One day off!

Publicerat den: 2008-06-30 Klockan: 23:30:16 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Imorgon är jag ledig, tjohooooooo sova jättelänge mmmm!! Ikväll har jag varit med Fia och Jennie och skrattat sjukt mycket åt sjukt tråkiga saker, helt sjukt vare! Imorgon ska jag gå på stan med Jennie och Fia för nu har jag fått studiebidraget = SLÖSA!! Näe, ska vara sparsam.. försöka iaf!
Vissa förstår jag mig inte på.. killar alltså! Johan gnäller alltid x10 på att jag pratar tyst så när jag ringde ikväll tänkte jag på att prata tydligt och då gnällde han över att jag skrek i telefon! Aldrig kan man vara nöjd!

Idag på jobbet så hade vi inte så mycket att göra idag heller, hade skip-bo tunering, jag kom sist typ båda gångerna, YES!! Fast i första omgången så avbröts allt genom att jag råkade säga att komungubben kom.. = PANIKEN!! Vi hade tydligen fått skäll av honom last week för att vi softade på jobbet. Men nu ska jag.. softa litt innan jag lägger mig, är skit trött och bläää! Till er andra som jobbar imorgon önskar jag en lugn arbetsdag! Hälsar till min chef också, (smöra litt!) Men vi hörs imorgon, hejpa!Sådär skönt kommer jag sova!

Planera wihooo!

Publicerat den: 2008-06-29 Klockan: 20:25:01 Kategori: Bilder Kommentarer: (4)
3-5 juli: Sundsvalls gatufest
17-19 juli: Härnösands stadsfest
(21) juli & framåt: Stockholm woho!!

Sitter här och är fett nervissssss gah!! Pratade just med Johan och han ska alldeles strax göra klar sin tatuering på foten, HJÄLP!! God bless you honey!!!!!!! DÖ INTE!! Vad hemsk jag låter.. Men Johan är liksom.. "I feel no pain!" Jag är.. "I FEEL EVERYBODYS PAIN!!" Just därför håller jag på att dö nu! Vi hörs sen! Om jag lever!Wihooooo lycklig kossa!! Nu är det SOMMAR!!

Svar till anonym:

Publicerat den: 2008-06-29 Klockan: 20:18:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Amor vincit omnia betyder kärleken övervinner allt.

Emil tabbar #5

Publicerat den: 2008-06-29 Klockan: 16:13:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Min arbetsdag har bestått av detta: Fått en utskällning av en gammal gubbe, Emil blir ägd av en 8* åring, Johan kommer 2 timmar för tidigt och en stor fet strips för 2,50 kr.

Vi kan börja med den lilla utskällningen jag fick av en gammal gubbe.. Det var så han och hans fru skulle köpa munkar, och han påstod att vi hade satt upp en lapp om att det var gårdagens munkar som då betyder att det är halva priset på dem. Jag säger då att det är dagens munkar så det är fullt pris och där brast det för gubben, haha. Han stod och skällde på mig och sa att vi inte kan göra reklam för något vi inte har, och att jag var värdelös och behövde skärpa mig. Haha, medan han matade på så stod hans fru bredvid och försökte lugna ner gubben och sa att det inte var någon fara. Iallafall, när gubben sen går därifrån med sina 2 munkar så går jag ut och kollar om vi hade en lapp där det stod "gårdagens - halva priset", men det hade vi inte! Endast en lapp på en gårdagens baguett.. Men som sagt, kunden har alltid rätt så jag kunde ju inte skälla ut honom direkt.. Synd det. När gubben sen ska gå och hämta kaffet så visade det sig att det precis hade tagit slut och han lät väldigt irriterad igen så jag sprang och gömde mig bakom en frysdisk tills att han gått därifrån.. hahah. Skitgubbe!

Okej, nästa grej. Emil gjorde en tabbe som jag tyckte var lite små rolig. En liten tjej, kanske 7-8 år gammal, köper en glass för 16 kr och lämnar en 20-lapp. När då Emil ska ge växel tillbaka så ger han 6 kr istället för 4 kr. Tjejen märker inget utan hennes smarta kompis påpekar däreter att hon hade fått för mycket tillbaka.. Det här lät ju inge roligt alls men det var inte första gången Emil blev ägd av just den här smarta tjejen.. haha!

Imorse när jag började kl 10, så kom också en kille som heter Johan i tron om att han också började 10, men det gjorde han inte utan han började 12. Inte så stor mening att åka hem och sen vända så han fick sitta och glo i 2 timmar innan han började - och det var inte första gången detta hände heller. Smarta killar jag jobbar med!

Strips för 2,50 lät väl billigt? Det var så att jag hade betalat för mycket en gång tidigare då jag köpt mat så den här gången skulle jag alltså få tillbaka min växel och det innebar att jag fick en fet strips för 2,50 kr. Det var helnice tycker jag.

Min dag har varit helt okej, har gått och varit småhungrig hela dagen så ska väl ta något att käka alldeles strax. Vi får höras senare ;) Pussar.

Jag vill gråta

Publicerat den: 2008-06-28 Klockan: 23:34:51 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag vill gråta stora floder utan att ha någon som helst anledning. Jag vill inte vara ledsen för något, bara glad och lycklig. Har som kommit på att det är mycket man vill och inte vill som man inte kan få - hängde ni med på det? :p Iallafall, dit jag ville komma var att.. jag vill slippa vara bekymrad så att varje gång man råkar börja gråta så kommer man då på efter en stund att det finns inget att vara ledsen över. Men det finns det alltid.

