Nu är det läggdags!

Publicerat den: 2008-09-30 Klockan: 21:20:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
My goood! Bara för att jag lagt mig typ 9 varje vardag sedan skolan började så får jag värsta pannen (paniken) om klockan är över 9 och jag inte har gått och lagt mig! Nu måste jag sova! Puss

Här sys det klänning!

Publicerat den: 2008-09-30 Klockan: 16:20:03 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (1)
Före och Efter:


Den är inte helt klar ännu, ska sätta dit ett brett band alldeles under de svarta och försöka göra en stor knuten rosett :) Men vad tycker ni så här långt?

Livmoderhals cancer

Publicerat den: 2008-09-30 Klockan: 13:34:27 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Nu har min mamma varit på apoteket och hämtat ut sprutorna jag ska ta mot livmoderhals cancer. Vissa säger att det gör skit ont och andra inte.. men jag brukar tåla sprutor rätt bra men ändå! Liiite nervös är jag, men det är ju helt klart värt det.

Förresten: Jag får sälskap av Marris vid middagsbordet!! Romantisk middag för två! ♥

Jag ska börja sy en klänning. Ja det ska jag. Jag har en svart tubtopp som jag använt ca. 2 gånger, gillar den inte.. den är för kort och blir lätt en magtröja. Så jag ska sy om den till världens gulligaste klänning, jag visar när den är klar! :D (Lär ta ett tag eftersom våran symaskin inte alltid vill funka).

Min hund kan sjunga

Publicerat den: 2008-09-30 Klockan: 11:37:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Det märkte jag i morse när hon ylade och "sjöng" till hemtelefonen som ringde.. väldigt störande eftersom det väckte mig från min skönhetssömn, buhu.
Är "ledig" idag, hade endast 1 lektion på morgonen i 1 h och 20 min men jag orkade verkligen inte kliva upp kl: 6 för det.. Så jag tog sovmorgon och får väl komplettera den där lektionen någon annan dag. Får se vad som händer resten av dagen, mamsi jobbar natt så det blir väl jag som står för middagen, så då måste jag ju komma på något att äta också.. jobbigt. Sedan måste jag ringa och be Johan komma hit så jag slipper sova heeeelt ensam i natt (utan mamma). Man vet ju aldrig vad som kan hända..!

Nu ska jag .. höm, avsluta detta inlägg! Tja!

Prova på helg i luleå

Publicerat den: 2008-09-29 Klockan: 15:57:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Är det någon som ska fara till Luleå för att få mer information om lumpen osv?

Ha-ha-hamburgare!

Publicerat den: 2008-09-29 Klockan: 15:22:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag vill jag äta hamburgare till middag.. mmm!

Idag hade vi skoljogg med klassen, inte min grej det där med att jogga / springa. Jag gick mest, men joggade lite också.. faktiskt! Sista lektionen var engelska b, men det blev aldrig någon lektion, vi fick gå efter dryga 15 minuter för att några i klassen inte hade gjort en diagnos och därför skulle dom få lektionen på sig och då fick vi andra ledigt. Skönt! Har fått ett till häfte som är nå diagnos liknande det också så tänkte faktiskt vara duktig och börja med det redan idag :)
Ikväll är det ridning, förra gången skippade jag efter att ha ramlat på idrotten och skadat mig mer eller mindre, så pass att jag kände att jag inte kunde rida. Men det visade sig att vi hade teori. (woooops!) Men nu ska jag ringa mamma och säga att jag kan göra middag idag ifall det får bli hamburgare! Jag vet av att vi har hambisar i fryllen, mohahah!

Torrt bloggande idag

Publicerat den: 2008-09-28 Klockan: 17:35:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har verkligen ingenting att skriva om och strax ska jag iväg till Marris. Senare ikväll åker jag till Johan och sover där Hörs imorgon!

Igår var jag på bio..

Publicerat den: 2008-09-28 Klockan: 12:02:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..och såg Get Smart med Marris, Carro och CIlla. Jag tyckte filmen var skitkul, verkligen sevärd :) Den var liksom rolig och allvarlig på samma gång :p Efter bion så följde jag med Carro och Cilla hem till Carro sedan traskade vi tillbaka till stan för att se om det var nå folk ute, men det var rätt dött.. så då var ju allt som vanligt i den här stan ;D Träffade Rick på bigboy och tuuur var väl det för då hade jag skjuts hem med honom. Vet inte riktigt vad jag hade gjort annars eftersom jag glömt Johans hemnyckel :p Ibland har man tur :) Kom hem vid halv 2 tror jag, satte mig vid datorn och surrade lite med Jimmy och Simon sedan så gick jag och la mig eftesom mina ögon höll på att somna men inte resten av kroppen, haha :p Idag vet jag inte vad jag ska göra, måste köra igång med engelska läxan så lär väl bli en slappis dag :) Nu ska jag kliva upp, hörs senare :)

Blondin och brunett

Publicerat den: 2008-09-28 Klockan: 01:42:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag kommer förmodligen inte vara brunett så länge denna gång heller, känns inte riktigt som det. Faaaaaan vad jag är jobbig med mig själv!

Nu ska jag sova! Godnatt

Resultatet av mitt hår

Publicerat den: 2008-09-27 Klockan: 16:59:23 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Färgen ser inte exakt ut såhär.. Mobilkamera ftw!

Underbara människa

Publicerat den: 2008-09-27 Klockan: 16:09:05 Kategori: Those were the days Kommentarer: (1)
Jag kommer alltid att älska dig! Du och jag föralltid! ♥

Det FINNS ett hem

Publicerat den: 2008-09-27 Klockan: 12:25:19 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
För dig med Linda.

