Waynes, stan, cityjam

Publicerat den: 2009-01-30 Klockan: 18:33:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjoho! Innan jag började jobba idag så blev det en snabb sväng på stan där jag köpte en ny fondation. Denna gång blev det Nivea Beauté Ideal Finish, har använt den förut och den är braaaa :)
Jobbade till halv 5 idag sen blev det stan igen med Adam och Pontus då vi letade en present till vår käre vän Robin som fyllde 18 i förrgår :) Han klarade dessutom teorin till körkortet!
Får se vad som händer ikväll, var sugen på att åka snowboard i backen men mami jobbar natt och jag har ingen skjuts hem.. blöh.. nackdelen med att bo i Älandsbro. Får se om det löser sig! Annars sitter jag väl hemma eller hittar någon rolig kompis att vara med, höhö.

2 nya jeans på tradera!

Publicerat den: 2009-01-29 Klockan: 21:47:59 Kategori: Kommentarer: (0)
Har nu lagt in 2 par jeans för auktion på tradera, båda är använda men inte särskilt mycket, inga slitningar eller dyligt.

Klicka här för att se Diesel jeasen
SÅLD
Klicka här för att se Lee jeansen
SÅLD

Hiphop som att hata...

Publicerat den: 2009-01-29 Klockan: 20:32:41 Kategori: Kommentarer: (0)
...alla bögar men ha videor med lebbsex.

Det här är Hiphop, här är listan jag ska riva av
Hiphop som att inte få kontrakt och därför hata alla skivbolag
Hiphop förenar oss, Hiphop förnedrar oss, Hiphop förmedlar nåt
(Hur va de nu, ja)
Hiphop som att få barn tidigt, astidigt
Och Hiphop som att hylla vem de än är bara han avlidit.
Hiphop som allt det du kände när du och dina vänner,
för första gången bombade pendeln
Hiphop som kasseter det brusar på
Där andra sidan hörs igenom till den sida som du lyssnar på
Hiphop som skäggväxt
Och Hiphop som att hata alla bögar men ha videos med lebbsex

Hiphop som tjocka DJ:s
Hiphop som mixerbord
Hiphop som kristendom
Hiphop som mr. Cool

Hiphop som gränder du bör undivka
Hiphop som att alltid gå omkring med en klubba i sin mungipa
Hiphop som nostalgi
Hiphop som kostar liv
Hiphop som n-ordet
Hiphop som låtsasbeef
Hiphop som PSP
Hiphop som tevespel
Överhuvudtaget, Hiphop som USA är

Hiphop som överdrifter
Hiphop som överviktig
Hiphop som Malmö
Hiphop som kall öl
Hiphop som frukostflingor
och Hiphop som att ha en jävligt simpel titel på sin första singel
Hiphop som fredagkväll
och Hiphop som att sampla för att man inte har lärt sig spela själv

Hiphopen där mamman är auktoritär
Hiphop som ilskan över farsan som aldrig var där
Hiphop där alla kan slåss
Hiphop som konserter där alla står med armarna i kors

Hiphop gör mig inkonsekvent för nu när hiphop blivit stort
så vill jag göra det mindre igen

Samsung SGH F480

Publicerat den: 2009-01-29 Klockan: 19:17:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har suttit och läst ett tiotal recensioner om Samsung SGH F480 och alla rekomenderade den starkt.. Läste även expertrecensioner och de lät heller inte fyskam. Kanske kör till på denna?

De påstod att detta var bra med telefonen:
+ Kameran
+ Touchskärmen
+ Lätt att skriva sms trots touchskärm
+ Webbläsaren
+ Snygg och smidig

8/10 påstod att den var bättre än Iphone.

De som var mindre bra med telefonen:
- Saknar GPS och WIFI
- Finns bara 1 spel
- Att webläsaren är stående och inte liggande

Men nu är det så att jag inte använder GPS och vet inte ens vad WIFI är. Surfar inte på mobilen heller och på min förra Samsung hade jag inte 1 enda spel och det led jag inte speciellt mycket av :p Det jag ändå är lite skeptisk till är just sms-skrivandet, de påstod ju iochförsig att den inte var speciellt krånglig att skriva sms på men det är ju olika från person till person. Aja, ska ta mig en funderare för börjar bli less på telefonen jag har nu eftersom det är en stor lila displayfläck på den :p


Waynes Coffee 13-17

Publicerat den: 2009-01-29 Klockan: 11:03:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Godmorgon!
I natt har jag sovit lite halvdåligt, har vaknat till och från och har dessutom drömt halvsjuka drömmar. 5 i natt kom dessutom Johan som skulle komma vid 11-12 tiden egentligen (i natt) men hade stannat på studentfesten som han inte visste ägde rum. Aja, slapp ju sova ensam från 5 haha :p
Har läst lite mer än 1 kapitel i engelska boken också, duktigt av mig! Tänkte läsa minst 10 sidor per dag så är jag klar på ca. 3 veckor och boken ska vara inlämnad om 4. Brabra!
Nu ska jag hasa mig upp och äta lite frukost, puss och kram