Nä, usch vad deppig jag låter nu. Det är inte så illa som det låter, hehe. Har precis pratat med Johan på telefon innan jag nu ska lägga mig för att sova. Det är ett måste. Hoppas ni haft en trevlig lördag och så.. min var helt okej, softade med Fia och Matte mfl. Känns dock som att det är onsdag eller torsdag bara för att jag jobbar i helgen, blä.. Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon - puss och kram!

Tatuering

Publicerat den: 2008-06-28 Klockan: 18:11:29 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Har funderat ett bra tag nu på om jag vill tatuera mig eller inte, nu har jag kommit fram till att jag vill det. Kruxet i det hela blir att övertala mamma (och pappa). Men den är liten och dom är dumma om dom inte tillåter det..!

Aja, jag gjort en bild på hur det ska se ut. Den ska placeras alldeles ovanför troskanten på höger sida.Vad tycker ni?

Jag? djurplågare?

Publicerat den: 2008-06-28 Klockan: 15:38:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Någon anonym kommenterade på "Fånga fåglar" och skrev att jag var djurplågare, säkert en oseriös läsare men ändåå! Jag är allt annat än djurplågare, det kan jag looova. Enda djuret jag kan döda utan att få skuldkänslor efteråt är myror och myggor/flugor. Haha, sån är jag ;)

Upp och hoppa!

Publicerat den: 2008-06-28 Klockan: 09:08:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Gick och la mig 10 igår, fattar ni, TIO! Var dock jäkligt svårt att somna, när jag väl gjorde det så vaknade jag igen efter 10 minuter som gjorde att jag inte ens märkt att jag sovit. Låg och smsade med Pirre ett tag sen ringde han och Johan och höll mig vaken ytterligare en timma till, doh. Sista gången jag kollade på klockan så stod det 02.48. Förhoppningsvis somnade jag då också.. Men trots min usla sömn så var jag pigg när jag vaknade ^^ Ska snart fara iväg och jobba litt, så vi hörs senar så får ni en daglig uppdatering, pussar ;)

En bild säger..

Publicerat den: 2008-06-27 Klockan: 19:13:07 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
mer än 1000 ord.


Bild från midsommar.

Fånga fåglar..

Publicerat den: 2008-06-27 Klockan: 16:10:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Idag har vi hårt arbetande sommarjobbare roat oss med att försöka fånga fåglar i lådor samt kastat sten på dom, mycket trevligt! Har precis kommit ur duschen och ska slänga något i magen innan jag går bort till Marris. Hoppas ni haft en lugn och sansad dag, vi hööörs!

Godmorgon :)

Publicerat den: 2008-06-27 Klockan: 09:07:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag vill jag ha bra väder så att det går fort att jobba idag. Ju mer folk desto mer finns det att göra för att fördriva dessa 5 timmar. Skönt att börja kl 10 idag så att jag får sluta 15 istället för 17.. :) Efter att jag jobbat och käkat middag ska jag vara med Marris och mysa med henne, jaaaa! Sen vill jag bara säga: JA SANNA!! Jag vill komma upp till er nunununuu!! Så, nu var det sagt! Nu skall jag borsta tänderna sen ge mig iväg till jobbet, puss och kram!

Men grabben..!

Publicerat den: 2008-06-26 Klockan: 21:12:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Både du och jag vet att du saknar mig - och det känns bra.
Don't try to fool yourself around, you're just not ready to realize the truth.

Volbeeeeat! :D

Publicerat den: 2008-06-26 Klockan: 20:40:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ni har väl hört dom? Jag har väldigt blandat musiksmak, det måste jag medge.. Gillar det mesta faktiskt! Iallafall, om ni inte hört Volbeat så gör det! Börja med att lyssna på Always you, den är riktigt bra (enligt moi!).

Vad har alla haft för sig idag då tro..? Jobbat och stått i som mig kanske? HAHA, skämtet! Idag kanske det var 5 människor på smitingen, på hela dagen. Har i princip suttit och sovit i en stol och väntat på att få sluta.. Haha. Jaja, när jag väl slutade så for jag hem och gick ut med min voffe som varit ensam hemma i 5 timmar och inte fått kissa något! Stackars liten. När jag promenixat klart så har jag suttit och knåpat med bloggdesignen som ni nog ser nu och efter det ätit middag i min ensamhet! Mamma jobbar natt och min bror befinner sig i Stockholm, skönt att slippa honom några dagar.. haha :p Som efterätt så avnjuter jag lite salta pinnar och ett glas cola, det var jag värd efter denna tunga dag. Mer har då inte hänt och just nu står alla tankar still i mitt huvud så jag har inte så mycket mer att säga.. Jo, just det ja, jag saknar Johan. - Det flyger runt i mitt huvud, nada más. Vi hörs senare, puss!

Tvångstankelista..

Publicerat den: 2008-06-26 Klockan: 20:02:45 Kategori: Kommentarer: (0)

För alla som har pojk/flickvän - svara ärligt på dessa frågor.

Ni måste göra det här!


