Hur är detta möjligt?

Publicerat den: 2009-01-06 Klockan: 17:37:10 Kategori: Bilder Kommentarer: (2)
Jag klickade in mig på en blogg som hade skrivit om Lina Medina, en flicka som födde sin första son vid 5 år och 8 månaders ålder.

Lina Medina föddes år 1933 i Peru.
1939 när hon var 5 år, 8 månader födde hon en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien.

Linas föräldrar tog med henne till sjukhuset när hon var fem år pga att hon var enormt stor för sin ålder och fruktade att dottern hade en tumör i magen. Hennes läkare Dr. Lozada bekräftade att hon var gravid i sjunde månaden. För att vara på den säkra sidan besökte han specialister men dem bekräftade samma sak. 1,5 månad senare födde hon en fullt frisk pojke på 2700g, Geraldo.

Flickan hade en extraordinär hornomsjukdom av Pituitary Gland som medförde att Lina Medina fick sin första mens när hon var 8 månader gammal och inledde därmed sin pubertet extremt tidigt.

Läkare kunde även bekräfta att ingenting var fel på flickan psykiskt, då hon hellre lekte med sina dockor än ägnade sig åt sin son.

Linas pappa greps först i tron att han utsatt dottern för incest, men släpptes sedan i brist på bevis. Man kunde inte bevisa att han var barnets pappa.

Vem fadern till barnet är har Lina fortfarande inte berättat. Hennes son Geraldo trodde till dess att han blev 10 år att Lina var hans storasyster.

Geraldo avled när han var ca 40år pga en sjukdom som attakerar benmärgen, men om sjukdomen hade ett samband med att hans mor var så ung det vet man inte.

33 år senare födde Lina Medina sin andra son.
Han lever i dag i Mexico.

Kommentarer
Postat av: Linda

Oppsi, blev knockad igår så det är förklaring på varför jag blandar ihop dagarna som en senil gammal tant ;) det är tur att jag har dig!

2009-01-06 @ 19:56:07
URL: http://lindaangelicacaroline.blogg.se/
Postat av: Anneli

vad äckligt :S och knasigt!

2009-01-13 @ 17:08:05
URL: http://sbgirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig: För er som inte känner mig så är jag en glad 18 årig tjej som bor 1 mil norr om Härnösand, Älandsbro. Är inne på 3e året på gymnasiet här i stan. Bor hos min mamma och ibland hos pappa, efter studenten finns det stor chans att jag vidgar mina vyer och flyttar från stan. Har inga speciella intressen förutom att shoppa och umgås med mina fina vänner. Under kategorier kan ni välja vad ni vill läsa om.
RSS 2.0