Jag är mycket duktig

Publicerat den: 2009-01-28 Klockan: 19:13:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har jag gått i skola, lånat en engelskabok igen, packat ner alla smågrejer som var kvar i kartonger i Johans lägenhet medan han for iväg med soffan och massa annat. Sedan dammsugade jag och ställde alla kartonger på och bredvid varandra. Kunde inte hjälpa han så mycket mer eftersom jag inte ens orkar lyfta den minsta kartongen, så det får han och någon stark kompis göra!
Är mycket sötsugen just nu så ska försöka något som dämpar den känslan, sen ska jag dammsuga mitt rum samt byta sängkläder. Imorgon är det praktik som gäller så Waynes here I come! Mmmmm maaaaat!

Samsung G800 / F490

Publicerat den: 2009-01-27 Klockan: 23:52:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Är det någon som har erfarenhet av dessa telefoner? Är på jakt efter en ny (som vanligt) och tyckte de här såg fräscha ut ;) Så om du eller någon du känner har en av dom här så kommentera GÄRNA och säg vad ni tycker om dom :) Vill ju ha en bra telefon ;)

Den vänstra telefonen är en Samsung G800 och har 2,4" skärm med 5 megapixelkamera och mp3 funktion (med knappsats). Den högra är en touchscreen och har 3,2" skärm med 5 megapixelkamera och mp3 (utan knappsats).

Stooorstädning hos J!

Publicerat den: 2009-01-27 Klockan: 22:24:32 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Johan ska som sagt flytta ur lägenheten innan fredag (om jag inte sagt det så säger jag det nu). Så idag efter att ha ätit "middag" på Mcdonalds så for vi hem och började röja. Johan började med badrummet och jag packade ner kläder och smågrejer. Sedan diskades porslinet och blev sedan nerpackat i en egen liten låda. Tog väl nån/några timmar och vi har fått ner det mesta i kartongerna, imorgon ska vi köra bort grejerna till Antjärn (tror jag), sen ska vi dammsuga, torka golven och dammtorka så att det är rent och fräsht.
Tog en liten paus mitt i det hela då Johan hittade plastfolie i skafferiet och kom på den brillianta idéen att jag skulle packa in honom i foliet.. Fan så kul det var :p Har en bild och en video, visar bilder här då Johan inte vill vara med för mycket i bloggen, så videon håller jag för mig själv :p
Jag och Johan tog 9 bussen till Älandsbro sen gick vi över E4an och väntade på bussen som gick tillbaka till stan och sedan vidare till Antjärn som Johan hoppade på.. haha. Han iddes inte stå nere på buss stationen så länge eftersom hans buss hem gick 1 timma efter min och vi åkte ner samtidigt. Så nu slapp han ju frysa :) Men nu ska jag ringa och säga godnatt till min mysponke sen ska jag hämta mer fika och sedan sova! Har sovmorgon imooooooorrn, börjar 12.20!! :) Sen efter skolan blir det till att fortsätta med Johans lägenhet, och göra klart allt. Men ni får la ha de så braaaa, puss


Han ogillar att vara med på bild men ni fick ju se hur roligt vi haft det, haha ;)
Kan tala om för er att vi båda blev väldigt snurriga efter att ha rullat in honom i en HEL/NY plastfolie rulle...

Subway med A & D!

Publicerat den: 2009-01-26 Klockan: 20:17:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idaaaaaag åt jag premiärmackan(?) på Subway här i stan med Amanda och Daniel (som dessutom läser min blogg?!?!?! coolt?!) Mohaha. Jag hade nå kycklinggegga i min och massa grönsaker, göttmosssss. Sen gick jag med Dannelito ner till resultat och försökte få ett schema om hur jag ska jobba men det blev inge av! Dom skulle ringa mig imorgon istället, bah.
Gick sedan hem till Johan och var dära ett tag innan papi kom och hämtade mig och nuuu sitter jag hära och ska ta nån macka och möjligtvis ett glas obbe! Hörs senare!

Gårdagens bravader

Publicerat den: 2009-01-25 Klockan: 12:03:06 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Igår var det fest hos SparV och det kändes nästan som gamla goda tiden ute i Krok, men riktigt så bra var det förståss inte! ;) Men kul var det, kom hem strax före halv 5 och då väntade min älskade säng troget på mig vill jag lova. Somnade nog på några sekunder..
Bilder från kvällen (dock inte så många) kan ni hitta här om ni trycker på datumet 24 i min "kalender" :)


I bought a tiger today

Publicerat den: 2009-01-24 Klockan: 15:59:08 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
and some new shoes.. Unnecessary but still necessary. Tack mamsen för tröjan och skorna!! ♥ Tigern är iallafall dösnygg:


Benknäckargänget! :)

Publicerat den: 2009-01-24 Klockan: 11:09:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Som sagt så var jag med Anton igår och vi såg på benknäckargänget som gick på 3an, lika bra varje gång :)