- Älskar du din pojkvän?: - ja, väldigt mycket också
- Träffas du och din pojkvän ofta?: - jadå, lagom ofta!
- Kan du prata om allt med din pojkvän?: - ja, det är klart
- Skulle du kunna dö för din pojkvän?: - ja
- Anser du att du alltid finns där för din pojkvän?: - jag hoppas det
- Kan din pojkvän göra dig glad?: - ja, det kan han minsann!
- Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?: - 1 år & ca. 4 mån.
- Är din pojkvän snygg?: - ja & inte nog med det, världens underbaraste!
- När träffades du och din pojkvän sist?: - i tisdags när vi for till hans buss mot piteå
- När ska du och din pojkvän träffas nästa gång?: - så fort han kommer hem!!

Fonky fresh ftw

Publicerat den: 2008-06-26 Klockan: 19:20:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Lyssnade nyss på en låt av Fonky fresh, det var så jäkla längesen jag hörde dom! Få låtar som jag tycker är bra men en utav dom har faktiskt en riktigt fin text, tycker jag :)

Fonky fresh - Bara för dig
Vi har gått igenom mycket, varit glada vi har bråkat,
men har alltid kommit in och pussat dig när du ska sova.
Jag vet jag lovar mycket men jag bryter mer än så,
jag har alltid varit sån, nåt som du måste förstå.
Jag vet att det sårar, men jag ska försöka skärpa mig.
För min ängel du vet att jag älskar dig.

Har knåpat ihop en ny design också.. Tyckte det behövdes lite sommar här på bloggen! Vet inte om den syns ännu men ni får väl se sedan då :) Nu ska jag kolla om det finns något att äta här hemma annars blir det till att BESSA! :D

Blåsväder & krig!

Publicerat den: 2008-06-25 Klockan: 21:33:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halloj, här hemma är det riktigt blåsväder och har pågått 2 dagar nu typ.. Men det sägs ska bli bra väder imorgon så håller tummarna för det :) Jobbigt var det att somna igårkväll också.. har inte sovit ensam på ett par dagar nu så kändes himla tomt utan Johan.. Aja, han kommer hem om några dagar så! :) Sååå.. vad jag har haft för mig idag då..? Jo, jag har jobbat mellan 12-17, fick gå lite tidigare för att det knappt var nå folk ute på smitingen idag.. Sedan for jag direkt till stallet och tog hand om Zhai samt red ute i paddocken (stavas det så?). Det gick sådär.. Small i princip hela tiden för det är paintball krig ute i vangsta.. Fattar inte hur man kan lägga ett paintball krig där det kryllar av hästar! Gah.. blir galen. Pratade med Ingrid också om tävlingarna i september och hon tyckte det var jättekul att jag ville tävla igen, så det kändes ju bra :) Hoppas bara på att jag kan få tävla Saleta.. just nu är hon redan tjingad av 2 andra tjejer :( Men isåfall får det bli Harald! :) Blev kvar i stallet ganska länge.. har ändå inget vettigt för mig här hemma och när Johan är i piteå kunde jag väl lika gärna fördriva lite tid i stallet ^^ For därifrån när klockan var nästan 9 tror jag.

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet, hon ringde just och sa att hon köpt med sig mat från mcdonalds.. YUMMI! Det är jag som är miss fattyfatty.. ^^ Men det var nog allt jag hade att skriva, vi hörs sen :) Puss

Midsommarnattsdröm

Publicerat den: 2008-06-24 Klockan: 16:42:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
För er som inte använder er utav bilddagboken så klicka här för att se bilder från min midsommar och helg med piteborna :)

Under omständigheterna..

Publicerat den: 2008-06-24 Klockan: 15:17:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..så är jag nu tillbaka! Jag har inte ids blogga någonting över helgen och så för att Pierre och Jimmy har varit i Härnösand på besök, så jag har lagt min dyrbara tid på dom istället för bloggen :) Ni får ursäkta! Iallafall - de kom upp i onsdags runt 1 tiden medan jag jobbade ute på smitingen, när jag slutat så for jag till Martin där hela gänget var.. Johan, Pierre, Jimmy och Martin. Gaaah det var ett halvår sedan jag såg Pierre och Jimmy sist! Inte nu då.. hehe ;p De där alkolistgänget har i princip druckit varenda dag sen de kom på onsdagen.

På fredagen så var det ju midsommar och den firades ute i häggdånger hos Martins föräldrar. De flesta drog senare inpå kvällen och då var det jag, Pirre, Jimmy, Martin och Martins syrra mfl. Jag, Pirre och Jimmy bestämde oss då får att slå igång bastun och sätta oss en stund och snacka lite skit.. Sen så.. ja, tog jag och Pierre en promenad in till stan.. 1 mil vandrandes efter e4an, vilket tog oss ca. 2 ½ timma. Pierre började gnälla efter att vi hade gått i 2 ½ minut men nog klarade vi oss till stan ändå ;) Fick sedan ett telefonsamtal från min hemtelefon, lite konstigt tyckte jag eftersom jag visste att ingen var hemma ;p Men det visade sig att Johan hade fixat skjuts på något vänster ut till mig i tron om att jag skulle vara hemma och sova redan.. Så jag och Pirre tog taxi hem till mig från stan så Johan inte behövde sova ensam hemma hos mig. Det var min midsommar det ;p Hur var eran?
Resten av dagarna har jag mest varit med Johan, han sov här fre-tis vilket var mysigt. På söndagen så bestämde vi oss för att ta med grabbarna i stan på ett litet äventyr.. haha. Johan fick någon fix-ideé att vi skulle sova utomhus vid en sjö där vi kunde fiska och så.. Men he blidde itt nå slaggning dära utan John fick hämta oss när klockan var 12 eller 1.. minns inte riktigt ;p

