkt på att det alltid är skönast att vakna hemma? Nog för att jag lika gärna kan sova hos Johan eftersom det är som mitt hem också, men nu när jag var ensam och så, hade han varit med mig så hade det ju varit andra bullar!
Imorgon ska jag nog vara med min sötnos, ska pussa jättemycket på honom, sådetså. Det bästa med honom är att han är miiin och han älskar bara migmigmig! Såklart så älskar jag honom mer än allt annat i världen men det vet ni nog redan som läser min blogg, haha :)
Hoppas eran fredag varit bra och ni får sova så gott i natt, kramar *

At Sofias place!

Publicerat den: 2008-01-25 Klockan: 16:14:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Kom precis hem till Sofia som står i duschen och sjunger så hela huset skakar.. Haha, nejdå du sjunger JÄTTEFINT! :) Hahahah. Så fort hon kommer ur duschen så ska vi väl börja fixa oss litegrann, hon ska få den stora "äran" att locka mitt hår, hihi :)
För övrigt så är det väldigt jobbigt att sitta vid hennes dator, det är en mac.. gah. NU kom hon ut ur duschen och var lite förvånad när hon såg mig för hon var nog inte beredd på att jag redan var här ;D Talade också om för henne hur fint hon sjöng, hihi. Blir nog till att sova hos Johan i natt.. själv :( Han är hos någon kompis och lanar, SÅÅÅ töntigt -,-  Men nu ska jag börja göra mig i ordning så det slipper stressas, skriver kanske i natt annars så hörs vi imorgon :) Kramar *

Dags att röra på sig!

Publicerat den: 2008-01-24 Klockan: 21:04:15 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image141Ja.. Jag har faktiskt blivit alldeles för lat. Nog för att jag tycker det är jättekul att idrotta, så gör jag det inte.. Konstigt nog. Men nu har jag ochJasmine kommit överens om att vi ska finna en sport som vi ska pröva på, och kanske fastnar för, får man hoppas. Annars så kanske jag tar itu med fotbollen igen? Jag vet faktiskt inte.. Jag tröttnade på fotboll ett tag, som jag hållt på med så länge jag kan minnas, och det VAR ju kul. Varför slutade jag? Är det någon som har tips på någon sport som ni själva tycker är rolig och värt att pröva på? Tipsa mer än gärna!! :)

Guitar Hero!

Publicerat den: 2008-01-24 Klockan: 19:12:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu har min bror äntligen fått hem sitt efterlängtade spel Guitar Hero :) Han är dessvärre inte hemma och jag törs inte röra hans grejor när dom inte ens är upppackade. Men sedan när han kommer hem så har han lovat att lära mig spela, så jag kan äga ut Johan sen när jag lärt mig, hihi :)
Dagen har gått ganska fort, kom hem strax före 4. Borde egentligen gå och handla så jag kan göra mig lite middag, mamma jobbar nämligen natten, och min bror åt upp alla rester sen igår, gah. Orkar verkligen inte gå på Ica så jag gör väl mig någon macka om ett tag.
Johan kanske kommer hit ikväll ifall han har skjuts, hoppas :) Krille har dessvärre krockat, eller blivit påkörd av en tant idag :( Tur att det gick bra med honom! Bilen mår dessvärre inte lika bra, synd på en sån fin bil, fastnade faktiskt lite för den, haha! :) Men tack vare försäkringsbolaget så får han ut pengar till en ny bil, himla tur det iallafall :) Men som sagt, borde kanske pallra mig ner i köket och se efter om det finns något som är en smula middagsliknande, sedan ska jag ringa älsklingen. Ha en fortsatt trevlig torsdag :) Kramar *

Hallå :)

Publicerat den: 2008-01-23 Klockan: 22:27:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Sitter just nu hos Johan, och har varit på ett riktigt städhumör så jag har städat hela hans lägenhet, fast det var inte så jättemycket att städa.. synd tycker jag, haha. Men därimot så finns det lite disk att ta hand om, någon som känner sig manad? :) :) Inte jag iallafall, inte just nu. Ska försöka flytta mattan som ligger under våran säng (har inga påsatta ben), så den är jättetung att lyfta från golvet! Får se om jag lyckas.

Vad har ni gjort idag? :) Själv har jag.. gått i skolan, sedan åkt hem och bara slappat (som vanligt..) och nu är jag hos älsklingen.
Just det, någon känd skådespelare hade visst dött, Heath nånting.. Ingen jag känner igen över huvudtaget men alltid tråkigt när folk dör, och han var ju ung och dessutom var han pappa åt en liten 2 åring! :( Stackars barn, och flickvän/sambo/fru..
Jaja, mer hade jag inte att säga just nu, tänkte ta itu med disken nu sen blir det till att träna lite engelska läxa som är till imorgon. Sov så gott allihopa! Kramar *

K-k-koom!

Publicerat den: 2008-01-22 Klockan: 22:01:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Blev bara så hiiiimla mys- och puss sugen.. Så Johan kom hit nuuuu med detsamma så får jag pussa på dig!! Pratade alldeles nyss med älsklingen i telefon, han hade dock ingen mottagning men man blir ändå alltid lika glad när man hans röst, PUSS PÅ DIG! :) Lovelovelove

Hm, man kanske borde gå och lägga sig strax, så man orkar med den långa, jobbiga, fruktade onsdagen. Men först blir det nog till att gå in i en dusch, borsta tänderna och seeedan lägga sig och sova :) Sov så gott allihop, kramar *

Aldrig nöjd

Publicerat den: 2008-01-22 Klockan: 18:55:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag blir som sagt aldrig nöjd med min blogg och dess design så den kommer nog ändra utséende ett par gånger framöver ;D Jaja, nu får den vara så här tills jag orkar bry mig igen.

Nu ska jag inte bara skriva massa strunt om min blogg som jag gjort tidigare idag, haha.. ;D Skoldagen gick snabbt och smärtfritt, började med matte sedan idrott uppe på öbacka, och därmed var min skola slut för dagen. På idrotten spelade vi innebandy, riktigt roligt var det! :) Sedan så gick jag och åt i matsalen där det serverades kebab, efter jag fått i mig min lilla lunch så gick jag ner till rådhuset och tog 12 bussen hem, skönt!
Har i princip suttit och tjurat med min blogg hela dagen, har väl ätit mat också förståss. Ikväll vet jag inte vad som händer, tänkte försöka lägga mig i tid iallafall, slå på en film att somna till eller så :) Vill tacka en tjej här på blogg som heter Jennifer, som har gett mig tips om hur jag skulle fixa min blogg, jag var inte så säker på hur man gjorde med runda kanter och så, men det var riktigt enkelt när man väl fattade :) Tack ska du ha!
Hoppas att eran dag varit bra hittils och jag önskar er en trevlig kväll, kramar *

Äntligen..

