Say what? Fuck you

Publicerat den: 2008-03-29 Klockan: 22:56:55 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Tyst

image212

Blondinbella, u're2much

Publicerat den: 2008-03-29 Klockan: 20:23:41 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Hahhahahh, höll seriöst på att kissa på mig av skratt när jag läste det här.. Det är nog inte bara blondinbella som är en skam för världen utan också hennes pappa ;p hahahha! "Asså jag kunde inte sova i natt för SNÖPLOGEN KOM!! Hallå kan inte ni ploga nån annanstans?! Daaah"

image211

Ohh what a party m8!

Publicerat den: 2008-03-29 Klockan: 18:54:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hade skitkul igår hos puppeluppen, hoppas du hade kul på din födelsedag skitonge! :) Som vanligt så när jag och Johan har planerat att sova hos honom så blir det inte så, never ever what so ever. Så vi tog en taxi från Fia hem till mig, 200 kr pofffff away! Kom hem runt 5 tiden och då tog vi oss lite "kvällsfika" innan vi skulle sova. Sov till halv 2 idag tror jag, Johan väckte jag runt halv 3.
Kan skriva mer om gårdagen sen, ska äta mat med mamsi nu, puss!

SEE THIS! ;)

Publicerat den: 2008-03-28 Klockan: 13:00:18 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (1)
Haha, jag tröttnar aldrig på Robert Gustavsson. Han är min absoluta favorit, och Björn Gustavsson är ju fanimig som hans son, hahah. LOVEEE!


Bloggdesign, bleeh!

Publicerat den: 2008-03-28 Klockan: 00:33:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag blir aldrig nöjd med min blogg, bajs på den. Nu ska jag lägga mig och se en film - Supercross med Channing Tatum ♥ - och sedan sova, måste ju vara pigg imorgon då det ska kalasas lite :) Sov så gott allihopa, naghtynaghty!

Hört talas om fettorsdag?

Publicerat den: 2008-03-27 Klockan: 18:46:58 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Det har jaaaag ;) Mamma och jag har precis beställt mat från minikrogen, MUMMA ;) Jag ska keke kebab, mmh. Och nu kommer alla i Härnösand säga; "ÄT INTE DE!! MAN MÅR ASA DÅLIGT DAAAAH, jag vet en som känner en som hörde att en som åt kebab där fick ont i magen". Skiter väl jag i, jag ska ha kebab! :D Efter att jag käkat ska jag traska bort till Marris och vara med henne 2 night :) Imorgon är det födelsedagskalas för Fia som fyller 19, längtarrrr mest efter tårta.. hihi.

image199

Ohgod, lika som bär?

Publicerat den: 2008-03-27 Klockan: 12:32:43 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Har skaffat mig en till favoritskådespelare; Channing Tatum ♥ Och medan jag kollade lite på bilder så såg jag att han var lik en annan skådis.. Nämligen Dominic Purcell från Prison Break, ni ska få se!

image195 image197
Channing Tatum & Dominic Purcell

I'm a JUMPER!

Publicerat den: 2008-03-27 Klockan: 11:35:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
image194Igår såg jag Jumper, i min ensamhet, men he gick bra ändå! ;) Men.. tror ni jag såg klart den? NÄSTAN!! Somnade då det var ungefär 20 minuter kvar, gah.. Men jag tycker att filmen var bra och därför ska jag se klart slutet nu, ska bara hämta frukost först! ;) Så.. var ska ni göra idag? Själv måste jag in på stan igen för att gå på arbetsförmedlingen och söka sommarjobb, blä. Sen ska jag även lämna tillbaka ett par skor på h&m, om det nu går.. För kvittot är borta ;/ Men skorna sitter ihop med sån där grej och prislappen är kvar så kanske jag får pengarna tillbaka, vore bra för jag hittade en söt "väst" på h&m igår som jag vill ha och la undan, och den kostar lika mycket som skorna gjorde :) Men som sagt, vi får väl se om jag lyckas för kan jag inte lämna tillbaka sen så blir jag utan väst också, är panki ;( Aja, nu ska jag fixa frukost, ha en kanondag, tjillevippen! ♥

Internet Explorer & Mozilla

Publicerat den: 2008-03-27 Klockan: 01:59:52 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Jag har märkt att bloggdesignen, eller koderna till hela kittet inte stämmer ihop med varandra. Med Mozilla ser min blogg ut precis som den ska, men med Internet Explorer hamnar hela menysidan och dagboksinläggen för långt upp och åvanpå headern ;/ Inte så det ska vara men eftersom jag använder Mozilla och allt ser bra ut med så orkar jag inte tjura på med den. Men ni som använder Internet Explorer, jag råder er att använda Mozilla Firefox istället, säkrare internet! :) Ni kan tanka hem det här.

Hahah, sweet dude!

Publicerat den: 2008-03-27 Klockan: 01:54:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Kollade på klassfoton sen katalogen i 7an, 8an och 9an.
Here's what I found, me and my homie!

image193

FILMEXPERTER SE HIT!

Publicerat den: 2008-03-26 Klockan: 23:50:31 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Hej alla filmnarkomaner! Ni ska nu få hjälpa mig att göra ett litet filmval :) Jag har 3 filmer, och kommer bara orka se en (om ens det) så jag tänkte, om någon där ute har sett dessa tre kanske han/hon kan tipsa om vilken jag borde se? :) Filmerna jag har att välja mellan är: Supercross (med Channing Tatum från Step Up, grrh) , Jumper (som går på bio nu) och No country for old men (hört om den bara). Så.. vilken ska jag se?! COME ON! :)

21 punkter en onsdag

Publicerat den: 2008-03-26 Klockan: 12:03:20 Kategori: Kommentarer: (1)
1. Jag har insett att min senaste kyss: fick Johan :)
2. Jag lyssnar på: Johan, mamma & pappa!
3. Jag pratar:
tja lagom mycket?
4. Jag älskar/tycker om: JOHAN ♥
5. Mina bästa vänner är: många olika
6. Min första riktiga kyss: var väl helt okej
7. Jag avskyr när folk frågar: saker man redan förklarat
8. Kärlek är:
heeeelt underbart!
9. Någongång: kommer jag vinna på triss
10. Jag kommer alltid att: älska min prins! :)
11. Jag är hemligt förälskad i: bbbara Johan, såklart
12. Sist jag grät var: hm, någon vecka sedan
13. När jag vaknar på morgonen: spenderar jag 2 h på att väcka Johan
14. Innan jag går och lägger mig: pratar jag i telefon eller smsar
15. Min mobiltelefon är: jääkligt bra att ha
16. Just nu tänker jag på: min älskling, ofcc
17. Bebisar är: jävligt jobbiga
18. Idag ska jag: försöka plugga matte, not
19. I kväll ska jag: kanske vara med Johan
20. I morgon kommer jag: softa jjjärnet
21. Jag vill verkligen vara: Johans och det är jag, ha!