Idag for killarna hem till piteå igen och tog med sig Johan också.. Men som tur är så ska han bara stanna några dagar för att fylla i tatueringen, träffa sin mamma och så.. :) Hoppningsvis så åker vi båda upp i juli under pdol, måste fixa cash först! ;) Men skulle vara grymt kul alltså.. :) Men nu orkar jag fan inte skriva nå mera.. har jävlat skrivkramp i fingrarna och hungrig är jag också.. Vaknade för en halvtimma sen så nu ska jag äta frukost!

Att avsluta med: Det var så jäääkla kul att ni kom ner och hälsade på, inte sista gången hoppas jag :) Sen vill jag säga GRATTIS igen till Linnéa som fyller 17 år! Ringde just och grattade men.. en gång till för väl itt nå! :D Puss!

Jag älskar dig

Publicerat den: 2008-06-21 Klockan: 16:19:28 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Vi klarar det tillsammans.

Hejhejhallåååå! :D

Publicerat den: 2008-06-20 Klockan: 01:23:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Började jobba rätt sent idag, vid 12 tiden. Så jag hade ju som sagt en sovmorgon imorse vilket jag tyckte skulle bli väääldans skönt.. hur länge sov jag då?! Vaknade halv 9.. KLARVAKEN! Det händer aldrig annars.. gaah! Låg iallafall kvar till halv 10 sedan klev jag upp och duschade. Jobbade mellan 12-16, skulle egentligen jobba till 17 men Göran iddes inte stå dära när det är midsommar och allt imorgon! ;) Skööönt!

Efter jobbet for jag ner en snabbis på stan och inväntade att Sofia skulle komma hem, när hon väl hade gjort det så tog jag moppen till henne. Så ikväll har jag spenderat mina timmar med den söta korven :) Vi cyklade ner mot stan och tog en glass och satte oss sedan vid kajen, där vi fick sälskap av Johan, Pierre, Jimmy, Kim och Martin. Satt där ett tag och snackade bullshit med dom sedan bar det hemåt Sofia igen. Såg Eurotrip som gick på någon kanal klockan 10, rolig film det även om man sätt den förr :) Vid 12 tiden bar det hemåt, blev ett litet stopp inne i stan där jag träffade grabbarna igen en snabbis, sedan fortsatte jag min mopperesa hem ^^ Och nu sitter jag här!

Imorgon är det midsommar!! Den firas med min älskling och dom andra killarna ute hos Martin i häggdånger, får väl se vad det är för folk där ute :) Men jag önskar er alla en aaaastrevlig midsommar, för det har jag tänkt att ha! Vi hörs imorgon, pussar! :)

"Utmaning" / lista

Publicerat den: 2008-06-18 Klockan: 23:19:23 Kategori: Kommentarer: (1)
Nämn 9 saker som inte så många vet om dig:

1. Jag är 25 % finsk! Okej, det visste nog alla dock..
2. Jag hatar asiater (ta det inte personligt, är rädd för er)
3. Jag lider av tvångstankar typ dygnet runt, fett jobbigt
4. Jag har inte tränat fysiskt på över 1 år = sämst kondis
5. Jag har cellskräck, ibland, om jag inte kan röra benen
6. Jag älskar rockabilly musik, riktig raggarbilsmusik!
7. Jag har en man (inte Johan), han heter Anneli ;]
8. Jag är ständigt hungrig, har typ en bottenlös magsäck
9. Jag.. eh.. älskar blodpudding! Haha, yummi..!


Nämn 6 saker du  verkligen vill göra:

1. Bo och jobba utomlands i något år och njuta av livet
2. Se Rise Against live på någon konsert..
3. Börja träna ordentligt och få världens bästa kondition!
4. Bo i ett flott, nyrenoverat hur.. faaaandu vad nice.
5. Köpa en chihuahuavalp!!! Paris Hilton wannabe 4-life
6. Ta studenten fort som attan, nuuuuuu tack!!


Nämn 3 saker du ångrar att du gjort:

1. Hm.. ångrar att jag inte tog vara på barndomen, haha ^^
2. Kommer inte på nått.. Ångrar att jag.. klippte av mig mitt långa hår
3. Sen ångrar jag att.. jag slutade rida, eller hade uppehåll i 2 år


Nu när du sett och/eller läst denna lista är det din plikt att fylla i den du med!

Älskade pitebor ;)

Publicerat den: 2008-06-18 Klockan: 21:22:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Äntligen fick jag träffa Pierre och Jimmy igen! :D :D :D
Bara Sanna som saknas nuuuu!

Nu ska jag gå på sibylla och äta middag, pusshej!

