Godmorgon ^^

Publicerat den: 2008-07-29 Klockan: 11:02:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har varit en jobbig morgon, blev först väckt vid 8 av att Johans telefon ringer upp min telefon från fickan, bläää. Lyckades somna om, vaknar av ett sms, somnar om efter ett tag, sedan kommer Johan hit vid halv 10 och lägger sig bredvid mig.. Sen vaknade jag igen och kunde inte somna om :p Så nu ska jag strax gå ner och äta frukost sen får Johan kliva upp bäst han vill.. Imorgon klockan 6 på morgonen åker jag till stockholm, så idag blir det till att packa. Men jag skriver senare, puss & kram.

Gräva bort Skåne?

Publicerat den: 2008-07-28 Klockan: 21:35:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har suttit och läst om en "förening" vars medlemmar kämpar med att gräva bort Skåne. Hur normalt är detta om jag får fråga? :p Jag vet inte hur många som är där och hjälper till men som jag förstått så bestämmer de datum (föreningen, inte utomstående) också gräver dom under nätterna. Personligen tycker jag att det är sjukt, nog för att jag aldrig varit i Skåne men har då aldrig stört mig på skåningar, har många gånger vela åka dit.. Så jag funderar på att fara ner till gränsen och jävlat täcka igen med jord där dom har varit och grävt! Och vadå "skänk Skåne till danmark?" deras dialekt är bra mycket mer lik svenska än danska, gahhh! Att skåningar snackar som om dom hade skit i munnen.. va? Om vi jämför med danskarna då? Hur mycket förstår en svensk av det? :p Just det. Men, egentligen är jag inte så orolig över detta, lär ju ta mer än 1 vecka att gräva bort en så pass stor del. Och det har ju hållt på ett bra tag redan nu :p Men, kommentera gärna med era egna åsikter, skulle vara kul att läsa vad andra tycker :)

Blixt & dunder

Publicerat den: 2008-07-27 Klockan: 23:29:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Från att vara strålande sol till att börja spöregna, åska och blixtra.. ja jag säger då det, haha. Jag och min bror hade tänkt stappla klart veden nu ikväll då inte solen låg på, men hade som ingen lust när det blev sånt oväder. Så det får bli imorgon, eller någon annan dag, brorsan fyller år imorgon såååå blir väl hemma hela dagen och äter tårta ;) Sen på tisdag eller onsdag så åker jag till sthlm och hälsar på pappa och ulla i båten. Blir nog till att shoppa lite och gå på grönan tror jag :) Men ska inte slösa allt för mycket, har inte råd med sådant lyx ;/
Sååå vad ska man sysselsätta sig med i natt då? Förutom att hoppas på att Johan kommer och sover med mig så jag slipper sova själv, så tråååkigt.. Kom hit baaaabe! Aja, nu ska jag spela spel på king.com, helt klart bäst efter Johan. Hörs imorgon om inte annat, pussar!

Finmiddag 4 myself

Publicerat den: 2008-07-26 Klockan: 19:22:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åh, jag älskar mat. Har precis ätit assssgod gryta som jag själv lagat! Blev proppmätt mmmm.. Kul att stå och laga mat åt sig själv liksom.. inte. Men det var väääldigt gott så där gick ni miste om något! Nu ska jag ringa Jennie för hon verkar ju inte veta hur man gör det, så vi hörs!

Mmmh, SOOL :)

Publicerat den: 2008-07-26 Klockan: 12:41:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Grillfest hos Fia igår, fruktansvärt goooood maaat! Love food. Hade faktiskt riktigt trevligt :) For hem runt 2 tiden tror jag.. fick skjuts av Niklas, tack för det :)
Vaknade runt 11 idag, lagom tid att stiga upp när det är strålande väder, idag igen! Ska bara ta det lugnt idag med tanke på gårdagen, sen ikväll tror jag att jag åker in till Jennie och är med henne, Tessie och Anki. Men nu ska jag lägga mig och må lite i solen igen! Vi hörs sen :) Puss

Amen godmorgon!

