Halloweenfest ikväll!

Publicerat den: 2008-10-31 Klockan: 16:46:23 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hej! Idag har jag och min kära pojkvän gått en runda på stan för att hitta det allra sista jag behövde till maskeraden jag ska på ikväll. Tänker inte avslöja något ännu, hihi :) Sitter just nu med toning i håret som förhoppningsvis ska få mitt hår orange/brunt. Håller tummarna... Blir tacos till middag och efter att jag ätit ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till min gamle vän Jennifer som jag kännt så länge jag kan minnas, mwaha. Hoppas alla får en trevlig halloween så hörs vi imorgon ;) Puss


Pimpim & Djungelvrål

Publicerat den: 2008-10-30 Klockan: 19:42:18 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Är möjligtvis det godaste som finns!

You gotta kick it once

Publicerat den: 2008-10-30 Klockan: 00:16:05 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)

Bilder från Piteåresan

Publicerat den: 2008-10-28 Klockan: 19:04:22 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Hittade några bilder inne på Carro Lundgrens pixbox (en tjej från piteå) från när vi partajade lite hos Pierre i lördags. Snodde dom av dig om det är okej ;) Här är dom:




Sen knäppte jag ju några bilder själv med min extremt braiga mobilkamera eftersom jag glömde köpa batterier till den vanliga kameran.. Bra gjort.



Ja, dom är bögar. Har även 2 videor på deras badande.. får se om jag törs lägga upp den...

Kamera, dator, mobil?

Publicerat den: 2008-10-28 Klockan: 17:41:06 Kategori: Kommentarer: (0)
Har hittat en tävling där man kan vinna en digital kompaktkamera, en dator eller en mobil utan att behöva besvara en jobbiga massa frågor.. Skit enkelt att vara med och det är helt gratis, så varför inte liksom :) Sitter ju aldrig fel med något utav priserna, eller hur? :) Tävlingen kan ni hitta här, tar bara några sekunder att anmäla sig till den.

Update från badkaret

Publicerat den: 2008-10-26 Klockan: 20:51:40 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)

2 filmer och 2 bilder. I say no more..

Just nu har de allsång där de sjunger Country roads.. och klagar på varandra att de inte ska komma för nära.. men vad hade de föreställt sig när det är ett ynka litet badkar där knappt man får plats när man badar själv? hahah.

Pierre och Jimmy..

Publicerat den: 2008-10-26 Klockan: 20:07:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
..i ett badkar.
Just nu håller de på att tappa upp en bad som de ska lägga sig i och pilla på varandra.. Själv ska jag dokumentera det hela.. kanske.. inte. Får se om det går över gränsen eller inte, bilder lär dyka upp så småningom ;) För er som är intresserade då, om de nu finns några sådana.
Idag har vi bara slöat hemma hos Pierre, blev fiskpinnar och potatismos till middag = göttmos..! Men nu ska jag hämta bärbara datorn.. Hörs senare.

..Jag saknar Johan muuucho! ♥

Stan med Pirrelito..

Publicerat den: 2008-10-25 Klockan: 15:28:45 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Hejsannn! Idag har jag och Pierre traskat runt på stan ett tag och där träffade jag Sanna och Mia för första gången i år.. När vi kom hem så kom Jimmy hit och vi har precis gjort strips i ugn som vi mättat magen med. Kul att få träffa han igen :)
Ikväll är det lite fest här hos Pierre när några av hans och Sannas kompisar ska komma så jag känner ju inte en enda :p Menmen, blir nog kul :) Men nu ska jag umgås med Pierre och Jimmy, hörs senare. Puss

Direkt från Piteå-land

Publicerat den: 2008-10-24 Klockan: 19:41:55 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halla, har i pitea ar det kanon vader. Har solat och badat hela dagen eftersom det ar san tidsskillnad har jamfort med Sverige.. hahahah fan vad rolig jag är.. Jag och Pierre sitter och planerar morgondagen i stora drag. Har precis ätit god mat som hans mamma lagat :) Kom fram strax efter halv 6 och gruvar mig redan för hemresan, buhu.. :( Men nu ska jag ha kul i flera dagar i rad så det så! Nu ska jag snacka skit med Pierre ett tag, pussochkram!