Publicerat den: 2008-01-22 Klockan: 15:51:33 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
NU tror jag att jag fått till bloggen litegrann, får se om jag gör en annan header sedan, den här är väldigt enkel.. Är inte så bra i photoshop ännu och mitt ps som jag har på min dator är på engelska så jag förstår inte så mycket, haha. Men när jag har ork så ska den fixas till lite mer :)

Do as I say!

Publicerat den: 2008-01-22 Klockan: 13:59:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Som ni ser så ser min blogg förjäklig ut. Detta beror då på att den VÄGRAR göra som jag vill :( Egentligen så är det bara bakgrunden kring mina inlägg som inte lyder, och jag fattar inte varför den gör så när jag inte tagit bort något därifrån, aaah! Aja, nu får ni stå ut med att den ser ut som den gör tills jag har fikat lite och samlat mig för att sedan försöka igen.

Attans

Publicerat den: 2008-01-21 Klockan: 18:21:10 Kategori: Shopping Kommentarer: (4)
Skorna som jag länge velat ha men aldrig köpt, och som jag nu tänkte beställa har preciiis tagit slut :/ Men det kommer säkert andra snygga skor som jag förälskar mig i och vill köpa, dessutom har jag redan ett par pumps :) Men nu är iallafall resten av grejorna beställda + två tröjor som mamsen ville ha :)

Beställningsdags!

Publicerat den: 2008-01-21 Klockan: 17:44:27 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Fick som ett litet sug att beställa lite kläder.. Blev dock inte så mycket kläder men hittade en del andra snygga ting som jag nog ska beställa redan idag :)
image134

I K E A !

Publicerat den: 2008-01-21 Klockan: 11:42:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)

Som sagt så åkte vi skridskor uppe på högslätten igår, riktigt kul faktiskt :) Det var jag, Johan, Krille, Jonas, Kim (hade inga skridskor), Fia, Jennie och Henke ^^ Sedan när ví åkt och gick hem så kom Johan på att vi skulle fara ner till IKEA. Så vi ringde Kim och frågade ifall han inte hade lust att åka ner med oss, och det gick ju skitbra för han hade tänkt köpa en bilstereo :) Så vi blåste ner en snabbis och köpte ett par grejor till Johans lägenhet: Säng, skrivbord och tv-bänk. Så nu ska det äntligen börja fixas till! :)
Just nu sitter jag på skolan och väntar på att min lektion ska börja kl: 12. Sedan har vi lektion ända till klockan 3 då jag måste springa hem till Johan och hämta lite av mina saker. Sedan ikväll blir det till att fara iväg till stallet och hoppa :) Bloggar senare, kramar *

Godmorgon?!

Publicerat den: 2008-01-19 Klockan: 17:25:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
HERREJÄVLAR! Idag blev jag väckt av Johan.. 20 ÖVER 4! Det här är då inte mänskligt för fem öre :S Kommer inte bli särskilt lätt att somna ikväll. Jaja, vi har för en liten stund sedan ätit "frukost" och tänkte väl gå ner på ica snart och köpa lite snacks till ikväll :)
Justja! Jag var ju på bio igår och som ni ser så lever jag fortfarande. Men det var fruktansvärt jobbigt att se filmen, gah! Men Johan var stolt över mig att jag inte gick därifrån, haha :) Så jäkla virdigt när håret slits av från en av tjejerna som blir torterad.. UHH! Jag rekommenderar INTE den filmen för känsliga!!
Jaja, eftersom jag bara varit vaken i en timma så har inte så mycket hänt ännu, men jag bloggar något senare ikväll :) Nu ska jag lägga mig och pussa på min prins! Kramar *

Saw IV

Publicerat den: 2008-01-18 Klockan: 16:21:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
image132Hallå! Skoldagen har gått ganska bra, jobbigt med att sluta halv 4 på en fredag bara. Kom hem för ungefär en halvtimma sedan och ska alldeles strax gå in i en dusch. Sen blir det väl till att göra någon mat eftersom mamma jobbar till 10 ikväll.. Ska på bio med Johan, Dennis och Sanna också, halv 9 tror jag den gick, ni kanske förstår vilken vi ska se ^^ Saw IV.. = Jag kommer att börja grina och svimma av, förstår inte ens att jag följer med! Sedan efteråt antar jag väl att Johan och jag går hem till honom eller så kanske mamma hämtar oss när bion är slut och åker hem till lilla Älandsbro.
Jag har funderat lite och kanske tänkt börja med lite dagens outfit, inte varenda dag men någon gång då och då, för skojs skull :) Nu när Sofia la in en dagens outfit så kanske jag vågar mig på det också ;) Har haft lite skilda tankar om dagens outfit och så men jag kanske prövar det någon gång ;) För övrigt så har det inte hänt så mycket mer idag, hoppas att ni alla haft en bra fredag än så länge :) Skriver kanske något senare ikväll efter bion eller så :) Ha en underbar kväll! Kramar

Skotersugen?

Publicerat den: 2008-01-17 Klockan: 08:33:04 Kategori: Kommentarer: (2)

Min lilla pappa har som sagt en skoter till salu och det skadar väl inte att jag lägger ut den här, kanske någon som ser iallafall :) Klicka här för att se annonsen!

Godmorgon

Publicerat den: 2008-01-17 Klockan: 08:24:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Sitter just nu på skolan med Christoffer och väntar på att vi ska börja (08.50). Var tvungen att ta halv 8 bussen ändå eftersom det inte går någon buss som jag kan ta för att komma i tid, tar jag halv 9 bussen så kommer jag för sent.. Hade ganska svårt att sova igårkväll, beror kanske på att jag tidigare hade tagit en liten tupplur, men tillslut så somnade jag och lyckades drömma om ett par skitsnygga skor :) Synd bara att det inte var verklighet!
Skridskor idag på idrotten, YES! Hoppas bara att det inte är jätteblött så att man blir dyngsur ifall man skulle ramla. Sedan så har jag svenska och engelska, skrev klart uppsattsen igår och den blev väl okej, pluggade aldrig någon engelska eftersom jag lyckades tappa bort läxpapperet, så jag får läsa lite ur boken på lunchrasten istället. Jaja, jag bloggar mer ikväll om hur min dag såg ut :) Kramar *

SEE THIS!