Publicerat den: 2008-07-25 Klockan: 10:19:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Amen! Uppe med tuppen idag och det är Johans fel. Börjar vrålsms halv 10 på morgonen idiot!! :( Brukar aldrig kunna somna om så blev inge av med det idag heller. Men Johan kom hit med bussen runt 10 tiden och då fick jag pussa på honom litt.. fast nu har han somnat, yey. Ska gå ner och ta fram frukost och sen lägga mig ute i solen i fleeera timmar, fett bra väder!! Sen ikväll blir det grillfest hos Fia, trevligt! :) Frukost nu, later homies!

Dra åt helvete

Publicerat den: 2008-07-25 Klockan: 03:04:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hur kan så fina och underbara föräldrar få ett så fruktansvärt otrevligt, respektlöst, stört barn? När i helvete ska du växa upp? Orkar inte med dig längre.

Blodtrycksfall.. igen

Publicerat den: 2008-07-24 Klockan: 18:48:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Helloooooou! Jag hade mitt andra blodtrycksfall idag, fett läskigt!! Stod och gjorde frukost hemma hos Marris sen blir typ allt svart och jag blir yr och mår illa som satnnn, så jag springer mot toan och letar efter dörren eftersom jag inte ser något, haha! Sen lägger jag mig ner på golvet för jag förstod att jag skulle svimma så för att slippa slå huvudet i stengolvet som sist så la jag mig ner.. Vaknade sedan med ett jävla tjut i öronen, kändes som jag hade varit på rockkonsert.. uscha! Inge kul med blodtrycksfall ska ni veta :p Men nu mår jag prima och ska snart bege mig mot Fia och följa med henne och Anton och fiska, (min favoritintresse.. inte!) Nu ska jag fara, hörs sennn!

5 mysigaste

Publicerat den: 2008-07-23 Klockan: 17:32:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
nätterna på väääldigt länge :) Nog har det känts trångt när man blivit intryckt i väggen då och då men ändå så mycket bättre än att sova själv :) Johan stack iväg till Garre för dryga en timma sedan, och jag ska iväg och lämna kläder hos Jennie och stappla lite ved hos papi sen. Ska nog bara ta det lugnt sen efter det och bara måå! Nu ska jag ta mig nått att äta, hörs ikväll / imorgon.

PUSSMYLOVE!

Efter regn kommer..

Publicerat den: 2008-07-22 Klockan: 13:35:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Solsken! Skönt att det inte regnade idag också som det gjorde igår.. det öste verkligen ner! Kvällen spenderade jag och Johan med Mattias och Fia hemma i svedje. Innan det så hade vi (jag och mr. J) lagat mat uppe hos pappa.. LANGOS! Ni fattar inte hur gott det vaaar!! Inte ofta man äter det liksom :) Jag måste säga att jag var väldigt duktig för att vara första gången! ;) Aja.. i och med att det regnade så tog vi det bara lugnt och softade hos Fia under kvällen, blev sedan hemskjutsad av Matte vid 11, tror jag klockan var.. När vi kom hem så hade min film blivit klar som jag trott skulle vara jääättebra men visade sig vara urkass, så det blev inge av, istället kollade vi på "what happens in vegas", men ingen av oss orkade se klart utan somnade istället, för ovanlighetens skull liksom!
Idag vaknade jag runt 12, likaså gjorde Johan så jag gick ner och gjorde frukost sen kom sjusovaren ner och fikade också. Nu till morgonen har vi suttit ute på altanen och spelat kort.. får se vad som händer idag. Nu ska jag.. hitta på något tills att Johan har duschat klart, vi hörs sen, pussar!

1 månad & nykär..

Publicerat den: 2008-07-20 Klockan: 12:21:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Alltså det känns så sjuuuukt, jag och Johan var ifrån varandra 3 veckor och 3 dagar, nu när han kommit hem och är hos mig så känns det som om det vore första gången vi träffas, igen?! Som nykär efter 1 år & 4 månader?! Även om det var skitjobbigt att vara ifrån honom en längre tid, och dessutom så långt borta, så tror jag att det är bra att man är ifrån varandra mer än 1 vecka någongång sådär.. Det är vad jag tror! :) Allt känns hur bra som helst och jag har legat och snusat på honom hela natten <3 Jag älskar dig gubben! :D