Nu blev det tydligen brådis för jag börjar jobba kl 12 och mamma ville gå en sväng på stan så nu måste jag borsta gaddarna, slutar 15:00 så hööörs då! Puss

Anton anton hela dan

Publicerat den: 2009-01-23 Klockan: 18:23:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag gick det som vanligt fina firren att jobba och ikväll (om en stund) ska jag vara med Anton och förhoppningsvis äta massa goda sötsaker vid en film eller dyligt <3 Vill slinga håret också. Tänker nästan tvinga mamma till att göra det imorgon eftersom man är bjuden på födelsedags kalas! Men nu ska jag se vad vi ska äta till middag.. puss och kram

Dumma drömmar! :(

Publicerat den: 2009-01-23 Klockan: 12:15:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
3 nätter i rad har jag drömt att 2 av de viktigaste personerna i mitt liv råkat illa ut.. I natt drömde jag att Johan var med om en allvarlig bilolycka och att polisen ringde mig mitt i natten och sa att Johan låg uppe i Umeå på sjukhuset.. Var så jäkla verkligt att jag låg och svettades när jag vaknade och insåg att det bara var ännu en mardröm... Tycker inte alls sånna här drömmar. Var tvungen att ringa honom när jag vaknade och se så att allt var okej, och det var det. Lättnad!!

Om ett tag ska jag gå ner till bussen, jobbar 13-17 idag med. Får se vad jag ska hitta på ikväll. Nu ska jag ut med Hedda en sväng. Puss

Jag måste sluta shoppa

Publicerat den: 2009-01-22 Klockan: 18:50:40 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Men idag köpte jag världens snyggaste skinnjacka.. Och den kommer förmodligen ta slut snart och då kommer jag ångra att jag inte köpte den. Men nu har jag köpstopp i flera månader, har lovat mig själv det. Tills jag får min första lön från Vendator vilket förmodligen blir i mars. Jag behöver inte ens mer kläder så det borde ju fan inte vara några problem! Får låta bli att gå på stan helt enkelt. Men här är "mc"jackan:



Och här är min söta hund som låg i fotändan av sängen när jag vaknade :)

Skönt med sovmorgon!

Publicerat den: 2009-01-22 Klockan: 10:52:53 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Idag börjar jag inte jobba förän kl: 13:00 och slutar kl: 17:00. Rätt skönt för då har lunchpaniken avlägsnat! Det jag längtar mest till när jag ska iväg till Waynes är när jag tar en paus och får äta ♥ Haha. Igår träffade jag min lilla kusin Max som i vanliga fall befinner sig i Bollnäs där han, min moster och hennes sambo bor. Snacka om pratglad liten skit!
Nu ska jag slänga mig i duschen så jag är fin och frääsch.

My cousin Max!

Du ljuger för dig själv

Publicerat den: 2009-01-21 Klockan: 21:23:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åh så otroligt irriterande när folk fanimig ljuger för sig själv för att få omgivningen att sedan tro på dessa uppbygda lögner. Du har ljugit och lurat dig själv alldeles för länge nu att du förmodligen glömt bort hur det egentligen står still i den så kallade verkligheten, det finns en sån om du inte visste det. Och sen jämföra med människor omkring dig och säga att --- har det så extremt mycket bättre.... Aja men vad bra!
Äh.. fick nå irritationsskov.........................
Nu ska jag se på ett one tree hill avsnitt. Hejdo

Yay, jag har ett jobb!

Publicerat den: 2009-01-21 Klockan: 18:36:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Skrev provet idag på vendator och det gick som en dans på röda rosoooor! 54/60 och 45 var godkänt, är mucho nöjd med mig själv :D Jag är trots allt inte helt värdelös.
Hittade en göööör snygg tröja idag på stan men det gick inte så bra när jag skulle betala.. hade 40 kr kvar på kortet.. hm pinsamt. Köper den imorgon istället, ska på pengajakt här hemma nu!
Ska göra en goood macka och ett glas smultronsaft och fira mig själv och mitt nya jobb, höhö. Hörs sen, possss

Waynes Coffee 11-16

Publicerat den: 2009-01-20 Klockan: 21:25:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mycket trevligt ställe att spendera sin praktik på må jag säga. Maten (pasta, sallad, toast osv) på Waynes är gudomligt god och jag vet inte vad jag ska ta mig till när min praktik är slut?!! Idag åt jag en stoor kycklingfoccacia med mangoraja vid sidan om.. satan y perkile så gott det var. Är garanterat min favorit!! Gjorde och drack för första gången en smoothie idag, dock är det inte riktigt min smak/stil tror jag.. Kör på oboy och coca cola, höh.
Befann mig på Vendator mellan 17-20 idag. Lite segt och jag är lite nervis inför provet imorgon. Fick medlyssna idag, jag satt med en som heter David som var mycket trevlig :) Drygast ikväll var nog att ingen ville skjutsa hem mig. Mamma jobbar natt, pappa är i östersund, farfar kunde ej och inte heller min moster.. Johan åkte med en kompis som kör skåpbil = endast 2 säten.. Så var väl tänkt att jag skulle vänta i stormen till klockan 9 då bussen gick men min underbara mamma skjutsade hem mig trots att hon jobbade.
Har precis klämt i mig en macka nu men ingenting är ju gott när jag får äta så goda grejer på Waynes! Aaaaaaja ska ta en till macka nu sen ska jag kolla igenom lite papper så att jag klarar provet imorgon. TJOOOOOOHO

En lång & lärorik dag!