Publicerat den: 2008-01-16 Klockan: 21:30:55 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Hahahaha, snacka om att jag kan vara lättroad ibland ;D Eller så har jag bara dålig humor ;)

Trött & frusen

Publicerat den: 2008-01-16 Klockan: 18:44:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Var så gaaalet trött när jag kom hem från skolan att jag somnade så fort jag la mig under täcket. Blev sedan väckt av min bror som sa att farmor och farfar var här, så det var väl bara att kliva upp och gå ner.. Iochmed det så blev jag väldigt frusen :( Har också förbannat ont i ljumskarna och i ryggen, mycket värre nu än vad jag tyckte det var i morse :/ Aja, går väl över antar jag.
Idag ska jag plugga, igen.. Har en svenska uppsatts som ska vara inlämnad imorgon samt engelska läxa, 20 glosor + text. Men bara jag kommer igång så ska det nog gå bra. Sedan ska jag väl käka middag, får värma lite wook ikväll efter som mamsi jobbar ända till 9. När jag är klar med allt som ska göras så går jag nog och lägger mig om jag fortfarande känner mig såhär seg i kroppen, kanske kan behöva lite sömn.. Nu hade jag då inget mer intressant att skriva än att ni får ha en fortsatt trevlig kväll, kramar *

Nu räcker det

Publicerat den: 2008-01-15 Klockan: 23:19:12 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu tänker jag inte plugga mer, nu får det gå som det går imorgon på redovisningen. Jag tänker gå och lägga mig och sova tills väckarn ringer 20 över 6 - jippi! Sov så gott alla, godnatt *

Bortskämd? Näe!

Publicerat den: 2008-01-15 Klockan: 20:53:42 Kategori: Kommentarer: (0)
Hur bortskämd är du egentligen?

Du har:

[x] märkes-skor
[x] märkes-jacka
[ ] tv på rummet
[ ] dvd på rummet
[x] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[x] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus

Total: 6


Du använder dagligen:

[x] dyr parfym
[x] foundation
[x] concealer
[x] rouge
[x] puder
[x] läppglans/lipsyl
[x] solpuder
[x] mascara
[x] platt-/lock-tång

Total: 7

Du ser på:

[ ] desperate housewifes
[ ] grey's anatomy
[ ] heroes
[x] the oc
[x] sex and the city
[ ] ugly betty
[x] scrubs

Total: 3

Du har sett:

[ ] just my luck
[x] john tucker must die
[x] titanic
[ ] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] epic movie
[x] dude, where's my car?
[ ] the perfect man
[x] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[x] not another teen movie
[ ] bring it on
[ ] bring it on again

Total: 10

Du säger ofta:

[ ] whatever
[ ] oh my god!
[x] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe ?
[x] säkert ?

Total: 3

Summa: 31

1-22 = ghettokid
23-29 = normal
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

Näedu, det kan jag inte hålla med om!

Evigt pluggande

Publicerat den: 2008-01-15 Klockan: 20:27:48 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image131Här är då jag, koncentrerad på att lära mig allt jag måste kunna till imorgon.. Aaah, nu är jag less på att plugga! Har suttit i drygt 2,5 timme och bara tryckt in historia i huvudet. Tog mig en liten paus för det tyckte jag att jag själv var värd, så det så! Jag har ju fått kopierat allt vi skrivit av Sofia, eftersom jag råkade slänga mina egna anteckningar, haha. Eller, jag var tvungen att köpa en ny skrivbok pga. att den hade blivit dyngsur i min träningsväska så det gick inte att skriva i den.. Så den slängde jag utan att tänka på vad som stod i den ^^ Aja, imorgon är det muntligt förhör av historian, jag - Sofia - Ida - Amanda och Linda är en grupp och ska därför ha en gemensam redovisning.

En annan grej jag kom på att skriva nu är det som står på min inköpslista:
Nya svarta leggins / strumpbyxor. Mina är så håliga och fula nu att jag inte orkar laga dom mer.
♦ Lite smink skulle nog inte skada, någon ögonskugga eller så.
Fotoramar till mina Marilyn Monroe bilder, vill ha upp dom på väggen nu,nu,nu!
Skor som inte läcker vatten, alla mina skor är värdelösa i det här slaskvädret, tillochmed mina fodrade vinterstövlar, värdelöst!

Också en sista sak jag tänkte nämna.. > Jag ska låna min mormors motionscykel och ha den här hemma! (Den är inte gammal bara för att hon råkar vara det, haha) Iallafall så tänkte jag börja cykla varje kväll. Bravo Tove!

Idag så..

Publicerat den: 2008-01-15 Klockan: 15:22:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..Har jag och Johan varit tillsammans i 10 månader, grattis till oss ;) Bara jag tänker på dig älskling så mår hela jag superbra! :) Älskar dig jättejätte mycket, det vet du ♥

Idag är det tisdag och det kändes som att skoldagen gick ganska fort, hade matte, sedan idrott och till sist religion. Idrotten idag var riktigt kul, det var skridskor uppe på högslätten ^^ Har alltid tyckt om att åka skridskor :) Fick till och med en komplimang av Oscar! ;) "Du är ju duktig på att åka, Tove" och sånt får man inte höra varje dag av en bandyspelare! ;) Iallafall, hade genomgång på judendomen under religionslektionen, fick in ganska mycket nya saker i skallen tror jag :)
Idag blir det till att plugga stenhårt på historian, eller ja, där tog jag kanske i lite. Mest repetition och kolla av att jag kan det jag ska :) Sedan ska jag börja skriva min svenska uppstats, blä. Ikväll har jag 2 filmer som jag vill se: "The Aviator" och "Blast from the past". Hoppas nu på att det är riktigt bra filmer så jag orkar se klart dom :) Nu ska jag göra i ordning lite fika sedan ska jag börja med historian så slipper jag göra den ikväll, kramar *

Hallå!

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 22:35:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis duschat efter att ha varit i stallet. Blev ännu en lektion på Harald och det är ju alltid lika kul :) Gick väl sådär idag, han hade inte gått lektionen innan så han var ganska framåt idag, vilket var ganska skönt men också lite jobbigt när det kom till att korta galoppen och galoppbommar ^^ Men annars så tycker jag att det gick hyffsat bra idag :)
Ska ta mig lite kvällsfika innan jag kryper till sängs också ska mamma få göra en inbakad fläta på mig, sedan ska jag försöka få in lite historia i skallen. Tänkte börja nu ikväll så kanske jag bara behöver repetera imorgon, sedan på onsdag så är det ju dags att ha den fruktade redovisningen ;> Men det ska nog gå bra, hoppas på att alla i gruppen läser på så ska vi nog lyckas! :) Imorgon har jag ingenting planerat förutom att läsa historia, ska nog en lugn kväll och ta en promenad om det är väder. Mer än så hade jag inte att skriva, men jag hoppas ni hade en bra start på veckan så hörs vi imorgon :) Godnatt och sov gott! *

@ Stallet

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 19:15:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ska sticka iväg till stallet nu, är hemma igen runt 10 tiden. Ha en bra kväll! Kramar *

Rolig tävling!