Uppe med tuppen..

Publicerat den: 2008-03-26 Klockan: 11:26:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åhhh jag blir så sur när jag inte kan sova så länge som jag egentligen vill. Idag vaknade jag vid 11 tiden (vilket jag tycker är tidigt) och kunde inte somna om så jag klev upp påengång och gjorde frukost. Så nu sitter jag här helt göralös och fortfarande hungrig efter att precis ha ätit frukost, så får väl gå ner och göra några mackor till, bah. Idag vet jag inte vad jag ska göra, måste plugga lite matte.. Halkade efter när jag var hemma från skolan osvvv.. Kan ju se fram emot fredag iallafall då det blir till att fira Fia som fyller 19 år den jäkeln! :) Men nu ska jag gå ner och göra mig några mackor till, hejdå!

Softarkväll hos Fia

Publicerat den: 2008-03-25 Klockan: 23:36:15 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image192Ikväll blev det en softarkväll hemma hos Fia. Skulle egentligen vara med Johan som det var planerat men fick ju inte tag i jäkeln så det får väl bli imorgon eller så :) Tog halv 6 bussen till stan och blev sedan hämtad dära av Fia. Vi tog en tur upp till Johans lägenhet för att se om han var hemma, men det var han inte så jag tar som för givet att han är hemma hos Martin eftersom han har sin dator där ;p Vi for sedan hem till Fia och latade oss framför tvn som bjussade på 2 avsnitt av Simpsons ♥ Sen poppade vi popcorn också blev det till att kolla på House klockan 9 :) Längesen jag var med lill skruttan så det var treeevligt! Blev hämtad av mamma strax efter halv 11 som då nästan precis hade anlänt hemma från Tjeckien. Hon hade köpt med sig mina favoritgodisar från taxfree'n!! :) De här salta pastillerna med en pingvin utanpå godisburken, mumma! Blir nog en tidig kväll för Tovan, imorgon gör jag ett till försök med att få tag på Mr. Osocial.. ;p Har fått veta att han lever iallafall, skönt det ju! ;) Aja, älskar dig ändå din fuling :) ♥ Bjuder på en bild från Borga också, det är nästan så att man vill äta upp dig älskling!

Mennnnnnnnn!

Publicerat den: 2008-03-25 Klockan: 16:46:17 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag hatar:
  • Dåligt humör
  • Rastlöshet
  • Pengabrist
  • Matbrist
  • Avstängda mobiler
  • Bussar
Och allt detta lider jag av på en och samma gång. Jag är på dåligt humör för att jag vaknade 10 i morse helt klarvaken och när jag klev upp så fanns det ingen frukost, och ingen mat. Jag har inga pengar lösa för att handla och mitt bankautomatkort är putts väck. Jag borde vara inne i stan hos min pojkvän vid det här laget men han har mobilen avstängd så jag får inte tag i honom. Min mamma är inte hemma från Tjeckien så jag måste ta en buss för att komma in till stan, vilket jag verkligen inte känner för. Nu går jag och gräver ner mig, hejdå!

Borgatrippen

Publicerat den: 2008-03-25 Klockan: 10:47:57 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Vill ni se bilder från Borga så klicka här och tryck på 24 i marskalendern :) Enjoy!

UNDERBART

Publicerat den: 2008-03-24 Klockan: 22:11:41 Kategori: Those were the days Kommentarer: (0)
Jag har haft det så jäkla bra den här helgen i Borga! Kom upp vid 4 tiden i torsdags, Lisa & Stefan var redan dära så vi fick som maten serverad då :) Senare mot kvällen dracks det väl lite smått och sedan var det sängdags. På fredagen kördes/åktes det 17 jäkla mil, tala om att man var lite trött när man kom hem igen då ;p Blev en ganska tidig kväll på fredagen tror jag.. Åkte runt 8 mil då skulle jag tippa på :) Sen mot kvällen så blev det världens strömavbrott! Hela Borga slocknade, hahhah! Tur för oss som har vedeldad kamin i vår lilla bahutt, fanns ju dom som bara fick värme i stugan genom el ;) Sen på lördagen var det dans och stojj på Idet men det var inte så mycket att hurra för för mig och Johan som inte kan dansa... haha. Söndagen bestod av en härlig tur på skotern, jag och Johan for upp på ett fjäll, jävlat högt var det! Sen skulle han hålla på och busköra och burka och allt vad det nu heter.. Så till slut ramlade jag av nergrävd i snön, nicccce. Han var ganska nöjd efter det... Idag så for vi en kort tur till någonstansjagvetintevart men det var jäkligt mysigt där! :) Sen när vi for tillbaka så var det bara till att packa in i bilen och fara hem. Kunde inte sova ett piss och mådde dåligt hela vägen hem, jippi.. Men för övrigt så har vi haft det u n d e r b a r t, och det var varit urmysigt att ha älsklingen med sig!

Allra sista inlägget

Publicerat den: 2008-03-19 Klockan: 23:16:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
..innan vi åker imorgon. Blev lite struligt nu ikväll så det slutade med att Johan är i stan och jag är hos mamma när vi båda egentligen skulle vara hos pappa, menmen! ;) Johan tar 8 bussen hit då om han nu inte får skjuts, också åker vi till pappa så fort han anlänt här ;D Skulle tro att vi avgår från älandsbro vid lunchtid, och det tar ca. 4-5 timmar att åka bil till borga så är väl framme lagomt till middagstid :)
Har precis duschat och packat klart mina grejor, samt plockat ihop lite åt Johan som han hade kvar här hemma hos mig. Ska ta mig lite fika innan jag ska sova, ska försöka lägga mig i tid ikväll.. Eller egentligen borde jag ju sova jättelite i natt, så jag kan sova i bilen påväg upp till Borga? ^^ Ajja! Och just det, mamma och min lillebror åker till Tjeckien imorgon (without me..) på hockeycup, blir säkert skoj för dom små pojkarna ;) Håller tummarna för brorsan även om jag väldigt ofta önskar att han inte fanns. Men nuuu ska jag göra lite gofika, ha det så bra så hörs vi på måndag!