Publicerat den: 2009-01-19 Klockan: 22:01:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjooosan! Blev inget bloggande igår pga. att jag och min söte pojkvän hade världens slappardag och satt knappt vid datorn alls! Började med att vi vaknade vid 12 och låg och drog oss i sängen till kvart över 2 då mamma kom och hämtade oss. När vi kom hem så slumrade Johan till och även jag lite till och från. Klev sedan upp och gjorde langos med strimlad fläskfilée. Åt sedan denna goda middag tillsammans med min mamma, sedan slog vi på en av de tre filmerna "The bourne". När vi sett klart den så slog vi på bastun och svettades lite och tog sedan en svalkade dusch och detta resulterade 2 trötta ungdomar som inte gjort annat än att slappa. Jag gick och la mig vid 10 och Johan någon timma efter. Ibland är det så sjukt skönt att inte göra någonting ansträngade!! :)
Första dagen på waynes idag. Började halv 12 och gick kanonbra. Sofia är hur trevlig som helst! (hon som driver Waynes). Slutade strax efter 4 och då begav jag mig bort till Vendator där jag skulle vara med på introduktionen så att jag kan börja jobba där. Den slutade 9 så kom hem för en liten stund sen :)
Kommer att jobba mellan 11-16 på waynes, kanske längre om Sofia behöver lite extra hjälp. Faktiskt riktigt kul att vara där så gör inte så mycket om jag ska jobba längre heller :)
Innan jag gick till Vendator så tog jag en snabbis på stan och hittade såklart lite grejer jag ville ha och köpte dom också.. Men som vanligt så var det endast billiga fynd ;) Här är det jag fick med mig:



Allt detta för 142 kr!

Rensning & påfyllning

Publicerat den: 2009-01-17 Klockan: 13:58:18 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Förutspådde ju att jag och mamma skulle ta en sväng in på stan och fika samt kika lite i affärer, och såklart så gjorde vi det. Fick jättefina kläder av mamma, tackkkkk!! :) Sen tog vi en god fika nere på Wirströms innan vi åkte hem. Har rensat lite i garderoben på sådant som inte kommer till användning.. så nu fick jag plats med lite nytt! Här är vad jag fick av mamsen:


Uppe med tuppen ;>

Publicerat den: 2009-01-17 Klockan: 10:15:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Vaknade väldigt tidigt idag och kände på mig att jag inte skulle kunna somna om. Får se vad jag ska göra idag framtill kl 6 då jag ska iväg på middag. Kanske en sväng på stan och ta en fika med mamma.. brukar bli så när vi har lite att göra :p
Har hittat nån artist som heter Demarco som faktiskt har ganska härliga låtar.. lite svängig reggae :) Har väldigt blandat musiksmak.. Hårdrock, pop, indie och lite reggae då och då.  Jaja, nu ska jag gå och äta frukost och fråga mamma vad som står på schemat idag. Puss

Ny design igen, ej klar

Publicerat den: 2009-01-17 Klockan: 01:28:39 Kategori: Kommentarer: (0)
Sådärja.. nu har jag lyckats få headern att sammarbeta med menykolumnerna så att det stämmer med rätt antal pixlar här och där.. Jävla småfix alltså.
Ska byta ut bilderna i menykolumnerna som byter bild vid mouseover. Vet inte riktigt vilka bilder jag ska ha där än så jag väntar lite med det.. Nu ska jag ta mig en macka sen ska jag nog lyssna på lite musik och somna skönt :)
Kvällen spenderade jag i stan hos Jennan, vi åt massa chips och ostkrokar och kikade på Let's dance där självaste "Yay, exiting!" medverkar (blondinbella syftar jag på om ni inte förstod..). Speciell människa. Av en anledning tycker jag verkligen inte om henne, och det är för att hon verkar uppmuntra folk att bära äkta päls. Det är inte okej att ta ihjäl djur för att kunna göra te.x. pälsjackor av dom! KOKAR AV ILSKAAAA.. Det finns fuskpäls och det ser dessutom fräshare ut.. enligt mig. Blondinbella själv verkar tycka att det är självklart att vi ska ta ihjäl oskyldiga djur för att vi ska hålla oss varma om vintrarna.. Aja, nog om Let's dance prinsessan och de stackars små liven. Nu ska jag försöka ta mig ur stolen och äta något. Hörs imorgon! Puss

Feels good to be ego

Publicerat den: 2009-01-16 Klockan: 17:23:03 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Chirre, dirre & orre!