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 15:44:32 Kategori: Kommentarer: (1)

image128Jag är glatt med och tävlar om att bli fotad av
Citty
i Stockholm för att jag känner att det vore
GRYMT kul att få åka iväg för att fotas! Känner ni
er också sugna så var med och tävla ni med!









Hej alla!

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 15:30:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Min dag blev inte så dålig som jag förutspådde tidigare i morse. I och med att vi hade sovmorgon så hade vi bara 2 lektioner, och på sista lektionen så fick man sluta när man var klar och jag skulle bara redovisa så jag var klar på 20 minuter. Så idag fick jag sluta 1 h och 40 min tidigare, riktigt skönt faktiskt!
Ikväll är det stallet som gäller, hoppas såklart på att få Harald igen :) Har markarbete så det ska bli ganska kul, hoppning nästa gång vilket kommer bli ännu roligare! Tänkte ta en sväng förbi Johan också innan jag sticker ut till stallet och släppa av min träningsväska som jag ska ha imorgon. Har skridskor uppe på högslätten och det är så himla tungt att bära :/ Är lite smått klen av mig, haha! :) Sen så får jag väl pussa lite på bubbas innan jag sticker iväg, han vill nog inte ha mig hos honom för länge i mina fina ridkläder som luktar så gudomligt gott ;) Men kan blogga sen när jag kommer hem från stallet ikväll, hoppas eran skol / jobb - dag varit bra och ha en fortsatt trevlig kväll :) Kramar * Johaaaan, underbara duu!!

Medelsvensson?

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 14:57:09 Kategori: Kommentarer: (0)
[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa.
[x] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland (cypern)
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[x] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng - studiebidrag(?)
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonald's-mat / pizza / tacos varje vecka
[ ] Du följer Melodifestivalen

22 av 30, haha! Mig kan du kalla en äkta medelsvensson!

HAAAT!

Publicerat den: 2008-01-14 Klockan: 07:24:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag hatar mig själv just nu för jag hade glömt att vi FÖR EN GÅNGS skull hade sovmorgon till halv 10 på en måndag, också kliver jag upp kvart över 6 för att duscha, JAG HATAR ATT JAG SKA VARA SÅ FÖRBANNAT GLÖMSK!! Så nu kommer hela min dag kännas misslyckad och jag kommer att vara på dåligt humör, bara en varning. Gah!

Aja, efter skolan är det stallet som gäller och det kanske får mig på bättre humör, hejdå!

Bamboo-örhängen! :)

Publicerat den: 2008-01-13 Klockan: 23:04:44 Kategori: Kommentarer: (0)
Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Seg dag!

Publicerat den: 2008-01-13 Klockan: 20:11:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Det var inte nådigt vad seg denna dag har varit ;D För det första så var det bara gallerian som var öppen så det gick relativt fort att springa igenom, sedan så började Mattias match inte förän klockan halv 4 så jag och pappa satt i bilen från halv fyra till att matchen var slut - klockan 6. Det fanns liksom ingen "inneplats" inne i ishallen så vi tordes inte stå där och frysa ihjäl.
Hittade en riktigt snygg jacka också, inte till mig men till Johan, men eftersom han inte var med så var det inte så stor mening med att ens tänka tanken ;D Sedan så sålde dom skjortor för 25 kr på Jack & Jones, dock fanns det bara MINI storlekar så det var lite synd, hade köpt minst fyra stycken annars, haha. Kom hem runt halv 8 och då käkade vi middag uppe hos pappa och nu har jag precis kommit hem till mamsi igen :) Ska väl gå och ta mig någon macka innan jag går och lägger mig så jag säger godnatt redan nu, för jag tror inte jag kommer blogga någe mer ikväll, så ni får sova så gott i natt, kramar * Älskar dig gubben ♥

Ö-vik över dagen

Publicerat den: 2008-01-13 Klockan: 11:48:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår kom Linus och hämtade mig också for vi in till stan och bara åkte runt med Anton och Marcus (som då satt i en annan bil). Sedan så skjutsade Linus mig till Dill där Johan och hans kompisar var så jag stannade där ett tag sen så bad jag Linus komma igen så inte han behövde fara runt ensam i stan :) Kvällen var lugn och trevlig, hoppas ni hade en bra lördag!
Idag blir det till att spenderna dagen i Ö-vik. Som sagt så har min bror match i Svedjeholmen som ligger i (i närheten?) av Örnsköldsvik. Så det blir till att springa på stan där uppe några timmar idag. Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, en slapparkväll kanske. Skriver senare ikväll, kramar *

Bästa jag vet!

Publicerat den: 2008-01-12 Klockan: 19:09:30 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Mm, Johan är det bästa jag vet och det kan ingenting ändra på!! Igår skrev jag ju väärldens pms-inlägg om hur sur jag var och allt var negativt. Men allt bara vände, Johan kom till mig fast att han hade en massa kompisar hemma hos sig ♥ Så han måste ju ha skickat hem dom för att åka hem till mig, hihi. Så vi tankade en film "Over the hedge", fast svensktalande då. Jag somnade såklart påengång så jag såg den inte men Johan lyckades hålla sig vaken, så han väckte mig när filmen var slut och sa "nu är filmen slut, du kan vakna nu :)" Sedan så låg vi bara och kramades sen somnade vi båda ganska snabbt. Älskling du är oslagbar!! :)

Idag ringde pappa vid 1 och väckte mig så jag klev upp runt den tiden, väckte Johan runt halv tre sen så tog vi en promenad hem till pappa. Satte igång att elda så dom skulle ha varmvatten när dom kom hem, sedan så satte vi oss och myste framför tv:n bara och kollade på "Oliver och gänget", disney channel såklart! Sen så skjutsade jag och pappa hem Johan och for sedan hem och åt. Har faktiskt haft en mysig helg hittils, ingenting går upp mot att bara få vara med Johan, så det så :)
Imorgon följer jag nog med pappa och Mattias till Ö-vik, brorsan har match i Svedjeholmen så vi tänkte knalla runt på stan medan han glider runt på grillorna. Får väl se om jag hittar något fint :) Tänkte kolla efter en mössa eller något åt Johan, som jag kanske kan tvinga på honom nu när det är så kallt ute, han är lite småtjurig. Själv behöver jag nog inga kläder för vad som egentligen behövs är att rensa bland mina kläder för det får inte plats, och det finns säkert några plagg som jag inte använder längre. Men aja, tänkte hitta någon rengöringskräm eller något till ansiktet, den jag använder nu börjar ta slut :/ Men aja, det var min helg hittils och jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :) Kramar * Johan, du är världsbäst!! ♥