Sprängd inombords

Publicerat den: 2008-03-19 Klockan: 23:16:39 Kategori: Kommentarer: (1)
Ibland blir jag bara så himla less. Inte på något specielt, bara less över huvudtaget, känner aldrig ni så? Kommer säkert låta som världens emokid men inte så det är menat, vill bara skriva av mig lite.. Ibland känns det som att de närstående ställer sig längre bort liksom, som om de inte vill ha med en att göra längre. Men jag överdriver nog, men när man inte sovit bra på 2 veckor så blir man väldigt grinig och tycker synd om sig själv, men jag försöker att inte göra det. Då får man liksom höra bakom en egens rygg att man är en surjävel och sen att ingen pratar med en, men HALLÅ?! Alla är sura ibland, inse fakta. Men vissa människor går mig på nerverna något så fruktansvärt, de tror att de är störst bäst och vackrast och står över alla andra, kan slänga ut en skitig kommentar när de egentligen är dom själva som förtjänar den och sedan tro att ingen tar åt sig. Sånt stör mig. Jag kan säkert göra något sådant jag med men jag försöker verkligen tänka mig för eftersom jag själv hatar när andra gör så mot mig eller mina vänner. Jag hatar personer med dålig attityd. Okej, alla snackar skit, så är det i den här stan. Men handlar det om ens egna vänner så håll det för er själva, ingen är perfekt, okkkkej?! Jag är van att ta skit, så jag kan stå emot rätt bra, men det packas liksom som i en stor väska sen ska man gå runt och bära på den, och tillslut så orkar man inte.

Så, nu har jag klagat klart. Jag nämnde inga namn men kanske är det någon eller några som kommer på sig själva? Även om jag inte ens talat åt just dom, men alla beter sig som skithögar ibland, including me.

SNART SÅ!!

Publicerat den: 2008-03-19 Klockan: 17:38:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Åhhh, nu är det inte ens ett dygn tills att vi far :) Låter som att jag ska på världens solsemester men icke, ska köra skoter!!!!!! <3 Har inte ens börjat packa men tänkte börja nu, sedan blir det nog till att åka in till Johan och hjälpa honom att packa för det är han så dålig på, haha.

Började 8 och slutade 4 idag på skolan, jobbbbigt! Tror tillochmed att jag somnade till lite på matten ;S Med andra ord så gick det inte så bra att lägga sig i tid. Har ny bloggdesign också, får se hur länge den varar.. ;D Kanske anlitar något proffs senare om jag inte får till den som jag vill ;) Jaja, nu ska jag börja packa, vi hörs!

Idols in love ;)

Publicerat den: 2008-03-18 Klockan: 17:04:23 Kategori: Bilder Kommentarer: (3)
image186

Läste nyss en liten artikel om Amanda Jensen och Daniel Karlsson som
gått och blivit kära i varandra! Tycker det var lite gulligt sådäääär :D

Oh, how I love him

Publicerat den: 2008-03-18 Klockan: 14:46:49 Kategori: Kommentarer: (0)
My baby gives me the love i've been looked for all my life
He's the only guy that I would take for my man
Our relationship is good yeah it's one of it's kind
But i've gotta leave my troubles behind
I'm acting supersticious when he's been away
A jealous little woman with nothing to pay
Spread me and unthreath me and I will leave him
I've got to have faith in you and let you feel free
That life would be as good as you are to me
Honey I don't want to mess this up one more time
Promise I will leave my troubles behind
When it's my troubles I should leave behind
My baby loves me when i'm down and out
My baby loves me when i'm up and shining
Don't want to scare him away from me
Oh, how I love him

Bara 2 lektioner

Publicerat den: 2008-03-18 Klockan: 11:22:35 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag började jag kvart i 10 med idrott då vi hade teori, så jag behövde inte släpa med mig någon stor tung väska idag, skönt! Har precis träffat älsklingen efter lunchen och pussat lite på honom. Nu har vi bara en lektion kvar för dagen, religion. Får nog tillbaka provet som vi gjorde förra veckan, hoppas det gick bra för mig..!

Efter skolan kommer nog min kusin ut till mig och ska aktivera windows på min dator, det måste göras nu inom 8 dagar. Sen vet jag inte vad jag ska göra, ska nog börja packa och så tills att vi åker till borga på torsdag, ska bli så himla kul! :) Men nu ska jag gå iväg och umgås med mina kära vänner, ha en bra tisdag!

Godnatt bloggen!

Publicerat den: 2008-03-17 Klockan: 23:17:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ridningen idag gick jättebra och det var superkul! Fick rida Charbi idag, första gången faktiskt! Även fast han funnits i stallet sedan 2002 tror jag.. Och jag började rida första gången 2000 eller 2001, så ja.. Han var riktigt rolig att rida tycker jag, påminner om Harald :) När jag kom hem så tog jag mig en vaaarm dusch och peelade hela kroppen, såå skönt! Ska ta mig lite kvällsfika nu innan jag lägger mig för att sova! Så himla härligt att vi inte har något fler prov nu innan påsklovet!!
Men ni får sova så gott i natt så hörs vi imorgon!

Yess SHOPPING!

Publicerat den: 2008-03-17 Klockan: 18:21:15 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Efter skolan idag hämtade mamma mig hemma hos Johan och jag följde med henne ner på stan. Meningen var då att betala någon hood-tröja mamma köpt tidigare, men det slutade med att jag fick en ny vårkappa, ASSNYGG! (enligt mig). Sen så köpte jag även en jättefin cardigan åt Johan, ibland är jag bara för snäll.

image184image183
image185

Bra start på veckan

Publicerat den: 2008-03-17 Klockan: 11:42:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Började första skoldagen efter helgen med att försova mig, eller ja.. både mig och Johan. Det har som blivit min plikt att se till så vi kommer i tid ;p Vaknade som vanligt av väckaren och snoozade typ 20 minuter, sen skulle jag ha klivit upp, vilket jag inte gjorde. Istället somnade jag om och vaknade när Johans telefon ringde 10 över 8, och tur var väl det annars hade vi förmodligen sovit till eftermiddagen.. Jaja, tog oss bara 10 minuter att göra oss klara och sedan gå till skolan, ganska duktigt gjort! Men hädanefter ska jag lägga mig innan 11 på kvällen.

