Onsdag = LillLördag! ;)

Publicerat den: 2009-04-22 Klockan: 22:36:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Halloooj!

Åh jag är fortfarande så stolt över att jag, utan pauser eller något nervositetsammanbrott, gjorde min allra första tatuering igår. Är så jäkla nöjd! :) Den här natten var lite jobbig eftersom jag sov med plasten på och den ville inte riktigt sitta kvar om jag rörde på mig.. haha. Men nu slapp jag den iaf, så nu gäller det bara att den läker som den ska och att skorporna tillslut försvinner :)

Just nu sitter jag och väntar på Johan som kommer med bussen om en liten stund. Trots att det är onsdag så har jag köpt lite godis.. hmm skärpning nu Tove..! Menmen, det sägs ju att onsdagar även är kallad lillLördag.. ;)

Nu ska jag hämta en frukt. Ha det bra!
Kommentarer
Postat av: sandra

vad blev det? =) gjorde du den hos Ove?

2009-04-23 @ 10:40:09
URL: http://sandranathaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0