Värdelösa fredag

Publicerat den: 2008-01-11 Klockan: 22:52:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Är på riktigt dåligt humör nu, kvällen blev inte som jag trodde den var planerad.. Istället får jag sitta själv hemma och inte ha någonting att göra. KUL! Men aja, att sura förbättrar inget men så tänker inte jag, just nu iallafall. Imorgon åker jag upp till pappa antar jag, han har åkt till Granån, lååångt upp i Sverige för att köpa och hämta en skoter, så han kommer hem imorgon. Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen, inget planerat.. Men sådana helger får man väl stå ut med ibland.
Idag på medieproduktionstimmen så fick jag tillbaka ett arbete jag gjort, fick vg+ och det känns ju bra iallafall. Ah, måste börja plugga historia också, glömde kopiera från Sofia idag så jag får börja med det på måndag istället, då måste jag komma ihåg det för att det är en hel del som ska in i skallen :/ Men ni andra får hoppas jag få ha en bra helg så hörs vi imorgon eller så, kramar *
Johan och ingen annan! ♥

Gör mig trött!

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 23:52:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Klockan är strax 12, det är skola imorgon och jag är inte trött.. än :( Men jag hoppas att det bara slår till så jag blir jättetrött fort som attan! Johan och jag har stått och lagat mat, eller mest Johan, jag skar grönsaker.. Också har vi gjort som en lite pastagratäng, inte riktigt men, nästan. Med pasta, falukorv, paprika, matlagningsgrädde och lite kryddor, blev faktiskt gott!
Så fort Johan kommer ur duschen så ska vi lägga oss och sova, förmodligen slå på en film som jag kan somna till. Imorgon börjar jag 10 i 10, skönt med lite sovmorgon. Men jag bloggar när jag kommer hem från skolan imorgon, nattinatti! * Älskar dig Johan!

Lodräta linjen

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 16:32:43 Kategori: Kommentarer: (0)
För att ändra färg på den lodräta linjen som skiljer menyn och själva inläggsdelen från varandra så ändrar du färgkod och sätter in såhär:
image127

Senaste inläggen

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 16:29:15 Kategori: Kommentarer: (0)
För att ändra länk färgen på inläggslistan på menyn så byter du bara färgkod. Det svåra är kanske att hitta det i stilmallen.. Den blåa understrykningen är för hur det kommer se ut utan att du lägger pilen på inlägget, den röda understrykningen är för den färg som kommer visas när du lägger pilen på. Här hittar ni det:

image126

Rama in bloggen

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 16:21:31 Kategori: Kommentarer: (0)
Att sätta som en ram runt bloggen tycker jag gör det hela snyggare. Det är jätte enkelt! Kopiera bara det här: border: 2px solid #000000; "000000" ger svart färg men ni kan sätta dit vilken färgkod ni vill såklart. Och vill ni ha en tjockare ram så sätt en högre siffra framför "px". Klistra in det som på bilden nedan:
image125

Färg & storlek på text

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 16:15:16 Kategori: Kommentarer: (0)
Svart kanske är en tråkig färg och överskrifterna kanske är snyggare utan stora bokstäver? Har du temat "Fashion" så ser överskrifterna till de skriva inläggen så här: ÖVERSKRIFT, du kan lätt ändra så att det står: Överskrift, om så önskas. Du kan även ändra typsnittet och ändra färg på texten.
De blåa understrykningarna är för själva inläggsdelen, de röda understrykningarna är för menyn som är till vänster om inläggsdelen. Så här gör du:


image124

Vill du byta typsnitt för hela bloggen så får du leta reda på där det står "font family" i resten av bloggen också, det är lätt att hitta för det står flera typsnitt på rad efter varandra.

Header

Publicerat den: 2008-01-10 Klockan: 15:57:44 Kategori: Kommentarer: (0)
En egen header kan du lätt och smidigt göra själv med hjälp av Ps eller något annat bildprogram. Ladda upp bilden precis som du gör när du laddar upp bakgrundsbilden, sedan hämtar du dess hemsida som du kopierar från adressfältet. Du lägger sedan in hemsidan precis som du gör med bakgrunden, såhär:

image123

Ändra bakgrund

Publicerat den: 2008-01-09 Klockan: 22:24:35 Kategori: Kommentarer: (4)
För att ändra bloggens bakgrund så krävs det att du laddar upp den bild du vill använda som bakgrund, ett tips är att bilden är symmetrisk (att den kan sättas sida vid sida och ändå se ut som en enda stor bild). När du har laddat upp bilden så klickar du på bilden så att den får ett nytt eget fönster, då kopierar du hemsidan och lägger in den i stilmallen såhär:
image121



















Busenkelt, eller hur?

Header's

Publicerat den: 2008-01-09 Klockan: 22:04:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Som ni kanske märkt så gillar jag att ändra min bloggdesign, främst headern. Har suttit och klippt ihop en ny nu men jag kommer nog inte använda den ;D Men ni får väldigt gärna tycka till :) Och jag har så pass lite att göra på dagarna så om det vore någon liten stackare som vill ha sig en header så är det bara att säga till :)

image119

Haha, cute ;D

Publicerat den: 2008-01-09 Klockan: 19:53:32 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image116

Godissugen..

Publicerat den: 2008-01-09 Klockan: 16:54:43 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Har nästan precis kommit hem från skolan, dagen kändes extreemt seg! Men på historian så har jag och Sofia börjat med Franska revolutionen och det går redan framåt, har hittat riktigt bra fakta och så :) Sedan hade vi engelska och matte, inget speciellt idag heller. Som sista lektion hade vi media och skulle börja filma vilket vi gjorde, och vi lyckades komma igång rätt bra och fick alla innescener gjorda. Nu är det utescenerna som återstår sedan blir det till att redigera.
Är grymt godissugen också, skitjobbigt.. Borde verkligen låta bli, för jag har som blivit en liten gottegris, eller jag har alltid varit men det är väl som värst nu ;D Men jag ska ta mig en promenad alldeles strax och den lilla turen jag ska ta är runt 5 km så jag ska unna mig liiite godis efter det, haha. Jag måste ju göra mig förtjänt till det såklart! Någon gång efter 8 så kommer Johan hit också, så ska bara mysa hemma med honom ikväll. Han ska kika lite på min dator och fixa virusprogrammet oså. Men jag kan blogga senare ikväll sedan hoppas jag att ni har haft en kanondag :) Kramar *

image115

Längsta dagen

Publicerat den: 2008-01-09 Klockan: 06:55:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Onsdagar är den längsta dagen i veckan, börjar 8 och slutar 4. Det brukar kunna gå bra men är man slut i kroppen och huvudet så förstår ni kanske hur segt allting blir :/