Har datakunskapsprov idag, klockan 1 tror jag det börjar. Har repeterat lite nu och jag hoppas att det går bra. Efter skolan ska jag hem och sova, är så jäkla trött alltså... Sedan ikväll blir det ett ridpass! Men nu ska jag kika igenom datapapprerna en gång till, vi hörs ikväll!

Måste bara säga att jag haft en hur mysig helg som helst med min älskling, du är bäst! :)

Bloggen

Publicerat den: 2008-03-16 Klockan: 16:26:14 Kategori: Kommentarer: (4)
Bloggen är nu under ombyggnad så den kommer nog ändras lite då och då tills jag blir nöjd :)

Världens bästa!

Publicerat den: 2008-03-16 Klockan: 13:45:21 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Igår hade jag hur mysigt som helst med min älskling :) Vi gjorde då som sagt ingenting specielt utan myste bara, och det duger gott åt mig!! :) Jag är så lycklig med dig!

Vaknade för en stund sedan och nu har jag precis ätit frukost. Johan följde med Dennis och kollade på en cross som Dennis kanske ska köpa, och eftersom Johan är så duktig på crossar så är det ju bra att han kunde följa med och se på den :) Han kommer tillbaka hit sen när dom åker hem igen.
Ska börja plugga på datakunskapen alldeles strax, har prov imorgon och vill helst ha ett vg igen (mvg också såklart), skulle ju inte sitta fel :) Jag bloggar senare idag, ha det bra!

1 år med Johan <3

Publicerat den: 2008-03-15 Klockan: 21:46:54 Kategori: Those were the days Kommentarer: (2)
Idag firar jag & min älskling 1 år tillsammans! ♥ Jag älskar dig så otroligt mycket, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig :) Vi "firade" våran dag med att laga god mat och bara rå om varandra, finns ändå inget bättre än att bara få vara med min prins :) 1 år alltså.. det är ganska länge och ändå har det gått så fort! Och vi har hunnit med att göra så mycket tillsammans också. Du är helt ovärdelig älskling :) Tänk att du stått ut med mig så länge.. haha, du är nästan värd en eloge! ;) Klart vi har haft små motgångar som dyker upp i alla förhållanden, men det är liksom no big deal. Vi älskar varandra och så ska det alltid vara! :) 15/3-07 - 15/3-08

DÖD MUS i chipspåse!

Publicerat den: 2008-03-14 Klockan: 14:37:58 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
ÄCKLIGASTE JAG HÖRT PÅ LÄNGE! Har ni läst aftonbladet idag?

"- De satt vid tv:n och mumsade chips när mitt barnbarn fick hår i munnen, säger Thomas.

Håren var pälshår från en död mus. Kvar i påsen låg kadavret, bland chipsen som de ätit av.

- Hon fick aldrig i sig musen. Men hon blev helt galen när hon fattade vad det var, säger Thomas."


image176

Fjällen med älskling! :)

Publicerat den: 2008-03-14 Klockan: 07:59:08 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
image175Nästa vecka på torsdag så åker jag och min söta pojkvän till fjällen, kommer bli riktigt kul! :) Åker alltså dit med pappa, Ulla, Lisa och Stefan, vet inte om Carro och Viktor är i Norge och jobbar nu.. så det blir kanske lite complicated för dom att följa med ;D Men det kommer vara sjukt mycket folk där som vi känner. Tror min tremänning ska dit samtidigt :) Jaja, väl där så kommer det köras en heeeel del skoter, skitbra nu när jag har skoterkortet! ;) Längtar som en gaaalning, hihi. Så himla mysigt att älsklingen följer med också!!
< Nog är jag lite frän på bilden alltid? ;)

LYCKAT

Publicerat den: 2008-03-14 Klockan: 07:45:54 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Missade bussen, ohyes.. Det jobbiga var inte att jag missade bussen, utan att jag sprang som ett tok till den och sedan fick gå hem igen. Nu blir jag en timma sen i skolan, jippie.

Lägenhet..

Publicerat den: 2008-03-13 Klockan: 21:25:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Åh.. Ibland blir jag bara så grymt sugen att flytta och skaffa eget. Att bo och ta hand om mig själv helt och hållet. Och jag vet att jag klarar av det! Där kan faktiskt ingen säga något annat, till och med min egen mor vet om att jag skulle klara mig fint. Det blir att jag sitter och kollar på olika lägenheter i stan och liksom.. ahh, jag vill flytta, nu. Jag menar, min mamma flyttade när hon var 17, och jag fyller faktiskt 17 i år.. Varför skulle inte jag kunna flytta? Nog skulle jag vilja komma hem någon gång då och då, det är klart. Nu på sistone har jag i princip bott hemma hos Johan, gjort mat, diskat, och allt sånt tjaffs som man är tvungen att göra och det är väl inga problem? Bodde nästan hela lovet i lägenheten även fast Johan inte ens var hemma. Klart det krävs ork och nog kan det vara jobbigt, men det klarar jag sådetså. Men det lär väl dröja ett bra tag till innan det blir seriöst, mina päron vill att jag går ut gymnasiet först, not gonna happen mom & dad.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Gick i skolan mellan 10-12 idag, hade "friluftsdag" i bowlinghallen, haha. Gick faktiskt riktigt bra, jämfört med den gången jag spelade i piteå. Och Sanna, jag skulle vilja säga att jag hade otur när vi 4 spelade, idag så var det den riktiga Tove som var ute på banan, get it? ;) Jaja, det var faktiskt riktigt kul! :) Kanske man ska samla ihop ett gäng och fara och bowla någon helgdag framöver ^^,
När jag kom hem från skolan så var jag med Marris och Cilla, vi bakade maränger som blev totalt misslyckade. Vi skyller på Marris ugn, för allt vi bakat hemma hos henne har blivit katastrof... Jaja, var ett tag sen jag var med dom små plupparna så var trevligt att spendera torsdagen med dom :)

Nu ska jag gå ner och göra mig lite fika och sen sätta mig för att en sista gång gå igenom historian så jag är riktigt föreredd imorgon. Sen blir det till att ringa älsklingen och fråga ifall han inte har lust att ta en sväng på stan med mig. Vi har ett år på lördag och jag vet inte riktigt vad jag ska ge honom så han måste ge mig lite smakprov, hihi :) Men nu ska jag kila, PUSS & GODNATT

Timbuktu, ohyes!