Hejdå Härnösand :)

Publicerat den: 2008-10-24 Klockan: 08:59:45 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Tjohoo, idag bär det av till Piteå. 11 går bussen från härnösand och halv 6 är jag framme i Piteå, gruvar mig inför den lååånga bussresan.. Förhoppningsvis kanske jag sover ett tag iallafall. Har precis duschat och fönat håret och ska käka nå frukost snart. Har just lagt in låtar på mobilen så jag har något att lyssna på.. dock består det nästan vara utav Volbeat och Rise Against, men det är ju de bäääääästa satte! ;)
Nu ska jag packa ner det sista, ha det så braaaa. kommer hem 30/10, pussochkram!


Jag köpte en bok idag

Publicerat den: 2008-10-23 Klockan: 22:08:05 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Idag var jag på stan med Linda. Vet ni vad det jobbigaste är med att gå på stan med henne? ..För att hon är så liten och jag tappar bort henne på affärerna eftersom hon inte syns mellan "hyllorna".. Vi måste skaffa dig ett par skor med riktigt höga klackar Linda.
Fia skulle egentligen med på stan idag, men hon lyckades vricka ena foten och det var nog inte en liten stukning heller :/ Så hennes mamma fick hämta henne och jag tror de for till vårdcentralen. Hoppas det är bättre med foten och förlåt för att jag inte ringde ikväll som jag sa att jag skulle... men jag ringer imorgon på bussen, promise ;)
Tuffaste händelsen idag: Jag köpte min första bok, För egna pengar! Wohoooooo nu blire till att läsa så att boksidorna börjar brinna.
Imorgon kl 11 åker jag till piteå och ska spendera några dagar där uppe, så det kommer nog bli torrt med bloggning. Men nu klänger Johan på mig och vill se film så jag ska inte gnaga på mer just nu. Vi hörs imorgon eller någon annan dag :) Puss och kram

Stövlar, tröja & väska

Publicerat den: 2008-10-22 Klockan: 20:14:01 Kategori: Shopping Kommentarer: (2)
I förrgår inhandlade jag ett par nya bruna stövlar som jag länge velat ha, en vit oversize tshirt med smala svarta ränder och en tygväska (ekologisk dessutom! känner mig vänlig mot naturen). Och idag inhandlade jag ännu ett par tygskor.. helsvarta denna gång, eftersom mina andra svarta ger mig så fruktansvärt om i lilltån :( Dessa kostade bara 98 kr på H&M :) Här är bilder på det jag köpte:



Jag gillar inte sprutor

Publicerat den: 2008-10-21 Klockan: 08:26:50 Kategori: Allmänt Kommentarer: (4)

För ungefär en halvtimma sedan tog jag min första spruta mot livmoderhalscancer.. Att ta en spruta har aldrig gjort så ont!! Eller så jääätte ont gjorde det inte.. men det stack till som fan och det tog ju aldrig slut på vaccin! Någon fler som tagit sprutan som inte tyckte det gjorde ont? :o
Sitter på skolan nu och börjar inte förän 1 ½ timma typ.. så jävla drygggggt när vi fått sovmorgon också ska jag ta spruta kl 8. Men de är ju värt de...
Kom på en sak.. PÅ FREDAG ÅKER JAG OCH FÅR TRÄFFA MINA SÖTA VÄNNER SOM INTE KAN PRATA RIKTIG SVENSKA! :D ♥ Wihooooo Pierre, Jimmy och Sanna here I come!!