Men nu ska jag nog gå ner och fixa lite frukost, håller bokstavligt talat på att hungra ihjäl.. Även fast jag åt hamburgare, strips & dricka på bigboy precis innan jag for hem i natt! Men som sagt, jag har en bottenlös magsäck. Inte det bästa alla gånger.. Sen får jag se vad som händer under dagen, men vi hörs iallafall senare, det är en sak som är säker ;) pussar

Stadsfesten 2008

Publicerat den: 2008-07-20 Klockan: 03:00:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jaha, då var stadsfesten över för detta år.. Var väl helt ooooook ;)

I natt var bästa natten på VÄLDIGT länge! Fick äntligen sova med min älskling :) Och nu har han precis kommit hit så ska krypa ner under täcket hos han nu, ha det bra! puss

Åh, äntligen <3

Publicerat den: 2008-07-18 Klockan: 17:32:16 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Om 3 ½ timma får jag träffa min älskling igen.. 3 veckor och 3 dagar utan någon att pussa på, eller ha vid sidan om när man ska sova. Men snart älskling! Saknar dig sååå!!

Mitt minnesvärda liv!

Publicerat den: 2008-07-18 Klockan: 10:56:09 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Jag har ett så braaaaaaa liv har jag kommit på! Har alltid haft världens finaste vänner och en underbar pojkvän gör ju inte saken värre! Kollade på en massa bilder sedan högstadiet och så.. kika lite nedan:



Skolavslutning i nian, mina bästa tjejer & jag !



Katja, Johanna & jag :)



My cuties at Elin, grillning med största delen av klassen



Den tiden då alla utom Jennan var brunett, haha. Söt hon är på hörnet va?



Malin min malin & jag kockar vid spisen ;)



Anders & Oscar tog mig och Fia på en båttur förra sommaren :)



Hade inte så mycket val än att tvätta för hand när vi jobbade på lustholmen.. :p



Absolut mest minnesvärda kvällen i mitt liv! Träffade baby där första gången :) hihi


ÄKTA KÄRLEK

Publicerat den: 2008-07-18 Klockan: 00:12:25 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (2)
Var just inne på somaa.blogg.se, och såg den här videon.. den fick mig bokstavligt talat att gråta! Så himla fint :)

Jag blir gaaalen!

Publicerat den: 2008-07-17 Klockan: 17:20:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Åh, jag hatar när saker och ting inte blir som jag vill! Fast nu kanske det blir bra ändå, men ändåååå inte som planerat! Jaja, hoppas allt löser sig och slutar bra!

Idag har jag inte gjort nånting, varit på stan med mamma en snabbis och fått ett par jeans.. eller jag betalade lite själv också. Behövde verkligen ett par nya ;S Så nu är det avklarat! Får se vad som händer ikväll, kanske bara sitter instängd eller nått annat trevligt, tjoho!

Lyssna på denna

Publicerat den: 2008-07-16 Klockan: 15:12:49 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (3)

Oplanerad fest

Publicerat den: 2008-07-16 Klockan: 13:34:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår var jag med Jennie som sagt, vid 10 tiden for vi till Patrik i norrstig där det var fest för Malin som fyllt 18 år :) promenerade hem vid 4 tiden och kom hem strax efter det. Gick och la mig direkt jag kom hem och vaknade jävlat halv 9.. mådde piss och fick ligga inne på toan ett tag i tron om att jag skulle spy. Men de blev inget mer med det, gick in i mitt rum igen och springer till papperskorgen där jag på ren svenska spyyyyyyyyyr. MUMS! Tyckte det var lite konstigt, när jag dricker blir jag aldrig dålig dagen efter men igår drack jag inte ens, ööööh. Eller smakade, heh.

Just nu har jag inte så mycket för mig, blir nog hemma och tar det lugnt idag. Imorgon ska jag börja packa också far jag till piteå på fredag! LYCKAN!

Jaaa, lyckan!

Publicerat den: 2008-07-16 Klockan: 04:12:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Bussstrejken är över! Det betyder att jag hur lätt som helst tar mig till piteå! Nu ska jag sova, skriver om kvällens bravader imorgon, puss & godnatt!

Älskar diiiiiiiig J!

Amy Macdonald!

Publicerat den: 2008-07-15 Klockan: 15:35:39 Kategori: Kommentarer: (0)
And you're singing the songs, thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?

1 år & 4 månader

Publicerat den: 2008-07-15 Klockan: 13:30:06 Kategori: Those were the days Kommentarer: (1)
Jag älskar dig, Johan!