Ont i ryggen

Publicerat den: 2008-06-17 Klockan: 17:39:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hello fellows! Allt bra? Med mig är det bra bortsätt från att min rygg gör skitooont! Min rygg är lika frisk som en 80 - årings typ.. Aja. Har precis käkat fiskpinnar, potatismos och hollandesås - gott. Ska iväg om en timma ungefär och kika på Marris match uppe på brovalla.. Ingen annan som ska dit? Palla stå själv och glo.. :|

Men nu.. är det tusen grader här inne, hejdå!

Smitingens havsbad

Publicerat den: 2008-06-16 Klockan: 16:02:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mhmmm, där befinner jag mig hela dagarna så kom och hälsa pååå! Första arbetsdagen idag och den gick hyffsat fort, inte så mycket folk dära när det inte är strålande sol såatt ^^ Jobbade mellan 10 och 15 idag, och imorgon likaså. Sköna arbetstider :) Ikväll ska jag iväg och rida, 2 pass blir det idag. Först Zhai sen har jag lektion, hoppning står på tur denna vecka! :D Men jag har egentligen ingenting intressant att skriva så hejdå (:

Sista lediga dagen

Publicerat den: 2008-06-15 Klockan: 23:43:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Idag har jag softat järnet med Marris, kuuuuuuuuul vara att inte göra någonting faktiskt! Med henne äre så! Mot kvällen följde jag med Fia och Matte för att fiska (inte jag då), stod där och frös ihjäl ett tag åså.. Börjar jobba kl 10 imorgon så ska lägga mig dirrrdirrdirrr.. Sov gott, pussar!

Gah, tyst bara..

Publicerat den: 2008-06-15 Klockan: 00:37:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag förstår inte varför du hela tiden ska måsta kommentera så onödiga saker? :p Sluta klaga på allt är du snäll.. du är långt ifrån perfekt du också. Jobbiga människor som inte kan hålla saker och ting för sig själva.. ni går mig på nerverna, det ska ni veta :p

Lägg- eller filmdags?

Publicerat den: 2008-06-14 Klockan: 23:37:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis kommit hem från Marris, softade där ett tag med henne och Sofie :) Gick en prommis med mamma och lillvoffen till familjen Selin och där blev jag kvar som sagt. Nu funderar jag på att antingen lägga mig och se en film eller kanske sova.. vet att jag förmodligen bara kommer att somna till filmen så kanske sparar den istället.. haha ;p

Ajaaaa, hur som helst.. ska iallafall inte sitta hära och häcka mera så vi hörs imorgon, pussar!

Som ny liksom!

Publicerat den: 2008-06-14 Klockan: 17:35:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis kommit ut ur duschen och jag känner mig pånyttfödd, haha! Har skrubbat hela kroppen och smörjt in mig ordentligt så nu är min hy som babyhy ;) Så, vad händer ikväll då? Blir nog lugnt för min del tror jag.. är inte så kry så blir väl bäst så :)
Men nu ska jag ner och käka FISK, älska fisk älska fisk älska fisk!

They are home!

Publicerat den: 2008-06-14 Klockan: 13:25:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Nu har Anneli, Zandra och Linda kommit hem wohoooo, sätter en hunka på att dom är värsta brun, måste pressa litt nurå. Och vet ni??? Dom tänker ta en sista minuten tillbaka i augusti och jag funderar på att följa med, mhmmmm! NJUT ELLER! Men nu ska jag avnjuta min frukost, herrå!

Godnatt bloggish

Publicerat den: 2008-06-14 Klockan: 02:59:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Blev lite trist ikväll när jag var tvungen att fara hem redan vid halv 10 från Robin och klassfestandet, är som sagt inte så kry och började må skitdåligt där vid halv 9-9 tiden.. Hade feber (!!) ett tag men vet inte hur graderna pekar just nu. Jaja, jag hade ju kul så länge jag mådde bra, men synd att det blev som de blev.. Kul att vara med nästan hela klassen någon gång också ^^

!! : Har jäkligt sällan feber därför fick det bli två utropstecken efter mitt uttalande.

Provade röka vattenpipa for the first time, har lyckats låta bli länge tycker jag men testade ikväll då Robin hade en hemma. Bli inte arg nu mamma, jag vet att du smygläser min blogg ;) Iallafall, när jag kom hem så la jag mig direkt och kollade på en film, Landet för längesedan med LILLEFOT! Kanooonbra, 5 av 5 toasts! Somnade dock efter dryga 50 minuter, inget ovanligt som sagt. Vaknade vid halv 3, så satte mig här och pratade med lite folk, hämtade päronkräm och ett glas mjölk för att mätta magen innan jag går och lägger mig igen.. ^^ Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, ska höra vad Johan har planerat, kanske att vara med moi? :) Först och främst så hoppas jag att jag mår bra, och att det är bra väder så att vi slipper regn.
Just det, tack farmor och farfar för sommarpengen ♥ Och jordgubbarna! ;) Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig igen, klockan är 3.. seeent. Men ni får sova så gott och jag hoppas resten av min klass hade kul ikväll! Puss

Puss på min älskling.. :)

Hold on be strong

Publicerat den: 2008-06-13 Klockan: 17:47:53 Kategori: Kommentarer: (2)
Ooh, I don’t wanna be lonely
Ooh, I don’t wanna be by myself
Ooh, don’t wanna be lonely
Why ain’t anybody lovin’ me?

But there’s always someone out there who’ll be there for you
There is always someone out there who will care for you
There’s always someone out there who’ll be true, true, true

Dummadummadumma förbaskade fina text!