Mitt nytonade hår

Publicerat den: 2008-09-27 Klockan: 11:37:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har tonat håret nu. Tonade det 2 ggr, första gången blev det ungefär den färg jag ville ha i en ljusare nyans, det såg lite "urtvättat" ut så mamma drog på en toning till, och nu är det inte som jag vill ha det :p Det är inte fult men det blev för mörk och för brunt, men mamma säger att det kommer försvinna lite färg allt eftersom jag tvättar håret, så jag får väl lita på det. Kan lägga in bild på hur det ser ut senare, ska bara få några bilder av Marris :)
Igår hade jag kul, det kanske jag redan sagt. Trevligt folk tills att det kom för många :) Nu har jag nyss duschat och ska väl ringa Peter eller Eddie och väcka dom så jag kan åka in med Eddies öl som ligger i min väska och gör den tung. Sen har jag lovat att hjälpa till att städa så vad gör man inte? :) Aja, uppdaterar senare för just nu hade jag inget viktigt på hjärtat! Puss

Kvällens bravader

Publicerat den: 2008-09-27 Klockan: 02:32:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är jag hemma igen efter allt tok och stoj ikväll. Hade trevligt hemma hos Eddie tills att lägenheten blev proppfullt med folk som inte var tänkt att de skulle komma, menmen! Shit happens ;) Stack senare ner på stan och skulle äta (inte jag), men det tog.. hum, väldigt lång tid eftersom Eddie tog 1 steg fram och 2 steg bakåt. Men tillslut kom vi fram :) Åkte hem samtidigt som Simon och Patrik, taaack för att ni fixade skjuts ♥

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta igenom håret innan jag lägger mig för att sussa. Sov gott alla :) Puss

Jag <3 katter = ???

Publicerat den: 2008-09-26 Klockan: 16:23:49 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Avgör själva.


Outfit & hårfärgning!

Publicerat den: 2008-09-26 Klockan: 16:14:52 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (5)

Jag idag! Orkar inte skriva vad jag har på mig för det ser ni ju själva. Blusen är ny btw.

Jag sitter just nu med ljusbrunorange färgning i skallen och håller tummarna för att resultat blir bra! Lägger in bilder sen :D Ikväll blir det utgång med min bästastebäste vän Mariana!

Godnatt & sov gott!

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 21:01:51 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är det läggdags! Känner mig stolt och duktig över att jag lagt mig innan 10 varje vardag sedan skolan drog igång! ;) Dock är jag inte pigg på morgonen trots det.. men jag får iallafall den sömn jag behöver! Måste säga också att jag blev ledsen när Isak inte gick vidare i Idol, jag tyckte om honom. Godnatt & sov gott allihop :)

Fint från accessora

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 19:20:24 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)


Tycker klockan såg jäkligt fräsh ut, skulle inte alls sitta fel :)

Ny blommig design

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 18:38:44 Kategori: Kommentarer: (0)
Nej, jag blir aldrig nöjd, och då menar jag aldrig! Alltid något som saknas, haha. Vad händer annars då..? Jag sitter just nu och väntar på att mamsi ska komma hem så att vi kan äta middag snart, är som lite hungrig :) Ikväll har jag ingenting planerat (skönt) så ska nog bara ta det lugnt hemma, se en film eller så. Kanske ber Johan komma över, får se :)

Jag köpte världens skönaste skor idag, det må jag säga! Har jag tur så håller dom i vinter, hehe :) Dom är ju från H&M och det är ju inte en skobutik direkt, så jag har inte så stora krav på dom :p Jag var lite emot Uggs ett tag, tyckte det såg så klumpigt ut.. men när jag provade ett par så ändrade jag min åsikt helt och hållet! ;) Jaja, nog om mina skor.
Kjolen jag köpte idag har jag letat efter länge. Alla, precis ALLA har haft jättefina blommiga volang kjolar under sommaren men jag hittade inte en enda?! Men nu gjorde jag det och jag slog till, även om jag är liite efter alla andra. Men det skiter jag i! Jag köper det jag tycker är snyggt och inte vad som är inne för stunden, så är det bara :) Det jag också saknade i somras var ett par gladiatorskor som jag letade förbrilt, hittade några par men inga perfekta. Är lite kräsen av mig :)

Men nu ska jag sluta babbla och hämta en frukt att äta eftersom mamma inte kommit hem och gjort middag än! Puss & kram ♥

Skönt med lite sol

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 16:14:00 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Små shopping idag!

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 16:09:08 Kategori: Shopping Kommentarer: (3)
Efter skolan blev det lite småshopping :) Detta fick jag med mig hem från H&M:


Kjol 149 kr och ett par Uggs för 149 kr, får se hur länge dom håller :p


Några bilder på mina hårt arbetande klasskamrater som håller på med
multimedia arbetet som vi ska redovisa nästa vecka :)



Torsdagens outfit! :)

Publicerat den: 2008-09-25 Klockan: 08:31:39 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (2)
(Ursäkta den dåliga kvalitén, bilden är tagen med mobilkamera..)

Timbuktus nya album

Publicerat den: 2008-09-23 Klockan: 21:13:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Har precis dragit ner Timbuktus nya album, tack för kaffet, ska lyssna igenom det och se hur bra dom lyckats denna gång :) Någon som hört det?
För övrigt så har jag precis suttit och kollat på idol, förstår inte hur den där killen som får damp på scen går vidare?! Han har ju ingen sångröst? Eller har jag missat något? :O Enligt Peter så har han talang, haha ;) Nu är det läggdags för Tove, börjar åtta imorgon! Men först ska jag ringa älsklingen som får natta mig via telefon ikväll ;) Puss & godnatt!

Mitt egna lilla recept:

Publicerat den: 2008-09-23 Klockan: 17:54:48 Kategori: Kommentarer: (0)
Idag har jag lagat väldigt god middag åt mig och min mamma som är sjuk! Snällt va? Jag skulle göra som tortilla-taco-kyckling. Hittade inget recept så jag kom på ett eget och det smakade delikat! ;)

Det här behöver du:
1 röd paprika
1 dm purjolök
2 st kycklingfileér
2 dl creme fresh
½ - 1 dl tacosås
Salt, peppar och vitlökspulver

Hur måttar man purjolök?!

Så här gör du:
Hacka paprikan och purjolöken och lägg i en skål så att du har det klart innan du börjar med resten. Hacka kycklingen i mindre bitar och stek den i (tyflon)panna (med höga kanter). Tillsätt creme freshen och tacosåsen som du redan rört ihop till en sås. Ha sedan i paprikan och purjolöken och rör om tills allt är blandat.
Lägg upp ett tortilla bröd på tallriken och lägg så mycket kyckling''smet'' i som du önskar, rulla sedan ihop tortillasen(?) och voilá! En snabb, lätt och fruktansvärt god middag är serverad! ;)

Min sötplutt och jag

Publicerat den: 2008-09-23 Klockan: 16:19:36 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Johanpohanpäron

Publicerat den: 2008-09-22 Klockan: 20:45:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
pung.