Tisdag 15 Juli

Publicerat den: 2008-07-15 Klockan: 11:36:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mmm, dagarna börjar närma sig! Snart är det den 18e och vad händer dååååå? - Piteå! Längtar efter mina små söta pitebuddies och Johan - väldigt mycket.

Jaja, vad händer idag då måntro? Det verkar vara hyffsat väder ute så ska nog lägga mig i solen och bara må. Sedan ikväll ska jag se "so you think you can dance" med Jennie, blir najsss det! Jag har börjat lyssna på en asssssbra sångerska också, Amy Macdonald.. hennes skiva går på reklam twentyfourseven så jag var tvungen att tanka albumet och hon är jättebjaaaa! Lyssna på "This is the life" - KUNGGGGGGG med flera g:n! :)

Och just det.. varför ska vissa saker vara så jäkla svåra att förstå? Är det så svårt att förstå att man är älskad av någon så fruktansvärt mycket? Varför kan man inte förstå det? Snälla du.. öppna dina ögon!

Maybe you want her maybe you need her
Maybe you had her maybe you lost her to another..

Nu ska jag gå ner och äta frukost sen lägga mig i solen, vi hörs senare! Pussar

I'm the golfninja!

Publicerat den: 2008-07-15 Klockan: 00:05:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Vem är kingen på minigolf då?! OM INTE JAG??? hehheh! Men du kämpade på bra du med Jennie! Kanske ska satsa på en minigolf karriär? ;)

Jag är tjockt hungrig, brb!

Hemma igen :)

Publicerat den: 2008-07-14 Klockan: 17:08:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Kom hem idag runt 3 tiden, for direkt hem från Marris och sedan så tog det inte lång tid innan jag hamnade hemma hos Jennie. Vi ska snart gå ner på mcdonalds så att jag får äta är så förbannat hungrig så det känns som magen ska vändas utochin..

Ikväll får vi se vad som händer, kanske far iväg och badar men blev lite frusen nu så får se hur det blir med den saken ;) Just nu står Jennie i duschen och drygar sig och jag fördriver tid här vid datorn, men nu ska jag spela spel på king.com, vi hörs sen! Puss

Johan!

Dorotea med Marris

Publicerat den: 2008-07-11 Klockan: 15:45:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Mmmmmm imorgon far jag iväg några dagar med Marris, softa litt sådär! 0768156041 - om det är något, kommer hem på måndag - tjohooo!

Läggdags snart?

Publicerat den: 2008-07-11 Klockan: 05:18:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hallå i stugan.. uppe med tuppen idag! Eller inte, har inte riktigt gått och lagt mig ännu, haha.. Sitter just nu och pratar med min älskling, han är nog den enda som är vaken den här tiden med mig, haha :p Men ska nog lägga mig snart.. imorgon blir en hård dag! (inte). Ska packa lite grejer sedan ska jag iväg till Marris och sova hos henne, eftersom vi sticker iväg på lördag (vart vi nu skulle), och kommer hem på måndag! :) Lär ju hinna slänga in nått inlägg till innan vi åker så jag säger inte hejdå ännu ;) Men nu ska jag prata lite mer med Johan innan jag går och lägger mig, puss & kram!

My sweet love

Publicerat den: 2008-07-11 Klockan: 01:24:29 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
No one is ever gonna love you more than I do. Jag saknar min Johan så jäkla mycket just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Ingen får mig att må så bra som han och jag älskar honom mer än allt annat i världen! Han är det bästa som någonsin har hänt mig.. All min kärlek till dig älskling!

SE DETTA, hahah!

Publicerat den: 2008-07-10 Klockan: 14:59:20 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (3)

Hahahah, fyfan vad söt unge.. missa inte slutet!

Som jag längtar!

Publicerat den: 2008-07-10 Klockan: 01:33:00 Kategori: Those were the days Kommentarer: (1)
GAH, jag kan knappt bärga mig!! Ska bli så förbannaaaaaaaaaaat kul att få träffa Sannapannakaffekanna igen! Och Pierre och Jimmy såklart! OCH JOHAN!!!


Han är ju trots allt det bästa som någonsin hänt mig!

