Fredag

Publicerat den: 2010-01-08 Klockan: 06:35:38 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
HOHO
Kom hem från stockholm igårkväll vid halv 11 tiden, skulle egentligen varit hemma 20:40 i härnösand så vi var alltså över 1½ timma sen. Kan knappast säga att hemresan gick som en dans för det gjorde den inte.. först så fick vi släpa på våra väskor 1 km till närmsta bussplats som tog oss till pendeltåget. När vi var framme på centralstation så åt vi lite snabbt sedan letade vi reda på vart vårat tåg skulle gå. Börjar med att vi går upp för en lång trappa (trodde min arm skulle gå av när jag försökte lyfta väskan upp för trappan), när vi väl kom upp så var det fel spår så det var bara att traska ner igen och sedan upp för en lika lång trappa på andra sidan. När vi kommer dit så står det "17b ändrat spår". 17b var spåret vi var på alldeles nyss så vi gick ner och upp för trapporna igen!!!!!!!!!!!

Sen var tåget försenat.
Sen tog det 1 timma extra för tåget att ta sig till sundsvall.
Sen fick vi åka buss från svall till hsand när vi egentligen skulle åka tåg hela vägen fram.
Sen fick vi ta en annan buss för att beställningsbussen skulle invänta ÄNNU ett tåg som var 40 min därifrån.

Sen var vi hemma.

Har inte knäppt några bilder alls, bara några på Tyra och Melwin.. så det blir inga bilder i bloggen förutom på det jag har köpt.

NU ska jag äta frukost. Körlektion 8.15 idag.......
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0