Publicerat den: 2008-03-13 Klockan: 21:04:57 Kategori: Kommentarer: (13)
Jag är inte den som är den, jag är den andra
Vi har försökt vara vänner med varandra
Jag sa väl att jag ringer dig när jag har tid
Det handlar om mer än bara vi
Ja, man har ett liv, vilket jag råkar ha
Jag pallar inte bråka idag

För jag sitter i studion, vet inte riktigt
När jag kommer hem men är det så viktigt?

Jag skulle bäddat sängen, det var min tur att tvätta
Och ja, jag diskar sällan, jag slingrar mig ur allt detta
Jag tror vi lider av prioriteringsdissonans
Verkar som i vårt vardagsliv det inte finns romans
Jag vill påminna dig om var jag står nånstans
Jag spelar in det så jag får det fram
För det är sällan jag får en syl i vinden
Och du pekar på mig med ett kyligt finger
Hur kan allting vara mitt fel älskling?

Ta din tid babe, sitt ner tänk till

Det är svårt att förlåta när någon har långa minnen
Det är så enkelt men vi lyckas ändå krångla till det
Och blir invirade i intrigerna
Och det är knappast nåt som leder vidare
Vidare anser väl jag att det gått för långt
Jag tror vi båda fått nåt av sånt
Om och om tusen och en gång går det
Jag säger nånting och du missförstår det
Och tilliten försvann för längesen
Nu kollar du min telefon och mitt MSN
Nämligen svartsjuka brukar jag ljuga
Allt slutar alltid med att du tjurar


Favoritverserna ur "Lika barn avvika bäst" ;) !

Adobe illustrator

Publicerat den: 2008-03-12 Klockan: 21:05:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Är det någon vänlig själ som är en gud adobe illustrator? Jag förstår verkligen ingenting ;S Jag vill kunna göra sånna här fina krumelurer och "teckna" av andra bilderrrr.. Men det verkar hur svårt som helst!!

Bildis

Publicerat den: 2008-03-12 Klockan: 17:57:07 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
image173Vad händer? :) Själv sitter jag och töntar mig med min webcam som jag precis kopplat in.. Haha. Väntar på att Johan ska komma så att vi kan sätta igång med maten någon gång.. Har redan ätit idag, men åt väldigt lite så jag är faktiskt hungrig igen, ehe. Och just det! Har precis fått reda på att vi ska bowla på våran "friluftsdag" :D Vi skulle egentligen åka längdskidor hela dagen men det har ju regnat så mycket så det bilr itt av ;D Nog för att jag är sämst på att bowla men det ska bli kul ändå, någon måste väl vara sämre än mig.. ;( Senast jag bowlade var i piteå med Sanna, Pierre och Johan, gissa vem som förlorade? Jag... HATA ER!! :( Närrrå, men gah, man kan väl inte vara bäst på allt? ;) Uhh, känner mig så slööö.. Orkar inte göra någonting, ska be Johan om massage sen ikväll, hihi :) Men nu ska jag gå ner och se var hunduslingen tatt vägen, bloggar ikväll! PUSS

Looooser :(

Publicerat den: 2008-03-12 Klockan: 16:39:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag klarar inte ens av att byta stav själv, gjorde ett försök men det gick som sagt inte så bra.. Haha. Så nu får Johan hjälpa mig sen när han kommer, grrrrrrrh mysigt att bli nerslemmad va, älskling? :)

Update: Klarade av att byta stav, gav det ett försök till, hehehh!

HELLO

Publicerat den: 2008-03-12 Klockan: 14:27:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har varit riktigt usel på att blogga de senaste dagarna, men jag har i princip bott hos Johan ;p Och hans dator är inte riktigt kry så han håller på att meka med den för fullt.. Var inte i skolan igår, och inte idag heller. Somnade runt 4 i morse och mådde skitkasst när jag vaknade så jag kände inte att jag orkade gå dit.. Så nu blir det till att ta hem matteboken och jobba stenhårt så jag inte halkar efter. Och just det.. Religionsprovet gick sådär men jag hoppas verkligen att jag får godkänt, har ingen lust alls att måsta göra om det, så nu håller jag tummarna! Tog mig en promenad igår också, måste ju hålla igång med mina små powerwalks, right? ;) Så det blev liten runda i regnet igår..
Skulle ta 2 bussen hem idag men slapp för att mamma sa att hon kunde hämta mig, skönt. Men jag gick iallafall ner mot stan för att jag skulle köpa en ny stav till tungan, kortare alltså. Vet inte om jag har 16 eller 18 mm, men nu köpte jag iallafall 12 mm så får se om den passar, annars får jag väl i värsta fall köpa en ny ;p Får se om jag vågar byta den själv eller om jag låter Johan göra det (kanske mer riskabelt?!) Men han är en sån som är duktig på lite av varje, så han kanske är hur smidig som helst! ;)

Kom hem för en stund sen och har precis tryckt i mig en liten bulle, får se vad som händer ikväll, antingen så tar jag det bara lugnt hemma eller så ska jag vara med Johan. Men jag hoppas ni haft en bra vecka hittils så hörs vi, hejsi!

I love

Publicerat den: 2008-03-11 Klockan: 16:57:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
You!

Blev ingen bloggning igår, direkt efter skolan gick jag till älsklingen och sov dära. EFTERLÄNGTAT! Tog det till mesta dels bara lugnt och fick mcdonalds mat hemlevererat! (tack mamma!!) Var inte i skolan idag.. mådde rätt kasst i morse men jag gjorde iallafall religionsprovet, har fortfarande ont i magen men det går väl ööööver.

Men nu har jag inget mer att säga förutom att jag ska gå ner och göra i ordning fika, är hungriggggg som attan, herrå!