Jag hatar att hitta på rubriker, jag kommer aldrig på något bra..! Nu är bloggen i stort sett klar och skall få se ut så här (ett tag iaf). Har kikat på hårfärger ikväll med mamma, och vi är ganska nära svaret på vilken "colorsync" det är jag letar efter. En blandning av brunorange och mahognyröd samt lite blonda mer eller mindre synliga slingor = vi vet inte alls vad vi ska ha!!! Finns det någon hårfärg som heter brun-orange-mahognyröd-med blonda slingor kanske? Skulle inte tro det.. haha.

Min faster och kusin har varit här ikväll, inte varje dag så det var ju trevligt! Nu ska jag.. sörja för mitt onda ben som smärtar fruktansvärt mycket. Håll tummarna för mig så att jag kan gå ordentligt imorgon, annars kommer jag tycka synd om <okänd> eftersom han har skuldkänslor upp till öronen (hoppas jag, haha ;))
Förresten, sänds idol bara 1 gång i veckan nu? Ni som vet?

Double stupid hair!!

Publicerat den: 2008-09-22 Klockan: 18:49:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag vet vilken färg jag vill ha, men det jag inte vet är om jag kommer passa i det eller om jag vågar. Eller, vågar gör jag såklart. Den här förövrigt URSNYGGA bilden på Amanda Berg är ett perfekt exempel på den ultimata hårfärgen! ;) Exakt den färgen vill jag ha!



Nä nu jävlar.. jag ska färga håret! I girl gotta do what a girl gotta do! Jag är less på min äckliga gula blonda färg! Eller den är fin ibland.. men oftast inte.

Under ombyggnad..

Publicerat den: 2008-09-22 Klockan: 18:37:37 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Min blogg är, som ni ser, under konstruktion. Meningen är att headern ska ligga över den vänstra menykolumnen också, men har inte fått det rätt än. Det får vänta lite :) Känner att tålamodet börjar ta slut, haha.. Annars händer det inte så mycket här, har precis ätit middag som för det första var fisk (lax för att vara mer exakt) Och för det andra så var det som vanligt fruktansvärt gott! Nu ska jag ligga och jäsa lite innan jag ger mig på en minipåse med ostkrokar som jag öppnade igår.. nu när dom är lite sega så är dom som godast också! ;)
Måste bara tillägga att det är lite synd om mig. Blev fälld/prejjad på idrotten idag av <okänd> när vi spelade brännboll. Under den tuffa omkörningen så blev jag en gnutta tillknuffad så att jag såklart föll (läs: flög) ner på grusplanen, min vanliga tur. Det var bra att kläderna höll iallafall, men har dock ont i vänstra benet så jag haltar lite fint sådär! Shit happens! ;>

Godmorgon bloggis

Publicerat den: 2008-09-22 Klockan: 08:20:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Läget idag? Trött, sliten, sjuk, frusen.. osv.. Haha :p Ska alldeles strax gå till bussen som tar mig till schuul. Det är så jobbigt att kliva upp tidigt och veta att Johan börjar kvart över 12, varje måndag. Lyx i högsta grad (nästan). Hinner inte med dagens outfit nu till morgonen men kan lägga in efter skolan om jag kommer ihåg :) Nu måste jag sticka, hörs senare! Puss ♥

Godmorgon igen :D

Publicerat den: 2008-09-21 Klockan: 14:49:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Efter att jag hade ätit frukost insåg jag att jag hade sovit alldeles för lite, så jag la ifrån mig datorn och kröp ner i sängen igen.. och vaknade nu, blev kanske liite väl länge men skönt var det!! Nu måste jag äta frukost igen.. me hungry.. Sedan blir  det till att slänga sig i duschen.. har fullt med sånt här dust it pulver eller vafan det heter i håret och det är icke fräscht dagen efter. Hörs sen :D Puss

Födelsedagskalas

Publicerat den: 2008-09-21 Klockan: 09:59:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Middagen hemma i Antjärn var såhääär god. Fläskfilé gryta, klyftpotatis och beasås! Presenten Johan fick av mig var ett silver halsband, eller en kedja kanske man säger, en lite bredare sådan. Det har han önskat sig länge så det fick bli så :) Glad blev han iallafall, huvudsaken det :)
Igår var det födelsedagskalas för Matte och Johan, hade väl rätt kul men drog hem ganska tidigt pga. vissa omständigheter. Blev väckt av ett sms och kunde inte somna om så ska väl kliva upp snart, magen kurrrrar. Uppdaterar senare, vi hörs <3

Outfit & födelsedag

Publicerat den: 2008-09-19 Klockan: 16:08:11 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (5)

Tröja: H&M
Jeansshorts: Cubus
Strumpbyxor: Lindex (?)

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar min lilla prins idag! Idag fyller Johan 19 år och om ett tag blir jag hämtad av honom, vi är bjudna på middag hemma i Antjärn och där ska lillbubben firas :) Kan inte avslöja presenten ännu eftersom han inte fått den än, men kan berätta senare (om det ens är någon som är det minsta intresserad ;))
Nu ska jag byta om och fixa mig lite! Hörs senare, puss & kram!

Planer inför helgen

Publicerat den: 2008-09-18 Klockan: 19:07:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Min älskade pojkvän fyller först och främst hela 19 år imorgon, det firas med fika och middag hemma i antjärn, sedan en MASSA mys såklart! :) På lördag är det födelsedagsfest för både Johan och Mattias (som fyllde år för några dagar sen). Ska bli kul :) Nu måste jag gå ner på ica och köpa nya nylonstrumpbyxor eftersom jag lyckades ha sönder de förra, ovaanligt! Nylonstrumpbyxor borde heta engångs-strumpbyxor istället!

Stackars mamma!

Publicerat den: 2008-09-18 Klockan: 18:21:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Min mamma har idag lyckats smällt igen bildörren och klämde ena tummen där emellan.. den är nu ungefär 5 gånger så stor och stenhård, stackars lilla mamma! :(

Mmm.. baka bullar!