Nu ska jag lägga mig i soffan på skolan och sova lite, puss

My dormant prince

Publicerat den: 2008-10-19 Klockan: 12:20:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (1)
Godmorgon. Börjar bli riktigt frustrerande att jag bara har sovit till 9-10 tiden de senaste 2 dagarna.. Idag vaknade jag kl 10 och var hur pigg som helst.. fast jag somnade nog rätt snabbt igår när jag och Johan kom hem.. men ändå! Brukar ju kunna sova till 1-2 åtminstonde! Johan ligger fortfarande kvar i sängen och drar sig.. ska slita upp han snart.. Känner att jag behöver ta en promenad, idag är det ju fint väder också så. Kanske tillochmed får med Johan ut.
Igår var vi förbi Jennie där jag lämnade hennes födelsedags presenter, jag och Johan stannade inte så länge utan mamma kom vid halv 11 ungefär. Vi tog lite kvällsfika sedan slog vi på en film, jag somnade dock innan Johan hunnit slå på filmen, så det var bara han som såg den.. :p Nu ska jag se om Johan är villig att vakna till liv.. vi hörs sen!

Mordförsök nu i natt..

Publicerat den: 2008-10-17 Klockan: 22:30:22 Kategori: Allmänt Kommentarer: (1)
Faaaan vad läskigt! I natt när jag sov hos Johan så vaknade vi båda kl halv 4 på natten av att en man sprang utanför lägenheterna och skrek "jag är oskyldig!".. Lite misstänkt låter det ju.. och idag står det på allehanda.se att en 48 årig man blev knivhuggen av en 26 årig kramforsbo uppe på volontären, där Johan bor. Hädanefter håller jag mig inne efter 18:00 på kvällarna.. man vet ju aldrig..

Mys med min sötnos

Publicerat den: 2008-10-17 Klockan: 15:56:53 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igår fick jag lite brådis vid 5 i 8 då jag fick ett sms av Johan då han frågade om jag ville komma in till honom.. bussen gick 10 över 8 så det blev till att slänga ner tandborste och ett par jeans och kuta till bussen, hann faktiskt med den :) Insåg inte att jag var tvungen att gå från buss station i regnet upp till Johan förns jag satt på bussen och då var det ju lite 2 late. Tur som man kan ha ibland så slutade mamma jobbet tidigare, precis då jag klivit av bussen så hon kunde skjutsa mig till Johan då.. sköönt att slippa gå! Låg och slökollade på en komedi tills vi somnade och den verkade rätt bra, kanske borde se den igen och satsa på att hålla sig vaken hela filmen ;)
Idag har jag och några klasskompisar hälsat på Johanna som på sätt och vis är sjukskriven efter en liten operation. Där bjöds det dessutom på kladdkaka! Mmmmums! Men nu ska jag plocka ihop lite kläder och åka till pappa. Sen ikväll ska jag umgås med mina små ä-bro vänner! Hörs senare :) Puss

I min mysiga dress

Publicerat den: 2008-10-16 Klockan: 17:37:32 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Idag efter skolan så gick jag och Linda ner på stan och köpte varsin mjukisdress från H&M. Hon en svart och jag körde på en ljusgrå. Perfekt att ha på sig på den lååånga bussresan till piteå :-) När jag satt och väntade på bussen hem så börjar en gubbe prata med mig och han var verkligen skitgullig! Och rolig ;) Vi satt och garvade åt saker han började prata om.. Mycket trevlig 90-åring ^^
Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra för middag. Johan kommer troligen förbi så vi lagar nog något tillsammans.. är hungrig och sugen på något riktigt gott.. hm..
Hade prov i grafisk kommunikation idag också. hoppas att resultatet blir bra bara. Sedan hade vi foto A men gjorde inte så värst mycket.. slöade mest, fotouppgifterna är ju klara så att.
Funderar på att åka till birsta någon dag framöver.. känner att jag behöver lite förnying i garderoben.. men så känner man ju rätt ofta. Ska försöka spara pengar nu när jag väl har några. Nu ska jag söka lite på olika recept och se om jag hittar något jag är sugen på ikväll :-) Puss

Min kjoooooooool :D

Publicerat den: 2008-10-15 Klockan: 19:36:59 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (1)

Bra kvalité oså!