Igår så hjälpte jag Samantha att fixa hennes blogg litegrann, sedan så blev jag själv sugen på en ny header, så ja.. Vad tycker ni? Kommentera gärna :) Senare idag efter att jag ätit middag så ska jag fara in till min älskling, han har ääntligen fått sin tvätttid så jag ska hjälpa honom med det.. Eller, han ska lära mig, jag har nämligen aldrig tvättat. Men nu ska jag plocka ihop alla skolböcker innan jag ska gå ner till bussen, ni får ha en bra dag. Kramar *

Plugga historia

Publicerat den: 2008-01-08 Klockan: 23:06:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..Är nog det värsta som finns. Har nästan gruvat mig inför att öppna boken och sätta igång, som sagt så har jag inte ens börjat. Jag har fått fixat en hel del med min dator hela dagen eftersom virusprogramet la av och en massa andra saker.. Men nu ska jag sätta mig och kolla igenom och försöka hålla mig vaken för jag känner att mina ögon börja övergiva mig efter sittandet framför denna dumma datorskärm.
Men ni får sova så gott i natt så hörs vi imorgon, kramar och godnatt *

PAPPA!

Publicerat den: 2008-01-08 Klockan: 20:25:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har man världens bästa pappa eller?! - JA!! Tidigare i oktober så skrev jag ju om att jag krockade med moppen och så.. Och sen så när vi anmälde det osv så åkte vi på det, i och med det så fick vi betala självrisken = 4000 kr. Alltså blev det bara 6000 kr vi fick ut av det. Men det gick inte pappa med på eftersom att personen jag krockade med sa till försäkringsgubbarna att han stod stilla, och när han pratade med pappa så sa han sedan att han stod "i princip stilla", och står man "i princip stilla" så står man inte still. Så pappa kontaktade försäkringsgubbarna igen och talade om för den hur det nu stod still, att motparten hade sagt att han stod i princip stilla. Då blev det andra bullar och när det nya beslutet fattades så innebar det att ingen förklarades skyldig. Alltså fick vi tillbaka våra 4000 kr, och nu är dessa 10 000 kr mina! :O Av någon konstig anledning.. Men min bror ska få sina 1000 kr som han hjälpte till att betala med så 9000 kr rikare blev jag nu i eftermiddag. Tala om världens bästa, och tjurigaste pappa! <3

Alicia Keys

Publicerat den: 2008-01-08 Klockan: 15:20:10 Kategori: Kommentarer: (0)
You and me together, through the days and nights
I don't worry cause everythings gonna be alright
People keep talking, they can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

Ciabatta <3

Publicerat den: 2008-01-08 Klockan: 15:00:22 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Kom hem från skolan för drygt en halvtimma sedan, ställde mig i köket och gjorde ordning en ciabatta på engång, MUMS! Så enormt gott det ääär, speciellt med mina favvopålägg - gravad lax, ost, gurka och hamburgekött ♥

image110


Gissa hur skönt jag sov i natt? Somnade så fort jag la huvudet på kudden, tala om efterlängtat! Var pigg och rask imorse när jag skulle kliva upp och duscha också, vilket också var skönt :) En grej förstår jag bara inte hur jag kunde lyckas med, när jag stängde av väckaren på mobilen så la jag ifrån mig den någonstans där jag inte kunde hitta den utan att behöva ringa till den.. Men den visade sig vara inrullad i täcket, haha.
Hade matte idag som första lektion, fick tillbaka matteprovet vilket jag inte alls är nöjd med men jag blev godkänd och det är huvudsaken :) Sedan hade vi idrott, krabbfotboll, faktiskt riktigt jobbigt för armarna! Sedan hade vi religion som sista lektion. Idag ska jag göra klart lite historia som vi har till imorgon eller fredag, ganska trist men lika bra att göra det så har man det gjort! Sedan vet jag inte vad jag ska göra ikväll, får se vad som händer :) Bloggar senare, ha det bäst - kramar *

Ska bara säga

Publicerat den: 2008-01-07 Klockan: 22:15:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..GODNATT! Nu ska jag lägga mig och sova i min extremt efterlängtade och sköna säng. Bloggar om ridningen och så imorgon, sov gott alla! Älskar dig Johan ♥

SömnLÖS

Publicerat den: 2008-01-07 Klockan: 19:17:07 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
I natt sov jag.. ingenting. Det gick verkligen inte! Jag försökte redan vid 11 men det visade sig vara fullständigt omöjligt, så jag och Johan slog på en film och det brukar ju få mig trött i vanliga fall, men inte igårkväll.. La mig sedan i sängen och klockan hade hunnit blivit halv 3, låg där, vände och vred mig och var pigg som en jäkla lärka. Älsklingen kom och kliade på min rygg, min mage, i ansiktet bara för att få mig att somna, gullhjärta! Han kom sedan och la sig vid 4 och även han var pigg, så ja.. Vi låg vaken tills min väckare ringde halv 7, KUL! Tjurade sönder ett tag då eftersom Johan var ledig, men pallrade sedan iväg till skolan. Har varit grymt trött hela dagen så jag sjukanmälde mig efter lunch, hade ändå bara 1 lektion kvar. Så jag gick hem till Johan och la mig i sängen - somnade bums. Men Johan kom och väckte mig då och då och sa att jag måste vara vaken så jag kan sova ikväll, han har väl rätt antar jag. Men båda två var så sjukt trötta så när han la sig bredvid mig så somnade båda påengång. Mamma kom och hämtade mig strax efter 5, så jag åt middag och nu sitter jag här och ska strax fara iväg till stallet och rida. Sen när jag kommer hem så blir det sängen FORT SOM BARA DEN!! Längtar efter min säng mer än vad du kan föreställa dig.
Jaja, ska sticka iväg nu och jag bloggar nog inte mer ikväll, men imorgon ska jag ha sovit ut och kan blogga hur mycket som helst då ;) Kramar *