Tillägnad JESPER

Publicerat den: 2008-07-10 Klockan: 01:14:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Lyssnade nyss på 2 låtar som en gammal klasskompis (Jesper Thörnberg) skrivit. (Han spelar och sjunger också låtarna). HAN ÄR GRYM! Jag kommer ihåg när vi gick i 7an eller 8an, (3 år sen???) då han skickade en låt som heter Stacy's mum, jag tyckte han var skitbraaaa och insåg redan då att han kommer bli AWESOME!! Och vad blev han inte???? Wohooooo dåligt stolt man blir över dig skitunge! :D Vill ni lyssna så klicka här.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska se om Johan är vaken först bara så jag kan störa han lite innan jag somnar, hörs imorgon, Tjohooooo!

Myser hos Jennie

Publicerat den: 2008-07-09 Klockan: 20:49:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Ligger just nu i Jennies feta säng och vräker i oss lantchips och dipp.. mmm! Har varit en sväng ner på stan och kollat läget men det var ganska dött, trots att det är lill-lördag! Förhoppningsvis går det något bra på tv snart som vi kan kolla på :)

Innan jag for till Jennie var jag nere på stan och skulle köpa ett nytt linsskydd till systemkameran och nya hörlurar till telefonen. Linsskyddet fanns inte i rätt storlek och hörlurarna kostade typ 500 kr.. blä! Blev en hårborste, makeup remover servetter och ett par korta gröna shorts istället, haha.
Men nu ska jag softa och vräka i mig lite mer chips, vi hörs senare jaaaaaaaa.. pusshej!

JOHAN=)))))))))

The fray - She is

Publicerat den: 2008-07-09 Klockan: 15:33:32 Kategori: Kommentarer: (1)
Do not get me wrong I cannot wait for you to come home
For now you're not here and I'm not there, it's like we're on our own
To figure it out, consider how to find a place to stand
Instead of walking away and instead of nowhere to land

This is gonna to break me clean in two
This is gonna to bring me close to you

She is everything I need that I never knew I wanted
She is everything I want that I never knew I needed

It's all up in the air and we stand still to see what comes down
I don't know where it is, I don't know when, but I want you around
When it falls into place with you and I, we go from if to when
Your side and mine are both behind it's indication

This is gonna bring me clarity
This'll take the heart right out of me

She is everything I need that I never knew I wanted
She is everything I want that I never knew I needed

This is gonna bring me to my knees
I just wanna hold you close to me

Slitsamt i veboa

Publicerat den: 2008-07-08 Klockan: 22:51:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tjennnna! Idag har jag spenderat några timmar med Sofia ute på smitingen, synd att det blåste så kalla vindar bara.. Men när det var vindstilla så blev det riktigt varmt! For sedan hem och åt middag med mamma innan jag begav mig upp till pappa där jag stapplade lite ved.
Senare inpå kvällen kikade vi på morden i midsomer, första gången jag såg det faktiskt.. Ganska bra ändå :) Börjar redan bli jobbigt att hålla ögonen öppna så blir nog en tidig kväll, men först ska jag samtala lite med min pojkvän innan jag somnar. Hoppas ni haft en bra dag, seeeeee you!

Countin' days

Publicerat den: 2008-07-08 Klockan: 18:12:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)

Nu äre dags igen!

Publicerat den: 2008-07-08 Klockan: 01:42:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Äntligen åker jag upp till piteå igen! ÖVER ett halvår sedan jag var dära sist, men nu ska jag få träffa Sanna, Pirre och Jimmy! OCH JOHAN!!!!!!!!!!! Åker fredag den 18e och kommer hem när jag känner för det!

Jobba & stå i

Publicerat den: 2008-07-07 Klockan: 18:03:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Mhm, jobbet på smitingen är som sagt avklarat, nu återstår bara jobbet uppe hos pappa. Far nog upp ikväll och börjar slita litt! Igår sov jag hos Marris och det var muy trevligt! Jag har faktiskt inget speciellt på hjärtat, så vi hörs sen!

I can't hear your heart beat, you're to far away.
Kom hem till mig nu älskling!