Jag ska bli skräddare

Publicerat den: 2008-10-15 Klockan: 19:11:20 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Halloj! Guess whaaaat! Jag har nyss sytt om en mindre fin kjol till en skitsnygg kjol! Har tyvärr ingen bild ännu men imorgon kanske :) Ain't got no power in my camera. Nu ska jag plugga vidare på grafisk kommunikation! Puss

Klackar för alla.. or?

Publicerat den: 2008-10-15 Klockan: 14:43:46 Kategori: Kläder & skor Kommentarer: (0)



Finare har jag nog sett i mina dar.. how about you?

Lite bloggning a t m..

Publicerat den: 2008-10-14 Klockan: 16:17:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Har helt enkelt inget att skriva, blir som tom på ord när jag väl sätter mig och ska skriva ett inlägg :p Idag var det skolaskolaskola som vanligt, massor med grafisk kommunikation så det var roligt :) Kom hem för drygt en halvtimma sedan och ska snart äta mat, fiskpinnar ♥ ♥ ♥

Sitter och pratar med Pierre just nu och längtar sjuuukt mycket tills jag får träffa han och de andra igen :) Tänk på att du (Pierre) som är äldre måste ta hand om mig när jag är på besök :) Nu ska jag kolla på the hills, pussss

Hej och godmorgon!

Publicerat den: 2008-10-12 Klockan: 13:52:15 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Igååår hade jag trevligt med några girlzzz här hemma :) Kvällen slutade med att jag också for in till stan och gick en runda med Jennie och träffade folk som var ute och festade. Sedan vid halv 3 följde Eddie och Peter mig hem till Johan där jag skulle sova. Vaknade vid 1 och åkte hem runt halv 2, nu ska jag.. duscha, vi hörs puss!

Little miss sunshine

Publicerat den: 2008-10-11 Klockan: 15:11:14 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Titta vad jag fick med mig hem från stan idag :)

Bara 364 dagar kvar

Publicerat den: 2008-10-10 Klockan: 17:35:43 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Till min 18 årsdag! NU ÄR DET NÄRA!! ..

Igår fick jag besök av min stora släkt som blivit extremt liten.. alla flyttar härifrån och nu är det ju bara mostrarna kvar! Iaffff, har inte firats klart riiiktigt ännu, pappas sida kvar :) - farmor och farfar då. Papi kommer hem från grekland imorgon eller så, hoppas han haft dåligt väder och inte är det minsta brun. Tyvärr har han en förmåga att bli NEGER på bara några dagar. Kul. Nej.

Just nu sitter jag och äter chips.. har inte orkar göra någon middag än.. men det kommer.. Ikväll ska jag fetta med Jennie, nu vet ni! Puss

Är det en vanlig dag?

Publicerat den: 2008-10-09 Klockan: 08:31:48 Kategori: Bilder Kommentarer: (4)
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR TOVES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA! :D WIhooo äntligen 17 år, nya tag och nya möjligheter! (eller inte!). Nu ska jag duscha och klä på mig, sen får jag specialskjuts av min klasskompis och hans mamma ;] hiiiiih, fyller man år så gör man!


Det är jag som är illustrator kungen btw! ;)

Detta är min "hund"..

Publicerat den: 2008-10-08 Klockan: 20:34:45 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (5)

Äntligen nya jeans..!

Publicerat den: 2008-10-08 Klockan: 14:45:09 Kategori: Shopping Kommentarer: (0)
Jag behövde verkligen ett par nya jeans.. alla jag har är konstiga på något sätt.. så idag införskaffades det ett par nya! Från H&M! Har aldrig köpt jeans där förr men nu blev det så :) Barnavdelningen dessutom!! En aning suddig bild dock, hahh orkade inte he på blixttttten ;D

Vinn en fotografering

Publicerat den: 2008-10-07 Klockan: 19:26:12 Kategori: Kommentarer: (1)
Jag är med och tävlar hos Therese om att bli fotad av henne :) Var med och tävla du med! :)

Wiihooo, ett MVG :)

Publicerat den: 2008-10-07 Klockan: 12:18:11 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)

Just nu sitter jag i datasalen och har grafisk kommunikation (det har vi hela dagen, skööönt!) Fick tillbaka ett arbete som jag gjort, ett omslag om "Papper & Kontor" och jag fick faktiskt MVG! :) Stooolt.. skryta lite.. ;) Ska göra nå slags annonsskit nu för universalverktyget Paratool.. är så trött så jag kommer ingen vart.. Och ont i ryggen har jag, känns som att jag ska gå av på mitten.