PUSSAR

Publicerat den: 2008-03-09 Klockan: 23:26:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT PUSSAT PÅ MIN ÄLSKLING, nu mår jag bra. Godnatt

Mysss

Publicerat den: 2008-03-09 Klockan: 15:26:08 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
image167Jag har verkligen saknat att få sova bredvid dig älskling!
I 10 dagar har jag fått sova ensam, utan någon att mysa
med ;( Men ikväll så kommer du hem och jag ska krama
och pussa på dig som aldrig förr! Jag skiter i om jag inte
får pussas än pga. piercingen, jag tänker göra det ändå,
så de så. Ibland kanske det är bra att vara ifrån varandra
några dagar, så att man hinner börja längta efter varann
Då blir det som eextra kul och mysigt att få träffas igen :)
Tala om att jag saknar dig nu älskling :) Men snart så!! ♥


Mamma-dag

Publicerat den: 2008-03-09 Klockan: 15:08:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Blev väckt runt 11 tiden av mami som då planerat att vi skulle fara ner till birsta och hitta ett par jeans åt henne, vilket vi inte gjorde.. Men därimot hittade jag en DÖSNYGG skinnjacka som var perfekt på alla sätt, förutom priset som var drygt 2000 kr.. For in på Coop och handlade påvägen hem också har jag pratat med Johan som är påväg hem nu!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH LYCKA! :) :)

Kan blogga senare ikväll för nu ska jag.. plugga. Hejdå!

Shooba ;>

Publicerat den: 2008-03-08 Klockan: 23:34:36 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Hallooo.. Tråkigt slut på lovet, sitter hemma en lördag kväll. Men det är trots allt ganska skönt. Idag har jag städat oc dammsugat mitt rum samt varit med Jasmine en stund.. Fick världens damputbrott på brudjäveln (som hon tyckte var skitkul, finns inspelat - kul). Efter det så har jag inte gjort så mycket, kollat på film med min älskade mami ♥ Blir nog en tidig kväll ikväll, jobbigt sen när skolan börjar och jag måste kliva upp 7.. Imorgon måste jag verkligen börja plugga, har inte gjort det ännu.. Men det är så svårt att komma igång med religionen, så sjukt mycket som ska in i huvudet, tre hela religioner!!

Men nu ska jag gå ner och fortsätta se film med mamsen, hörs imorgon eller så :) tjarrrå

Pixbox

Publicerat den: 2008-03-08 Klockan: 13:09:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu har Sanna fått mig att skaffa en pixbox så nu har jag gjort det ;D Checka in den här!

Rättare sagt

Publicerat den: 2008-03-08 Klockan: 12:05:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Har precis suttit och läst lite olika bloggar, och det är en grej jag irriterar mig på såhäääär mycket..! Det är när folk skriver "dem" istället för "dom" på fel ställen. Man kan inte använda "dem" på alla ställen där man använder "dom", gaaaaah.. Hahah, det låter så.. fult. Jaja, slut på klagandet, nu ska jag äta frukost. Godmorgon!

Hemsön

Publicerat den: 2008-03-08 Klockan: 03:27:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis kommit hem från hemsön, föjde med Petra dit på fest och ja.. hade väl trevligt :) Ska tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag sova!! :) Puss & godnatt! Saknar dig älskling, det vet du! :)

One and Only

Publicerat den: 2008-03-07 Klockan: 13:51:31 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (2)
Du är som en priest som inte healar, Anders. Det är sånna som du som skapar hat på internet!


Promenad i solen

Publicerat den: 2008-03-07 Klockan: 13:43:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Tala om att det är härligt väder nu!! Kom precis tillbaka från min promenix, var ute drygt 1 timma och gick väl ca. 5 km. Lagomt att börja med tycker jag :) Nu ska jag gå in i en dusch, det var så grymt varmt så jag började till och med svettas litegran :S Jaja, skönt var det!

Operation: smala ben 2

Publicerat den: 2008-03-07 Klockan: 12:34:08 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag blir den första dagen i mitt nya liv. Ska klä på mig sen bär det av på en rapp promenad. Återkommer med hur min lilla runda var! ;) Hoppas att ni andra som sa att ni också behövde detta verkligen tar tag i det! :)
________________________________________________________________________________

Jösses
vad lovet har gått fort.. Redan fredag och på måndag börjar skolan igen, och jag måste börja plugga snart.. Har gjort klar historian men har en hel del religion som ska in i mitt huvud :/ Sen måste jag börja med datakunskapen också, vill ha bra betyg där så jag inte spolar bort mitt vg.. :)

Menmen.. Just nu sitter jag här med frukost framför ögonen, gjorde 2 fina frukostmackor men jag orkade bara 1, jobbigt.. Får verkligen inte i mig den, huh. Jaja, nu ska jag inte skriva en massa strunt, njut av er fredag säger jag bara :) Puss

Tala om bra film!

Publicerat den: 2008-03-07 Klockan: 02:09:19 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis sett klart Step Up, riktigt riktigt bra film!! Jag gillade den skarpt!
Jag har precis pratat med Pierre i telefon. Ringde då Johan och Pirre svarade: "Johans telefon" hahah, det lät så roligt.. (kul,heh..) Nä men när det står "Tove" på telefon så var det ganska kul att han svarade som om det vore en främling ;)


Så, vad gör alla för skojsigt i natt? ;)

Operation: smala ben

Publicerat den: 2008-03-06 Klockan: 21:00:01 Kategori: Bilder Kommentarer: (6)
Med operation menar jag inte att jag ska operera.. jag ville låta lite smart sådär! Jag har nu hållt på och gnällt över mina lår en längre tid och nu har jag läst om hur man verkligen får dom smalare. Så nu jäklar sätter jag igång!
Detta ska jag försöka genomföra:
  • Förändring av kost. Ska alltså minska på kolhydratintaget och istället få i mig mer protein. Sen ska jag såklart inte äta godis & snacks mer än på lördagar. Kommer bli tufft men jag ska klara det!
  • Sätta igång med "power walking" som det kallas. Även mer eller mindre långsamma joggingturer samt löpträningar. Blir nog många rappa långpromenader också. Ska försöka göra detta minst 3 gånger i veckan.
  • Kommer även måsta "styrketräna" mina lår, såsom knä/benböj eller vad det kallas, när man tar ett stort kliv framåt och lägger tyngden på de främre benen och går ner och sedan sakta upp igen. Sen finns det ju ett flertal andra övningar..
image166

Ja.. Som ni ser så har jag alltså det jag gör! Men jag ska göra så gott jag kan :)

Filmtime

Publicerat den: 2008-03-06 Klockan: 19:00:30 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Har precis sett klart en film här i min ensamhet som hette The greatest game ever played (Disneyfilm, haha). Ganska bra film faktiskt, handlar om golf.. haha. Ni vet.. en vanlig pojke som drömmer om att bli proffs också bilr han det. Han vinner till och med över den bästaste av dom bästa, woho!
image165

Nu ska jag gå ner och fixa lite middag, mamma jobbar till halv 10 ikväll och min bror är i borga med pappa och allihopa. Måste gå ut med Hedda också, jobbigt.. Det blåser så mycket ute så hon kommer ju blåsa bort helt och hållet, bah. Aja, hörs sen!

