Färskost och salami

Publicerat den: 2009-06-29 Klockan: 22:27:16 Kategori: Allmänt Kommentarer: (0)
Idag blev jag så jäkla frestad av Clara som hade baguett med färskost och salami med sig, smakade en tugga av mig sen rann det nästan i mungiporna.. Så nu när jag och mamma var på ica så köpte vi nybakta ostfrallor, pepparsalami och färskost och just nu avnjuter jag en sådan macka. MMMM!! Såå gott.

Har varit hos Lisa och Stefan med hela gänget, åkte RAGGARBIL dit och beställde sedan pizza tillsammans, gottgott. Dubbla middagar idag, först subway och sen pizza. ;)

Kom alldeles nyss hem från åmsjön där jag har badat med Anton, John m.fl. 24 grader! Helt galet. Nu ska jag alldeles strax sova, jobbar imorgon. Puss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0