Publicerat den: 2008-09-18 Klockan: 17:09:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Min bror fick för sig att han skulle baka bullar och frågade ifall jag ville hjälpa till.. visst tänkte jag, eftersom hälften av bullarna automatiskt blir mina då! ;) Än så länge håller vi på med den dryga smeten som ska jäsa i 20 min.. jobbigt.. sen blir det bullbak för fulla muggar! Berättar senare om hur god dom blev! ;)

Torsdagens outfit

Publicerat den: 2008-09-18 Klockan: 08:08:09 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (1)

Brottarlinne: Intersport
Jeans: Lee från Bikbok
Kofta: H&M
Skor till detta: Benvita converse

Klev upp lite för tidigt idag märkte jag eftersom jag kan åka med mamma till skolan, i vanliga fall hade jag tagit 9 bussen. Börjar klockan 10 idag så är ett bra tag kvar innan vi ska åka.. Både bra och dåligt för nu kan jag ta det lugnt och äta fruksot om en timme, eftersom jag inte kan äta frukost direkt jag klivit upp, det går bara itt! Hinner ju till och med bädda sängen innan skolan börjar, inte alla dagar ;) Men nu ska jag se vart min lilla voffsing gömmer sig, hörs senare idag! Puss&kram

Idol med mamsen

Publicerat den: 2008-09-17 Klockan: 21:29:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har just suttit vid tvn och kikat på Idol med mamma, lika kul varje gång ;) Ska snart lägga mig och sova så att jag blir FRISK för att i övermorgon fyller min bebbe 19 år, och på lördag är det födelsedagsfest för honom och Matte. Så det är bäst att jag kryar på mig! Förövrigt så har det inte hänt något intressant i mitt liv denna dag, så vi hörs imorgon igen! Puss

Två nya designer

Publicerat den: 2008-09-17 Klockan: 19:36:13 Kategori: Kommentarer: (2)
Har orkat med 2 designer nu ikväll.. Dels Jimmys, och nyss gjorde jag en åt en Caroline uppe i piteå. Kanske stöter på henne nästa gång jag hälsar på Pierre, Jimmy och Sanna? ^^ Vem vet!

TILLÄGNAT LENA & LINDA: Ni bad om en design och jag har sagt att ni får skicka de bilder ni vill ha och det har ni inte gjort än så ska ni ha nån design så få tummen ur rövva!!! :D

Fixat lite åt Jimmy

Publicerat den: 2008-09-17 Klockan: 17:51:42 Kategori: Kommentarer: (1)
Goddagens! Torrt med bloggning idag jämfört med de andra dagarna. Gick i skola till halv 2 och promenixade sedan till mormor och fikade eftersom hon tydligen fyllde år igår (inte lätt att hålla koll på allt). For hem, hoppades på ett brev i lådan som skulle säga att telefonen har kommit, men brevet kom inte så.. synd för mig! Har hunnit ätit också, FISKPINNAR <3 Sedan fixade jag Jimmys blogg lite. HATAR dock att det ska vara annorlunda "inställningar" när man använder mozilla och/eller explorer. Har inga planer för resten av kvällen men blir nog till att ta det lugnt, är inte så kry atm. Hoppas alla haft en kanonishdag, hörs senare! Puss

Goodnight bloggis!

Publicerat den: 2008-09-16 Klockan: 21:29:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Nu är det dags att sova, börjar 8 imorgon och slutar halv 2 vilket är ett BIG +
Sov så gott, puss & kram!

Pita, kebbe, krocki!

Publicerat den: 2008-09-16 Klockan: 19:06:03 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Rubriken är en förkortning av vad middagen skall bestå av.. Pitabröd, kebab och krocketter! Egentligen skulle det vara strips men det hade vi inte så man tager vad man haver! Jag brukar lixxxom ha strips i pitabrödet också, mumsfillibabba! Nu ska jag börja steka kebaben eftersom krocketterna redan är i ugnen, see ya! ;D

Såhääär trött är jag

Publicerat den: 2008-09-16 Klockan: 18:27:06 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Har varit så jäkla trött hela dagen.. har inte sovit dåligt så jag vet inte vad det beror på. Börjar kanske dra på mig höstförkylningen som de flesta i min klass redan haft. När jag kom hem från skolan idag så hade jag inget internet så jag la mig i sängen (halvsatt) och somnade. Vaknade drygt 1 ½ timma senare, hoppas jag inte blir pigg nu så jag kan somna ikväll :p Idag är det jag som står för middagen eftersom mamma jobbar till 10.. hm.. vad ska man hitta på för nå gott då.. äh, I deal with it later även om klockan redan är halv 7 heh. Nu ska jag kila ner på affärn och köpa nå mataktigt och bli-frisk-från-förkylning grejer! Hörs senare, pussn


Jag i min fiiiina stalljacka, haha

Tove trycker tröja!

Publicerat den: 2008-09-15 Klockan: 19:10:21 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Jag har länge varit avis på Jennie som har väärldens snyggaste tshirt typ.. blä på dig! Därför ska jag trycka min egen som är en wannabe av hennes, smart va! Så här ska trycket se ut, ska bara finjustera lite! :)

Idag är det vår dag

Publicerat den: 2008-09-15 Klockan: 17:48:26 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Min och Johans alltsåååååå! 1 ½ år tillsammans idag, tjoho! Trevligttrevligt. Har precis tryckt i mig 2 st hemmagjorde hamburgare, gött vare! Ikväll skall jag rida, dressyr tror jag att det blir idag, om det inte är teori = jag dör.. av utråkning. Men nu ska jag.. göra nått  vettigt, puss!

Where's my jacket?

Publicerat den: 2008-09-14 Klockan: 18:30:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Satan i gatan vad lång tid det ska ta för en jackjävel att komma. Bra många dagar sedan jag beställde den nu och den borde ha kommit för längesen. Måste ta och logga in på ellos.se och kolla om man kan följa beställningen.. Jag och Johan har precis ätit mat som mamma gjort i ordning innan hon for och jobbade. Det blev någon torskgratäng aktigt, AS GOTT tyckte jag eftersom jag ÄLSKAR fisk. Call me fishy.
Om en stund ska vi traska ner på köpis och köpa hundmat samt socker eftersom Johan har lyckats övertala mig att baka äppelkaka, igen.. Han hann aldrig få sig en bit senast, stackarn! Den var sååå god <3 Men nu ska jag checka beställningen, tjaoo!