Håkan & Timo! :)

Publicerat den: 2008-07-06 Klockan: 14:52:05 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Igår var det fullt ös medvetslös när Håkan stod på scen, även när Timo spelade lite senare. Var skit kul att få se dom på så nära håll alltså, vilken energi båda två hade! Hade väldigt trevligt med Jennie och Malin iallafall, men är väldigt glad att jag inte köpte 3 dagars band. 360 kr var lite väl mycket för en kväll tycker jag :p När det var slut på uppträdandet så gick jag och Jennie på subway och åt, gott vare! Sedan mötte vi upp Anneli och fick nykeln till hennes lägenhet så vi kunde gå hem och sova, trötta som vi var. Innan vi somnade så pratade jag med min favvokille som vanligt innan läggdags, sen var jag redo att somna och sova gott! Blev väckt igen efter 1 timma (kl 5 på morgonen) av att Johan ringer upp mig igen, pratade lite med honom sen somnade jag igen och blev väckt strax efter 12 av att Anneli kom hem.

Det var min kväll och morgon i sundsvall det! Hoppas ni andra också hade kul ni som var dära :) Nu ska jag ta mig något att äta, hungrar ihjäl här! Men vi hörs senare, pussar.




JAG HATAR

Publicerat den: 2008-07-05 Klockan: 14:19:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (4)
..att alla säger "GÅ LÖS!!". GAAAAAAAAAHHHHH säkert 20 stycken på min msnlista heter "går lös på gf!!" "gå lööööös!"

Ingen rubrik

Publicerat den: 2008-07-05 Klockan: 13:06:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket, but I've got to get a move on with my life.

Har just suttit och snyftat till Fergie - Big girls don't cry. Vet ärligt talat inte varför jag blev så känslig (inget ovanligt men), bläää dumma kärlekslåtar! Nu ska jag slänga mig i duschen sen blir till att fixa sig inför gatufesten tjohoooo!

Gatufest tjohoo!

Publicerat den: 2008-07-05 Klockan: 02:04:39 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Imorgon smäller det, längst fram vid scen klockan 8 då Håkan spelar, check! Fick till slut tag på min lilla pappa och han var så snäll sååå, hade ju varit trist att behöva sitta hemma när alla andra åker ner och roar sig ;D Men nu så! Skulle spela sanning eller konka på msn med Marcus men det sket sig för att jag inte kan installera adobe flash player, sämst! Ska tjura på ett tag till med det sen blir det nog läggdags.
Har precis pratat i telefon med Johan och ikväll (inatt) blev det ett 40 minuter långt samtal om massa olika saker, saknar honom så :( Come home boy! Jaja, nu ska jag tänka positivt - han kommer ju hem förr eller senare! Anyway, love you.

Hoppas ni haft en trevlig kväll, min har varit helt ooook. Vi hörs imorgon, pussar!

ÅRETS FÖRSTA!

Publicerat den: 2008-07-04 Klockan: 18:39:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
JAG BADADE IDAG!!!!

JOBB: avklarat!

Publicerat den: 2008-07-04 Klockan: 17:50:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
FAN SÅ SKÖNT DET KÄNNS DÅ!! Idag var det sista arbetsdagen ute på smitingen, hädanefter blire bara till att GLASSA när jag är där nästa gång! Och kolla på alla hårt arbetande sommarjobbare :) :) :) Imorgon är det gatufesten, ska strax ringa och tigga lite pengar av min far.. hehe. Skriver mer ikväll, om jag orrrrkar! PUSS

Saknar min älskling, kom hem!

Sommar & sol!

Publicerat den: 2008-07-03 Klockan: 21:37:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
JÖSSES vad varmt det var idag alltså! Det var över 30 grader i luften ute på smitingen idag, 33 om vi ska vara precis. Kändes verkligen helt värdelöst att stå och jobba när man hade kunna lega och pressat i solen! Istället fick jag stå och sälja hamburgare och strips i typ 4 timmar, blä! Jaja.. imorgon är sista dagen och det ser ut att bli lika bra väder då.. men slutar jobba klockan 2 så tänkte stanna där ute till 3 iallafall och sola lite!
Efter att jag jobbat klart idag så gick jag en snabbis på stan med mamma och fick en tröja och tre trosor, thank uuu! Ikväll har jag varit med Marris en stund, vi spelade lite fotboll borta på skolans plan sen har vi bara softaaat! Ska alldeles strax lägga mig faktiskt, har ändå inget bättre för mig, puss!