Publicerat den: 2009-01-16 Klockan: 14:50:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Sitter fortfarande och njuter av mitt fyndiga fynd jag gjorde idag när det gäller spetslegginsen. Fortsätter att göra dagen/kvällen bättre genom att umgås med min äldste vän Jennifer. Det blir chips, dipp, ostkrokar och julmust framför Let's dance ikväll! Mums. Nu ska jag slänga mig i duschen så Jennan slipper ha en stinkade gäst i sitt hus. Pusshej!

Lace lace lace lace..

Publicerat den: 2009-01-16 Klockan: 12:53:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Idag fyndade jag ett par spets leggins på Lindex för 39 kr, de är ju så satans dyra i vanliga fall men nu hittade jag ett par i min prisklass ;) Kanoooooonbra!

Fort var det gjort! :)

Publicerat den: 2009-01-15 Klockan: 20:13:57 Kategori: Kommentarer: (0)
Såhär blev det! Hon har tyvärr lösenordsskyddad blogg så ingen mening att jag länkar.

JOHANNA PAJARI !

Publicerat den: 2009-01-15 Klockan: 19:43:24 Kategori: Kommentarer: (0)
Eftersom du inte är online på msn särskilt ofta (åtminstonde inte de gånger jag faktiskt ska skriva till dig) så får du väl se här då. Har gjort en bloggdesign åt dig nu men du måste skicka 2 bilder, OOOOK? :) Vet att du är en av mina trogna läsare så förhoppningsvis ser du detta ;) PUSS OCH KRAM från din favoritkusin

Klicka på bilden för att se din framtida bloggdesign!! Om du nu vill ha den.

2:a sprutan är tagen

Publicerat den: 2009-01-15 Klockan: 16:21:13 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Den gjorde faktiskt inte lika ont som den första, fast den gjorde inte speciellt ont den heller. Tuuur, 1 spruta kvar nu och den ska jag ta den 15 maj sen är jag skyddad mot livmoderhalscancer hoppas jag.
Slutade halv 12 idag men fick inte tummen ur förän vid 2 så jag tog den bussen hem.. Har bara slöat här hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Aja, hörzzz

Försovning.. Seg dag!

Publicerat den: 2009-01-14 Klockan: 17:15:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mhm, idag försov jag och Johan oss och jag fick panik medan Johan inte alls hade bråttom att kliva upp. Vaknade halv 10 och börja klockan 8, yay. Ringde Amanda och fick prata med våran lärare så han vet ju hur det låg till iaf. Kom lite sent till svenskan, andfådd och hungrig kom jag in i klassrummet och då satt alla och gjorde nå prov aktigt? Whaat!! tänkte jag. Men det var inte så farligt.

Slutade halv 2 och for hem med 2 bussen, myste lite med Johan och nu har han åkt till stan och ska utföra ett ärende åt mig, mihi. De här 2 nätterna har varit uuuuunderbara! Saknat min myspropp som håller om mig när vi ska sova. Nu ska jag ta en gooood macka och ett glas oboy innan mamsen kommer hem och middagen står på bordet. Pussn

Pussar & massa mys!

Publicerat den: 2009-01-13 Klockan: 15:27:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Det bestod min kväll av igår, mums! :) Mötte min extremt efterlängtade pojkvän på bussstationen klockan 1. Kunde knappt hålla mig i skinnet, haha :) Tog det lugnt och myste igår och nu när jag har slutat skolan ska vi gå ner på stan och äta. Hörs sen :) Pussar

Nytt i garderoben :)

Publicerat den: 2009-01-12 Klockan: 12:05:17 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Båda topparna är från Åhlens
99 och 69 kr.


Idag klockan 13:00

Publicerat den: 2009-01-12 Klockan: 08:09:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Kommer min älskling hem och jag ska möta honom på bussstationen och pussa sönder honom! Blev strul igår så att han inte tog sig hem men nu sitter han jävlat på bussen och jag räknar ner timmar!! Haha ;) Är snart klar med min engelska och det känns BRA. Ska skriva klar den när jag kommer hem. Klockan 09:00 ska jag till vendator på arbetsintervju, wish me good luck :)

Nu ska jag packa ner lite grejer i väskan, puss och kram

Letar du en ny mobil?

Publicerat den: 2009-01-11 Klockan: 13:53:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Klicka här för att se om min annons kanske intresserar dig!

Bil, skoter och partaj

Publicerat den: 2009-01-11 Klockan: 12:41:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Gårdagen bestod av att övningsköra, åka skoter och grilla och sen umgås med trevligt folk inne i stan! Det var en trevlig dag men den här dagen blir ÄNNU BÄTTRE!! JOHAN KOMMER HEEEEEEM och jag längtar som ett litet barn!! :D Hihi.