DOODIS!!

Publicerat den: 2008-03-06 Klockan: 14:28:49 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nä nu ska jag springa ner på ica och köpa lördagsgodis på en torsdag! Mmmmm det ska jag! Hoppas alla blev jätteavis nu, puss!

Godmorgon!

Publicerat den: 2008-03-06 Klockan: 12:21:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis vaknat och jag jäääkligt ont i min axel, har som legat på den hela natten på något konstigt sätt ;( Jaja, det går väl över alldeles strax. I natt fick jag sms av älsklingen vid 5 tiden sen låg vi och smsade i drygt en timma.. haha, känns så fjantigt men.. vadå! Saknar man honom så gör man, och om det inte går att prata i telefon pga. att andra i lägenheten sover så får man väl skicka sms, aaiiiiight? ;) Jaja, saknar honom bara mer och mer för varje dag som går!! Vill att han ska komma hem nu! :)

Ska göra mig lite frukost nu sen ska jag försöka ta mig hem till älandsbro. Har knappt varit hemma nu på lovet ;S Men det har kännts bättre att vara hemma hos Johan så jag kan gå runt och sniffa på hans saker (och sno hans deo som jag alltid gör.. haha). Nä men hörrni, nu blir det frukost, kan blogga senare idag eller ikväll någon gång :) Ha en bra torsdag!

Mööör

Publicerat den: 2008-03-06 Klockan: 02:14:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Åh, är helt mör i hela kroppen nu.. Har hoppat och studsat runt på dansgolvet ganska mycket utan någon vätskepaus så har sjukt ont i huvudet nu.. Kom hem för en stund sen och pratade precis med min sötnos på telefon. Ska ta mig någon macka innan jag lägger mig och sover, men hoppas alla haft en bra kväll.

Älskar dig hjärtat ♥

Sundsvall

Publicerat den: 2008-03-05 Klockan: 14:48:10 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Nu ska jag plocka ihop lite saker sen ska jag traska bort till Sofia. Sedan så går vi iväg till Anna där vi också ska beställa mat, MUMS!!!!! Är hungrig som sjutton.. ovanligt..
Men ni får ha en kanonkväll ni med allihopa, puss!

Rostis

Publicerat den: 2008-03-05 Klockan: 10:56:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har precis vaknat och är sur över att jag inte kunde sova längre.. buh. Sjukligt hungrig är jag iallafall och tänkte ta fram lite rostmackor, mummsi! Konstigt nog har jag inte drömt någonting i natt.. det brukar jag alltid göra. Men som jag förstått faktan så drömmer man alltid men kommer endast ihåg dom om man skulle vakna medan man drömde, är det så?

Nu blir det frukost som gäller sen ringa Jasmine och ta en prommis ner på stan. Ha en bra dag!

Nattinatti

Publicerat den: 2008-03-05 Klockan: 01:27:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag har jag som sagt varit med Johanna ett tag och bakat kladdkaka bland annat! For sedan hem och åt middag med mamsi och min broder, sen blev det till att packa ihop lite kläder och sånt för att sedan åka in till stan igen. Har varit med Sofia nu ikväll och sett en film, kommer inte ihåg vad den hette men den var faktiskt ganska bra :) Bestämde oss sedan för att gå hem till Johan (som inte är hemma) och poppa popcorn och kollade sedan på någon film som gick på 4:an.
Sofia gick hem för ett tag sedan och jag har precis pratat med älsklingen på telefon, saknar honom nu, vill bara pussa på min lilla apa, hihi :) Ska alldeles strax gå och lägga mig, måste ju borsta tänderna förssst! Men hoppas ni haft en trevlig tisdag och ha en fortsatt trevlig natt!

Justja!! Blonderade faktiskt håret ikväll, blev ganska bra, tror jag! Blev någon nyans ljusare iallafall, klagar inte :)

Blondiz

Publicerat den: 2008-03-04 Klockan: 16:44:24 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Sov hos Johanna i natt, när vi vaknade så gjorde vi i ordning frukost sedan gick vi ner på stan och lämnade in hennes dumma bajstelefon som gått sönder lite här och var. Sen tog vi bussen hem och bakade kladdkakaaaa! Tala om att den blev kladdig, typ ungefär som själva smeten är innan man slänger in den i ugnen..
Mamma hämtade mig vid 3, vi for ner på stan och hon köpte sig en.. nä, tre mascaror ;S Och jag köpte hårfärg så ska blondera håret nån gång.. Vill göra det NU men törs inte själv och mamma orkar väl inte.. Ska på fest i sundsvall imorgon så kan ju vara kul att ha det gjort tills dess!

Ska äta om ett tag sen ska jag in till stan igen och vara med Sofia, sen blir det väl till att sova i lägenheten och imorgon ska jag väl träffa Jasmine and so ooooon. Senare på kvällen blir det sundsvall som gäller, blir nog riktigt kul det :) Nu ska jag ner och smöra för mamma och fråga hur jag ska göra med håret, ha en bra kväll!

Saknar att få pussa på dig älskling :)

Hoppiloppi

Publicerat den: 2008-03-03 Klockan: 18:57:39 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Ska alldeles strax byta om till mina fina stallkläder och fara iväg och rida :) Idag är det hoppning som gäller! :D Antar att jag får Afrodite, även om jag gärna hade vela pröva hoppa Lucky, orättvist. Aja, det blir nog kul ändå!

image164

Där är jag.. eller inte. Det är Rolf-Göran Bengtsson som hoppar sin lilla Ninja La Silla!