Do I look young?

Publicerat den: 2008-06-13 Klockan: 15:35:59 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
En liten ego bild sen förra sommaren, vill ha det där tjocka håret nuuuu!

Äntligen sommarlov!

Publicerat den: 2008-06-13 Klockan: 15:22:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
ÅH, vad skönt det känns! ÄNTLIGEN LOV! Börjar dock jobba på måndag i tre veckor men det ska nog gå bra! :) Ikväll ska jag till Robin och grilla med några andra i klassen, bara mååå liksom! Har precis kommit hem från pappa och ska köpa lite käk snart som jag ska ha med till Robino.

Hörs senare!

Tomma ord

Publicerat den: 2008-06-13 Klockan: 04:01:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag känner mig helt tom och just nu känns det som att jag inte orkar mer.

Jag älskar min mamma.

Grattis till studenten!

Publicerat den: 2008-06-12 Klockan: 11:09:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jonas! :D :D :D :D :D Och alla andra som tar studenten såklart! Fyfasnnnn vad avis jag är.. vill också ta studenten gah! Bara 2 år till i skolan så.. ^^ Ska slänga mig i duschen och käka något sen ska jag ta bussen in till stan och se när alla treor går ut på trappan osvvv! Vi hörs ikväll, KANSKE!!

Funny list, hehe!

Publicerat den: 2008-06-11 Klockan: 22:11:03 Kategori: Kommentarer: (0)
1. Öppna skickade meddelanden på din mobil.
2. Bläddra igenom tills du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
3. Gör så på varje fråga.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nä, jag tror inte det faktiskt ;D

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Du känner väl mig så du vet ju vad jag gillar?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?

Det beror på om jag hoppar över den ;)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Jag kan det mesta bara jag vill!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Haha ge dig, jag kommer inte ens ihåg att jag sa det!

I do like my..

Publicerat den: 2008-06-11 Klockan: 21:30:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
brother, sometimes. Speciellt när han ger mig cola och bjuder mig på nybakta kanellängder ;> Syskonkärleken va!! Idag var det en kort dag, hade engelska ett tag sen gick jag därifrån och gjorde klar min fotobok istället, blev klar först av alla (stolt). Sedan gick jag och Linda på mcdonalds och fettade oss litt, sen gick vi till mellanholmen där studenterna hade en liten dansuppvisning. När det var slut så tog jag bussen till stallet för att mocka och göra mat åt Zhai, känner mig elak som inte red men jag hade lovat att komma ner till logen för att kolla på mina små vänner som ska på bal, så Zhai fick slappa idag.. Men på måndag ska det ridas! :) När jag kollat på balfolket klart så gick jag till Martin ett tag för att vänta på att min buss skulle komma klockan 9, och nu är jag hemma igen :)

Men nu måste jag nog börja med den där jävla Cindrella skiten.. fast jag orkar verkligen inte så funderar på att skippa den helt och hållet. Aja, nu ska jag.. softa, tanka nån film att se på kanske :) Hörs senare eller imorgon :) Pussar

Bal & regn, återigen.

Publicerat den: 2008-06-10 Klockan: 19:53:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll har landgrens nior bal på logen, synd bara att de hade sån otur med vädret. Men som tur i oturen så hade regnet ett litet uppehåll medan de befann sig ute för att bli fotograferade av alla som var där och kollade :) Mer tur än vad jag hade när vi hade bal, spöregn och alla stod med sina paraplyer.. Jaja, old times! ;) Håller just nu på med att fixa middag åt mig själv, kött och pommes.. mmm! Måste läsa in lite historia till imorgon också.. har som sagt redovisning, muntligt ;/ Håll tummarna för mig imorgonbitti är ni snälla, känns som att jag behöver det!

Sååå.. nu närmar sig sommarlovet också!! Vad ska alla göra? (När jag ställer frågor i bloggen så vill ni så får ni själklart svara även om jag inte vet vilka ni är ;) ) Själv ska jag jobba de 3 första veckorna, sen chilla! Umgås med kompisar och Johan I guess! Men nu ska jag ta fram historiaskiten och försöka banka in lite i mitt huvud, vi hörs sen! ;)

Sjuk & vårkalas

Publicerat den: 2008-06-10 Klockan: 14:35:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har gått och dragit en förkylning över mig.. lagomt till skolavslutningen och allt ;p Men det är helt och hållet pollens fel, dumma! Sitter och nyser samt snyter mig hela tiden, och det rinner ur ögona, huh. Har kikat lite på vårkalaset på skolgården, tråkigt med så mulet väder bara. Träffade Marris där så vi bestämde för att hitta på något nu idag, så ska väl dit om ett tag. Var jäkligt längesen jag var med na ;p

I natt har jag dessutom sovit som en.. jag vet inte vad, har knappt sovit alls. Jobbigtjobbigt, men i natt kanske jag får sälskap av Johan så går säkert bättre då :) Nu ska jag ner och ta mig någon macka, hungrar ihjäl här! Vi hörs senare, puss.

Under konstruktion

Publicerat den: 2008-06-09 Klockan: 23:36:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Bloggen är under konstruktion och därför ändras det lite då och då. För er som har explorer kan min blogg se helt fuckad ut, tror jag. Har fått massor av hjälp av Caroline, tack ska du ha!