Har skrivit lite till på uppsatsen och ska ta en paus nu. Byeee!

Idag övningskörde jag

Publicerat den: 2009-01-10 Klockan: 16:04:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Och det gick jättebra! Pappa var mycket impad :) Efter allt körande så for vi upp på slotten och grillade korv och nu är vi hemma igen. Har skrivit lite på uppsatsen och det är ungefär 3 sidor nu. Känns bra :) Ikväll ska jag kanske till stan och vara med Lena och några, men först ska jag avnjuta lite tacos till middag, yummi! :)

Hörs senare, pusspuss

Plugg, plugg & plugg!

Publicerat den: 2009-01-09 Klockan: 12:58:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Mååste fortsätta på engelska uppsatsen, har kommit en bit men än är det långt kvar tills att den är färdig.. Msn krånglar och jag var tvungen att avinstallera och nu håller jag på att tanka ett nytt, tror att jag måste omformatera min dator snart.. känns som att det är liite väl mycket skit i den just nu. Ajja, ska ta nå fika innan jag sätter igång med engelskan! Pussen

Waterclouds serum

Publicerat den: 2009-01-08 Klockan: 18:36:27 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Efter skolan idag tog jag en liten tripp på stan, och idag fick jag med mig Waterclouds halo slippery serum som jag hoppas ska vara bra :) Betalade 70 kr för den och det var alltså 50 % på Kicks.

Praktiken är ordnad!

Publicerat den: 2009-01-08 Klockan: 15:32:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hela vecka 4, därefter torsdagar och fredagar från v.5 till v.15 kommer jag finnas på Waynes Coffee här i stan. Blir nog trevligt :) Ska göra lite varm choklad och en toast nu, todiloo!

Byyyy the way, fann ett par svarta kängor nyss. Dösnygga! Dock mammas storlekliiite trånga för mig men skitsamma, tänker då använda dom lite ändå! :)

Suddig dagens outfit

Publicerat den: 2009-01-08 Klockan: 07:58:17 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (3)
Fick ingen bra bild och iddes inte be mamsen knäppa på mig, ni ser ju på ett ungefär ;)
Body från Gina, kjol från H&M, leggins från Cubus.


I forgot how to pose

Publicerat den: 2009-01-07 Klockan: 19:25:39 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

I LOOOVE SHOES

Publicerat den: 2009-01-07 Klockan: 18:56:06 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)
Tillägnat kusin Johanna: Du ska få en ännu snyggare design så vänta du bara ;)

Ohyes I do! :p Köpte 2 par skor idag.. igen.. skitsnygga.. även denna gång ;) Jag tror jag gillar att vara wannabe Linda.. eller vad säger du själv, Linda? ;D Haha. Här är de iaf!

Hur är detta möjligt?

Publicerat den: 2009-01-06 Klockan: 17:37:10 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Jag klickade in mig på en blogg som hade skrivit om Lina Medina, en flicka som födde sin första son vid 5 år och 8 månaders ålder.

Lina Medina föddes år 1933 i Peru.
1939 när hon var 5 år, 8 månader födde hon en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien.

Linas föräldrar tog med henne till sjukhuset när hon var fem år pga att hon var enormt stor för sin ålder och fruktade att dottern hade en tumör i magen. Hennes läkare Dr. Lozada bekräftade att hon var gravid i sjunde månaden. För att vara på den säkra sidan besökte han specialister men dem bekräftade samma sak. 1,5 månad senare födde hon en fullt frisk pojke på 2700g, Geraldo.

Flickan hade en extraordinär hornomsjukdom av Pituitary Gland som medförde att Lina Medina fick sin första mens när hon var 8 månader gammal och inledde därmed sin pubertet extremt tidigt.

Läkare kunde även bekräfta att ingenting var fel på flickan psykiskt, då hon hellre lekte med sina dockor än ägnade sig åt sin son.

Linas pappa greps först i tron att han utsatt dottern för incest, men släpptes sedan i brist på bevis. Man kunde inte bevisa att han var barnets pappa.

Vem fadern till barnet är har Lina fortfarande inte berättat. Hennes son Geraldo trodde till dess att han blev 10 år att Lina var hans storasyster.

Geraldo avled när han var ca 40år pga en sjukdom som attakerar benmärgen, men om sjukdomen hade ett samband med att hans mor var så ung det vet man inte.

33 år senare födde Lina Medina sin andra son.
Han lever i dag i Mexico.

Cheap monday jeans

Publicerat den: 2009-01-06 Klockan: 16:46:48 Kategori: Kommentarer: (0)
Klicka här för att se min annons på tradera där jag säljer ett par snygga cheap monday jeans som knappt är använda. SÅLD!

Sista jullovsdagen :(

Publicerat den: 2009-01-06 Klockan: 12:14:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Och den kommer jag spendera vid mina engelskaböcker, kul! Just nu sitter jag och äter en god frukost bestående av vaniljyoghurt och müsli med russin i, mycket gott :) Bäst jag plockar fram böckerna nu och sätter igång.. uuuh.