Helgen

Publicerat den: 2008-01-06 Klockan: 22:43:39 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Min helg har varit kanon :) Har inte gjort så värst mycket men har varit med min älsklis och det räcker för mig :) Har även varit med Krille och Diktarn, som jag skrev igår.
Idag så har jag och Johan inte gjort så mycket, varit och handlat åt mamma sen så gjorde jag faktiskt middagen idag. Det blev kycklinggryta, ALLTID lika gott! :D Sen så åt vi lite godis innan vi for in till Johan, där vi är nuu :) Bubben har precis klivit in i duschen och jag har gjort potatismos.. Erkännande: Jag kan inte göra potatismos utan att botten bräns eller att det blir jättemycket klumpar. Så när Johan kommer ut ur duschen kommer jag få höra : "hur svårt kan det vara att göra potatismos? Blanda pulver och vatten?! :O" Men aja, då slipper jag kanske göra det nästa gång, hihi. Vi ska nog alldeles strax slå på en film, så fort han är klar som sagt. Sen ska jag lägga mig och sova eftersom jag har skola imorgon klockan 08:00 :( Känns liiite tungt eftersom Johan inte börjar föränn på tisdag! :( Aja..
Hoppas att alla har haft ett kanooooonlov iallafall, för det har jag! :) Kramar *
Älskling ♥

Ang. sena kvällar..

Publicerat den: 2008-01-06 Klockan: 14:50:37 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Så la vi oss klockan 5 i morse (!!), jag mååste skärpa mig nu! Skolan börjar ju IMORGON så ikväll ska jag gå och lägga mig innan 11, sådetså. Har precis vaknat, och halva dagen är ju bortkastad! Förstår mig inte på folk som alltid sover så här länge eller längre - typ Johan.. Alltså : jag förstår mig inte alltid på dig gubben :)

Igår så for vi ju till folketshus i ramvik eftersom Ellan och Ida fyllde 18, så det var fest dära. Dock var det inte speciellt mycket folk och säkert hälften var nykter.. Så det var ganska dött dära :/ Vi (jag, Johan, Diktarn och Krille) for därifrån strax efter 11 tiden och åkte in till stan, eller upp på bondsjön där min tremänning var på fest och var gaanska packad, dryga jäkel ;) Iallafall så hade han som bodde i huset en orm (eller 2 kanske det var) ! Jag klappade en av dom, känner mig riktigt tuff nu ;) Men jag har faktiskt haft en sån här jättebauta orm runt axlarna när jag var mindre, och dessutom har jag hållt i en sån här hårig jättespindel!! Men iallafall.. Vi for därifrån efter ett tag och ner på stan och drygade runt ett tag innan vi svängde in på minikrogen för då skulle Johan och Diktarn käka, igen.. Båda två hade tidigare tagit varsitt supermeal på sibylla. Efter det så for vi hem, vi var hemma runt halv 3 skulle jag tro.
Idag skulle vi egentligen åka till ikea med mamma men det hon skulle köpa var tydligen slut så det blev inget av. Och vi hade ju egentligen behövt ett släp men mamma har ju ingen dragkrok på bilen så, vi får kanske ta det nästa helg eller något ^^ Får se vad vi hittar på idag, ska nog försöka få med Johan på en liten prommis, kan gå ut med Hedda (hunden) eller så ;D Men ni får ha en suuuperbra dag allihop :) Kramar *

Sjusovare

Publicerat den: 2008-01-05 Klockan: 20:05:58 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Igår så for ju Johan och Krille hem till mig och lånade vårat garage, och jag blev så otålig här hemma hos Johan så mamma fick komma och hämta mig och skjutsa hem mig igen, haha. Så när Johan och Krille var klara med bilen så såg vi på film och så innan Krille for hem. Jag och Johan såg klart filmen, Rocky (första), lika bra varje gång :) Sen när den var slut så tog vi oss lite mackor och varsitt glas oboy innan vi gick upp och "la oss", vi såg nämligen en till film.. Klockan var över 4 innan vi la oss för att verkligen sova.. ;S Vaknade runt kvart i 2, ganska ovanligt att jag sover så länge faktiskt :) Så jag väckte Johan på engång sedan så låg vi och drog på oss ett tag. Sedan gick jag ner för att ge kattungarna mat som var jääättehungriga! Också släppte jag ut våran lilla bajshund ;D Sedan gick jag upp igen och drog Johan ur sängen ^^
Idag har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt bara. Och nu är vi hemma hos Johan och han står i duschen för att vi om ett tag ska fara till ramvik. Ellan har 18 årsfest så :) Men båda blir nog nykter ikväll, jag iallafall. Får se om vi sover hemma hos mig eller om vi åker till stan igen, jag måste hem och hämta linsburken, vill inte sova i linserna.. ;D Också nu får jag tillbaka min älskade kofta!! Snaggels skulle ta med den, hihi :) Men ja, nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag önskar er en trevlig kväll :) Kramar *
Jag älskar dig Johan <3

Morsning :)

Publicerat den: 2008-01-04 Klockan: 17:55:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis kommit hem till Johan efter att ha varit med Jennan, Linnéa och Malin :) Vi gjorde inte så mycket, såg en bit av en film sen var Malin tvungen att gå hem. Vi satte oss och kollade på Robert Gustavsson klipp på youtube och så ;D Johan är dessvärre inte hemma utan är påväg hem till mig, haha. Han och Krille måste fixa hans bil så dom har lånat vårat garage, eftersom det är ganska stort så.. :) Men så fort dom är klar så kommer han hem igen :) <3
Nu ska jag göra mig någon macka, vet inte alls vad jag ska göra tills han kommer, haha.. Men ja, jag får väl hitta på något, ta en promenad igen kanske.. Nja, för kallt för det. Men jag bloggar senare :) Kramar *

Godmorgon ;>

Publicerat den: 2008-01-04 Klockan: 14:01:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I natt har jag kanske inte haft min bästa sömn, för det första så tog det hur lång tid som helst för mig att somna, sedan så vaknade jag stup i kvarten och hade svårt att somna om :/ Men jaja, blev väckt av min hund klockan 12 så jag klev upp strax efter det och gjorde mig lite frukost.
Igår torkade jag faktiskt golvet på mitt rum, det behövdes verkligen.. Men nu är det rent och "snyggt" igen :) Jag har kommit på att jag har väldigt få möbler i mitt rum, bara 3 stycken :O Säng, litet skrivbord och en liten golvhylla/byrå, och ett nattduksbord såklart, men det är så litet så det räknas inte ;D Sen är ju mitt rum ganska stort, så det kan se lite tomt ut när jag städat ordentligt, haha. Men jag gillar det så det får väl vara tomt då ;D Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Kanske tar mig en promenad om en stund innan jag slänger mig i duschen. Johan, Krille och nån Patrik från kramfors skulle filma när Krille var ute och driftade i stan, kul.. Så jag får se om jag ska vara med Johan sen eller hur det nu blir.
Men ni får ha en jättebra dag så bloggar jag ikväll någon gång, kramar *
Älskar dig, hjärtat ♥

Sena kvällar

Publicerat den: 2008-01-04 Klockan: 02:13:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..måste jag lägga av med, NU! Skolan börjar på måndag och jag går och lägger mig runt 2 på natten och sover till 1 ungefär.. Det kommer bli jobbigt att vända på dygnet.