Bilder sedan festen

Publicerat den: 2008-09-14 Klockan: 12:40:24 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)



Bild 1
: Nisse, Niklas & Simon
Bild 2: Nordin, Stefan, Nisse med flera
BIld 3: Marris & Simon :)
BIld 4: My very own tremänning!
Bild 5: Linnéa poserar ;)
Bild 6: Marris, Anneli & jag (kakan i bakgrunden)

Marcus 20 års fest

Publicerat den: 2008-09-14 Klockan: 11:20:47 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag dansade laaagom mycket igår måste jag säga.. (väldigt mycket!). Jag och Linnéa höll igång ända tills att det blev hemgång. Först var jag (och andra närstående) bjuden på middag innan kalaset drog igång på riktigt. Det bjöds på tacopaj med tillbehör, MYCKET gott! Restrerande började rulla in mot 8 snåret, då även Johan kom utan att jag visste om det, men det var ju trevligt :) Dock var han trött och ville hem redan vid 10 - halv 11, så jag följde honom hem till mig och sedan traskade jag tillbaka till kalasandet. Gick hem ett par timmar efter det, helt slut i mina fötter som hoppat runt i pumps hela kvällen! Hade iallafall mycket trevligt med massa nytt folk, lyckad kväll tycker jag :) Folk borde fylla 20 lite oftare!
Just nu sitter jag och väntar på mig själv, att jag ska skriva klart det här inlägget så jag kan gå och äta frukost, är frukkkktansvärt hungrig.. Idag vet jag inte vad som händer, jag tar dagen som den kommer :) Ha en trevlig dag ni andra meeed, PUSSAR.

Little miss sunshine

Publicerat den: 2008-09-13 Klockan: 10:49:47 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)

Uppe med tuppen!

Publicerat den: 2008-09-13 Klockan: 08:59:33 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Så här går det när jag lägger mig för tidigt på kvällen, lägga sig tidigt = vakna tidigt. Fast nu var det i och försig min lilla voffe som väckte mig denna morgon. Ska väl kliva upp och ta fram lite frukost, när jag orkarrrr.. Senare idag blir det en sväng in på staden för att utföra ett par ärenden ^^ Upptaterar senare, puss och hej!

Ny telefon beställd

Publicerat den: 2008-09-12 Klockan: 22:10:06 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
Ä N T L I G E N. För er som inte vet så är jag mobil & dator NÖRD med stora bokstäver. Men nu har jag faktiskt haft en och samma telefon väldigt länge (1 år, jäävligt länge för mig). Och nu är den till och med trasig, vilket betyder att jag för en gångs skull hade en anledning till att beställa en ny. Den här gången blev det en Samsung - SGH-I450, den kostar 4329 kr eller något sånt, men det var 53 % rea (!!!!!!!) så den gick bara på 2000 kr, så jag hoppas jag har gjort ett bra köp här, den kommer väl någon dag under nästa vecka, längtarrrrr..! hahaah. Så här ser den ut:


Någon som har några erfarenheter av denna telefon?

Svallis & dagbladet

Publicerat den: 2008-09-12 Klockan: 17:06:01 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har nästan hela min klass spenderat dagen nere i Sundsvall. Min grupp ( Lökis, Johanna & Jenny ) besökte dagbladet där vi intervjuade lite olika människor! Sedan trippade vi runt på sundsvalls gator till 2 ungefär, då vi tog bussen hem :) Nu har jag precis tryckt i mig en liten äppelkaks bit, mmm delikat! ;) Nu ska jag komma på något jag kan göra ikväll, hejdooo!

Äppelkaka, MUMS!

Publicerat den: 2008-09-11 Klockan: 18:11:28 Kategori: Kommentarer: (0)
Nu ska det bakas äppelkakaaaa, det kan du hoppa upp och sätta dig på! Vad ska ni göra denna kväll?


Klocka  Tid: 1 timme

Muffins   1 sockerkaka

Du behöver:

  • 100 g smör eller margarin
  • 2 dl socker
  • 1 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 ½ dl mjölk
Fyllning:
  • 2-3 äpplen
  • 2 msk socker
  • ½ msk kanel

Gör så här:

Gör sockerkakan: Rör smör och socker. Tillsätt ägget. Rör sedan i bakpulver, sedan vetemjöl och sist mjölken. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Häll i en smord bröad form.

Skala äpplen och skär i mindre bitar. Blanda socker och kanel och rulla äppelklyftorna i det. Tryck ner äppelklyftorna i sockerkakan. Om det blir socker och kanel över - strö över kakan.

Grädda i 175-200ºC i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.

Recept taget ifrån denna sida.

Suddasuddasudda

Publicerat den: 2008-09-11 Klockan: 18:04:50 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Bort din sura min! Ser inte allt för glad ut på bilden heeeh, kul att någon ska dryga sig med sitt finger också! ;p Bilden är sen en fest hemma hos Fia.


King of California :)

Publicerat den: 2008-09-10 Klockan: 19:58:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag slapp vi sista lektionen eftersom läraren var på kurs, sköönt! Gick hem till Johan  (som var ledig, fusk) och sov en stund med honom sedan så tog vi bussen hem till mig. Åt kycklinggryta gjorde vi.. mm! Synd bara att jag tappade aptiten helt av ingen anledning alls så fick inte i mig så mycket. Nu mot kvällskvisten så har vi legat i soffan och myst framför tvn bara. Håller på att tanka en film, King of California, som vi ska se när vi går och lägger oss, hoppas den är brabrabra! ;D Nu ska jag ge Johan som tjurat ihop under täcket ett bamssssekram så han slutar tjura, ha en bra kväll! :)

Jordens undergång

Publicerat den: 2008-09-10 Klockan: 10:56:09 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Sitter bredvid Linnéa nu och räknar ner minutrarna tills att de svarta hålet skapas och vi blir nerslukade. Bara 4 minuter kvar.. buhuuu!! ÄLSKAR MAMMA OCH JOHAN om vi inte ses igen ♥ Linnéa sitter i princip och lipar, Jennan sitter och kissar för sista gången och Amanda skakar av räsla.. Emma verkar inte oroa sig så mycket :) Tuff som jag är så tröstar jag alla med att vi ses i nangiala! ♥ Ni som inte läst om undergången klicka här. PUSS & KRAM, ha det bra fanzz!