Utlottnings designen

Publicerat den: 2009-01-05 Klockan: 23:34:33 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..fick Anna och Sandra som jag tidigare hade sagt till att jag kunde fixa deras blogg. Snart dyker det upp en ny utlottnings design igen så håll utkik..

En utlottnings design

Publicerat den: 2009-01-05 Klockan: 17:53:08 Kategori: Kommentarer: (3)
Kommentera detta inlägg om du vill ha den ^^ Nu ska jag beställa mat, yummi!

Det går framåt iallafall!

Publicerat den: 2009-01-05 Klockan: 14:21:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har nu börjat skriva min engelska uppsats, nästan en hel sida faktiskt :) Känner mig fortfarande stressad men det blir bäst om jag skriver lite i taget och går igenom eventuella slarvfel.. Hoppas att resultatet blir bra iallafall, det är ju viktigast :p

Hmm.. vad ska jag göra nu då under min uppsats paus.. we'll see :p Ajja, hörs senare!

Ni som ville ha en design

Publicerat den: 2009-01-05 Klockan: 12:38:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har bestämt mig för att bara göra någon design lite spontant och sedan lägga ut den på bloggen för att se om någon vill ha den, jag tänker alltså inte göra en på studs när ni frågar mig. Det är bara kul att hålla på när jag själv känner för det och inte när någon ber mig, och dessutom tror jag att designerna kommer se bättre ut om jag får smågrejja lite själv.

Så ni som har frågat mig om en design, håll utkik efter en utlottnings design här på min personliga blogg! :)

En ny vinter design

Publicerat den: 2009-01-05 Klockan: 00:31:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Denna har jag suttit och försökt kodat ihop så att allt ska stämma en stor del av denna kväll, men allt är inte klart ännu. Headern är ett smakprov men ska modifieras lite till :) Bilderna i meny kolumnerna ändras vid mouseover, coolt tycker jag, haha ;)

Nu ska jag ta en macka och ett glas mjölk, sedan se ett avsnitt One tree hill innan jag somnar, puss och godnatt.

I love my boy.

Ang. bulgarienresan..

Publicerat den: 2009-01-04 Klockan: 13:41:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Så var jag och Jennie tråkigt nog tvungen att avbeställa den. Hade varit så sjukt roligt att följa med men vi båda hade nog lite önsketänkande om att det skulle rulla in pengar utan anledning :p Jag har/hade inte ens ett jobb så vi bestämde oss för att avboka och sedan kanske ta en restresa tillsammans i sommar då man kan komma iväg riktigt billigt :) Nu har de från vendator ringt upp mig också så jag ska dit måndag den 12 och förhoppningsvis börja jobba därefter. Kommer bli så skönt att slippa snåla hela tiden för att den ynka tusenlappen till studiebidrag ska räcka en hel månad!

Aja, så ligger det till iallafall :) Nu ska jag äta upp min frukost sedan duscha och därefter börja med engelskan. Hörs ikväll eller så.

Aiming for breakfast

Publicerat den: 2009-01-04 Klockan: 13:28:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Gosh, nu är jag riktigt hungrig.. och sugen på snabbmat är jag med.. tänk er en hamburgare med dressing, ost, sallad, lök och ketchup.. mmmhm! Näe, nu ska jag gå och ta en tekaka med ost och gurka och ett glas oboy, brb!

Lay all your love on me

Publicerat den: 2009-01-03 Klockan: 23:39:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har det varit en lugn dag, bortsett från trängseln bland folket inne på Wedins skor. Fortfarande lika glad över mina köp, haha :) När mamma och jag kom hem så blev det tacos till middag, gott. Marris kom förbi också och kikade på Körslaget innan hon åkte hem. Sedan har jag bara suttit och glott på one tree hill och pratat lite med Johan som jag saknar extremt mycket. Ska se klar avsnitten som återstår på säsong 4 sedan blir det till att tanka nästa säsong, hur många finns det hittils förresten? :p
Imorgon planerade jag och Marris för att ta en rask dagspromenad om det inte är allt för kallt, sedan ska jag plugga engelska tror jag. På kvällskvisten får jag se vad som händer.
Just nu sitter jag och verkligen tycker synd om mig själv för att de människor jag umgås mest med är 18 år eller äldre vilket inte jag är och som också drabbar mig när jag ska festa med dessa människor.. gaah! Dumma åldergräns på krogen..! Aja, detta år fyller jag äntligen 18 även om det är ett bra tag kvar.. Men nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill innan jag somnar. Puss

Mamma mia the movie

Publicerat den: 2009-01-03 Klockan: 16:25:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Tankade soundtracket till Mamma mia igår, har aldrig lagt märke till att Abbas låtar är så fruktansvärt bra!

Our last summer
Lay all your love on me
Voulez-vous


Favoriter

Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me
Dont go sharing your devotion
Lay all your love on me

445 kr för ALLT detta!

