Andra försöket

Publicerat den: 2007-10-25 Klockan: 21:13:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Det gick inte att bo hos Jennan syrra, nej.
Men som tur är har jag världens bästa moster! (en av dom fyra) Som vi ska bo hos :) Så vi åker på söndag och kommer eventuellt hem på onsdag eller torsdag! Ska shoppashoppashoppa och träffa Tyra, Melwin, moster och Erik, igen! :) :)

Imorgon har jag ridning, (WOHOOOO!!!) Har hoppning, hoppas det går bra och att jag INTE får Canard för det kommer sluta illa, hihi.

Det var allt jag hade att säga, förutom att jag älskar Johan, men det har ni nog fattat redan!
Nu ska jag ta en dusch och sedan så småning om lägga mig för att sova, kanske läsa lite ur min favvobok! :)
HA DE GÖTT, allesammans, hejdå.

Stockholm?

Publicerat den: 2007-10-23 Klockan: 14:52:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
På söndag är det risk att jag och Jennan far ner till Stockholm, så passa er där nere :) Närå, men så fort vi fått besked av Jennans syster om vi kan bo där, så om det är okej så sticker vi på söndag!! :D WOOHO! :) Och kommer eventuellt hem på torsdagen, blir ganska lämpligt för då när jag kommer hem så kanske Johan och Pierre har anlänt från Piteå, ännu mer WOHO! :D

Idag var det skola, jobbigt. Ganska tuff idrottslektion idag ändå! Sedan efter skolan så gick jag ner på H&M och köpte färg till håret så jag ska få bort min bruna toning :) Så nu är det bara att tvinga mamma till det också ^^ Sen ikväll har jag inga planer alls, ska bara ta det lugnt och läsa min favvobok :D Veronika bestämmer sig för att dö, heter den, lite skumt namn på en bok men man kom lätt in i den, jäkligt bra tycker jag! :)
Nä, mer information behöver ni inte, nu ska jag gå ner och tjata på mamma, ha det bra!

ÄLSKAR JOHAN,mmmmhrm

Johan Kallberg!

Publicerat den: 2007-10-16 Klockan: 15:08:41 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Du förstår inte hur mycket jag älskar dig!! Ärligt talat så har jag ingen aning om vad jag skulle göra utan dig. DU GÖR MIG SÅ LYCKLIG!! 215 dagar har vi hållt ihop och det ska förbli vi två så mycketmycket längre!! <3 Alla minnen med dig är dom bästa jag har, stunderna med dig är helt klart dom bästa som en människa kan uppleva! Jag älskar dig mer än allt annat på denna jord, och det finns ingenting som kan hindra det!

image2

Brunett !

Publicerat den: 2007-10-15 Klockan: 18:29:51 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jaha, nu har man färgat, eller tonat håret brunt. Inget fel på färgen men jag har fått för mig att jag ser dum ut i det :S Har haft brunt hår många gånger förut och inte har jag ångrat mig, men nu gör jag det. Men mina kompisar verkar tycka det är jättefint så jag litar väl på dom, men jag färgar nog tillbaka om ett tag.
Sen har jag fått mina bruna linser jag beställde! Ser ut som en helt annan person nu, haha :)


Johan och jag har precis varit borta och ätit, gott. Eller, jag fick ont i magen och åt upp hälften.. Men mätt blev jag iallafall. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och se på film och bara Mysa! Åh, älskar dig så mycket Johan!! :) Och just det, vi har 7 månader idag! :) Mår så bra med dig sötnos!! <3 DU gör mig till den lyckligaste.

Nu ska jag försöka jaga bort Johan från min brors rum så jag kan få rå om honom själv, är lite ego.
PUSSHEJ!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0