Min nynorske kusin

Publicerat den: 2008-09-09 Klockan: 20:50:28 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jahaaaa, snart är man väl lämnad ensam kvar här i Härnösand? Alla släktingar sticker ju härifrån! Anna bor någonstans, hon flyttar sig dit vinden blåser ungefär, Jonas är nyinflyttad i Trondheim och Johanna fick för sig att bli stockholmare. Jag och brorsan (som just nu ligger och spyr, provade säkert att snusa för första gången eller nått..) kvar nu då från mammas släkt, yeho..! Nästnästa år försvinner jag då! Har just kommit hem från Marris där jag snyltade lite tårta eftersom hennes bror fyllde hela 20, grattis igen gammarsel! Och nu ska jag väl softa lite innan det är läggdags. Imorgon börjas det redan klockan 8 med multimedia (?) vad det nu är, sedan svenska med Gunnel och efter det någon medialektion till. Skönt att man slutar relativt tidigt iallafall!
Snart fyller Johan år också.. tur att presenten redan är avklarad, nu är det väl bara att baka som återstår.. verkar ju vara mitt ansvar. Världens godaste tårta ska jag göra iallafall! 19 år alltså.. nu får han snart lugna ner sig, gränsen går vid 20 sträcket! Och om exakt 1 månad fyller jag 17 år, helt värdelös ålder men trots allt 1 år äldre än förra gången jag fyllde år och 1 år närmare myndigheten! Nu ska jag lägga in bilder på USB minnet så att jag kan skriva ut på skolan imorgon, sedan ska jag städa lite innan jag går och lägger mig, sover som bäst när det är städat! PUSS&KRAM

Så jäkla härlig röst

Publicerat den: 2008-09-09 Klockan: 17:30:25 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (2)

Omformatera dator

Publicerat den: 2008-09-09 Klockan: 17:11:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis försökt lista ut hur jag ska omformatera brorsan dator, hade säkert lyckats om inte skivan innehöll en äldre version av xp än vad som redan var installerat på datorn.. Fuckkk, får helt enkelt vänta tills Johan kommer så kanske han kan lösa det. Nu ska jag ta på mig tjocka varma myskläder, håller på att frysa ihjäl som vanligt..

New header, again

Publicerat den: 2008-09-08 Klockan: 18:52:54 Kategori: Kommentarer: (1)
Jag kan nog helt enkelt inte bli 100 % nöjd. Duger denna, ett tag iallafall?

Kul att sno nycklar?

Publicerat den: 2008-09-08 Klockan: 16:43:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Jag blir så förbannat jävla less ibland så jag vill bara... försvinna. Idag blev moppe nyckeln stulen, jippie. Inte så oväntat att det hände just mig. Du som hade jävligt lite för dig och som stal den kan fara åt helvete och jag hoppas du får kul med den oanvändbara nyckeln. Pappa kom till skolan med släp och körde hem moppen på engång, vore ju synd om den också blev stulen eftersom den inte är min, vilket gör saken ÄNNU BÄTTRE. Verkar vara förbannat kul att sno saker har jag märkt.

This is how i look

Publicerat den: 2008-09-08 Klockan: 08:43:12 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (2)
today.
Kofta: Cubus
Tunika: Gina tricot
Leggins: Cubus
Spetsstrumpbyxor: H&M

Jag har redan hunnit byta tunika till en vit snarliknande från Vila, haha ;p Men nu måste jag kila iväg så jag hinner till skolan i tid, puss & kram!

Kläderkläderkläder

Publicerat den: 2008-09-07 Klockan: 21:59:53 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)
Man får aldrig nog av kläder, hur mycket man än har så är det alltid något som saknas och något mer man vill ha! Känner du likadant kanske? :p Som dessa high waist byxorna.. tycker dom är urläckra, sedan om man skulle passa i dom är en annan femma. Som jag ser det så passar vissa skitbra i högmidja, andra inte. Och den här skarfen är jag sugen på också, tror att den skulle passa till min jacka som borde komma vilken dag som helst :) Men nu ska jag sova, ville bara visa detta innan jag slumrar till! ;) Godnatt.

Now it's time to say

Publicerat den: 2008-09-07 Klockan: 21:43:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
I love you! More than anything else! Har just läst igenom ett gulligt sms som jag fick av mina underbara prins. Och vet ni? Snart firar jag och Johan 1 och ett halvt år tillsammans :) Jag är så galet kär i dig så jag vet inte var jag ska ta vägen! Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med den långa dagen i skolan imorgon, puss & kram!

Söndagsfunderingar

Publicerat den: 2008-09-07 Klockan: 19:44:58 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Varför är jag så fruktansvärt svag för det jag älskar? Räcker det inte bara med att man verkligen älskar? Jag har alltid trott att jag är en sådan människa som är stark och som inte låter sig själv eller någon man älskar hamna i en sits där man inte gör något åt klumpen som ständigt finns i magen.. endast för att man inte vill råka förstöra något som betyder mer än allt annat i världen och som är det vackraste och viktigaste man har. Minsta snesteg och allt man kämpar för är åt helvete.

Hösten har kommit

Publicerat den: 2008-09-07 Klockan: 11:55:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nog märks det att sommaren är förbi alltid.. inte längre tvåsiffrigt när det gäller antal grader utomhus ;( Och i mitt rum känns det som minusgrader så har precis dragit upp elementen på högsta grad, mmmhm. Så, vad händer idag tro.. ska softa, och läsa boken :D Man längtar nästan efter att få läsa, haha.. Helgen i sig har varit helt okej, börjar dock bli förkyld så jag håller tummarna för att jag ska slippa bli sjuk. Hoppas också på att min jacka kommer snart! Vill börja använda den nununu!