Ikväll har jag inte gjort så mycket, såg en film på 6an, "Dirty" hette den, var dock ingen "dirty" film på det vis jag trodde när jag läste titeln. Handlade om poliser och knarklangare, tror jag. Förstod inte så mycket för jag hängde inte med så väl. Sedan såg jag scrubs innan jag gick upp och satte mig här. Har kollat runt på grejer vi ska handla på ikea och räknat ut vad det kommer kosta osv.
Nu ska jag nog gå och lägga mig, hoppas att ni haft en störtskön dag iallafall ;D Puss och godnatt *
Johan, du betyder mer än något annat i världen ♥

Johanna :)

Publicerat den: 2008-01-03 Klockan: 17:40:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag så har, eller så spenderar jag dagen med Johanna :) Hon smsade mig vid 1 tiden och väckte mig från min fina dröm :( Jag drömde att jag stod och gjorde jordgubbstårta, men den blev aldrig klar för att hon väckte mig mitt i allt ;(

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på resten av kvällen, åka till henne kanske, (vilket jag vill). Det är så grått och trist ute nu så det finns ju ingenting att göra ute heller.
Aja, jag kan skriva senare ikväll om jag har något vettigt att skriva :) Kram *

Bara 11 år?!

Publicerat den: 2008-01-03 Klockan: 00:22:29 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)



Det är sjukt vad vissa kan sjunga bra!!

Åhh, LYCKA

Publicerat den: 2008-01-02 Klockan: 23:09:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag har nog inte berättat att jag tappade bort min FAVORIT kofta på nyår hemma hos Snaggels, så jag tog för givet att någon tjej tog med sig den hem eller något.. Men sen så skriver ängeln Snaggels att han hittade den ute så den är hemma hos honom nu, är så GLAAAD! Tänk att en kofta kan betyda så mycket? ;) Haha, jag är så fjantig.

Gangsta Stina

Publicerat den: 2008-01-02 Klockan: 23:04:09 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Robert Gustavsson, allas favorit ♥

Älskling

Publicerat den: 2008-01-02 Klockan: 21:55:42 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Jag vill bara tala om att jag älskar dig mer än allt annat i världen, jag gör vad som helst för dig. Alla nätter jag får sova bredvid dig och vakna av att du håller om mig går inte att jämföra med något annat!! Du är det bästa som hänt mig och jag vet att det ska vara vi två tillsammans. Du är guldvärd gubben, jag älskar dig


image114

Hallå :)

Publicerat den: 2008-01-02 Klockan: 18:37:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Igår for vi som sagt hem till Johan och tog oss en mysarkväll :) Innan det var vi och handlade lite, bla. godis och dricka ♥ Så vi la oss i soffan och såg på film och bara tog det lugnt. Gick och la oss ganska tidigt igår, runt 1 tiden, jag sov till strax efter 1 så jag klev upp runt halv 2 och städade lite.. (min hobby). Väckte Johan runt 2 tiden och sen så tog vi fram och gjorde oss en good frukost med rostade mackor och makrill :) Sedan så kom Krille också, vi gjorde väl inte så värst mycket..
Kom precis hem från Johan och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, vara med mamma kanske, haha. Poppa en massa popcorn, vilket jag var grymt sugen på igår!! Så ja, en softarkväll får det bli ikväll. Imorgon ska jag vara med Johanna, hon kommer hit då hon varit hos frissan och klippt sig, får se vad vi hittar på :)

Hem nr 3

Publicerat den: 2008-01-01 Klockan: 18:10:25 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Nu har vi precis kommit hem till Johan, var och handlade en massa innan :) Så Johan bestämde att vi bara skulle vara hemma och mysa och käka doooodis ikväll :) Tidigare idag har vi.. hm, inte gjort så mycket, Johan klev upp strax före halv 4, det tog ett tag att få upp honom ;D Sen gjorde vi toastmackor och fettade med en massa pålägg och OBOY! <3 Sen blev det disney channel ett tag innan vi for hit :)
Och just det!! Min kusin har köpt häst nu också :) En 4 årig hingst (!!) men han ska kastreras och är säkert jättefin :) Lite tråkigt väder är det också, typ regn-snö-blandning, inge vidare. Men om vi har tur så ligger snön kvar nu ett tag :) Men vill inte ha vinter allt för länge, sommar skulle vara det allra bästa :D
Aja, nu pratar jag bara massa strunt, kan blogga senare då jag har något vettigt att säga.
Älskar dig Johan ♥

Tracy Chapman

Publicerat den: 2008-01-01 Klockan: 15:05:10 Kategori: Kommentarer: (0)
You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

You got a fast car
And I got a plan to get us out of here
I been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
We won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
I say his body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
But is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
We leave tonight or live and die this way

I remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
And we go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a big house and live in the suburbs
You got a fast car
And I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me would find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

You got a fast car
But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

Mysigaste låten jag någonsin hört ♥

2 0 0 8 !

Publicerat den: 2008-01-01 Klockan: 14:17:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jaha, då var det ett nytt år, igen. Min nyår var helt felfri, hade grymt kul faktiskt! Var först hos Malin med Fia, Linda, Sandra, Anneli, Malin, My, Jennie också Mallanballan själv ;D Sedan så pallrade vi oss bort till Martin där resten av gänget (grabbarna) var :) Vid tolvslaget befann sig alla ute och skålade för det nya året, sjukt rolig kväll! :D Vill tacka alla som var dära och fick det till att bli en oförglömlig nyår! ;) Hoppas att ni alla andra också hade en kanon kväll igår :)

Vaknade för en timma sen ungefär, så jag har käkat frukost och kollat på disney channel, läätt bästa kanalen ;D Johan ligger fortfarande och sover men jag ska väcka honom alldeles strax :) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske åker hem till Johan eller nått, har inte varit dära på ett tag, vi är mest hemma hos mig nuförtiden ;O Men ja, kanske röjer lite i lägenheten och sätter upp grejerna han fick av mig i julklapp :) Åhh, längtar tills att allt blir klart där hemma, (mitt tredje hem). Kommer bli så fint och så mysigt!! :) Men nu ska jag nog väcka lillbubben, bloggar senare! :) KRAMAR!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0