Men nu ska jag försöka koncentrera mig på det jag egentligen borde göra! Puss

Hoppning med Saleta

Publicerat den: 2008-10-06 Klockan: 22:32:46 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
Wihoooo hoppningen gick kanonish :) Dock inte världens roligaste att hoppa studs men.. Nuuuu ska jag sova, måndagar är enda dagen i veckan jag lägger mig sent. Det känns tungt. Ska bara be om ursäkt till Jenny Marianne Sjödin och tillägga att hon också är ett oktober offer! :)

Födelsedags vecka!

Publicerat den: 2008-10-06 Klockan: 17:06:29 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)
På torsdag fyller jag åår! Världens mest ovärda ålder but still! Presenter och helst av allt.. pengaar!! <3 Dessutom fyller Jennan OCH Victor år imorgon. Också fyller Henke år samma dag som jag! :) Moahah oktober kids <3 Sjukt många jag känner (läs: är bekant med) fyller år i oktober.

Oktober offer:
Nisse - Marcus - Rickard - Jennan - Victor - Henke O - Jag - Rickards syrra - Jennie - My - Isabell.. 11 stycken och jag har säkert glömt några! ;D'

Nu ska jag.. softa. Vi hörs!


IKEA med familjen :)

Publicerat den: 2008-10-05 Klockan: 19:51:11 Kategori: Bilder Kommentarer: (0)
Idag var jag, mamma och min bror som sagt på IKEA, där köpte jag en vit vägghylla, speglar och en "tavla" (inte inramad ännu). Allt är uppsatt förutom speglarna eftersom vi inte fattade att det inte följde med fästen till väggen utan det var man tvungen att köpa separat, och det tyckte jag var dåligt. Sedan blev det lunch/middag på Mcdonalds där jag träffade Victor :) Inte alla dagar man gör det ;) Efter att vi blivit mätta och belåtna gick jag in på Gina tricot innan vi skulle fara hem. Hittade en kjol och en vit tshirt med svart tryck, men hade inga pengar över just då så det blev inget köpt :( Men om det finns kvar nästa gång jag åker ner så ska jag köpa det :) Kjolen var grå med 2 låtsas fickor framtill, och en dragkedja på baksidan, skitsnygg! Den ska införskaffas snarast :)

Iallafall så blev resultat i rummet såhär:


Nya saker till rummet!

Publicerat den: 2008-10-05 Klockan: 11:51:41 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Wihooo idag ska jag och mamma åka till IKEA och köpa lite grejjer till mitt rum. Ska leta reda på någon hylla, nå tavlor och lite prydnads skit så det inte ser så tomt ut :) Sedan när jag fyllt år och förhoppningsvis får mycket pengar så blir det till att köpa en ny säng och någon mindre garderob. Har precis kommit ut ur duschen och ska slänga på lite smink och föna håret, kan visa senare vad som följde med hem :) Puss

Godnatt & sov gott!

Publicerat den: 2008-10-05 Klockan: 02:47:56 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll har jag varit med Jennie, det var trevligt! Men nu säger jag godnatt! Så fort jag ringt älsklingen så är det dags att sova!

Anonym kommentar

Publicerat den: 2008-10-04 Klockan: 17:44:18 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Postat av: annonyyyyyyym
haha men shitt, härma kenza eller?
2008-10-04 @ 16:03:35

För det första borde den där "annonyyyyyyym" kanske kolla vem som la upp inlägget först, eftersom det var jag. Jag antar att det var bilden den anonyma personen syftade på. Mitt inlägg är skrivet den 2a oktober, Kenzas är skrivet den 3e. Så det är väl ganska slutdiskuterat nu? Och för det andra så är Kenza den sista jag skulle härma över huvudtaget. Dessutom är mina uggs snyggare än hennes ♥

Och jag skiter i om det var någon av mina kompisar som kommenterade anonymt (som det var sist), ska man säga nått så säger man det inte anonymt, tycker jag. Förutom om det skulle vara positiv kritik.