Nä.. nu måste jag ta en varm dusch innan jag fryser ihjäl! Goodbye!

Hemmagjord pizza

Publicerat den: 2008-09-06 Klockan: 19:28:59 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu sitter jag här och har precis tryckt i mig hemmagjord pizza och kollat på bilder från seglingen i Stockholms skärgård. Av någon anledning så gör jag världens fulaste min på varje kort.. fina minnen..
Idag har jag varit med Marris, Cilla och Malin ett tag och kollat på fotboll oså. Får se vad jag hittar på senare ikväll, kanske blir en hemmakväll också, kan vara skönt.. Synd bara att jag glömt boken hos mamma, har redan läst hälften! Rekomenderar starkt denna bok :) Nu ska jag sätta mig framför tvn med papi, hörs senare :)

Snyggt från DinSko

Publicerat den: 2008-09-06 Klockan: 12:31:10 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)
Är som lite små kär i de här låga stövlarna, helst brun & svart!

   

Mmmhmm, frukost!

Publicerat den: 2008-09-06 Klockan: 11:40:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är det dags för mig att plocka fram lite frukost så jag slipper vara hungrig! Ska slänga in något inlägg med tips på klädköp iallafall! :) Får se vad som händer mer idag, ingenting planerat ännu. Ha det bra så länge! :)

Love these cuties!

Publicerat den: 2008-09-06 Klockan: 11:22:10 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (1)


Ser ni hur söta de är?! ;) När det blir dags att beställa ska dessa två garanterat hamna i kundvagnen!

Lågt blodtryck, nån?

Publicerat den: 2008-09-06 Klockan: 02:22:44 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Det börjar bli riktigt jobbigt det här med att ha lågt blodtryck, känns som att de inte spelar någon roll om jag äter / dricker extra mycket för att slippa "blodtrycksfallen". Ikväll fick jag hoppa av hos Jennie och lägga mig för att vila medan de andra åkte vidare, som tur var så blev det ju bättre när jag väl la mig och slappnade av. Somnade till och med :) Nu har jag nyss kommit hem till min underbara säng och ska snart sova tror jag, blev som lite pigg nu när jag redan sovit i över 2 timmar hos Jennie.. Hur som helst så hoppas jag att alla sover gott, för det hade jag tänkt att göra, puss och kram.

Efterlängtade helg!

Publicerat den: 2008-09-05 Klockan: 16:22:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är ännu en skolvecka slut och jag ser ut att ha klarat det utan allvariliga skador! ;) Idag hade vi 2 medialektioner så dagen gick rätt så snabbt, var ute och fotade med Jennan och Linnéa på våran foto lektion med Staffan, fick till någon bra bild iaf :) Jag ska strax pallra mig upp till pappa och käka goooomiddag igen, sedan ikväll ska jag vara med Jennie, måste få henne på bättre tankar och vem blir inte glad när man tänker på mig lixxxxom?! Får se vad som händer resten av helgen, blir nog ett evigt softande, tänkte jag säga, men i helgen iaf! Nu ska jag trycka ner lite kläder i väskan sedan bege mig mot kragom, puss och krammm!

Mozilla vs. Explorer

Publicerat den: 2008-09-05 Klockan: 08:10:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Som jag tidigare märkt så stämmer inte de koder man ändrar i mozilla, i explorer. Såg nu att Sofias blogg såg helt knäpp ut i explorer, så det får jag fixa när jag kommer hem (du behöver inte oroa dig soffy!)
Har precis kommit till skolan och nu sitter jag i datasalen med 2 av mina classmates och väntar på att vår lektion som börjar halv 9. Men nu ska jag se om jag hittar den försvunna choklad texten som man ska ha till en uppgift.

Min väggdekorering!

Publicerat den: 2008-09-04 Klockan: 18:39:50 Kategori: Bilder Kommentarer: (3)
I morse så la jag in några bilder från sommaren som jag ville ha utskrivna, och därför tog jag med mitt USB minne till skolan så att jag kunde använda våran skrivare på media, den är skit bra! Iallafall, bilderna jag skrev ut har jag satt upp på väggen (några av dom) och jag tycker det blev riktigt snyggt! Har dock jävligt ont i pekfingret efter att ha tryckt in alla nålar genom väggen, huuh! Här är resultatet:

Snyggt & b i l l i g t

Publicerat den: 2008-09-04 Klockan: 18:07:46 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (4)

Visst är det synd att forever21 inte finns i Sverige? Dessa 2 toppar är därifrän och jag vill ha dom nuuununu! Deras kläder är snygga och sjukt billiga! Hade beställt flera ton kläder om jag visste att tullen inte skulle kosta mig ett enda öre, det är ju där pengarna försvinner isåfall.

Något nytt i bloggen

Publicerat den: 2008-09-04 Klockan: 17:45:28 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)
Jag har nu lagt till en ny kategori som kommer innehålla shoppingtips, kläder, accesoarer, inrednings grejer och massa annat jag tycker är snyggt, som jag funnit på internet eller i kataloger. Känner att jag inte tycker det är lika kul att skriva om vad jag har gjort under dagen och vad jag har haft på mig ;)

En design avklarad

Publicerat den: 2008-09-04 Klockan: 17:25:42 Kategori: Kommentarer: (1)
Nu har Sofia fått sin header / bloggdesign (vad vi nu ska kalla det). Blev en enkel somrig, grön och blommig. Hoppas att jag lyckades uppfylla hennes önskningar nu då! :p Så här blev resultatet:



Nu är det bara Lindas och Lenas kvar ;D

Tove goes läslus :)

Publicerat den: 2008-09-04 Klockan: 16:12:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jajamensannn, har läst massor av sidor i boken redan. Känns så konstigt när jag läser den för det handlar om en tjej vars pojkvän heter Johan som har en egen lägenhet med kokvrå och blå bäddsoffa, lite spetsig näsa, ibland känns det som om det är min Johan de pratar om.. Men vad gör han i boken lixxxom? Aja, vad händer idag dåå.. Jag ska fortsätta med Soffys header och fixa design osv ssedan kanske det blir till att mysa med min Johan senare. Anywayzzz, skriver senare för nu måste jag gå och ta en macka eller något innan jag dör, puss och kram.