Sommarkläderrr!

Publicerat den: 2008-06-09 Klockan: 14:33:01 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)

Visst är de söta? Allt detta kan du hitta på ellos.se (josefssons)

Regn och åska

Publicerat den: 2008-06-08 Klockan: 22:40:33 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Från strålande sol till bullrande åska och spöregn, det var lite otippat faktiskt! Regnet fick oss att låta bli badandet, så det får bli en annan dag! :) Istället har jag planerat med 3 herrar, nämligen Martin Pierre och Jimmy. Pierre och Jimmy kommer och hälsar på den 18e om allt går enligt planerna, ska bli kul som bara faaaen att träffa dom igen :) Det var dryga 6 månader sedan jag träffade dom så att.. Aja, hoppas verkligen det inte kommer något i vägen :)
Ska nog gå och lägga mig snart, börjar 8 imorgon. Har egentligen ingenting att göra i skolan men det är ändå bra med närvaro ;p Plus att jag kan göra engelska arbetet då så att det är klart. På tisdag har jag bara idrott och på onsdag blir det som en avslutning på mitt pluggande, har historia redovisning då och det är väl det enda jobbiga denna vecka. Sedan på torsdag så är tar 3orna studenten och på fredag är det skolavslutning! :)

Men nu ska jag lägga mig och sova, vi hörs imorgon :) Pussar

Historia arbete.. DONE!

Publicerat den: 2008-06-08 Klockan: 16:35:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Fan vad skönt! Har suttit i drygt 2 timmar utan paus och faktiskt blivit helt klar med historiaarbetet! Nu återstår i princip bara engelskan, wohoo! Jag är typ lika glad och lättad som de som tar studenten, fast att jag har 2 år kvar, haha.

Vad ska jag göra nu då? - BADA!! Med mina favvokillar, exklusive Johan då. Hoppas bara att jag kommer ner i vattnet, har som blivit en liten badkruka ;( Aja, smell ya later!

Mmmm.. SOL!

Publicerat den: 2008-06-08 Klockan: 13:58:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Kanonish väder idag också, härligthärligt! Kul att jag sov bort halva dagen bara.. Har precis käkat frukost och legat ute i solen litt, men har en gnutta ont i huvudet så gick in igen. Igår var jag med Fia och Samantha hemma hos Fialotta, sedan mötte vi några grabs och Åsa i stadsparken innan det bar av ner mot stan :) Gick in på hamnkrogen och där träffade jag mamma, haha. Fick en liten matpeng av henne strax därefter så jag och Fia stack och käkade på mini, daaaligt gott! Åkte sedan taxi med mamma hem runt halv 2.

Idag ska jag börja med historian, tänkte hinna göra klart den också så att det är gjort. Sedan så ska jag finslipa lite på fotoboken så är den klar också, skönt! Då är det bara Cinderella (Cindrella?) som återstår, dryggelito.. Aja, ska plugga så gott jag kan idag, så.. Vi hörs ikväll, possssar!

Johan ♥

IDAG: Sjöslaget!

Publicerat den: 2008-06-05 Klockan: 08:39:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jorrusatteee! Idag efter att jag idrottat lite på skolan så bär det av ner på stan för att kolla på sjöslaget. Innan det måste jag leta reda på Johan så jag har någon att kolla på det med ;p Senare idag så.. ska vi nog städa litt, Pierre kommer kanske imorgon och det vore ju kul om han fick plats någonstans ;)

Nu ska jag springa ner till bussen, hörsss!

Var ligger landet..

Publicerat den: 2008-06-04 Klockan: 21:21:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor, indianerna?
Har fått den där låten på hjärnan alltså.. Tala om årets tivolifestlåt, spelades fan hela tiden ;p

Iallafall så har jag för ett tag sen kommit hem från stallet, jag har så bajsigt ont i arslet alltså! Håller tummarna nu så att jag slipper träningsverk imorgon.. ^^ Provade hoppa små cavalleti och travhinder för första gången, han verkar lite sprallig Zhaien :) Har inte orkat pallra mig in i duschen än heller, så luktar väl litt hästbajs ♥ Men inte gör de nå ;D Har inte ens käkat middag.. kanske borde göra det.. jobbigt att laga mat bara. Någon som känner sig manad att kocka litt? :D
Imorgon har jag bara idrott, sen ska man ner på stan och kolla på sjöslaget, där alla treor byggt sin egen båt som skall i vattnet, får väl se hur duktiga dom varit med bygget! ;) Men nu ska jag ta mig nå käk sen ska jag ringa Johan. Vi hörs imorgon! Puss

Dumma Anneli!

Publicerat den: 2008-06-04 Klockan: 16:44:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Anneli är dum! Zandra och Linda också för den delen! Dom tänker sticka till bulgarien en vecka nu, orättvist!!! Aja hoppas att ni får bra väder ändå...verkligen..! NÄRÅ, ni får ha det så bra era stjärtgossar :D

Har precis slängt i mig en mmmacka och druckit ett glas oboy, ska börja med min dumma historia snart.. har inte orkat ännu.. Sedan ska jag iväg till stallet och hoppla litt polle ;) Sedan ikväll ska jag se klart Freedom Writers. Jag tror att jag rekomenderar den, tror, eftersom jag inte sett klart den ;p HEHE. Nu ska jag.. vet inte.. softa! Vi hörs ikväll eller imorgon, pussar.