Publicerat den: 2009-01-03 Klockan: 14:57:37 Kategori: Shopping Kommentarer: (1)
Idag var jag och mamma in på stan.. det visade sig att det var halva rea priset på ALLA skor inne på Wedins. Så jag hann raffa åt mig ett par stövlar jag LÄNGE velat ha men som har kostat 1200 kr, nu kostade dom 300 kr!!!! Samt ett par street aktiga skor som tidigare kostat 399 men nu bara 100 kr :) Så sammanlagt 400 kr på Wedins då.. Sen innan vi for hem gick vi in på Röda korste second hand och där köpte jag en väska för 40 kr och en klocka för 5 kr, glömde knäppa bild på klockan men det är svart armband med en fyrkantig silvrig klocka :)


Alltid du och jag.

Publicerat den: 2009-01-02 Klockan: 23:20:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Hej!

Börjar detta inlägg med att säga att jag saknar min pojkvän jättemycket, vill att han ska komma hem nu så att jag får vara i hans famn och må bäst i hela världen :)
Idag tog jag en efterlängtad fika med ett par efterlängtade vänner, nämligen Susanna My och Julia. Det ska vi garanterat göra om :) Satt i ungefär 3 timmar och bara pratade, mycket trevligt! När jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt, kollat på one tree hill och sett Mamma mia med mamsen. Ska ta en macka och ett glas oboy nu sen ska jag nog gå och lägga mig, ganska skönt att somna i tid någon kväll. Hörs imorgon, puss.

Tidsfördrivande lista

Publicerat den: 2009-01-02 Klockan: 00:56:20 Kategori: Kommentarer: (0)
Skriv 5 typiska saker om dig:

1. Jag ser sällan klar filmer.. halva brukar räcka för att jag ska somna ifrån den även om det är en bra film..
2. Har väääldigt lätt för att börja gråta, även om jag inte alls är ledsen.
3. Jag älskar mat! Är ständigt hungrig och ändå har jag inte blivit smällfet.. än så länge.
4. Jag färgar alltid håret brunt på hösten, ångrar mig alltid men lär mig aldrig utav misstaget heller.
5. Jag är lite av en pojkflicka, umgås hellre med killar än tjejer och tro mig, de är MYCKET lättsammare..

Skriv 5 saker du vill ska hända under det nya året:


1. Jag ska ha orkat jobba ordentligt så jag har pengar att slösa under sommaren
2. Ta mitt pick och pack och fara iväg någonstans med Johan
3. Jag ska försöka börja träna, få upp konditionen ordentligt!
4. Hoppas på att mitt blodtryck blir bättre så jag slipper yrsel och så
5. Att allt bara ska flyta på så att man bara kan MÅ!

Skriv 5 saker du ångrat att du gjort eller inte gjort:


1. Ibland ångrar jag att jag valde media i stan. modedesign i Sundsvall hade nog varit roligt
2. Jag ångrar att jag slutade spela fotboll.
3. Jag ångrar att jag färgade håret brunt, igen..
4. Jag ångrar att jag gav min tillit till vissa personer
5. Jag ångrar att jag slösat så mycket pengar på elektroniska grejer såsom telefoner...

Skriv 5 bra saker som hänt dig:


1. J O H A N, bästa som någonsin hänt mig. Always and forever.
2. Att min mamma skaffade lilla Hedda (hunden), vad vore jag utan dig din skit?
3. Lärt känna många fina människor som är guldvärda sedan jag träffade Johan
4. Min familj! Oslagbar!
5. Att jag är jag kanske? Hade det inte varit så kanske jag inte hade något av det ovanstående.

Fronda - Stå för din sak

Publicerat den: 2009-01-01 Klockan: 19:27:24 Kategori: Kommentarer: (0)
Skiter i det där för alla snackar ändå
Vill inte va nån annan så jag tackar och går
Ha gått igenom mycket men den drömmen är kvar
Så många krokben men jag stampar sönder dom ja
Varit i min branch fan i åtta år
Så jag vet ganska många jag vill spotta på
Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt
Jag säger allting så jag vinner min match, japp!

Is it a happy new year?

Publicerat den: 2009-01-01 Klockan: 16:28:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Maybe so!

Igår var jag hos Patrik i norrstig med en massa folk och vänner, trevligt hade jag :) Överlevde tolvslaget trots att jag blev utan en kyss från min älskade pojkvän som befinner sig i piteå. Gick bra att prata på telefon med :) Fick ett antal pussar från mina väninnor så det var ju inte fyskam! ;)
For hem vid 2 och somnade ganska fort. Vaknade rätt tidigt och slog på nå avsnitt One tree hill sedan nu för ett tag sen for jag Rickard Simon och Nisse ner på bylla åt lite mat, gott var det :) Ska lägga mig i sängen och se några avsnitt till, blir en slappardag idag.. möjligtvis lite plugg ikväll.. aja, pussen

Vill ni se bilder från min nyår så klicka här.
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0