Ett stycke tråkig

Publicerat den: 2008-07-02 Klockan: 22:41:34 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Det här blir ett tråkigt inlägg.. eller inteee!! Närå, har bara glömt bort att skriva att jag faktiskt var i birsta med Jennie igår, köpte mig ett par skitsnygga lite för små skor (smart drag) och en skön kofta. Varför jag nu köpte ett par skor som var lite trånga var för att det bara fanns strl. 37 och 39, och jag har 38.. 39orna var sjuuuukt stora så det fick bli 37orna, var liksom tvungen att ha skorna, heh. Skorna liknar dom här, lite lägre klack och lite bredare, annars så!

Idag har jag jobbat mellan 9-14, sedan gick jag en tripp på stan och la undan en tröja som jag hoppas på att få av mamma imorgon då vi ska gå på stan efter att jag jobbat ;) hehheehhe. Men nu ska jag sova, puss och godnatt!

Ett inlägg om vikt

Publicerat den: 2008-07-02 Klockan: 16:36:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Jag läste just ett inlägg som en kille skrivit om anorexia. Jag blir lite småskraj varje gång jag läser en artikel eller inlägg om just det ämnet. Ganska många jag känner säger att jag är på tok för smal och måste äta mer. Men om folk bara visste hur mycket jag kan äta :p Ni skulle inte tro era ögon, haha. Det är nog bara så att jag har svårt att gå upp i vikt, vissa har ju det. Och anorexia innebär som sagt inte att man bara är lite väl smal, det beror ju nästan mer på hur man mår psykiskt.

Bara för att jag läste inlägget om anorexia så var jag tvungen att kolla mitt BMI, hur jag låg till och så.. Ett BMI-värde på under 18.5 räknas som undervikt, och jag låg på 18.4. Jag strävar verkligen inte efter att vara supersmal, jag har alltid varit smal och kommer förmodligen alltid vara. (Kanske inte som gammal tant men..) Men det stämmer att jag gått ner några kilo senaste tiden men det beror på helt andra saker än själva grejen att gå ner i vikt medvetet.. Ni vet hur det kan vara. Huvudsaken tycker jag är att man är nöjd, mår bra och trivs med sin kropp - precis som den är, och det gör jag. Men som sagt, oroa er inte över mitt lilla BMI-värde, jag ska äta upp så att jag åtminstonde ligger på 18.6 ;) You don't have to worry, jag äter jävlat som en häst :p

Nu känner jag faktiskt att jag skrivit ett meningsfullt inlägg, tjoho!

Då var det klippt!

Publicerat den: 2008-07-02 Klockan: 15:22:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (5)
Nu har jag raklugg, tjohej! Började med att klippa en snelugg igår (mamma alltså), sen när jag kom hem nu från jobbet klippte jag själv så att den blev rak.. Gillar det faktiskt! Än så länge ;) Men nu ska jag slänga mig i duschen sen ikväll blir det nog till att softa med Fialotta! Tjarå!

Puss på Johan!

Nickelback - Far away

Publicerat den: 2008-07-01 Klockan: 11:48:11 Kategori: Kommentarer: (6)
This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait?

Just one chance, just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you, I have loved you all along
And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all, I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

That I love you, I have loved you all along
And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted, I wanted you to stay
'Cause I needed, I need to hear you say
That I love you, I have loved you all along
And I forgive you, for being away for far too long
So keep breathing, cause I'm not leaving you anymore
Believe it, hold on to me and, never let me go
Keep breathing, cause I'm not leaving you anymore
Believe it, hold on to me and, never let me go
Keep breathing, hold on to me and, never let me go
Keep breathing, hold on to me and, never let me go

Jag saknar min Johan :(

Läs & hjälp mig!

Publicerat den: 2008-07-01 Klockan: 11:02:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har funderat några dagar.. veckor.. på att klippa lugg, antingen snelugg som jag alltid brukat ha eller kanske jag ska prova Elin Kling - lugg? Jag velar hela tiden och kan verkligen inte bestämma mig.. snelugg vet jag att jag passar i eftersom jag alltid haft det.. Men raklugg? HMMM! Jobbigt! Jaja, ni får helt enkelt kommentera och övertala mig till det ena eller det andra.. haha :p Good luck!
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0