Dryg lista

Publicerat den: 2008-03-03 Klockan: 18:26:48 Kategori: Kommentarer: (1)
Vad är din favorit?

Mat: Grillat! Godis: Hm, Lakrids Dricka: Cola ofcc Bakelse: Kladdkaka maybe

Kille: Johan <3 Tjej: Säger väl Sofia! Kändis: Jaru, venne Artist: Rise Against

Sport: Hm, olika Intresse: Design osv! Låt: Alla Rise Against låtar såklaaaart!!

Vad gör du helst?

Sjunga/dansa:
Dance! Sporta/slöa: Både &, mest slöa Laga-/äta mat: ÄTAAA!

Fest/hemmakväll: Både & Uppklädd/Mjukis: MJUKIZ Chips/godis: Doodis, hih

Har du en/ett..

Tatuering:
Nixpilleee! Piercing: Yes, i öronen & tungan Störning: Haha va, ne!

Bästa kompis: Har många! Pojkvän: Jaa <3 Husdjur: Mjo, en dogge & en katt

Design

Publicerat den: 2008-03-03 Klockan: 13:35:30 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Wohooooo nu är bloggdesignen på plats, tack så jättemycket Carro! Så nu kanske den är lite roligare att läsa, och kolla på ;D Just nu funderar jag på om jag ska gå och göra mig en stor kopp med varrrrrm choklad! Inte för att jag fryser men det skulle vara riktigt gott, hihi. Ska nog tanka en film eller något så jag har nånting att göra framtill.. ikväll. Köpa godis ska jag nog också göra, även om det åts en hel del hos Jasmine igår ;>

Hallå!

Publicerat den: 2008-03-03 Klockan: 11:49:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår var jag med Jasmine och Mimmi, vi tog en fettarmiddag på mcdonalds, muuuuumma! Men innan vi gick dit så var vi in på hemköp och köpte godis, sen när vi gick ut ur affärn så kom vi på att vi glömt en film vid godishyllorna som jag skulle lämna tillbaka på videoteket. Så vi gick tillbaka men då hade de stängt så vi kom inte in (!!) Men när det kom några som skulle ut ur affären så smet vi in och en kärring skrek : DET ÄR STÄNGT!! Jag sa; ja, jag vet men jag ska hämta en film jag glömde! Jag har precis varit och handlat. Hon skriker igen: DET ÄR STÄNGT HALLÅ!! Jag: JA MEN JAG SKA HÄMTA EN FILMJÄVEL! JAG VET ATT DET ÄR STÄNGT! Hahah, jag har som sagt ganska kort stubin. När vi sedan kom hem till Jasmine så kollade vi på någon skum film som hette typ.. Jesus, Joey and Mary (?).. Men vi såg aldrig klart den, den var så jobbig..
Dom följde mig hem runt halv 12, hem till lägenheten då. La mig strax efter 1 och somnade ganska snabbt :)

I natt har jag sovit sååå gott, har haft världens underbaraste dröm, hihi :) Vaknade ganska tidigt idag, runt 10, så jag klev upp och sprang runt och plockade ihop mina saker, sen for jag hem med mamma runt 11 tiden :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska till stallet ikväll iallafall och hoppa! :)

Nu ska jag gå ner och slänga i mig något mataktigt, hörs senare! :)
MISS MY BOY!

USCH!

Publicerat den: 2008-03-02 Klockan: 19:19:48 Kategori: Allmänt Kommentarer: (3)
Läste nyss på allehanda.se om en kvinna som blivit spetsad i ljumsken av ett järnrör när hon hoppade från ett tak.. Ni kan läsa artikeln här!

Mcdonalds

Publicerat den: 2008-03-02 Klockan: 19:11:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Om ett tag så kommer Jasmine och då ska vi gå ner på mcdonalds och käka kärleksmiddag. Jag har inte ätit någonting idag, har försökt dricka mig mätt på saft för jag har inte orkat lagat något.. Och jag lyckades, är knappt hungrig nu.

Springer runt hära i Johans fina, extremt stora långkalsonger som nästan ser ut som ett par tunna mjukisbyxor.. Också, enligt mig, en oversize luvtröja.. Haha, väääääldigt fint! :)

Städmaistro

Publicerat den: 2008-03-02 Klockan: 17:20:42 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Jag är fan bäst på att städa, jag kommer bli världens främsta städerska <3

Vaknade mellan 2- halv 3 någon gång.. Sov riktigt länge idag, och la mig inte så sent heller. Har plockat undan här lite hos Johan och nu sitter jag bara hära och gör jävlat ingenting ;>
Ska väl hem om någon timma eller så, men jag har ju lika tråkigt dära som hära ändåså.

Igår var jag med Sofia och softttade hemma hos henne, när melodifestivalen började så kom Ylva förbi och joinade vårt softande. Jag och Sofia var även bort till Ylva och hämtade biljetter tills på onsdag, blir nog riktigt kul det dära! :D Sen medan vi såg på tv så tyckte jag att jag såg någonting krypa över Sofias bröst och jag trodde det var damm först, när jag sedan såg att det var en spindel sa sa jag "Sofia du har en spindel på bröstet!!!!!!" Sen skrek Sofia så hela huset fick tinitus och på en ½ sekund stod hon 3 meter bort från soffan i bara mjukisbyxor.. Så snabb har hon nog aldrig varit på att klä av sig, hahaha.

Aja, det var min lilla lördagskväll :) Får se vad som händer senare idag, nååågon måste väl vara ledig, moha.

Godmorgon

Publicerat den: 2008-03-01 Klockan: 09:36:04 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har inte sovit någonting i natt.. Så fort jag lyckats somnat så har jag vaknat direkt och bara lega och kolla på klockan. Sånt är så jobbigt!

Alldeles strax ska jag duscha och sedan fortsätta min lilla städning som aldrig blev klar igår. Sedan ska jag fara in till stan och kolla på Cityjam med Sofia.
Ikväll övernattar jag nog hemma i stan (hos Johan), även om det är SJUKT tråkigt att vara dära själv. Men jag ska städa upp där och få det så jävla städat det kan bli.  Aja, nu ska jag gå ner och fixa lite frukost, vi hörs senare.

Saknar dig älskling.
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0