Marris & Cilla kväll!

Publicerat den: 2008-10-03 Klockan: 18:40:26 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Ikväll ska jag umgås med mina barndomskompizar Mariana och Cecilia! Bussen går om dryga 20 minuter så ska göra mig klarre och sen börja bege mig mot bussplatsen :) Ikväll är det insparken, dvs gymnasiefest i stan = alla (läs: många) är ute och partajar men jag ids inte så det blir till att mysa med mina två mini vänner istället! (dom är väldigt korta). Går väl ner mot stan och ser vad det är för slooun ute ikväll, nu ska jag kila! Vi hörs!

Försöker fördriva tid

Publicerat den: 2008-10-02 Klockan: 19:05:49 Kategori: Kommentarer: (1)
Vad har du gjort, och inte gjort?

[x] Jag har flugit flygplan
[x] Jag har haft mer än 3 mobiler
[x] Jag har ett förhållande
[x] Jag har skolkat från skolan
[ ] Jag har åkt vattenskidor
[ ] Jag har gått igenom isen
[ ] Jag har varit otrogen
[ ] Jag har en iPod
[x] Jag har en bärbar dator
[x] Jag har läst ut en hel bok
[ ] Jag har kysst någon av samma kön
[x] Jag har fler än 10 par skor
[ ] Jag har varit med fler än 3 stycken
[ ] Jag har haft hål i en tand
[ ] Jag har varit i knytnävs slagsmål
[x] Jag har fått MVG på ett prov
[x] Jag har varit på kina restaurang
[x] Jag har ljugit för en vän
[x] Jag har bott i samma hus sen jag föddes
[x] Jag har gråtit inför andra
[x] Jag har någon att lita på i alla situationer
[x] Jag har motorbåt / segelbåt
[ ] Jag har blivit underkänd i ett ämne
[ ] Jag har onödigt mycket kläder (kläder är aldrig onödigt)

15 / 24

Höst höst höst höst..

Publicerat den: 2008-10-02 Klockan: 12:58:51 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)

Oh that really hurts!

Publicerat den: 2008-10-01 Klockan: 15:33:11 Kategori: Musik & videor Kommentarer: (0)
Hahhahahh fyfan vad jag älskar ungar! Förutom när dom grinar och bajsar på sig. Men kolla på de här och den här videon:


Världens fetaste man

Publicerat den: 2008-10-01 Klockan: 14:47:00 Kategori: Allmänt Kommentarer: (2)

"43-årige Manuel Uribe från Monterrey i Mexico blev världskändis när Guiness rekordbok utsåg honom till världens fetaste man 2006. Men då, för två år sedan och nästan 600 kilo tung, bestämde han sig för kämpa för ett nytt och smalare liv. Tillsammans med sitt livs kärlek för han nu en envis kamp mot fetman. Idag är Manuel sängbunden men hans dröm är att gifta sig och kunna gå längs altargången med sin fru. Men det är inte bara det konstanta suget på mat som Manuel kämpar mot. Runt hans enorma kroppshydda har en industri vuxit fram som gjort Manuel till en kändis och höginkomsttagare. Har han verkligen råd att gå ner i vikt?"

Fick man välja mellan att vara rik eller ha god hälsa och inte se ut som Manuel Uribe, så skulle man förmodligen överväga att vara smal (normalbyggd) med god hälsa. + att hans högsta dröm nu är att själv kunna gå fram till altaret när han och hans fru ska gifta sig. Han har inte rest sig ur sängen på 7 år, vafan tänk dig bara! Jag tycker det är jobbigt när man är så pass förkyld att man inte flyttar sig från sängen på 2-3 dagar..  Ikväll är går det en dokumentär om denna man kl: 22:00 på 3an, någon fler än jag som ska se den? Tror ni att han klarar det?
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0