Här kommer lyckan

Publicerat den: 2008-09-03 Klockan: 21:56:34 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..för hundar som oss.

Har inte orkar pallra mig in i duschen ännu, tror att det får bli en dusch imorgon innan skolan istället. Sitter just nu och lyssnar på håkan och drrrrömmer mig bort.. nästan.. hade varit skönt.. mmmm! Egentligen har jag MASSOR av saker som snurrar runtruntrunt i mitt huvud och som jag bara vill skrika ur mig, men det dryga vid sådana tillfällen är ju att vissa ska ta åt sig så förbannat, och det som är mest störande att personerna som kommer att dampa inte ens har med sakerna att göra. Så jag håller nog mun istället eftersom jag inte tål sånt.. BAH med stora bokstäver..

Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig.
Nej jag går inte isär, när jag går med dig.

Annorlunda design

Publicerat den: 2008-09-03 Klockan: 20:52:02 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Nu har jag återigen ändrat min bloggdesign, headern är ännu inte perfekt.. Men den ska vara i detta stuk iallafall :) Får se om jag kommer på något jag kan ändra senare.. Är så trött nu så var helt slut på ideér :p Ni läsare (om jag har några) kanske ser något som kan bli bättre, bara att öppna kakhålet isåfall för jag är öppen för ideér :) Det enda jag inte fick till var att bredda ut inläggsdelen, småfix som sagt.
Idag åt jag middag uppe hos pappa, längesen jag var där så var kul att träffa farsgubben igen. Hur som helst så bjöds det på tacos som smakade gudomligt! ;) Sedan såg vi en film som heter Ramson, med Mel Gibson, bra film faktiskt. Skönt att ha en lugn kväll där man inte planerat in något.. bara få vara lixxxxom! Men nu ska jag slänga mig i duschen sen lägga mig och läsa boken jag lånade Sofia, hoppas ni haft en bra dag och kväll mina trogna läsare (=mamma) så hörs vi igen imorgon eller så ;) Puss

Såhär såg jag ut igår

Publicerat den: 2008-09-03 Klockan: 14:35:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Tshirt: JC (gammal)
Chinos: H&M
Skärp: Mammas
Väska: BikBok

Detta är gårdagens outfit, hade inte tid att blogga något igår..
Dagens outfit kommer inte ens att dyka upp.
Jag försov mig och ja.. såg inte allt för piffig ut..

Grafisk komunikation

Publicerat den: 2008-09-02 Klockan: 21:07:25 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag hade vi en aas soft dag, kommer verkligen gilla tisdagar fram tills att grafisk komunikations kursen är slut. En av de roligaste lektionerna :) Efter skolan följde jag med Ylva hem, sedan gick vi bort mot psykparken där samhällarna skulle bli nollad. Iddes inte stå kvar hela tiden så Rickard fick komma och hämta mig och nu är jag hemma i mitt nya och välstädade rum :) Min hund hade tydligen invigt mitt rum idag genom att kissa i min renbäddade säng, love you doggie.. Nu ska jag slänga mig i duschen sen blir det till att lägga sig och läsa en bok som jag lånat av Sofia, räcker det om jag älskar dig heter boken :) Så nu säger jag godnatt och hoppas på att alla sover gott!

Tidsfördrivande lista

Publicerat den: 2008-09-01 Klockan: 20:42:57 Kategori: Kommentarer: (0)
Vad står det i ditt tredje sms?
Men visst sover vi med varann ikväll?
Kan inte direkt men blir inte så sent :)

När sov du med någon senast & vem?
Vet inte när, några dagar sen, Johan :)
Vem var det som senast ringde dig?
Jaaaadu.. kan det vara Rickard kanske?
Har du några planer för morgondagen?
Japp! Vara med Ylva & kolla på nollningen
Vad använder du för smink?
Oftast lite fondation och mascara
Mjukiskläder eller jeans /  leggins?
Båda! Hemma: Mjukis, skola: jeans / leggins
Vad har du för tapeter i ditt rum?
En beige fondvägg och resten brunbeige
Vad gör du helst av allt på fritiden?
Tar det lugnt, vara med Johan & kompisar
Vem kan du prata om allt med?
Ska nog vara mamma & Johan isåfall
Är det någon du saknar just nu?
Ja, jag saknar Pierre, Jimmy & Sanna!

Jag och mitt nya rum

Publicerat den: 2008-09-01 Klockan: 18:22:14 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu är bytet skett! Blev asbraaaaa ;) Kommer bli ännu finare när jag köpt lite nya möbler och sånt, men det får vänta lite :) Nu ska jag plocka ner lite småsaker som kan vara användbara, pussarrrrr.

Nu tar jag mina grejer..

Publicerat den: 2008-09-01 Klockan: 14:45:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..och flyttar! ..Till det nya rummet! Måste bara få hit några killkompisar som kan hjälpa mig att få möblerna ner för trappen, är inte så stark on my own :p Wiiiho snart nytt rum!! :)

My arm is broken

Publicerat den: 2008-09-01 Klockan: 13:22:06 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Inte riktigt kanske.. men det känns som det!! Har ont i hela höger underarm så blir nog ingen ridning ikväll, trist.. ;( Aja, ska kolla upp den imorgon och hoppas att inte är något allvarligt :) Idag hade vi lektion i drygt 40 min sen slutade vi för dagen, hade fotografering också som ingen visste om.. blir så less när lärare är så kass på att informera om saker och ting, aja! Nu ska jag se om  mamma satt dit alla lister i mitt nya rum, isåfall ska jag nog börja flytta ner redan idag :) Vi hörs sen, puss!

Måndagens outfit

Publicerat den: 2008-09-01 Klockan: 08:55:37 Kategori: Dagens outfit Kommentarer: (2)
Fick tid över igen denna morgon att slänga in dagens outfit nu påengång :p
Det här har jag på mig idag:

Långt linne: Gammalt, fick av Lisa (låtsas syster)
Tröja: H&M (använder den direkt den är tvättad.. kanske ni märkt)
Leggins: Cubus (de som jag köpte igår, perfekt med låg midja)
Väska: Bik Bok

Till detta så åker skinnjackan och de svarta tygskorna på!
Ha en bra dag allihopa :)
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0