Hello schoolmates

Publicerat den: 2008-06-04 Klockan: 11:07:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Helloo, blev lite tunnt med inlägg igår. Iallafall så var jag med Johan och vad gjorde vi då.. vi lagade jättegod maffig mat, synd bara att jag fick ont i magen och orkade hälften ;p Sedan så.. hm, tog vi oss ett bad innan vi gick och la oss faktiskt, länge sen jag badade badkar! Sedan så hade jag fixat en film, Freedom Writers, som vi la oss och kollade på innan vi somnade. Dock hann jag se en halvtimma utav filmen sen kunde inte mina ögon hålla sig öppna längre, ovanligt. Ska nog se klart den ikväll för den verkade faktiskt riktigt bra.
Sitter i skolan nu och har precis käkat lunch - potatitsgratäng och skinka bjöds det på. Har 1 lektion kvar, dock är den 2 ½ timme lång men skönt ändå ;p Vad ska alla göra idag då tro? Själv ska jag hem en stund efter skolan sen ska jag iväg till stallet och rida Zhai :) Hoppas det går lika bra idag! Men nu ska jag nog börja med min lilla fotobok, vi hörs kanske senare idag. Tjarrå!

image241

Rise N' shine sunshine!

Publicerat den: 2008-06-03 Klockan: 11:05:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Godmorgon! Hära lyser solen idag igen, skönt! Klev upp för en stund sedan, vaknade först 10 i 10 när Johan kom och väckte mig, sen tror jag att jag lyckades somna om en stund, men nu fick det vara nog ;p Kan ju inte ligga och söla hela dagen! Johan ligger dock fortfarande och sover, inget ovanligt men.. Han ska upp och hoppa om 25 minuter, han looovade att kliva upp halv 12. Då blir det till att fixa lite mat så jag slipper vara hungrig, sen vid 2 ska vi in till stan en snabbis.
Ska alldeles strax gå ut och lägga mig i solen innan jag ska in igen och väcka sjusovaren. Senare idag ska jag börja plugga lite, har historia, lite engelska och en intervju kvar att göra detta år, känns faktiskt skönt för det är inget utav dem som är så jättejobbiga, historian då kanske så tänkte börja med den. Någon som har någon erfarenhet alls av Berlinmuren, om när den faller och så? Skulle vara asbra! ;) Haha. Men nu ska jag gå ut och lägga mig på solsängen (heter det så?) och slöa ett tag, vi hörs senare! Puss!

Finfina Zhai! :)

Publicerat den: 2008-06-02 Klockan: 22:34:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Ni ska bara veta hur fin Zhai var idag på lektionen, gosh! :) Så här bra har det nog aldrig gått, det blir nog bara bättre och bättre! Nu ska jag hoppa in i duschen sen fika nått.. Vi hörs imorgon, godnatt :)

Johan Kallberg
Pure Love <3

Ny, tråkig design!

Publicerat den: 2008-06-02 Klockan: 16:17:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Äntligen har jag orkat ta min an bloggdesignen.. blev en tråkig enkel design den här gången, får se när jag lessnar.

Idag har jag haft en vanlig dag i skolan, tråkkk. Skönt att jag fick skjuts hem av mamma istället för att ta bussen hem iallafall. Kanon väder idag också, så underbaaaart! Dock måste jag börja lite med historiaredovisningen.. tänkte att om jag blir klar med den så kan jag sätta igång med allt annat, smart va? hehh!
Vad ska ni göra denna soliga dag förresten? Jag ska iväg och rida ikväll sen kanske plocka upp Johan på vägen hem och mysa med honom lite innan vi somnar. Kanske att man orkar se en film ;p

Nu ska jag ner och ta mig en goood ost och skink toast, för det blev jag jättesugen på. Vi hörs senare!

Lite bilder sen igår

Publicerat den: 2008-06-01 Klockan: 18:22:09 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image235

Vem har sagt att inte Albin får vara med liksom? ;)

image236

Lilla albino jag är jämfört med Albin.. Men han har faktiskt varit utomlands i 4 månader!

image237

Linda och Malin :)

image238

Jag och Fialotta :)

ÄLSKVÄRT väder!

Publicerat den: 2008-06-01 Klockan: 16:38:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åhh vad det är härligt ute!! Har legat och degat ett tag ute i solen med Johan innan han stack iväg till bussen, jäklar vad solen lyser alltså!
Så.. nu är det 1år kvar tills nästa tivolihelg, längtar jag? heh JA!! ;) Fast i år tyckte jag att tivolit var lite dött jämfört med vad det brukar vara ;p Dock så kom vi ner så sent igårkväll att tivolit precis stängde, lyckat! Iallafall, vi gick tillbaka till Martin vid.. strax före 2 (jag, Johan, Matte, Fia och Martin). Sen fick mamma blåsa in och hämta mig och Johan dära vid 3 tiden ^^
Vaknade vid 1 idag.. och ja.. vi har legat i solen bara. Nu måste jag nog fan röja undan på mitt rum, finns snart ingen golvyta att gå på, bara kläder överallt, BLÄÄ!! Hatar att ha stökigt..! Men vi hörs senare, herrrrå!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0